Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια εδω και αρκετο καιρο εχει αρχισει να μου κανει κατι κουλα και ανυσηχω .

Καταρχας τρεις φορες μου εχει ζητησει να του βαλω κωδικο πιν ενω λειτουργει κανονικα επισης μου εχει κολλησει τρεις φορες και θελει να βγαλω την μπαταρια για να επαναλειτουργησει τι γινεται ? :(

Και στο δικό μου το έκανε αυτό όταν έχανε το σήμα και μετά ήθελε να ξαναγράψω το PIN. Ίσως να έφταιγε το firmware γιατί έκανα πειραματισμούς με τα firmware την περίοδο που είχα αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχω την JF5 και είναι μια χαρά.

Phone Model: Galaxy A5 [A500FU]

Σας ευχαριστώ πολύ.μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και γι' αυτό ρώτησα.εκτός και αν εχω μπερδέψει τους φορτιστές....:-P

http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html

Κάποιος το ζήτησε και πάλι.είναι για ίντερνετ αλλά και για μμς.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Edited by hlias77

Τις ρυθμίσεις mms vodafone τις έχει κανείς;

Δες στο θεμα του dell streak. Εγω οσες ειχα δοκιμασει απο τα παιδια εδω που ειχαν ολη την καλη διαθεση να μου τις παραθεσουν καμια δεν λειτουργησε. Χτες περασα αυτες που εδωσε ο athanaso77 εκει και λειτουργουν κανονικα. Δυστυχως δεν εχω προχειρο λινκ, αλλα το θεμα εκει ειναι 4 σελιδες και το ποστ που σε ενδιαφερει ειναι στην τελευταια.

Με τη. ανοιχτη ακροαση κανενα προβλημα απο μενα.

Για να διαγραψεις εφαρμογη δεν χρειαζεται καν να παει κανεις στην Διαχειριση Εφαρμογων. Απλως στην λιστα του touch wiz πατας edit και απο εκει απεγκαθιστας/μεταφερεις ο,τι θελεις.

Φορτιστης Νοκια σε συσκευη αλλης εταιρειας? Κατα την γνωμη μου αποκλειεται για τους προφανεις λογους.

Φιλε milena ακομα δεν σου ηρθε το δικο σου? Που εχει κολλησει το θεμα?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Επιλέγω WCDMA only και πάλι δεν βγαίνει το 3G εικονίδιο. Σε εσάς βγαίνει κανονικά?

ίσως στον συγκεκριμένο χώρο δεν πιάνει, αλλά με το προηγούμενο κινητό έβγαινε σήμα 3G...(cosmote)

Μήπως χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση για αυτό? Δεν έχω και κάποιον με βιντεοκλήση να δοκιμάσω...

Edited by DirectorCK

Επιλέγω WCDMA only και πάλι δεν βγαίνει το 3G εικονίδιο. Σε εσάς βγαίνει κανονικά?

ίσως στον συγκεκριμένο χώρο δεν πιάνει, αλλά με το προηγούμενο κινητό έβγαινε σήμα 3G...(cosmote)

Μήπως χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση για αυτό? Δεν έχω και κάποιον με βιντεοκλήση να δοκιμάσω...

Πρέπει να περάσεις τις ρυθμίσεις για το internet χειροκίνητα.

Εδώ θα βρεις πληροφορίες για τις ρυθμίσεις.

Πρέπει να περάσεις τις ρυθμίσεις για το internet χειροκίνητα.

Εδώ θα βρεις πληροφορίες για τις ρυθμίσεις.

Και τι σχέση έχει η βιντεοκλήση με τις ρυθμίσεις αυτές?

Σε εσένα δείχνει εικονίδιο 3G όποτε έχει σήμα 3G?

Την ρύθμιση για MMS την έχω βάλει και στέλνει κανονικά.

Επίσης όταν γράψω *#*#0011#*#* γράφει WCDMA 2100, οπότε είναι σε 3G δίκτυο...αλλά εικονίδιο δίπλα στη στάθμη του σήματος δεν έχει εμφανιστεί...

Έκανα ακόμα πιο επιθετικές τις ρυθμίσεις του advanced task killer για ακόμα καλυτερα αποτελέσματα.

Άφησα μόνο το ρολόι και την διαχείριση εφαρμογών στα ignore. Όλα τα αλλά κλείνουν μόλις κλείσω την οθόνη αλλά επανέρχονται αστραπιαία σε λειτουργία αν τα ξαναχρειαστω αφού η μνήμη διατηρηται γύρω στα 110 MB.

Θα δω αν επιρεαζεται κάτι στην σωστή λειτουργία.

Αν δεν κάνω λάθος η διαχείριση μνήμης στα android εξαρτάται από τον kernel?

Δεν ξέρω αλλά θα πρέπει να βρουν τροπο εκεί στην samsung ώστε να μην ανοίγουν πράγματα που δεν χρειάζονται και δεν πρέπει εφόσον εμείς δεν ζητάμε να ανοίξουν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και τι σχέση έχει η βιντεοκλήση με τις ρυθμίσεις αυτές?

Σε εσένα δείχνει εικονίδιο 3G όποτε έχει σήμα 3G?

Την ρύθμιση για MMS την έχω βάλει και στέλνει κανονικά.

Επίσης όταν γράψω *#*#0011#*#* γράφει WCDMA 2100, οπότε είναι σε 3G δίκτυο...αλλά εικονίδιο δίπλα στη στάθμη του σήματος δεν έχει εμφανιστεί...

Είχα την εντύπωση ότι ήθελες τις ρυθμήσεις για internet...

Το εικονίδιο 3G δίπλα από το σήμα είναι μόνιμα εκεί λόγο του internet.

Για δοκίμασε να πας settings>call settings>video call και επέλεξε το "Use call fail options".

Κανένας free ssh deamon παίζει;

Η συσκευή είναι root και έχω και market-enabler αλλά δε βρήκα τίποτα free για ssh.

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Η συσκευή είναι root και έχω και market-enabler αλλά δε βρήκα τίποτα free για ssh.

τι ακριβως θες να κανεις?

Έχω ένα πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν φταίει το κινητό ή η cosmote. Όταν πάω να στείλω μήνυμα που πιάνετε για πάνω από 1 τότε το sms κάνει αποστολή για περίπου 1 ώρα και μετά μου βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Θέλω να συνδεθώ με ssh client (π.χ. putty) στο κινητό, βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται ή ποσό εύκολο είναι γιατί είμαι καινούργιος στο android.

iPad - Galaxy S

Είχα την εντύπωση ότι ήθελες τις ρυθμήσεις για internet...

Το εικονίδιο 3G δίπλα από το σήμα είναι μόνιμα εκεί λόγο του internet.

Για δοκίμασε να πας settings>call settings>video call και επέλεξε το "Use call fail options".

Δεν γίνεται κάτι...

Πριν βάλεις τις ρυθμίσεις για το internet έβγαινε πάλι το σήμα 3G ή έστω το σήμα "E", που δείχνει ότι είσαι σε WCDMA ή σε GSM δίκτυο αντίστοιχα?

Ίσως να φταίει το firmware ίσως η cosmokarta (!) :whistle:...

Edited by DirectorCK

Έχω ένα πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν φταίει το κινητό ή η cosmote. Όταν πάω να στείλω μήνυμα που πιάνετε για πάνω από 1 τότε το sms κάνει αποστολή για περίπου 1 ώρα και μετά μου βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Μήπως στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων έχεις πατήσει την επιλογή unicode αντί το αυτόματο και σου σπάει τα μηνύματα που είναι πάνω από 70 χαρακτήρες;

Θέλω να συνδεθώ με ssh client (π.χ. putty) στο κινητό, βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται ή ποσό εύκολο είναι γιατί είμαι καινούργιος στο android.

Να συνδεθείς σε κάποιον server μέσω του client που θα έχεις στο κινητό εννοείς ?

Αν είναι ετσι τότε λογικά κάνει αυτο:

http://code.google.com/p/connectbot/

γινεται

αλλα επειδη προφανος εισαι απο iphone σε ξαναρωταω τι θες να κανεις

εδω τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα η πιο διαφορετικα οπως θες παρτο?

δοκιμασε κατι σε htc portal η με το es file manager

Να συνδεθείς σε κάποιον server μέσω του client που θα έχεις στο κινητό εννοείς ?

Αν είναι ετσι τότε λογικά κάνει αυτο:

http://code.google.com/p/connectbot/

όχι το ακριβώς αντίθετο να συνδεθώ από τον Η/Υ στο κινητό.

iPad - Galaxy S

Υπάρχουν διάφοροι, αλλά είναι paid, όντως. Γι'αυτό που θες να κάνεις ο καλύτερος είναι o Quicksshd, βρες λεπτομέρειες στο market...

Για server θες root κανονικά, γι'αυτο χτυπάνε τα paid... :)

- Alex

Στο about phone/status γράφει UMTS που σημαίνει ότι είναι σε 3G...αλλά εικονίδιο δεν εμφανίζεται...

Σε εσάς εμφανίζεται εικονίδιο "3G" ή και "E" δίπλα στις μπάρες σήματος, ανάλογα αν συνδέεται σε 3G ή GSM?

Edited by DirectorCK

γινεται

αλλα επειδη προφανος εισαι απο iphone σε ξαναρωταω τι θες να κανεις

εδω τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα η πιο διαφορετικα οπως θες παρτο?

δοκιμασε κατι σε htc portal η με το es file manager

Απ΄ότι είδα αυτές η εφαρμογές δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω.

Βασικά υποθέτω ότι αφού το android είναι βασισμένο σε linux kernel θα υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθώ στο σύστημα μέσω ssh και να δοκιμάσω να τρέξω command line διάφορες linux commands.

iPad - Galaxy S

Υπάρχουν διάφοροι, αλλά είναι paid, όντως. Γι'αυτό που θες να κάνεις ο καλύτερος είναι o Quicksshd, βρες λεπτομέρειες στο market...

Για server θες root κανονικά, γι'αυτο χτυπάνε τα paid... :)

Ναι το quicksshd το είδα κι εγώ αλλά...paid.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οταν λες "θες root κανονικά" :confused:

iPad - Galaxy S

Απ΄ότι είδα αυτές η εφαρμογές δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω.

Βασικά υποθέτω ότι αφού το android είναι βασισμένο σε linux kernel θα υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθώ στο σύστημα μέσω ssh και να δοκιμάσω να τρέξω command line διάφορες linux commands.

Υπάρχει απ'ευθείας, με το adb... γιατί να συνδεθείς με ssh?

Όσο για το root, ε, συνήθως θες, πρέπει να είσαι su για να τρέξεις sshd..

Edited by Tyxerakias
- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...