Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)


NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς παράγγειλα κι εγώ και το περιμένω.

 

επειδη βλεπω εχετε παρει και οι δυο εξτρα μπαταριες...ψηνομαι και εγω να παρω..θα ηθελα ετσι ενα σχολιο αργοτερα για το αν τελικα αξιζει να τις παρω!!thanks!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει καπου ενα απλο οδηγο για να το χρησιμοποιησω το προγραμμα,πρεπει να κανω και root η μπορω και χωρις αυτο ?
Link to comment
Share on other sites

ναι τα διάβασα όλα τυχεράκια.... και αυτό υποπτευόμουν κ εγώ παρά την χαλασμλένη παρτίδα μέχρι που έπεσα στο ποστ που αναφέρεις....

 

Ε αυτό που θα γίνει είναι εφόσον κολλήσουμε με κανένα app η flash το πάμε τότε και μέχρι τότε adb και ο θεός βοηθός... :lol:

 

Αν και μάλλον έχουν αλλάξει τον τρόπο που πάει σε hard reset mode και με το χρόνο θα το ανακαλύψει κάποιος ή θα το αποκαλύψει κάποιος από "μέσα"! Εκτός και αν το κάνανε πλέον με εντολή από ειδικό μηχάνημα συνδεδεμένο μέσω usb πάνω στο SGS

 

PS... απ ότι βλέπω όλοι όσοι το έχουν με JM2 μαμά είναι "κλειδωμένοι"...

 

Τι ενοεις οσοι εχουν jm2 ειναι κλειδωμενοι?

Link to comment
Share on other sites

1) παιδια εχει επιλογη οταν κλεισεις την συσκευη απο το πληκτρο δεξια και το βαλεις σε αναμονη (σβησει η οθονη), να μην κλεινει το wifi αλλα να μενει ανοικτο ?

βασικα δεν ξερω αν το κλεινει. απλα στα windows mobile μολις το βαλεις σε αναμονη κλεινει το wifi απο μονο του και χρειαζεται tweak η καποια εφαρμογη για να μην το κλεινει.

εχει στο android και στο galaxy τετοια επιλογη ?

 

2) εχει επιλογη για το wifi, να επιλεγεις την ισχυ του ? στα windows mobile μπορεις να επιλεξεις στο wifi, αν θελεις φουλ ισχυ, λιγοτερη ισχυ για εξοικονομηση μπαταριας, η κατι ενδιαμεσο (εχει 3 επιλογες). υπαρχει κατι τετοιο στο android ?

 

3) αν εχω το wifi ανοικτο και το 3g ανοικτο, οταν ειμαι σπιτι και το wifi ειναι συνδεδεμενο, υπαρχει επιλογη να διαλεγει πρωτα το wifi Και σαν δευτερη επιλογη το 3g internet ?

 

σιγα σιγα μου ερχονται αρκετες ερωτησεις και σας ρωταω για να δω πραγματα που εχω στα windows mobile και τα χρειαζομαι, αν γινονται στο android, και σε ποιο βαθμο.

 

αντε να μου ερθει και η συσκευη και θα την ξεζουμισω !!!!

ξερετε αν στο xda υπαρχει υποστηριξη για το galaxy ?

 

ευχαριστω και παλιιιιι !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Link to comment
Share on other sites

1) παιδια εχει επιλογη οταν κλεισεις την συσκευη απο το πληκτρο δεξια και το βαλεις σε αναμονη (σβησει η οθονη), να μην κλεινει το wifi αλλα να μενει ανοικτο ?

βασικα δεν ξερω αν το κλεινει. απλα στα windows mobile μολις το βαλεις σε αναμονη κλεινει το wifi απο μονο του και χρειαζεται tweak η καποια εφαρμογη για να μην το κλεινει.

εχει στο android και στο galaxy τετοια επιλογη ?

1) αν πας στις ρυθμίσεις (ρυθμίσεις wifi -> για προχωρημένους -> πολιτική αδράνειας) έχει επιλογές α)όταν σβήνει η οθόνη,β)ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο,γ)ποτέ

 

3) δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω ένας εύκολος τρόπος είναι με widget που θα κάνεις disable το data από 3G όταν είσαι συνδεδεμένος με wifi

 

για το xda -> http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=656

Edited by kodorevi8ulis
Link to comment
Share on other sites

1) ναι.

2) όχι, αλλά ίσως να υπάρχει κάποιο app.

3) είναι το default. Όταν είναι ανοιχτό το wifi κόβεται το 3g

 

Sent from my Galaxy S

- Alex
Link to comment
Share on other sites

Στο minfree πιο πάνω είχα δώσει κάποιες τιμές που είχα βάλει επειδή όμως ήταν αρκετά μεγάλες εντόπισα ένα πρόβλημα κατά το οποίο δεν μου άνοιγε κάποιες εφαρμογές παρά μόνο άμα παταγα το back button έβαλα τιμές λίγο πάνω από το aggressive και τώρα όλα οκ...

 

Sent from my Galaxy S

Αντώνης
Link to comment
Share on other sites

Τι ενοεις οσοι εχουν jm2 ειναι κλειδωμενοι?

Εννοώ ότι μάλλον όσοι πήραμε το κινητό πρόσφατα και είχε από τη μάνα του JM2 μάλλον είναι από πρόσφταες παρτίδες όπου ο συνδυασμός των τριών πλήκτρων για να πας σε download/restore mode είναι μάλλον "απενεργοποιημένος"...

:tease:
Link to comment
Share on other sites

- Περασα την xxjpc :D ... δεν δουλεύει ο κωδικός *#272*hhmm# πια ,οπότε δεν μπορώ να δω ποιο product code έχει επιλέγει στη συσκευή.

- Με την xxjp3 και χωρίς να συνδεσω την συσκευή στον υπολογιστή, στη registry του kies είχε τον xeu στο τέλος και firmware xxjm5,xxjm3,xxjm1... ειχα περάσει κάποια στιγμή την xxjm5 αλλά ξαναπερασα την xxjp3 ... περίεργο που κράτησε τις ρυθμίσεις της jm5, ενώ στη συσκευή που είχα κοιτάξει με το *#272*hhmm#, είχε επιλεγμένο τον KOR. ... τώρα με την xxjpc στην registry έχει product code xxxxxKOR.

 

- Χοντρικά, έχουν βελτιώσει κάποια σημεια- μενού. Έχει γίνει πιο ομαλός ο launcher, έχει εμφανιστεί ο φορητός υπολογιστής στο mobile AP (tethering) ... ενδεχομένως να λειτουργεί ... (δεν το δοκιμασα) ... όλα τα λεφτά το καταδεικτικό κουμπί διορθωσης- επιλογής κειμένου ... οδευουμε προς την τελική έκδοση. :)

 

- Επειδή θα ταξιδεψω στο εξωτερικό, είπα να κατεβασω το sygic10v8.14 και χάρτη της Ελλάδας και της Ελβετίας :ninja: ... για να βλέπω εκεί, αλλά ότι και να εκανα ενώ δεχόταν τον κωδικό, δεν εμφανιζε τον χάρτη. Έκανα ένα σωρό τροποποιήσεις στο mlm αρχείο αλλά ... τίποτα!!! αγανακτησα.

- Τα ίδια και με το copilot 8.2.0.218 ... ο χάρτης δεν εμφανίζεται. ... τα παρατησα !! ... εκεί που βρήκα τα προγράμματα ήταν και οι χάρτες πως δεν λειτουργούν σε μένα;;;;

- Γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι που μου μου διαφεύγει και μπορεί με pm να με βοηθήσει; ., ,αν και πλέον είμαι εκτός Αθηνών αλλά έχω τους χάρτες του sygic mm10 φορτωμενους.

- Stathis -
Link to comment
Share on other sites

Επαναλαμβάνω την ερώτηση:

Υπάρχει πρόγραμμα που μέσω wifi να μπαίνει στα shared folders του υπολογιστή μου σαν να βρίσκεται σε τοπικό δίκτυο;

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Παιδια καλησπερα εχω διαβασει ολες τις σελιδες.Εχω μια απορια.Αν μπορειτε να μου τη λυσετε.Οταν δεν ειναι σε 3g δειχνει μονο τις μπαρες?Ενω οταν ειναι σε 3g δειχνει το σημα G και βελακια πανω κατω?Εχω cosmote κ εχω μπερδευτει με τις ρυθμισεις apn .To MMSC το αλλαζουμε οπως στις ρυθμισεις για mms?Αν εχει καποιος ορεξη να το γραψει πιο αναλυτικα?:dizzy:

ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παρήγγειλα μπαταρίες από το spider-foot.com.

Μόλις τις παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις. Το πακέτο περιλαμβάνει 2 μπαταρίες και φορτιστή με τελικό κόστος 9.31€...

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι θέμα JM2...κάτι άλλο φταίει...εδώ JM2 και λειτουργεί κανονικά ο συνδυασμός των πλήκτρων.

 

Είναι το firmware με το οποίο το αγόρασες ή το εγκατέστησες εσύ?

Link to comment
Share on other sites

Αποφάσισα να δοκιμάσω κι εγώ το oclf και οι υποψιες μου επιβεβαιώθηκαν το μόνο που προσφέρει το fix είναι καλύτερο score στο quadrant. Δεν είδα καμία αλλαγή στην ταχύτητα της συσκευής αντιθέτως είδα σαφή υποβάθμιση της σταθερότητας της συσκευηςκαι επειδή το galaxy δε φημίζεται για το stability του ούτως η άλλως η μη χρήση του fix νομίζω ότι επιβαλεται. Γενικα αν δε βελτιωθούν τα πράγματα με τη froyo (που μεταξυ μας δε νομιζω να βελτιωθουν στο βαθμο που θα θελαμε) η Samsung θα έχει καταφέρει να έχει μια συσκευή καλύτερη μόνο στα χαρτιά σε σχέση με τους ανταγωνιστές της πχ HTC desire ,iPhone 3gs κτλ. Με το iPhone 4 βέβαια απλά δεν υφίσταται σύγκριση αφού για να υπήρχε μια αναλογία στο value for money των δύο συσκευών το iPhone θα έπρεπε να στοιχίζει τα δίπλα λεφτά και όχι μόνο 100 ευρώ περισσότερο.

 

Sent from my GT-I9000

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Link to comment
Share on other sites

έχω και εγώ εδς και λιγες μερες το κινητο.ειναι πολυ καλό και μέχρ τώρα δε μου έλειψε το iphone που είχα.είδα όμως μερικα πράγματα που θέλω να τα καταθέσω εδώ:

 

1) το τηλ το πηρα για την μεγαλυτερη οθονη του σε σχεση με το 4.συγκρινοντας με το αιφον περιμενα να έχει καλυτερο βιντεο, ενώ έχει καλυτερη οθόνη.τα χρώματα μου φαινονται ψευτικα λιγακι ενώ έχει και pixelation στα βιντεο.δεν ειναι ομαλα όπως στην apple.χύμα τα βαζω χωρις συμπιεση(πλεονεκτημα σε σχεση με το 4 και το itunus)δεν ξερω αν το περιεγραψα καλα, αλλα εχω απογοητευτει γενικα απο το βιντεο, και ειναι ο κυριος λογος που το πηρα και δεν πηρα το 4.mkv δεν παιζει,εκτος και θελει καποιο codec.τα avi και τα υπολοιπα δεν μου τα παιζει σωστα, παντα κατα τη γνωμη μου, ειναι λιγο υποκειμενικα αυτα που γραφω.επισης η φωτεινοτητα ειναι πολυ υψηλη αν και την εχω τερμα χαμηλα, έτσι ωστε οταν βλεπω ταινεις στο υπνοδωματιο ειναι λες και εχω ανοιχτο το πορτατιφ!!!ενοχλητικο για τον αλλο που κοιμαται και για μενα που με πονανε τα ματια μου.με το μηλοφωνο εχω δει απειρες σειρες και ταινιες με χαμηλη φωτεινοτητα και σωστα και οχι ψευτικα χρωματα και εντονα.(η οθονη ειναι φανταστικη οταν την κοιταζεις και δειχνει φωτογραφιες ή εισαι στο διαδικτυο ή απλα το σκαλιζεις)

 

2) με το kies συνδέεται οποτε αυτο θελει...ευτυχως βρηκα to sailing και μπαινω για να του φορτωνω οτι θέλω.ειναι για mac kai leopard , το λεω γιατι σιγουρα θα ψαχνουν οι χρηστες του μήλου κατι αντιστοιχο του kies.κανει συγχρονισμο με itunes kai iphoto.πολυ καλο.

 

3) το sweap πως εμφανιζεται για να το εχω στα μηνυματα και να γραφω με αυτο.ενω μπαινω και το βλεπω στις ρυθμισεισ οτι ειναι οκ, κανω και το μαθημα και οταν παω να γραψω δεν το βρισκω πουθενα.

 

4) το πηρα μαζι με το mls destinator.δεν το εχω ανοιξει ακομα, γιατι διαβασα πως θελει μονο την δικια του καρτα, οποτε δεσμευει την θυρα.υπαρχει τροπος να το αγορασω αυτο ή καποιο αλλο απο το μαρκετ ωστε να εγκατασταθει στη συσκευη και οχι στην καρτα??

 

5)ποτε θα μπορουμε να αγοραζουμε εφαρμογες απο εκει?(χωρις rooting)κανονικα και νομιμα.δε θελω να μπω σε διαδικασια root και custom rom και σκαλισματα.δεν εχω χρονο ουτε διαθεση για ολα αυτα.(εχω διαβασει ολο το ποστ)

 

6)κατι άλλο για την οθονη του.οταν δειχνει βιντεο δεν αλλάζει προσανατολισμο.

 

αυτα προς το παρον και απο εμενα.

εγραψα τα αρνητικα που εχω βρει(κατα εμενα παντα) γιατι τα θετικα ειναι παρα πολλά

είναι ενα τηλ σφαιρα, ελαφρύ και ομορφο.και με το froyo νομιζω θα ειναι super.

με πολυ λιγα αλλα μπορει να συγκριθει αυτη τη στιγμη.

 

ελπίζω μονο η samsung να μην βγάλει σε 2-3 μηνες κανενα διαδοχο, ας παρουν και λιγα μαθηματα απο την apple σε αυτο....ας κρατησουν το μοντελο τους και ας το υποστηριξουν σωστα για αρκετο καιρο γιατι ο πελατης τους εδωσε ένα καρο λεφτα να το πάρει, δεν θα αλλάξει σε 5 μήνες κινητο για να πάρει κατι που θα έχει 1-2 λειτουργειες παραπανω....

Link to comment
Share on other sites

Επαναλαμβάνω την ερώτηση:

Υπάρχει πρόγραμμα που μέσω wifi να μπαίνει στα shared folders του υπολογιστή μου σαν να βρίσκεται σε τοπικό δίκτυο;

 

Ευχαριστώ

 

Δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι, αν ξέρει κάποιος θα σου πει.

 

Δοκίμασε το PC share manager της Samsung, δουλεύει καλά και κάνει αυτό που θέλεις μέσω της εφαρμογής Allshare στο κινητό.

 

Παιδια καλησπερα εχω διαβασει ολες τις σελιδες.Εχω μια απορια.Αν μπορειτε να μου τη λυσετε.Οταν δεν ειναι σε 3g δειχνει μονο τις μπαρες?Ενω οταν ειναι σε 3g δειχνει το σημα G και βελακια πανω κατω?Εχω cosmote κ εχω μπερδευτει με τις ρυθμισεις apn .To MMSC το αλλαζουμε οπως στις ρυθμισεις για mms?Αν εχει καποιος ορεξη να το γραψει πιο αναλυτικα?:dizzy:

ευχαριστω πολυ.

Ακριβώς όπως τα λές δείχνει.

Στα APN βάλε τα εξής, τα υπόλοιπα άστα κενά.

APN name: Cosmote

APN: internet

MCC: 202

MNC: 01

MMSC: http://195.167.65.220:8002

MMS proxy: 10.10.10.20

MMS port: 8080

APN type: internet + MMS

Κάνε Save, και θα είσαι OK λογικά. Αν όχι γράψε πάλι.

 

Κανονικά είναι το μόνο APN που χρειάζεσαι.

Edited by Tyxerakias
- Alex
Link to comment
Share on other sites

3) το sweap πως εμφανιζεται για να το εχω στα μηνυματα και να γραφω με αυτο.ενω μπαινω και το βλεπω στις ρυθμισεισ οτι ειναι οκ, κανω και το μαθημα και οταν παω να γραψω δεν το βρισκω πουθενα.

 

Κράτα πατημένο κάπου που γράφεις, και θα βγεί ένα κουτί, διάλεξε input method, και μετά Swype.

 

4) το πηρα μαζι με το mls destinator.δεν το εχω ανοιξει ακομα, γιατι διαβασα πως θελει μονο την δικια του καρτα, οποτε δεσμευει την θυρα.υπαρχει τροπος να το αγορασω αυτο ή καποιο αλλο απο το μαρκετ ωστε να εγκατασταθει στη συσκευη και οχι στην καρτα??

 

Όχι αυτό. Κάποιο άλλο ναι.

 

5)ποτε θα μπορουμε να αγοραζουμε εφαρμογες απο εκει?(χωρις rooting)κανονικα και νομιμα.δε θελω να μπω σε διαδικασια root και custom rom και σκαλισματα.δεν εχω χρονο ουτε διαθεση για ολα αυτα.(εχω διαβασει ολο το ποστ)

 

Όταν αφήσει η Google. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς πότε θα είναι αυτό.

 

6)κατι άλλο για την οθονη του.οταν δειχνει βιντεο δεν αλλάζει προσανατολισμο.

 

Αυτό είναι καλό, και by design! η τηλεορασή σου δείχνει ποτέ 9:16???

 

...

Όσο για τα μήλα, αυτά είναι γούστα. Άσε που είμαι και αλλεργικός και ο koseft προσπαθεί να με σκοτώσει. Αψου πάλι.

Edited by Tyxerakias
- Alex
Link to comment
Share on other sites

Off topic mode on: Αρχικά, σαφώς και πρέπει να αποδεχτούμε πως το μηλοφωνο είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα των smartphones και όλοι πλέον σχεδιάζουν με βάση αυτό. Καμία αμφιβολία περί αυτού.

Απο κει και πέρα γιατί να μην δούμε κι λίγο παραπέρα εστιαζοντας στα καινούρια στοιχεία που έχουν να μας προσφέρουν οι προτάσεις των άλλων εταιρειών και να πειραματιστούμε με τις συσκευές μας για να τις κάνουμε καλύτερες?

Το λεω αυτό γιατί ανα 2-3 post κάπου θα σκάσει μύτη το iPhone είτε για σύγκριση, είτε για θαψιμο η οτιδήποτε. No offence φυσικά απλά μου κάνει εντύπωση μετά απο 3 μήνες που έχει σχεδόν στην αγορά η συσκευη. Off topic mode off

 

Μετά απο μια μέρα χρήσης με το oclf εχω να παρατηρήσω σαφή βελτίωση στη λειτουργία του τηλεφώνου.Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χοντρό κόλλημα που έτρωγε για λίγα δευτερόλεπτα στο ταυτόχρονο κατέβασμα και εγκατάσταση εφαρμογών απο το μάρκετ το οποίο γίνεται πλέον αστραπιαία.

 

Εγκατεστησα και το minfreemanager σήμερα και ήθελα να ρωτήσω κάποιον που τα έχει δοκιμάσει αν έχει νόημα η ταυτόχρονη χρήση του με το oclf.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...