tonysac Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Ναι, και στην Αγγλία βγήκε μία ακόμα που λέγεται Comedy Time, και έχει κάτι βιντεάκια με stand-up comedy... Όχι όλα τραγικά, αλλά τα περισσότερα... η Samsung μάλλον προσπαθεί να μας κάνει να γελάσουμε για να ξεχαστούμε... :) Μόλις δοκίμασα και μπορώ να μπω κανονικά στα samsung apps... αλλά είμαι Αγγλία. Το adfree πάντως δεν παίζει ρόλο, το έχω εδώ και καιρό χωρίς πρόβλημα. Ναι και εγώ μπήκα τώρα αν και από χτες μου λεει πρόβλημα σύνδεσης με τον διακομιστή στο widget του daily briefing, τις βλέπω και τις δύο που αναφέρετε το how to ήταν άστα να πάνε το έβγαλα με την μία...λες και δεν υπάρχει το youtube δηλαδή... Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Έτσι, τέτοιες ωραίες ιστορίες να βλέπουμε :) Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, δες και το autostarts, είναι ωραίο προγραμματάκι και δίνει πολλές πληροφορίες για τις εφαρμογές και πότε τρέχουν. Μα δε με νοιαζει ποτε και ποσες τρεχουν. Δε πα να τρεχουν και 150 εφαρμογες. Ακομα καλυτερα, για να ανοιγουν πιο γρηγορα οταν τις χρειαζομαι. Αυτο που με νοιαζει ειναι αυτες που τρεχουν να μην καταναλωνουν επεξεργαστικη ισχυ -δηλ μπαταρια-. Εχω βαλει το watchdog και τις παρακολουθω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Μάλλον εννοείς ότι ο συγκεκριμένος χάρτης είναι ίσως ο πιο πρόσφατος της NGI, γιατί οπως όλοι ξέρουμε εδώ και ενάμισυ χρόνο η NGI έχει συμφωνήσει με την teleatlas. Απλά οι χάρτες δεν είναι οι πιο προσφατοι. Αυτός του destinator είναι ενημερωμένος; Περιεχονται όλα τα κοματια της Εγναντιας κλπ; Θα ηθελα μερικά screenshot να δω πως είναι η έκδοση για android, γιατί η PDA ήταν ελειπης και καθόλου ενδιαφέρουσα. Φυσικά δεν πρόκειται να το αγοράσω αφού δεν γουστάρω κάποιους εκεί και δεύτερον όπως γράφτηκε σε προηγούμενο πόστ, δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα το αναβαθμίσουν να δουλέψει με το froyo. @@@ για κάποιους που ρωταγαν πως παει η συσκευή χρησιμοποιοντας στο MinFreeManager η στο auto killer την επιλογή Strict. Το δουλεύω από χθες βράδυ και μπορώ να πω ότι δεν έχω δει αλλαγή στην συμπεριφορά της συσκευής. Δηλαδή να έχει αργοποριες και lagαρισματα. Μια χαρά παει απλά η ελεύθερη ram κειμενεται από 100-80 ΜΒ Εννοώ ότι η teleatlas στην μετατροπή του χάρτη για τα προγράμματα που τον χρησιμοποιεί πχ. Tom tom κάνει λάθη που το destinator πχ. δεν έχει. Και εγώ εάν δεν ήταν δωρεάν με το τηλέφωνο πιθανόν να μην τον αγόραζα και να περίμενα το don't panic από την ngi , εξάλλου ήδη έχω αγοράσει 3 και το επόμενο πρέπει να είναι κάτι εξαιρετικό. Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Μα δε με νοιαζει ποτε και ποσες τρεχουν. Δε πα να τρεχουν και 150 εφαρμογες. Ακομα καλυτερα, για να ανοιγουν πιο γρηγορα οταν τις χρειαζομαι. Αυτο που με νοιαζει ειναι αυτες που τρεχουν να μην καταναλωνουν επεξεργαστικη ισχυ -δηλ μπαταρια-. Εχω βαλει το watchdog και τις παρακολουθω. Οκ πάσο. Αλλά το ένα δεν αποκλείει το άλλο...δηλαδή συνήθως αυτές που τρέχουν σε άσχετες ώρες για άσχετο λόγο τρώνε μπαταρία. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Οκ πάσο. Αλλά το ένα δεν αποκλείει το άλλο...δηλαδή συνήθως αυτές που τρέχουν σε άσχετες ώρες για άσχετο λόγο τρώνε μπαταρία. Ναι φιλε πρωτα θα δω ποιες τρωνε μπαταρια και αμα δω καμια υποπτη τοτε θα βαλω το autostarts να την ξεκανει :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Δηλαδη ρε παιδια ποσο κραταει η μπαταρια του κινητου σας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 2 μερες. . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Ναι φιλε πρωτα θα δω ποιες τρωνε μπαταρια και αμα δω καμια υποπτη τοτε θα βαλω το autostarts να την ξεκανει :lol: Mόλις έβαλα το watchdog lite, ωραίο προγραμματάκι φαίνεται... και μ'αρέσει ακόμα περισσότερο το option που μπορείς να το κλείσεις και να μην κάνει monitoring. Ξέρεις τί διαφορά έχει από το επί πληρωμή watchdog, γιατί δε βρήκα καμία; Aκυρο το βρήκα, έχει απλά τη δυνατότητα να βάζεις apps σε blacklist... οκ. Και απ'ότι βλέπω δουλεύει καλύτερα στο froyo. Αλλά είναι όντως ωραίο. (Και όλη αυτή η συζήτηση ξέφυγε λίγο...) Edited October 1, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σορρυ ρε παιδια, αλλα με ολα αυτα μπερδευτηκα...θελω να εγκαταστησω το oclf,αλλα εχασα το θεμα "recovery mode". Θα γινει μεσω του oclf?Με συνδυασμο πληκτρων? Κάτι πιο απλό? Ειμαι root, PDA JFB, Phone JF5, CSC JF5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Σορρυ ρε παιδια, αλλα με ολα αυτα μπερδευτηκα...θελω να εγκαταστησω το oclf,αλλα εχασα το θεμα "recovery mode". Θα γινει μεσω του oclf?Με συνδυασμο πληκτρων? Κάτι πιο απλό? Ειμαι root, PDA JFB, Phone JF5, CSC JF5... (άσχετο)Το Kies έχει δώσει επίσημη αναβάθμιση στο firmware σου σε JM2, γιατί δεν το κάνεις; Αν είσαι root δε χρειάζεσαι recovery mode για το oclf... απλά βάλε τα ext tools και κάνε το lagfix v2. Edited October 1, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 και εγω μετά από περίπου 10 μέρες χρήσης του κινητού πιστεύω οτι το εχω προσαρμόσει αρκετά στις ανάγκες μου, αν και λόγω δουλειάς δεν ασχολήθηκα και υπερβολικά. Δεν χρησιμοποιώ πάρα πολλές εφαρμογές οπότε δεν το έχω παραφορτώσει. Δεν έχω κάνει ουτε root, ούτε lagfix ούτε αναβάθμιση (έτσι και αλλιώς έχω την τελευταια επίσημη). Το κινητό ίπταται, και έχω καταφέρει να αλλαξοπιστίσω 2-3 που καλοέβλεπαν γιωτομηλα 4ης γενιάς. Η μπαταρία για το χαρακτήρα του κινητού ειναι αρκετά καλή που με χρήση κινητού μπορεί να χτυπήσει και 3ήμερο. Στα θετικά επίσης η ευκολία χρήσης του (το symbian μετα απο 4 χρονια χρησης ακομα με παιδευε με τη δομη του μενου του). Αυτό που δεν εχω βρει ακόμα και θα το ήθελα, είναι κάποιο ελληνοεληνικο και ελληνοαγγλικο λεξικο... Και φυσικα αναμενω τον φρόντο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 και εγω μετά από περίπου 10 μέρες χρήσης του κινητού πιστεύω οτι το εχω προσαρμόσει αρκετά στις ανάγκες μου, αν και λόγω δουλειάς δεν ασχολήθηκα και υπερβολικά. Δεν χρησιμοποιώ πάρα πολλές εφαρμογές οπότε δεν το έχω παραφορτώσει. Δεν έχω κάνει ουτε root, ούτε lagfix ούτε αναβάθμιση (έτσι και αλλιώς έχω την τελευταια επίσημη). Το κινητό ίπταται, και έχω καταφέρει να αλλαξοπιστίσω 2-3 που καλοέβλεπαν γιωτομηλα 4ης γενιάς. Η μπαταρία για το χαρακτήρα του κινητού ειναι αρκετά καλή που με χρήση κινητού μπορεί να χτυπήσει και 3ήμερο. Στα θετικά επίσης η ευκολία χρήσης του (το symbian μετα απο 4 χρονια χρησης ακομα με παιδευε με τη δομη του μενου του). Αυτό που δεν εχω βρει ακόμα και θα το ήθελα, είναι κάποιο ελληνοεληνικο και ελληνοαγγλικο λεξικο... Και φυσικα αναμενω τον φρόντο λεξικο βαλε το slovoed ειναι free στο market.poly kalo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Δηλαδη ρε παιδια ποσο κραταει η μπαταρια του κινητου σας? 1,5 με 2 μέρες, ανάλογα τη χρήση. Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εμένα ένα δεκαπεντάωρο κρατάει η μπαταρία. Αλλά δεν το αφήνω απ 'τα χέρια μου... Ούτε ποτέ κινητό μου κρατούσε περισσότερο. Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Οσο αφορα τον χαρτη του destinator , θα ηθελα να διαφωνησω με καποιους χρηστες. Η εκδοση του χαρτη για destinator andorid ειναι η 2009Q4 και οχι η 2010 που εχει βγει για τις υπολοιπες destinator εφαρμογες. Τουλαχιστον στην Κρητη εχει παρα πολλες ελλειψεις. Μην κοιτατε την Αθηνα μονο, για Αθηνα το 99,99% των προγραμματων πλοηγησης εχει πληρη καλυψη. Απο την παλιοτερη εμπειρια μου σε symbian κινητα θα ελεγα οτι του πληρεστερους χαρτες αναμεσα Sygic και Νdrive τους εχει η sygic ,οπου μπορει να παρει χαρτες teleatlas , Navteq και Cit. Τους πληρεστερους χαρτες αυτη την στιγμη τους εχει το Garmin που δυστηχως δεν κυκλοφορει για android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (άσχετο)Το Kies έχει δώσει επίσημη αναβάθμιση στο firmware σου σε JM2, γιατί δεν το κάνεις; εμένα εξακολουθεί να μή μου δίνει αναβάθμιση σε JM. Έχω JF5 και δεν σκοπεύω να περάσω beta. Όταν λες ότι την δίνει το Kies εννοείς με το πείραγμα που αναφέρθηκε πριν καιρό στη registry για να βλέπει άλλη περιοχή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) εμένα εξακολουθεί να μή μου δίνει αναβάθμιση σε JM. Έχω JF5 και δεν σκοπεύω να περάσω beta. Όταν λες ότι την δίνει το Kies εννοείς με το πείραγμα που αναφέρθηκε πριν καιρό στη registry για να βλέπει άλλη περιοχή; Όχι, η Χρύσα στο link που έδωσα στο ποστ μου είπε ότι το πήρε κανονικά, χωρίς πείραγμα. Και δεν έχασε και τίποτα. Έχεις βάλει το τελευταίο Kies? Δεν είπα τίποτα για beta. Οσο αφορα τον χαρτη του destinator , θα ηθελα να διαφωνησω με καποιους χρηστες. Η εκδοση του χαρτη για destinator andorid ειναι η 2009Q4 και οχι η 2010 που εχει βγει για τις υπολοιπες destinator εφαρμογες. Τουλαχιστον στην Κρητη εχει παρα πολλες ελλειψεις. Μην κοιτατε την Αθηνα μονο, για Αθηνα το 99,99% των προγραμματων πλοηγησης εχει πληρη καλυψη. Απο την παλιοτερη εμπειρια μου σε symbian κινητα θα ελεγα οτι του πληρεστερους χαρτες αναμεσα Sygic και Νdrive τους εχει η sygic ,οπου μπορει να παρει χαρτες teleatlas , Navteq και Cit. Τους πληρεστερους χαρτες αυτη την στιγμη τους εχει το Garmin που δυστηχως δεν κυκλοφορει για android Συμφωνώ για το Sygic το οποίο και προτιμώ, αλλά δεν ξέρω αν συμφωνώ ότι είναι καλύτερο απ΄το destinator...το έχω ελέγξει και στην Αθήνα με winmo φίλου, και αν και είναι παλιότεροι χάρτες, είναι καλύτεροι και πληρέστεροι. Και δεν είναι μόνο αυτό το θέμα σ'ένα λογισμικό, το πιο βασικό είναι να σου βγάζει καλή διαδρομή, και το destinator το κάνει... το περσινό ndrive ας πούμε (δεν το έχω δοκιμάσει φέτος Αθήνα), ήθελε να με πάει από μονόδρομους και άσχετες περιοχές... το φετινό φαίνεται πολύ καλύτερο. Edited October 1, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Όχι, η Χρύσα στο link που έδωσα στο ποστ μου είπε ότι το πήρε κανονικά, χωρίς πείραγμα. Και δεν έχασε και τίποτα. Έχεις βάλει το τελευταίο Kies? Δεν είπα τίποτα για beta. Σε εμένα δεν το δίνει το Kies. Έκανα update το πρόγραμμα πριν το δοκιμάσω. Εκτός αν πρέπει να κάνω καμια επανεκίννηση το pc, ή να κάνω κάτι χαζομάρες που κάναμε με το Omnia II, που για να σου δώσει την αναβάθμιση έπρεπε να το ξανα-εγκαταστήσεις επιλέγοντας...άλλη χώρα. Πάντως το κινητό είναι ελληνικό, ήταν και πακέτο με MLS. Μήπως της Χρύσας δεν είναι ελληνικό; To beta το ανέφερα απλά για να μην αρχίσει να προτείνει κανένας φλασαρίσματα κλπ, δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την υπομονή, και μου δουλεύει και καλά, οπότε δεν θα το κάνω. Αλλά αν μπορώ να πάρω επίσημα αναβάθμιση, γιατί όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σε εμένα δεν το δίνει το Kies. Έκανα update το πρόγραμμα πριν το δοκιμάσω. Εκτός αν πρέπει να κάνω καμια επανεκίννηση το pc, ή να κάνω κάτι χαζομάρες που κάναμε με το Omnia II, που για να σου δώσει την αναβάθμιση έπρεπε να το ξανα-εγκαταστήσεις επιλέγοντας...άλλη χώρα. Πάντως το κινητό είναι ελληνικό, ήταν και πακέτο με MLS. Μήπως της Χρύσας δεν είναι ελληνικό; To beta το ανέφερα απλά για να μην αρχίσει να προτείνει κανένας φλασαρίσματα κλπ, δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την υπομονή, και μου δουλεύει και καλά, οπότε δεν θα το κάνω. Αλλά αν μπορώ να πάρω επίσημα αναβάθμιση, γιατί όχι. Τι sales code έχεις; Εχει σημασία... η Χρύσα έχει CYO... μπορείς να το δείς πατώντας *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα σε φόρματ 24ωρο. (19:09). (Απλά δες, μη διαλέξεις τίποτα). - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Τι sales code έχεις; Εχει σημασία... η Χρύσα έχει CYO... μπορείς να το δείς πατώντας *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα σε φόρματ 24ωρο. (19:09). (Απλά δες, μη διαλέξεις τίποτα). έχω COS. Αυτό δεν σημαίνει Cosmote; Δεν θα έπρεπε να το δίνει από τη στιγμή που και η Cosmote πλέον (νομίζω) πουλάει το κινητό με JM; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 συγνωμη το sales code τι δειχνει? εγω εχω τσεκαρισμενο το COS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) έχω COS. Αυτό δεν σημαίνει Cosmote; Δεν θα έπρεπε να το δίνει από τη στιγμή που και η Cosmote πλέον (νομίζω) πουλάει το κινητό με JM; Δεν ξέρω, τί να σου πω, αλλά δεν εξαρτάται από την cosmote αλλά από τη Samsung. Πάντως αν το πας σ'ένα Γερμανό νομίζω θα μπορούν να σου βάλουν JM. Το COS πιθανότατα βγαίνει απ'το cosmote ναι (αν και δεν είναι σίγουρο...) συγνωμη το sales code τι δειχνει? εγω εχω τσεκαρισμενο το COS Δείχνει από που είναι το κινητό, και τί τοπικές ρυθμίσεις περιέχει (APN, κάποιες εφαρμογές για συγκεκριμένες χώρες, κτλ.). Επίσης το Kies κοιτάει αυτό και λέει αν υπάρχει upgrade για σένα ή όχι... Τα Ελληνικά sales codes είναι EUR, COS, CYO, AOC, GER, VGR, TGR . (Υποθέτω το COS και VGR είναι cosmote και vodafone gr, τα άλλα δεν ξέρω - Γερμανός? Τελεστετ?) EDIT: Ανακάλυψα ότι το EUR είναι το γενικό Eλληνικό sales code που περιέχει WIND GR, vodafone GR, COSMOTE, και το CYO είναι το Κυπριακό, με ΜΤΝ και CYTAVODA. Edited October 2, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Δηλαδη ρε παιδια ποσο κραταει η μπαταρια του κινητου σας? με 2 μερες χρηση και ειμαι στο 50% με χρηση γενικη,πλοηγηση και γενικα ψαχουλεματακι(οχι ολη την ωρα βεβαια) με lagfix,για να μην νομιζουν γενικα οτι stressαρει την μπαταρια :p Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 εχω και εγω το ιδιο προβλημα που εχει και ο φιλος drlacan εχω την JF5 και δεν μπορω μεσω kies να αναβαθμισω με τιποτα και εχω και την τελευταια εκδοση. το κινητο ειναι αγορασμενο απο oteshop υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Τι sales code έχεις; Εχει σημασία... η Χρύσα έχει CYO... μπορείς να το δείς πατώντας *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα σε φόρματ 24ωρο. (19:09). (Απλά δες, μη διαλέξεις τίποτα). Αλεξ, εμένα δείχνει KOR, και έχω την JG5...αν από εκείνο το σημείο διαλέξω για παράδειγμα το CYO της Χρύσας και πατήσω install θύμισε μου αν θες τι θα γίνει; Κάπου είχα διαβάσει ότι θα χαθούν όλα αν θυμάμαι καλά..αλλά κερδίζω κάτι; Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts