Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω δεν εχω 2 μερες που το πηρα απο το service και ξυνομαι να το κανω OVERCLOCK :shifty: ετσι για να μου φυγει η απορια (τσαμπα με ελεγε ο pterarxos...φoνια των smartphone)

http://www.youtube.com/watch?v=hWwF8o7SsIg

και οπου και οπως λεει αυτος,το τρεχει στο 1,35

Μην σκαλιζεις τίποτα μια χαρά είναι το μηχανάκι.

Δεν είδες τι έχει βάλει μέσα ο πιτσιρικάς. Το έχει κάνει αγνώριστο το τηλέφωνο. Όλα αυτά το επιβαρύνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτα.

Δεν είδες από τον κωδικό του; Ειναι γεννημένος το 1988 :) δεν είναι για μας αυτά φίλε.

Μην ξεχνάς ότι δεν εχουμε πια HTC και windows για να χρειάζεται να σκαλιζουμε συνέχεια.

@@@Αντώνη

Όχι φίλε δεν χρειάζεται να το έχεις συνέχεια ανοικτό. Αυτό το χρησιμοποιούμε μόνο όταν θελουμε να παρακολουθήσουμε και να τσεκαρουμε κάποια λειτουργία.

Θα σου λειωσει την μπαταρία. Δεν βλέπεις που όσο το έχεις ανοικτό πόσο ανεβάζει η CPU?

Εγώ δεν το αφήνω ούτε στο παρασκήνιο να τρέχει. Το ανοίγω βλέπω αυτά που θέλω και το κλεινω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To πρώτο, για να αγοράσεις μια εφαρμογή.

Στο μαρκετ πρέπει να γραφτείς στο google checkout και να δώσεις αριθμό κάρτας. Νομίζω το ndrive δεν πάει μέσω google checkout αλλά πάλι κάρτα θέλει. Μπορείς να βγάλεις προπληρωμένη κάρτα και να την γεμίζεις με όσα χρήματα θα κάνεις αγορά εκείνη τη στιγμή. Εγώ έτσι κάνω για αγορές μέσω internet εδώ και χρόνια. Βέβαια και τa paypal & google checkout είναι ασφαλή και με απλή πιστωτική κάρτα.

Χμμμμ αρα πρεπει να βγαλω καρτ για να πλερωκω...:shifty:

Παντως εβλεπα την τιμη (40 ευρω για χαρτη Ελλαδας) του Νdrive και του Mls Destinator απο καταστημα (70 ευρω ) και μου φαινεται πιο συμφερουσα η λυση του Ndrive.Εκτος και αν ειναι καλυτερο λειτορυγικα το Mls....

Παντως το Ndrive κλειδωνει κανονικα γυρω στα 15 δευτερα και με σταθερη θεση κιολας.:happy:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Παντως εβλεπα την τιμη (40 ευρω για χαρτη Ελλαδας) του Νdrive και του Mls Destinator απο καταστημα (70 ευρω ) και μου φαινεται πιο συμφερουσα η λυση του Ndrive.Εκτος και αν ειναι καλυτερο λειτορυγικα το Mls....

Παντως το Ndrive κλειδωνει κανονικα γυρω στα 15 δευτερα και με σταθερη θεση κιολας.:happy:

To Destinator υποτίθεται ότι έχει τον καλύτερο χάρτη. Κατά τ'άλλα είναι το χειρότερο, και από άποψη λειτουργικότητας και πρακτικότητας και τιμής.

εχω δεν εχω 2 μερες που το πηρα απο το service και ξυνομαι να το κανω OVERCLOCK :shifty: ετσι για να μου φυγει η απορια (τσαμπα με ελεγε ο pterarxos...φoνια των smartphone)

http://www.youtube.com/watch?v=hWwF8o7SsIg

και οπου και οπως λεει αυτος,το τρεχει στο 1,35

Θα συμφωνήσω με τον Kώστα... δεν υπάρχει λόγος για overclock... γιατί να το κάνεις, για να σου υπερθερμαίνεται χωρίς λόγο;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Aν πάντως έχεις το minfree πάνω από strict, και το clock δεν είναι το τελευταίο πράγμα που άνοιξες πριν κοιμηθείς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει αυτό, όπως είπα.

Το minfree το έχω στο aggressive. Θα δοκιμάσω και σε strict να δω τι θα γίνει.

Γενικά πάντως υπάρχει τρόπος το minfree να εξαιρεί εντελώς κάποια εφαρμογή;

Ένα άλλο στοιχείο που παρατήρησα είναι ότι όταν ανοίγω την οθόνη μετά από κάποια ώρα, το ρολόι στο taskbar έχει μένει πίσω και κάνει 1-2 δευτερόλεπτα για να ανανεωθεί...

Ψάχνοντας λίγο είδα ότι υπάρχει ένα θέμα με το android το οποίο ρίχνει τα τηλέφωνα σε μια κατάσταση deep sleep/suspend από την οποία δεν μπορούν να ξυπνήσουν με εφαρμογές, όπως πχ το alarm, παρά μόνο αν ανοίξει χειροκίνητα η οθόνη.

Τελικά έχει παρατηρήσει κανένας άλλος πρόβλημα με την ενεργοποίηση του alarm, και την ώρα του ρολογιού, μετά από κάποιες ώρες μη χρήσης του Galaxy? (εννοείται όχι απενεργοποιημένο και όχι σε φόρτιση)

Όπως είπα έχω απείρακτο firmware JF5 και Android 2.1 update 1 με OCLF 2.0 και minfree aggressive.

Δυστυχώς το Ndrive είναι πολύ καλύτερο πρόγραμμα αλλά το destinator κάνει την καλύτερη πλοήγηση και έχει τα περισσότερα και πιο αξιόπιστα pois. Δυστυχώς ξαναλέω εγώ μόνο το destinator χρησιμοποιώ πιά (έχω Ndrive , copilot) γιατί ενώ είναι το χειρότερο πρόγραμμα έχει τον καλύτερο , μακράν χάρτη. Εάν δεν έχεις άλλο πλοηγό πάρε το destinator . Eάν έχεις και το θέλεις για περίπτωση ανάγκης πάρε το Ndrive με χάρτη eastern europe (teleatlas) .

Edited by VOYAGER13
Δημήτρης

Εγώ έχω το motonav και το βάζω οποίο χάρτη θελω:lol:;)
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μονο εγω κατέβασα και πολεμάω με το navigon :lol:

μάλλον πρεπει να δοκιμασω τα άλλα 2.:happy:

Δυστυχώς το Ndrive είναι πολύ καλύτερο πρόγραμμα αλλά το destinator κάνει την καλύτερη πλοήγηση και έχει τα περισσότερα και πιο αξιόπιστα pois. Δυστυχώς ξαναλέω εγώ μόνο το destinator χρησιμοποιώ πιά (έχω Ndrive , copilot) γιατί ενώ είναι το χειρότερο πρόγραμμα έχει τον καλύτερο , μακράν χάρτη. Εάν δεν έχεις άλλο πλοηγό πάρε το destinator . Eάν έχεις και το θέλεις για περίπτωση ανάγκης πάρε το Ndrive με χάρτη eastern europe (teleatlas) .
galaxy s, Note 8

Οχι δεν εισαι ο μονος. Μια χαρα ειναι το navigon. Απο οσα εχω δοκιμασει ειναι το καλυτερο μαζι με το motonav. (Μονο dest δεν εχω βαλει.) To ndrive καλο ειναι αλλα σε παει οοοοπου ναναι....

Κι εγώ με το Sygic βάζω όποιο χάρτη θέλω... :)

Το minfree το έχω στο aggressive. Θα δοκιμάσω και σε strict να δω τι θα γίνει.

Γενικά πάντως υπάρχει τρόπος το minfree να εξαιρεί εντελώς κάποια εφαρμογή;

Όχι

- Alex

Μπορεις να βαλεις δηλαδη το χαρτη του destinator στο sygic?

Οι χάρτες της Telatlas ανηκουν NGI . Αν το destinator συνεχίζει να χρησιμοποιεί χάρτες της NGI ναι μπορώ..

Sent from my GT-I9000

εχει παρατηρησει κανενας θεμα με την απενεργοποιηση του wifi ?μερικες φορες κ ενω δε το εχω ανοιξει , βλεπω το εικονιδιο πρασινο (στη μπαρα) αλλα δεν ειναι συνδεμενο και μεσα στις ρυθμισεις αν πας ειναι νεκρο to interface λεει γινεται απενεργοποιηση... αλλα δεν κανει τιποτα , μονο με επαννεκινηση στρωνει

Νέες χώρες στο market, αλλά όχι η Ελλάδα...

http://android-developers.blogspot.com/2010/09/more-countries-more-sellers-more-buyers.html

Ω! μα τί έκπληξη! :p

- Alex

Ενημέρωση του Handcent με ελληνικό interface :up:

ομως η μεταφραση ειναι ολα τα λεφτα οπως ..............ρυθμισεις φυσαλιδας:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καινουριο kies 1.5.3.10093_31_1 (ναι,αυτο που μας εβγαζε την ψυχη για να κατεβει) απο εδω http://www.samsungmobile.co.uk/mobile-phones/samsung-galaxy-s-support

Παιδιά να ρωτήσω το DCswitch το έχει δοκιμάσει κανένας με καινούρια sim card (απ'αυτές που έχουν περασμένα πάνω τους τα apn) να μας πει αν δουλεύει?

Και για να προλάβω τα σχόλια.... και εγώ συμφωνώ οτι τα smartphones χωρίς data plan είναι ανάπηρα (και εγώ προσωπικά πρόγραμμα με data έχω) αλλά επειδή θα βρεθώ στο εξωτερικό και επειδή στην cosmote που ρώτησα μάλλον είναι φαρμακείο το data σε συνθήκες roaming γι'αυτό ρωτάω. ;)

Ευχαριστώ

Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;)

Το καινουριο kies 1.5.3.10093_31_1 (ναι,αυτο που μας εβγαζε την ψυχη για να κατεβει) απο εδω http://www.samsungmobile.co.uk/mobile-phones/samsung-galaxy-s-support

Nαι, και θα ήταν καλύτερο να διαβάζουμε όλοι τουλάχιστον μιας μέρας μηνύματα...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3332786#post3332786

Παιδιά να ρωτήσω το DCswitch το έχει δοκιμάσει κανένας με καινούρια sim card (απ'αυτές που έχουν περασμένα πάνω τους τα apn) να μας πει αν δουλεύει?

Και για να προλάβω τα σχόλια.... και εγώ συμφωνώ οτι τα smartphones χωρίς data plan είναι ανάπηρα (και εγώ προσωπικά πρόγραμμα με data έχω) αλλά επειδή θα βρεθώ στο εξωτερικό και επειδή στην cosmote που ρώτησα μάλλον είναι φαρμακείο το data σε συνθήκες roaming γι'αυτό ρωτάω. ;)

Ευχαριστώ

Δε χρειάζεσαι κάτι, απλά να μην έχεις τικαρισμένο το Data roaming στις ρυθμίσεις...

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών
- Alex

Οι χάρτες της Telatlas ανηκουν NGI . Αν το destinator συνεχίζει να χρησιμοποιεί χάρτες της NGI ναι μπορώ..

Sent from my GT-I9000

Οι χάρτες της teleatlas δεν είναι ακριβώς ίδιοι με της ngi. Της ngi είναι αρκετά καλύτεροι και το μόνο πρόγραμμα που τους φοράει αυτή τη στιγμή είναι το destinator για android.

Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk

Δημήτρης

Βγηκε μια νεα εφαρμογη στο samsung apps. How to video λεγεται. Δεν φαινεται να ειναι χρηστικη απο την περιγραφη, αλλα ενδιαφερουσα. Πηγα να την κατεβασω μετα απο καποιες ωρες που την εντοπισα, αλλα μου βγαζει no network προβλημα και δεν με συνδεει πια στο samsung app και το ιδιο προβλημα δειχνει και το live feed widget. Επειδη ειναι και τα δυο της samsung και δεν μου φαινεται λογικο να μπορω να μπαινω κανονικα στο internet ειτε με 3g ειτε με wifi αλλα οχι σε εφαρμογες της samsung, μπορει καποιος να μου πει αν τον αφηνει να συνδεθει κανονικα? Η μονη αλλαγη που εκανα ειναι να βαλω την εφαρμογη adfree, την οποια και απεγκατεστησα just in case χωρις αποτελεσμα ομως. Παντως δεν διαβασα για αναλογο προβλημα, οποτε αν καποιος εχει την καλοσυνη να ελεγξει αν συνδεεται..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Βγηκε μια νεα εφαρμογη στο samsung apps. How to video λεγεται. Δεν φαινεται να ειναι χρηστικη απο την περιγραφη, αλλα ενδιαφερουσα. Πηγα να την κατεβασω μετα απο καποιες ωρες που την εντοπισα, αλλα μου βγαζει no network προβλημα και δεν με συνδεει πια στο samsung app και το ιδιο προβλημα δειχνει και το live feed widget. Επειδη ειναι και τα δυο της samsung και δεν μου φαινεται λογικο να μπορω να μπαινω κανονικα στο internet ειτε με 3g ειτε με wifi αλλα οχι σε εφαρμογες της samsung, μπορει καποιος να μου πει αν τον αφηνει να συνδεθει κανονικα? Η μονη αλλαγη που εκανα ειναι να βαλω την εφαρμογη adfree, την οποια και απεγκατεστησα just in case χωρις αποτελεσμα ομως. Παντως δεν διαβασα για αναλογο προβλημα, οποτε αν καποιος εχει την καλοσυνη να ελεγξει αν συνδεεται..

Ναι, και στην Αγγλία βγήκε μία ακόμα που λέγεται Comedy Time, και έχει κάτι βιντεάκια με stand-up comedy... Όχι όλα τραγικά, αλλά τα περισσότερα... η Samsung μάλλον προσπαθεί να μας κάνει να γελάσουμε για να ξεχαστούμε... :) Μόλις δοκίμασα και μπορώ να μπω κανονικά στα samsung apps... αλλά είμαι Αγγλία. Το adfree πάντως δεν παίζει ρόλο, το έχω εδώ και καιρό χωρίς πρόβλημα.

- Alex

Πλεον μπορω να πω κι εγω οτι το κινητακι κανει πλεον ολα οσα θελω. Και ουτε που το εχω φλασαρει ακομα. Το μονο που πρεπει να τελειοποιησω ειναι η διαχειριση της μπαταριας. Εχω σταματησει το βγαζε-βαζε εφαρμογες και εχω κρατησει μονο οσες θελω. Τωρε παιζω μονο μαυτες που μου δειχνουν καταναλωση επεξεργαστη για να δω αν εχει μεινει τιποτα που καταναλωνει ενεργεια. Στο ομνια που ειχα για να το φτασω σαυτο το επιπεδο εκανα 6 μηνες. Το Γαλαξια τον εχω 2 βδομαδες.

Οι χάρτες της teleatlas δεν είναι ακριβώς ίδιοι με της ngi. Της ngi είναι αρκετά καλύτεροι και το μόνο πρόγραμμα που τους φοράει αυτή τη στιγμή είναι το destinator για android.

Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk

Μάλλον εννοείς ότι ο συγκεκριμένος χάρτης είναι ίσως ο πιο πρόσφατος της NGI, γιατί οπως όλοι ξέρουμε εδώ και ενάμισυ χρόνο η NGI έχει συμφωνήσει με την teleatlas.

Απλά οι χάρτες δεν είναι οι πιο προσφατοι.

Αυτός του destinator είναι ενημερωμένος; Περιεχονται όλα τα κοματια της Εγναντιας κλπ;

Θα ηθελα μερικά screenshot να δω πως είναι η έκδοση για android, γιατί η PDA ήταν ελειπης και καθόλου ενδιαφέρουσα.

Φυσικά δεν πρόκειται να το αγοράσω αφού δεν γουστάρω κάποιους εκεί και δεύτερον όπως γράφτηκε σε προηγούμενο πόστ, δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα το αναβαθμίσουν να δουλέψει με το froyo.

@@@ για κάποιους που ρωταγαν πως παει η συσκευή χρησιμοποιοντας στο MinFreeManager η στο auto killer την επιλογή Strict.

Το δουλεύω από χθες βράδυ και μπορώ να πω ότι δεν έχω δει αλλαγή στην συμπεριφορά της συσκευής. Δηλαδή να έχει αργοποριες και lagαρισματα.

Μια χαρά παει απλά η ελεύθερη ram κειμενεται από 100-80 ΜΒ

Πλεον μπορω να πω κι εγω οτι το κινητακι κανει πλεον ολα οσα θελω. Και ουτε που το εχω φλασαρει ακομα. Το μονο που πρεπει να τελειοποιησω ειναι η διαχειριση της μπαταριας. Εχω σταματησει το βγαζε-βαζε εφαρμογες και εχω κρατησει μονο οσες θελω. Τωρε παιζω μονο μαυτες που μου δειχνουν καταναλωση επεξεργαστη για να δω αν εχει μεινει τιποτα που καταναλωνει ενεργεια. Στο ομνια που ειχα για να το φτασω σαυτο το επιπεδο εκανα 6 μηνες. Το Γαλαξια τον εχω 2 βδομαδες.

Έτσι, τέτοιες ωραίες ιστορίες να βλέπουμε :) Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, δες και το autostarts, είναι ωραίο προγραμματάκι και δίνει πολλές πληροφορίες για τις εφαρμογές και πότε τρέχουν.

Μάλλον εννοείς ότι ο συγκεκριμένος χάρτης είναι ίσως ο πιο πρόσφατος της NGI, γιατί οπως όλοι ξέρουμε εδώ και ενάμισυ χρόνο η NGI έχει συμφωνήσει με την teleatlas.

Απλά οι χάρτες δεν είναι οι πιο προσφατοι.

Αυτός του destinator είναι ενημερωμένος; Περιεχονται όλα τα κοματια της Εγναντιας κλπ;

Θα ηθελα μερικά screenshot να δω πως είναι η έκδοση για android, γιατί η PDA ήταν ελειπης και καθόλου ενδιαφέρουσα.

Φυσικά δεν πρόκειται να το αγοράσω αφού δεν γουστάρω κάποιους εκεί και δεύτερον όπως γράφτηκε σε προηγούμενο πόστ, δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα το αναβαθμίσουν να δουλέψει με το froyo.

Δυστυχώς για την ώρα ο χάρτης του Destinator είναι ο πιο ολοκληρωμένος. Κατά τη γνώμη μου (αν και δεν έχω δοκιμάσει βόρεια Ελλάδα που λες), οι υπόλοιποι της CIT, Teleatlas και Navteq δεν τον φτάνουν... ακόμα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...