Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αυτό το μάλλον είναι το θέμα... :)

Από τη στιγμή που δε σου στερεί κάτι μια χαρά είναι. Την πρώτη φορά που άνοιξα GPS μετά την αλλαγή έπιασε πολύ γρήγορα σήμα χωρίς να είναι ανοιχτή σύνδεση δεδομένων, και το άλλο που παρατήρησα πολύ πιο σταθερό σήμα με το Ndrive που υπήρχε ένα μικρό θέμα.

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, αυτό το μάλλον είναι το θέμα... :)

Κοίτα τι έχω παρατηρήσει εγώ...στο ndrive πριν, μία κλείδωνε μία ξεκλείδωνε το σήμα, τώρα το κάνει μία φορά στην αρχή και μετά γίνεται σταθερό, αυτή είναι η ποιο σημαντική διαφορά που έχω δει

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Καλημέρα παιδιά!

το κινητό όσο περνούν οι μέρες έρχεται και όλο πιο πολύ στα μέτρα μου. θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στα παρακατω:

α)κατέβασα το δοκιμαστικό navigon για 30 ημέρες. Στην αρχή όμως χρειάζεται σύνδεση για να πάρει κάποια δεδομένα (και να βρει δορυφόρους πιο εύκολα?) όπως μου εξήσγησε και άλλος φίλος. όμως πρώτα απο όλα δεν έχω πακέτο mb. υπάρχει άλλο προγραμμα πλοήγησης που δεν απαιτεί σύνδεση στο internet?

β) εστω οτι αγοράζω ένα μικρό πακέτο 60 mb απο cosmote. μπορείτε να μου πέιτε πως μπορώ να απενεργοποιώ το 3g μετα για να μην μου τρώει το υπόλοιπο της κάρτας?

γ) το κινητό δεν θέλω να του κάνω root. κάποια συμβουλή για να λειτουργει καλύτερα το gps?

σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

galaxy s, Note 8

Καλημέρα παιδιά!

το κινητό όσο περνούν οι μέρες έρχεται και όλο πιο πολύ στα μέτρα μου. θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στα παρακατω:

α)κατέβασα το δοκιμαστικό navigon για 30 ημέρες. Στην αρχή όμως χρειάζεται σύνδεση για να πάρει κάποια δεδομένα (και να βρει δορυφόρους πιο εύκολα?) όπως μου εξήσγησε και άλλος φίλος. όμως πρώτα απο όλα δεν έχω πακέτο mb. υπάρχει άλλο προγραμμα πλοήγησης που δεν απαιτεί σύνδεση στο internet?

β) εστω οτι αγοράζω ένα μικρό πακέτο 60 mb απο cosmote. μπορείτε να μου πέιτε πως μπορώ να απενεργοποιώ το 3g μετα για να μην μου τρώει το υπόλοιπο της κάρτας?

γ) το κινητό δεν θέλω να του κάνω root. κάποια συμβουλή για να λειτουργει καλύτερα το gps?

α)δεν χρειαζεται συνδεση με 3g, wifi και τετοια,εχει δικο του δεκτη gps,απλώς κατα την πρωτη φορα που θα λειτουργησεις το λογισμικο (καντο σε υπαιθριο χωρο)θα παρατηρησεις μια αναμονη 4με5λεπτων.

γ)για καλυτέρευση σηματος εχουμε εναποθεσει ελπιδες στο froyo.του οποιου αναμένουμε την αφιξη

Edited by milena03
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα τι έχω παρατηρήσει εγώ...στο ndrive πριν, μία κλείδωνε μία ξεκλείδωνε το σήμα, τώρα το κάνει μία φορά στην αρχή και μετά γίνεται σταθερό, αυτή είναι η ποιο σημαντική διαφορά που έχω δει

Sent from my Galaxy S

γιανα πω την αληθεια μου εχει ληψει η εφαρμογη που ειχαν τα wm...εφημεριδα gps... η καπως ετσι.... που την καναμε ανανεωση για 4-5 μερες -τα ETEN ειχαν μεχρι 6? και ειχαμε σημα καμπανα

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιανα πω την αληθεια μου εχει ληψει η εφαρμογη που ειχαν τα wm...εφημεριδα gps... η καπως ετσι.... που την καναμε ανανεωση για 4-5 μερες -τα ETEN ειχαν μεχρι 6? και ειχαμε σημα καμπανα

Quick gps και κλειδωμα δορυφορων σε 5 δευτερα ......primo rules και αψογο navigation !

Γι αυτο και το HD2 θα μεινει στα χερια μου παρεα με το αριστο SGS:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Μια βοηθεια pls γιατι εχω σαλταρει.Προσπαθω απο προχθες να φτιαξω το gps και δεν μπορω!!!Το ανοιγω κανονικα με root explorer και κανω κανονικα την επεξεργασια σε europe κανω save κανονικα κ μου λεει file saved.Original back up as gps.conf.bak οποτε θεωρω οτι ολα εχουν γινει καλα.Του κανω κ restart κ παω κ το ξανανοιγω να δω αν εχει σωθει αλλα παλι δεν το εχει σωσει κ λεει north-america!!!!Αυτο γινετε ειτε οταν ειναι σε r/o ειτε σε r/w...:wacko: Μπορειτε να καταλαβετε τι γινετε?

Ps.Το τηλεφωνο ειναι root

Καλημέρα παιδιά!

α) Βρες καλύτερα ένα ανοιχτο ασύρματο για να μπορέσεις να το κατεβάσεις. Αν θυμάμαι καλά είναι περίπου 160 Mb.

β) Με το DCSwitch εγώ είμαι μια χαρά

Καλημερα παιδια, μια ερωτηση για ενα μελλοντικο πιθανο προβλημα.

Εχω το oclf την version 1. Η συσκευη λειτουργει μια χαρα με αυτο, οποτε δεν βρισκω τον λογο να βαλω την v2 (παρεμπιπτοντως προτεινετε να την βαλω?).

Ομως εκανα update της εφαρμογης του ryanZA και τωρα βλεπω στις επιλογες να ειναι κοκκινο το undo oclf v2 και ειναι λογικο αφου δεν εχω την v2 αλλα την v1.

Εχει καποιος σε apk την v1 ωστε να μπορεσω να αφαιρεσω καποια στιγμη το lagfix αν χρειαστει (βλ firmware update)?

Γι αυτο ανεφερα πιθανο προβλημα στο μελλον, διοτι τωρα δεν εχω λογο να το βγαλω το fixακι, αλλα αν χρειαστει τι κανω?

Ευχαριστω :)

Εντιτ: ακυρο το ποστ φιλτατοι, αν κανεις scroll down εχει επιλογη undo v1. Ειμαι τυφλος :lol:

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλημερα παιδια, μια ερωτηση για ενα μελλοντικο πιθανο προβλημα.

Εχω το oclf την version 1. Η συσκευη λειτουργει μια χαρα με αυτο, οποτε δεν βρισκω τον λογο να βαλω την v2 (παρεμπιπτοντως προτεινετε να την βαλω?).

Ομως εκανα update της εφαρμογης του ryanZA και τωρα βλεπω στις επιλογες να ειναι κοκκινο το undo oclf v2 και ειναι λογικο αφου δεν εχω την v2 αλλα την v1.

Εχει καποιος σε apk την v1 ωστε να μπορεσω να αφαιρεσω καποια στιγμη το lagfix αν χρειαστει (βλ firmware update)?

Γι αυτο ανεφερα πιθανο προβλημα στο μελλον, διοτι τωρα δεν εχω λογο να το βγαλω το fixακι, αλλα αν χρειαστει τι κανω?

Ευχαριστω :)

Δυστυχώς δεν έχω το .apk της v1, το κατέβασα απ' το market

Την επιλογή να κάνεις ο oclf v1 στην έχει τουλάχιστον πράσινη? Οπότε αν δε βρεις άκρη κάνεις τη v.2 και μετά undo...

Αντώνης.

το εχω κατεβάσει κανονικά. περιπού 45 λεπτα πήρε. οταν ανοιγω την εφαρμογη απο το κινητό θέλει ιντερνετ για να πα΄ρει μπροστά... ελπίζω να αρκεί μονο στην αρχή να γίνεται η σύνδεση και όχι κατα τη διάρκεια της πλοήγησης. ενας φίλος είπε πως χρειάζεται την σύνδεση αρχικά για να ενημερώσει για το υπόλοιπο των ημερών που μένουν μέχρι την αγορά του.

θα το δοκιμάσω. βρήκα το apn on/off. αν δεν κάνει δουλειά θα το αλλάξω.

το κινητό πάντως θέλει αρκετή ώρα φόρτιση. η δεύτερη φόρτιση ήταν 2 ώρες παρακαλώ! με τον κανονικό φορτιστή και όχι καλώδιο usb.

α) Βρες καλύτερα ένα ανοιχτο ασύρματο για να μπορέσεις να το κατεβάσεις. Αν θυμάμαι καλά είναι περίπου 160 Mb.

β) Με το DCSwitch εγώ είμαι μια χαρά

galaxy s, Note 8

Παιδιά καλησπέρα!

Κατα αρχήν όσον αφορά το Navigation μεταξυ Navigon και Ndrive εμένα μου φαίνεται το Ndrive ποιο πλήρες και πλέον αυτό χρησιμοποιώ. Το Destinator ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Από εκει και μετά κατεβασα και αγόρασα το UltimateJuice. Η βελτιωμένη εκδοχή του Juicedefender. Μαπα το "καρπούζι". Δεν κάνει καθόλου δουλειά!!! Δεν ξέρω γιατι αλλά ούτε τις εντολές εκτελεί ούτε βελτιώνει τη ζωή της μπαταρίας. Και μάλιστα ακόμα και το ίδιο αναφέρει ότι ΔΕΝ υπάρχει βελτίωση μπαταρίας. Για το λόγο αυτό θα το απεγκαταστήσω και θέλω να ρωτήσω τα εξής:

Καθώς προκειται για πρόγραμμα που αγορασα, αν το βγάλω θα παρω τα λεφτα μου πίσω; Αν δεν παρω τα λεφτα μου πισω και το βγάλω και μετα το ξαναβαλω θα πρεπει να ξαναπληρωσω στο Market;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Αλεξ έχεις δίκιο τα ίδια μου λέει..δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση κλπ...

Sent from my Galaxy S

Αντώνη αν δεν έχεις official firmware στην συσκευή σου, μην περιμένεις να σου επιτρέψει να κανείς αναβάθμιση.

Το quick gps επέτρεπε να έχεις μια ενημέρωση για την προκαθορισμένη πορεία των δορυφόρων στην περιοχή σου. Κάνοντας πιο εύκολο και γρήγορο τον εντοπισμό τους αφού ουσιαστικά είναι σαν να του λέει που θα ψάξει.

Όπως εξήγησε ο TonyK η αλλαγή με το fix έχει να κάνει με το που συνδέεται το A-GPS για να πάρει πληροφορίες.

Δίνοντας του Europe βελτιώνεται λίγο η κατάσταση γιατί οι πληροφορίες αφορούν την "γειτονια" μας.

Προϋπόθεση να μην κόβουμε τα data στο κινητό μας (πράγμα απαράδεκτο για smartphone να μην είναι διαρκώς on line).

Εγώ όπως έχω γράψει πολλές φορές δεν είχα κανένα πρόβλημα και καμία διάφορα στην πλοήγηση με αυτοκίνητο.

Έχω κάνει συγκριτικά κάνοντας πλοήγηση και έχοντας ταυτόχρονα δίπλα από το galaxy τις εξής συσκευές:

HD2, το PNA μου και τέλος το iPad χρησιμοποιοντας εξωτερικό ΒΤ GPS και το ίδιο προγραμμα πλοήγησης που έχω στο Galaxy.

Δεν είδα πουθενά να υστερεί ούτε σε κλείδωμα ούτε στον επαναπροσδιορισμό διαδρομής.

Εκεί που υπάρχει το πρόβλημα είναι όταν στεκεσαι ακινητος η όταν περπατάς. Με τα τελευταία firmware η κατάσταση αυτή έχει αλλάξει.

Με το fix εγώ δεν είδα να κλειδώνει μέσα στο σπίτι μου και να βλέπω δορυφόρους. Τα τεστ δεν τα κάνω με google maps. Απλά ανοίγω το προγραμματακια gps test και βλέπω αν υπάρχουν δορυφόροι, αν κλειδώνει .

Για να κλειδώσει οποιαδήποτε συσκευή gps μέσα στο σπίτι θα πρέπει η μένουμε σε ρετιρέ, η να είμαστε διπλαστην μπαλκονοπορτα και να μην έχουμε μπροστά μας σε κοντινη αποσταση άλλο ψηλό κτήριο.

Αυτό που σίγουρα βελτιώθηκε είναι η ενταση του σήματος κατα λίγες μονάδες.

Χωρίς το gps test δεν θα καταλάβαινα τίποτα.

Επίσης κάτι που βλέπω στο xda και έχω αρχίσει να το διαβάζω ελάχιστα, είναι οι ανοησίες που γράφονται γενικώς.

Τα περισσότερα μέλη είναι γραμμένα το 2010 και ενώ δεν είχαν καμία επαφή με το αντικείμενο βιάζονται να γίνουν ειδήμονες.

Για μένα αν δεν είσαι ταξιτζής, θα κανείς μια χαρά την δουλειά σου με το galaxy.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

πριν απο λιγες μερες ειχα κανει ενα post για να με βοηθησετε να ρυθμισω το mms γιατι για τεταρτη ( 4 ) φορα , ειχα παρει το customer care της vodafone για να με βοηθησει καποιος χριστιανος ( και αλλοθρησκος , δεν εχω προβλημα ) να ρυθμισω το κινητο μου.

ευτυχως που υπαρχει και το myphone και βρηκα την λυση εδω, γιατι απο τους (πρωην) συναδελφους μου δεν εβγαλα καμμια ακρη. και δεν ειναι μονο αυτο, οταν καποιος τους ρωταει ενα πιο συνθετο πραγμα περα απο το ποσο κανει 1+1 ειναι δυσκολο να απαντησουν.

ο μονος λογος που μενω συνδρομητης σε αυτη την εταιρια ειναι συναισθηματικος.

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

o επεξεργαστης στο galaxy ειναι υποχρονισμενος στα 800mhz:blink:?

τελικα μονο ονομαστικα ειναι στο 1g?

στο system information του quadrant μου βγαζει max 1000mhz, min 100mhz, current freq 800mhz

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτησω κατι εδω γιατι στο tread του 5800 υπαρχει ψιλονεκρα

ελεγχω για αναβαθμιση μεσα απο το Kies και μου βγαζει μηνυμα:

"this phone cannot be updated"

γιατι αυτο;

ειναι αγορασμενο απο cosmote, και unrooted με stock rom

πριν απο λιγες μερες ειχα κανει ενα post για να με βοηθησετε να ρυθμισω το mms γιατι για τεταρτη ( 4 ) φορα , ειχα παρει το customer care της vodafone για να με βοηθησει καποιος χριστιανος ( και αλλοθρησκος , δεν εχω προβλημα ) να ρυθμισω το κινητο μου.

ευτυχως που υπαρχει και το myphone και βρηκα την λυση εδω, γιατι απο τους (πρωην) συναδελφους μου δεν εβγαλα καμμια ακρη. και δεν ειναι μονο αυτο, οταν καποιος τους ρωταει ενα πιο συνθετο πραγμα περα απο το ποσο κανει 1+1 ειναι δυσκολο να απαντησουν.

ο μονος λογος που μενω συνδρομητης σε αυτη την εταιρια ειναι συναισθηματικος.

Υπάρχει στο faq, αλλά για μία ακόμα φορά, ορίστε τα επίσημα settings από την ίδια τη vodafone.

- Alex

στο system information του quadrant μου βγαζει max 1000mhz, min 100mhz, current freq 800mhz

Να ρωτήσω και εγώ σε συνέχεια του ερωτήματος της Μιλένας....

Δεν κατεβαίνει στα MHZ ο επεξεργαστής όταν δε χρησιμοποιείται για εξοικονόμιση ενέργειας???

OFFTOPIC: Μιλένα μας έχει βγάλει τα μάτια το android της υπογραφής σου :p

:tease:

Δεν το νομιζω.

Δες το screenshot. Κανοντας συνεχομενο scrolling καταφερα να τον κανω να τρεξει πολυ περισσοτερο απο τα 800MHZ

http://img.skitch.com/20101001-tjfjt6ms8tidira99u3twjephd.preview.jpgClick for full size - Uploaded with Skitch

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ρε ****το τι ωραία ήταν τις πρώτες μέρες η συσκευή. Βρες εφαρμογές, βάλε εφαρμογές, δοκίμασε, κράτησε όσες θές πέτα τις υπόλοιπες.... Τώρα πια η συσκευή δουλεύει τέλεια και κάνει τα πάντα... ό,τι δοκιμάζω να προσθέσω το βγάζω αμέσως.... και μέχρι να βγει ο frodo ;) βλέπω να μην ξελιμνάζω...
Αντώνης.

Δεν το νομιζω.

Δες το screenshot. Κανοντας συνεχομενο scrolling καταφερα να τον κανω να τρεξει πολυ περισσοτερο απο τα 800MHZ

http://img.skitch.com/20101001-tjfjt6ms8tidira99u3twjephd.preview.jpgClick for full size - Uploaded with Skitch

εχω δεν εχω 2 μερες που το πηρα απο το service και ξυνομαι να το κανω OVERCLOCK :shifty: ετσι για να μου φυγει η απορια (τσαμπα με ελεγε ο pterarxos...φoνια των smartphone)

http://www.youtube.com/watch?v=hWwF8o7SsIg

και οπου και οπως λεει αυτος,το τρεχει στο 1,35

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το νομιζω.

Κώστα, χθες το βράδυ πέρασα και εγώ το system panel που βλέπω ότι έχεις αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το monitoring που έχει..εννοώ αν ανοιχτό συνέχεια από μπαταρία τι γίνεται; Ή δεν πρέπει να το έχουμε συνέχεια ανοιχτό;

Αντώνης

Μολις κατεβασα μερικες ακομα εφαρμογουλες και το Ndrive με χαρτη Ελλαδας free για 10 μερες.Λεει κατι για αγορα αλλα δεν ξερω τι και πως να το αγορασω.Πρεπει να βαλω αριθμο καρτας κτλ?Η χρεωνουν την συνδεση μου?:blink:

Αν ειναι το δευτερο εχει καλως....:O

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Μολις κατεβασα μερικες ακομα εφαρμογουλες και το Ndrive με χαρτη Ελλαδας free για 10 μερες.Λεει κατι για αγορα αλλα δεν ξερω τι και πως να το αγορασω.Πρεπει να βαλω αριθμο καρτας κτλ?Η χρεωνουν την συνδεση μου?:blink:

Αν ειναι το δευτερο εχει καλως....:O

To πρώτο, για να αγοράσεις μια εφαρμογή.

- Alex

Στο μαρκετ πρέπει να γραφτείς στο google checkout και να δώσεις αριθμό κάρτας. Νομίζω το ndrive δεν πάει μέσω google checkout αλλά πάλι κάρτα θέλει. Μπορείς να βγάλεις προπληρωμένη κάρτα και να την γεμίζεις με όσα χρήματα θα κάνεις αγορά εκείνη τη στιγμή. Εγώ έτσι κάνω για αγορές μέσω internet εδώ και χρόνια. Βέβαια και τa paypal & google checkout είναι ασφαλή και με απλή πιστωτική κάρτα.
Δημήτρης

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...