Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

TonyK συνονόματε βρήκα το λάθος που έκανα στα γενέθλια επαφών του gmail..

Έβαζα ημερομηνία γεννήσεως αντί να βάλω το επόμενο έτος πχ αντί για 05/05/2011 έβαζα 05/05/1970 που είναι η ημερομηνία γεννήσεως..με το που το διόρθωσα ούτε καν συνγχονισμό δεν ήθελε το πήρε αμέσως!!

Αντώνης

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα τα λες φιλε μου αλλα κανεις ενα μεγαλο λαθος. υπαρχει πολυ κοσμος ο οποιος αγοραζει πρωτη φορα smartphone, ο οποιος δεν εχει καν γνωσεις λειτουργικων / υπολογιστων κ.τ.λ, και υπαρχει και κοσμος που δεν εχει χρονο για να διαβασει εστω και μια ωρα.

Αρα αυτο που λες ναι μεν ειναι σωστο αλλα δεν ειναι κανονας και δεν ειναι η λυση για ολο τον κοσμο. να λεμε τα πραγματα οπως ειναι.

φιλικα το λεω το παραπανω σχολιο. μη μου παρεξηγηθεις :lol::lol::lol::lol:

Καταρχήν όχι γιατί να παρεξηγηθώ προς θεού! Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά εγώ ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω; εάν δεν έχεις αυτές τις βασικές γνώσεις για να εκμεταλλευτεις ένα τέτοιο τηλέφωνο γιατί πας και σκας την 500αρα; Και οκ συμφωνώ ότι δεν γεννιόμαστε με την θεία εφώτιση αλλά εάν δεν έχεις όρεξη να διαβάσεις και πέντε πράματα τότε νομίζω ένα τηλέφωνο τύπου γαλαξία είναι εντελώς λάθος επιλογή!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

TonyK συνονόματε βρήκα το λάθος που έκανα στα γενέθλια επαφών του gmail..

Έβαζα ημερομηνία γεννήσεως αντί να βάλω το επόμενο έτος πχ αντί για 05/05/2011 έβαζα 05/05/1970 που είναι η ημερομηνία γεννήσεως..με το που το διόρθωσα ούτε καν συνγχονισμό δεν ήθελε το πήρε αμέσως!!

Αααα τέλεια.χαίρομαι που λύθηκε και αυτό.

Βλέπετε τελικά ποσό όμορφη και δημιουργική είναι η παρέα εδώ? Ότι και να θέλουμε όλο και κάποιος θα βοηθήσει και στο τέλος θα λυθεί !!!!

Καταρχήν όχι γιατί να παρεξηγηθώ προς θεού! Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά εγώ ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω; εάν δεν έχεις αυτές τις βασικές γνώσεις για να εκμεταλλευτεις ένα τέτοιο τηλέφωνο γιατί πας και σκας την 500αρα; Και οκ συμφωνώ ότι δεν γεννιόμαστε με την θεία εφώτιση αλλά εάν δεν έχεις όρεξη να διαβάσεις και πέντε πράματα τότε νομίζω ένα τηλέφωνο τύπου γαλαξία είναι εντελώς λάθος επιλογή!

Τώρα συμφωνούμε απόλυτα !!!!

Η κάθε συσκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις της, τους δυνατότητες και τις λειτουργίες της, πρέπει να έχει και το δικό της γκρουπ ανθρώπων στους οποίους και θα απευθύνεται. Αν το καταλαβαίναμε όλοι αυτό η αγορά θα ήταν πολύ καλύτερη και ο καταναλωτισμός σε πολύ χαμηλότατα επίπεδα.

Είναι σαν να αγοράσω ένα αυτοκίνητο με 500 άλογα και να είναι η πρώτη φορά που κάθομαι σε αμάξι να οδηγήσω.

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Κατέβασα την τελευταία έκδοση του kies (:D) με το λινκ του Tyxerakias και έκανα και το upgrade.. το κινητό συνδέθηκε κανονικά και είπα να δω τι θα μου πει στην αναβάθμιση κινητού...μου λέει κάτι τελείως διαφορετικό από παλιά..πριν μου έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση ή κάτι τέτοιο τώρα μου λέει να κάνω backup τα αρχεία μου χωρίς να μου λέει ότι έχει ή δεν έχει αναβάθμιση και μου έχει έτοιμο για κλικ το τετραγωνίδιο της αναβάθμισης..το κάνει και σε εσάς; Φοβάμαι να το πατήσω μην τυχόν και αμέσως μετά αρχίζει να αναβαθμίζει τίποτα και πάθω κανα σοκ νυχτιάτικα:cry:
Αντώνης

Κατέβασα την τελευταία έκδοση του kies (:D) με το λινκ του Tyxerakias και έκανα και το upgrade.. το κινητό συνδέθηκε κανονικά και είπα να δω τι θα μου πει στην αναβάθμιση κινητού...μου λέει κάτι τελείως διαφορετικό από παλιά..πριν μου έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση ή κάτι τέτοιο τώρα μου λέει να κάνω backup τα αρχεία μου χωρίς να μου λέει ότι έχει ή δεν έχει αναβάθμιση και μου έχει έτοιμο για κλικ το τετραγωνίδιο της αναβάθμισης..το κάνει και σε εσάς; Φοβάμαι να το πατήσω μην τυχόν και αμέσως μετά αρχίζει να αναβαθμίζει τίποτα και πάθω κανα σοκ νυχτιάτικα:cry:

Κάνει ένα αντίγραφο των επαφών και μετά τίποτα σε μένα

Mπα μην αγχώνεσαι την έχω εδώ και μια βδομάδα την έκδοση, πες όχι στο backup και θα ελέγξει για αναβάθμιση. Το πιθανότερο είναι να σου πει ότι δεν έχει, όπως και σε μένα.

- Alex

Για να κάνω αναβάθμιση firmware σε κάποιο πιό καινούριο μέσω kies πρέπει να βγάλω το root και το lagfix;

Το lagfix ναι, το root όχι.

- Alex

Μπορει καποιος να μου πει τι επιλογες Available k Non-available εχει στο oclf 2.1.2 μετα την εγκατασταση του lag fix?

Το Install fonts μου το εχει non-available.γιατι?

Και κατι αλλο?Ποια είναι τα βηματα απεγκαταστασης σε περιπτωση που θελουμε να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Στην απεγκατασταση κανουμε και επαναφορα το playlogo1?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Μπορει καποιος να μου πει τι επιλογες Available k Non-available εχει στο oclf 2.1.2 μετα την εγκατασταση του lag fix?

Το Install fonts μου το εχει non-available.γιατι?

Και κατι αλλο?Ποια είναι τα βηματα απεγκαταστασης σε περιπτωση που θελουμε να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

Στην απεγκατασταση κανουμε και επαναφορα το playlogo1?

Και σε μένα είναι κόκκινο, ίσως το δώσει πάλι σε μελλοντικό version..undo lag fix, unroot, από τις επιλογές και είσαι έτοιμος..το playlogo δεν νομίζω ότι χρειάζεται

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και τώρα η μεγάλη ερώτηση, απο εφαρμογές και ρυθμίσεις τι θα χάσω; Έχω την JG1.

Σου δίνει αναβάθμιση το Kies?

- Alex

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και τώρα η μεγάλη ερώτηση, απο εφαρμογές και ρυθμίσεις τι θα χάσω; Έχω την JG1.

Τα πάντα! Κάνε backup

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Σου δίνει αναβάθμιση το Kies?

Φαντάζομαι ο,τι θα μου δώσει. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν και πιό καινούριες εκδόσεις. Έτσι δεν είναι;

Τα πάντα! Κάνε backup

Sent from my Galaxy S

Kάποιοι τώρα τελευταία κάνανε αναβάθμιση μέσω Kies χωρίς να χάσουν απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα καινούριου Κies ή θέμα firmware. Αλλά για καλό και για κακό ναι, κάνε backup, κι ας είναι και αχρείαστο.

Φαντάζομαι ο,τι θα μου δώσει. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν και πιό καινούριες εκδόσεις. Έτσι δεν είναι;

Ναι αλλά δεν έχει σημασία αυτό, πάει ανάλογα με το firmware που έχεις... δεν ξέρω αν στο δικό σου γίνεται μέσω Kies επίσημη αναβάθμιση. Αλλά απλά κοίτα και δες, χωρίς να πατήσεις τίποτα αν σου πει ναι, απλά Ακύρωσέ το. Δε χρειάζεται ούτε lagfix να βγάλεις ούτε τίποτα, απλά για να τσεκάρεις...

Edited by Tyxerakias
- Alex

Τα πάντα! Κάνε backup

Sent from my Galaxy S

Μάλλον με βλέπω να κάνω υπομονή μέχρι τη 2.2 Ευχαριστώ πάντως. Αλήθεια τι χάνω σε σχέση με τις πιο νέες εκδόσεις; Πάντα για τα original firmware.

Kάποιοι τώρα τελευταία κάνανε αναβάθμιση μέσω Kies χωρίς να χάσουν απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα καινούριου Κies ή θέμα firmware. Αλλά για καλό και για κακό ναι, κάνε backup, κι ας είναι και αχρείαστο.

Ναι αλλά δεν έχει σημασία αυτό, πάει ανάλογα με το firmware που έχεις... δεν ξέρω αν στο δικό σου γίνεται μέσω Kies επίσημη αναβάθμιση. Αλλά απλά κοίτα και δες, χωρίς να πατήσεις τίποτα αν σου πει ναι, απλά Ακύρωσέ το. Δε χρειάζεται ούτε lagfix να βγάλεις ούτε τίποτα, απλά για να τσεκάρεις...

Αν είναι έτσι τότε όχι δεν μου βγάζει ενημερώσεις. Θεώρησα ο,τι ήταν εξαιτίας του lagfix.

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Αλεξ έχεις δίκιο τα ίδια μου λέει..δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση κλπ...

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Αν είναι έτσι τότε όχι δεν μου βγάζει ενημερώσεις. Θεώρησα ο,τι ήταν εξαιτίας του lagfix.

Όχι δε φταίει το lagfix. Αν πας στο Γερμανό νομίζω μπορούν να σου κάνουν αναβάθμιση εκεί... αλλά δε χάνεις και πολλά, ελάχιστες αλλαγές στο menu, τον άχρηστο task manager της Samsung, και δεν έχει προβλήματα το swype στα sms που στη δικιά σου έκδοση συνήθως έχει...

- Alex

Όχι δε φταίει το lagfix. Αν πας στο Γερμανό νομίζω μπορούν να σου κάνουν αναβάθμιση εκεί... αλλά δε χάνεις και πολλά, ελάχιστες αλλαγές στο menu, τον άχρηστο task manager της Samsung, και δεν έχει προβλήματα το swype στα sms που στη δικιά σου έκδοση συνήθως έχει...

Έχω το κινητό πάνω απο ένα μήνα και sms δεν έχω στείλει ακόμα, δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό :D . Αναμονή λοιπόν, έτσι κι αλλιώς είμαι ενθουσιασμένος με το SGS.

Έχω το κινητό πάνω απο ένα μήνα και sms δεν έχω στείλει ακόμα, δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό :D . Αναμονή λοιπόν, έτσι κι αλλιώς είμαι ενθουσιασμένος με το SGS.

Handcent και μετά δεν υπάρχει γυρισμός ;)

Καλησπέρα και από εμένα... το έχω το κινητό εδώ και δεκαπέντε μέρες και διάβαζα ανελλιπώς το φόρουμ για νέα πράγματα. Μπορώ να πω ότι τα περισσότερα μου προβλήματα λύθηκαν αμέσως. Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια...

1) Δοκίμασα να κάνω την αλλαγή στο gps.conf αλλά ενώ το έκανα edit δεν μπορούσα να το σώσω μετά... (είμαι ήδη root)

Δοκίμασα να πάω στο αρχείο μέσω astro filemanager, es file explorer και android mate. Χρησιμοποίησα διάφορους editors αλλά τίποτα. Τελικά είπα να φτιάξω καινούριο αρχείο διορθωμένο στον υπολογιστή και να το μεταφέρω στο κινητό ώστε να πανογράψω το παλιό. Τελικά έσβησα το παλιό αρχείο αλλά δεν μπορώ να βάλω αυτό που έφτιαξα στον υπολογιστή. Το gps φαίνεται να δουλεύει σωστά αλλά... θα ήθελα να το βάλω το αρχείο στην σωστή θέση για παν ενδεχόμενο.

2) Για να κάνουμε Backup τις εφαρμογές τι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε?

Ευχαριστώ...

Καλησπέρα και από εμένα... το έχω το κινητό εδώ και δεκαπέντε μέρες και διάβαζα ανελλιπώς το φόρουμ για νέα πράγματα. Μπορώ να πω ότι τα περισσότερα μου προβλήματα λύθηκαν αμέσως. Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια...

1) Δοκίμασα να κάνω την αλλαγή στο gps.conf αλλά ενώ το έκανα edit δεν μπορούσα να το σώσω μετά... (είμαι ήδη root)

Δοκίμασα να πάω στο αρχείο μέσω astro filemanager, es file explorer και android mate. Χρησιμοποίησα διάφορους editors αλλά τίποτα. Τελικά είπα να φτιάξω καινούριο αρχείο διορθωμένο στον υπολογιστή και να το μεταφέρω στο κινητό ώστε να πανογράψω το παλιό. Τελικά έσβησα το παλιό αρχείο αλλά δεν μπορώ να βάλω αυτό που έφτιαξα στον υπολογιστή. Το gps φαίνεται να δουλεύει σωστά αλλά... θα ήθελα να το βάλω το αρχείο στην σωστή θέση για παν ενδεχόμενο.

2) Για να κάνουμε Backup τις εφαρμογές τι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε?

Ευχαριστώ...

Εύκολα...

1) Root explorer

2) Τitanium backup

Παρ'όλα αυτά, να ξαναρωτήσω... έχει δει κανείς σοβαρή αλλαγή με το gps.conf? Γιατί νομίζω δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό.

- Alex

Εύκολα...

1) Root explorer

2) Τitanium backup

Παρ'όλα αυτά, να ξαναρωτήσω... έχει δει κανείς σοβαρή αλλαγή με το gps.conf? Γιατί νομίζω δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό.

Όντως πολύ εύκολα... απορώ πως μου είχε διαφύγει... δεν είχα βάλει το root explorer γιατί δεν το έβρισκα, τώρα πρόσεξα ότι ήταν paid εφαρμογή... μεταφέρθηκε το αρχείο πλέον...

Το titanium φαίνεται πολύ καλό.

Ευχαριστώ...

Δεν έχει τεράστια διαφορά αλλά μάλλον έχει βελτιωθεί.

Ναι, αυτό το μάλλον είναι το θέμα... :)

- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...