kavou_e Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Tyxerakias θα φλασαρω το JM8 και θα σου πω αλλαγες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Tyxerakias θα φλασαρω το JM8 και θα σου πω αλλαγες! Όπως νομίζεις, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αν θες ελληνικά βάλε το OXX csc - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Με την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής ''Samsung Galaxy S Info'' σε γλιτώνει από το να θυμάσαι όλους αυτούς τους συνδυασμούς με ***### κ.τ.λ;;;;;; Δηλαδή κάνει την ίδια δουλειά:confused:; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 το χρησιμοποιω με το bluetooth του αυτοκινητου εδώ και περιπου δεκα μέρες που αγορασα το τηλεφωνο. Η εμπειρια μου συγκριτικά με το προηγουμενο τηλ. (μοτορολα) που χρησιμοποιούσα μέρα με την νύχτα. 1) ο ηχος είναι κρυσταλινος χωρις παρεμβολές οποιουδήποτε ειδους. 2) εμφανίζει κανονικά τις επαφές στην οθόνη του αυτοκινητου (εκτος αυτες που ειναι γραμμενες στα ελληνικα) για το οποιο εχω την αίσθηση ότι φταίει το αυτοκινητο. 3) συγχρονίζει και κανει "μποντ" με το αυτοκινητο αμέσως μολις το δευτερο πάρει ρευμα. 4) δεν 'κολάει' ποτέ και πλεον εμφανιζονται στην οθόνη όλες οι πληροφοριες πχ επαφες, νουμερα που κληθηκαν, αναπάντητες κλήσεις... γενικά φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλα. Και σε μένα το ίδιο στο αυτοκίνητο, μία χαρά, και εμένα τις επαφές μόνο αγγλικά, φταίνε τα kit των αυτοκινήτων για αυτό, και όχι το κινητό, μου κάνει το ίδιο με 3 κινητά που έχω χρησιμοποιήσει με αυτό το kit, για αυτό και έχω πάντα τις επαφές μου greeklish, και επιπλέον αν βάλεις κάποια καινούρια επαφή μεταφέρεται στο kit του αυτοκινήτου αυτόματα με το που θα συνδεθείς κάτι που δεν μου κάνανε τα άλλα κινητά Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavou_e Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 tyxairakia το φλασαρα ολα κανονικα χωρις κανενα προωλιμα τωρα φορτωνω το oclf. εβαλα και advanced task killer πες μου τι αλλα θα χρειαστω και θα πρεπει να βαλω σε παρακαλω ευχαρηστω προς το παρον για τη βοηθεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) Για αυτούς που έχουν κάνει root, μια χρήσιμη εφαρμογούλα από ένα παιδί στο XDA (πού αλλού;) είναι το SGSTools. Έχει αυτοματοποιήσει μερικές εντολές, όπως το να διαλέγεις homescreen, να κάνεις remount το σύστημα σε r/w , να κάνεις reboot σκέτο και σε διάφορα modes, shutdown, να αλλάξεις τους ήχους startup και shutdown, να απεγκαταστήσεις εφαρμογές του συστήματος (με backup), όλους τους μυστικούς κωδικούς, να τρέξεις scriptάκια, να φτιάξεις τα προβλήματα στο market αλλάζοντας τα .prop αρχεία, και άλλα τέτοια. Βασικά είναι τελείως ακίνδυνο, και απλά αυτοματοποιεί πολλά πράγματα που οι πιο ψαγμένοι έχουν κάνει με το χέρι... καλή δουλειά θα έλεγα :) Ευχαριστώ τον unpe που μου είπε γι'αυτό και με έκανε να το ψάξω παραπάνω, του το έβαλε ένας υπάλληλος στο μαγαζί που το πήρε (!). Επαναλαμβάνω λειτουργεί μόνο σε rooted συσκευές, και μπορείτε πια να το κατεβάσετε τζάμπα από το market. (το Galaxy S info χρεώνει για να σου δώσει εναν κατάλογο με κωδικούς... λίγο τραγικό νομίζω) Enjoy :) Edited September 22, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Με την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής ''Samsung Galaxy S Info'' σε γλιτώνει από το να θυμάσαι όλους αυτούς τους συνδυασμούς με ***### κ.τ.λ;;;;;; Δηλαδή κάνει την ίδια δουλειά:confused:; Δεν ξέρω αν λέμε την ίδια, έχω κατεβάσει το Phone info από market, έχει όλα όσα περιλαμβάνονται στο κωδικό*#*# 4636#*#*# που αναφέρεται συχνά εδώ...πολύ βολικό...επίσης το lag fix βρίσκεται ποια και στο market με τo καινούριο του version2 updated μάλιστα σε 2.05...! Edit Ωπα! Άλλο λέμε τρέχω να κατεβάσω και το sgstools! Lol Edit Μπράβο ρε τυχερουλη! Φαίνεται πολύ καλό! Όποτε μπορείς δώσε και μία εξήγηση τι κάνουν ειδικά οι τελευταίες του επιλογές! Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Παιδιά.... βοήθεια! Δεν μπορώ με τίποτα να λάβω mms, όπως επίσης πριν από λίγο έχασα και τις ρυθμίσεις για το ιντερνετ! Πού μπορώ να βρώ τις ρυθμίσεις....? Είμαι στο δίκτυο της Βονταφον. ευχαριστώ. Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Δεν ξέρω αν λέμε την ίδια, έχω κατεβάσει το Phone info από market, έχει όλα όσα περιλαμβάνονται στο κωδικό*#*# 4636#*#*# που αναφέρεται συχνά εδώ...πολύ βολικό...επίσης το lag fix βρίσκεται ποια και στο market με τo καινούριο του version2 updated μάλιστα σε 2.05...! Edit Ωπα! Άλλο λέμε τρέχω να κατεβάσω και το sgstools! Lol Sent from my Galaxy S κατσε γιατι τωρα εγω ανησυχω λιγο..χτες προχτες μου εβγαλε στο market αυτοματα update για το oclf και απλα το εγκατεστησα...τωρα παω να δω αυτο που λες και μου λεει οτι εχει εγκατασταθει...αρα εβαλα την 2 χωρις να βγαλω τη μια?δεν επρεπε πρωτα να βγαλω τη V1 και μετα να βαλω τη V2?ετσι νομιζω ειχαν πει καποιοι μερικες σελιδες πισω?γι'αυτο μου εκανε κατι κολληματα κ μαυρισμα οθονης κ μετα επανερχοταν μονο του?δεν μου το ξαναεκανε ομως κ ολα τρεχουν ομαλα?τι να κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavou_e Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 ρε παιδια στο oclf οταν παταω το oneclicklagfix v2+ τοEXT Size που πρεπει να το βαλω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) κατσε γιατι τωρα εγω ανησυχω λιγο..χτες προχτες μου εβγαλε στο market αυτοματα update για το oclf και απλα το εγκατεστησα...τωρα παω να δω αυτο που λες και μου λεει οτι εχει εγκατασταθει...αρα εβαλα την 2 χωρις να βγαλω τη μια?δεν επρεπε πρωτα να βγαλω τη V1 και μετα να βαλω τη V2?ετσι νομιζω ειχαν πει καποιοι μερικες σελιδες πισω?γι'αυτο μου εκανε κατι κολληματα κ μαυρισμα οθονης κ μετα επανερχοταν μονο του?δεν μου το ξαναεκανε ομως κ ολα τρεχουν ομαλα?τι να κανω? Ψυχραιμία! Πρώτα από όλα εγώ είχα περασει το apk κατευθείαν από το xda και έτσι το update το είδα σήμερα κατά τύχη γιατί δεν το είχα στις λήψεις μου στο market...Αυτό που έκανα δηλαδή είναι update από 2.04 σε 2.05... Τώρα στη δική σου περίπτωση νομίζω ότι ναι λογικά θα έπρεπε να βγάλεις πρώτα το V1 και μετά να βάλεις αυτή του market εκτός και αν έκανε update αυτόματα που δεν νομίζω...τώρα δες πατώντας κάτω αριστερά πλήκτρο στο About τι version σου βγάζει; . Sent from my Galaxy S ρε παιδια στο oclf οταν παταω το oneclicklagfix v2+ τοEXT Size που πρεπει να το βαλω? Άστο εκεί που είναι ή πολύ λίγο δεξιά Sent from my Galaxy S Edited September 22, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο Τροποποίηση. Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Infected_Silence Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Σήμερα το σύνδεσα στο kies για άλλη μία προσπάθεια. τρέχουσα έκδοση: PDA:JG1 / PHONE:JF5 Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης της συσκευής... 1.τι ενωεί ο ποιητής δεν έχω καταλάβει τόσο καιρό.γιατί δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση; 2.Αυτό θα παίξει ρόλο και για την αναβάθμιση σε 2.2; 3.καλά είναι σοβαροί που προσπαθούν να κάνουν δουλειά με το kies; ευχαριστώ! Psychedelic Traveler Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ψυχραιμία! Πρώτα από όλα εγώ είχα περασει το apk κατευθείαν από το xda και έτσι το update το είδα σήμερα κατά τύχη γιατί δεν το είχα στις λήψεις μου στο market...Αυτό που έκανα δηλαδή είναι update από 2.04 σε 2.05... Τώρα στη δική σου περίπτωση νομίζω ότι ναι λογικά θα έπρεπε να βγάλεις πρώτα το V1 και μετά να βάλεις αυτή του market εκτός και αν έκανε update αυτόματα που δεν νομίζω...τώρα δες πατώντας κάτω αριστερά πλήκτρο στο About τι version σου βγάζει; . Sent from my Galaxy S εμενα λεει 2.0.4 αλλα στις επιλογες δεν αναφερεται κατι σε lagfix 2+...ολα ειναι 1+...αρα να κανω ενα undo το 1+ να χτυπησω και ενα unroot και να τα κανω ολα απο την αρχη για την 2+?καλα δεν ειναι ετσι?:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 εμενα λεει 2.0.4 αλλα στις επιλογες δεν αναφερεται κατι σε lagfix 2+...ολα ειναι 1+...αρα να κανω ενα undo το 1+ να χτυπησω και ενα unroot και να τα κανω ολα απο την αρχη για την 2+?καλα δεν ειναι ετσι?:D Δε χρειάζεται καθόλου να κάνεις unroot. Eπίσης νομίζω η τελευταία έκδοση είναι η 2.0.5, κατέβασέ την απ'το market. Παιδιά.... βοήθεια! Δεν μπορώ με τίποτα να λάβω mms, όπως επίσης πριν από λίγο έχασα και τις ρυθμίσεις για το ιντερνετ! Πού μπορώ να βρώ τις ρυθμίσεις....? Είμαι στο δίκτυο της Βονταφον. ευχαριστώ. Kάνε μια αναζήτηση στο θέμα, πάνω δεξιά. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavou_e Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 μου μειωνει παρα πολυ τον διαθεσιμο χωρο καλο ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) εμενα λεει 2.0.4 αλλα στις επιλογες δεν αναφερεται κατι σε lagfix 2+...ολα ειναι 1+...αρα να κανω ενα undo το 1+ να χτυπησω και ενα unroot και να τα κανω ολα απο την αρχη για την 2+?καλα δεν ειναι ετσι?:D Είσαι βέβαιος ότι δεν βλέπεις κάτι σε V2; Σε ρωτάω γιατί από μία ματιά που έριξα στο δικό μου νόμιζα και εγώ αρχικά ότι δεν είναι εκεί αλλά τελικά είναι εκεί.. Επίσης το κουλό που είδα τώρα είναι ότι και εγώ έχω 2.04 version άρα υποψιάζομαι ότι στο market έχει κάνει upload την 2.04 κάι όχι την 2.05 ! Τον έχω ήδη ρωτήσει να δούμε τι θα πει... Sent from my Galaxy S μου μειωνει παρα πολυ τον διαθεσιμο χωρο καλο ειναι αυτο? Δηλαδή; Εμένα μου έδειχνε 728 mb και την είχα βάλει λίγο δεξιά...έτσι και αλλιώς όπως λέει και o τυχεράκιας και 500 να δείχνει είναι υπεραρκετή μνήμη για να κατεβάσεις εφαρμογές Sent from my Galaxy S Edited September 22, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο Τροποποίηση. Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Παιδιά γνωρίζετε αν είναι ασφαλείς οι αγορές από το slideme.org ? (και αν επηρεάζεται η εγγύηση του κινητού με αγορές από εκεί?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavou_e Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 ρε παιδια στις ρυθμης/χωρος αποθηκευσης/εσωτερικη αποθηκευση τηλεφωνου μου δειχνει 1.81GB και οταν παταω ακομα και στα 800ΜΒ που δεινει σαν αρχικο που κατεβαζει τον ελευθερο χωρο στα 756ΜΒ ειναι λογικο η κανω κατι λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Είσαι βέβαιος ότι δεν βλέπεις κάτι σε V2; Σε ρωτάω γιατί από μία ματιά που έριξα στο δικό μου νόμιζα και εγώ αρχικά ότι δεν είναι εκεί αλλά τελικά είναι εκεί.. Επίσης το κουλό που είδα τώρα είναι ότι και εγώ έχω 2.04 version άρα υποψιάζομαι ότι στο market έχει κάνει upload την 2.04 κάι όχι την 2.05 ! Τον έχω ήδη ρωτήσει να δούμε τι θα πει... Sent from my Galaxy S αιντεεεεε..στραβωμαρα!!!ελεος....:mad::mad:εχει κανονικα επιλογη να εγκαταστησω το V2+ ...πρεπει να βγαλω το V1+ αλλα αφου το φορτισω γιατι τωρα εχω 20% μπαταρια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 ρε παιδια στις ρυθμης/χωρος αποθηκευσης/εσωτερικη αποθηκευση τηλεφωνου μου δειχνει 1.81GB και οταν παταω ακομα και στα 800ΜΒ που δεινει σαν αρχικο που κατεβαζει τον ελευθερο χωρο στα 756ΜΒ ειναι λογικο η κανω κατι λαθος? Ναι όταν το περάσεις θα σου δείχνει και στις ρυθμίσεις του κινητού αλλα και στο check free space της εφαρμογής το ίδιο άλαλη 756 mb Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ξέρουμε από καπου σίγουρα πότε θα κυκλοφορήσει το froyo 2.2 στο galaxy s στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavou_e Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 και αυτο ειναι καλο?και αφου γινει αυτο μετα τι κανω? αυτο ειναι και τελειωσε η πρεπει να κανω και τπτ αλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Ξέρουμε από καπου σίγουρα πότε θα κυκλοφορήσει το froyo 2.2 στο galaxy s στην Ελλάδα? Εδώ η Samsung παγκοσμίως έχει τρελλάνει όλους τους κατόχους στο ήξεις-αφήξεις (θα πήξεις), εμείς που να ξέρουμε... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 και αυτο ειναι καλο?και αφου γινει αυτο μετα τι κανω? αυτο ειναι και τελειωσε η πρεπει να κανω και τπτ αλλο? Τελικά δεν έχω καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεσε..όταν βάλεις το lag fix το κινητό κάνει reboot μην το πειράξεις παίρνει κάνα πεντάλεπτο..τώρα αν το έχεις κάνει κατέβασε το quandrant από το market και κάνε run benchmark αν σου βγάλει κάτι σε 2000 περίπου τελείωσες! Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavou_e Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 δεν το βρισκω αυτο το "quandrant" που μου λες! μηπως ειναι κατι αλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts