Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oποια συσκευη και να παρεις δεν εχει καμια σχεση με αυτα που εχεις δει με τα πενακια...

Και εγω που ειχα παλια συσκευες με πενακια με ειχαν κουρασει τωρα ομως ειμαι μια χαρα...

Του χαριζαν τον γαιδαρο και τον κοιταγε στα δοντια:D Ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο που βλεπετε το - στο φλας :lol::lol::lol: Το μονο που δεν πρεπει να σας ενδιαφερει σε αυτες τις συσκευς ειναι το φλας και η καμερα. Πιστευω οτι αν θες να τραβηξεις μια καλη φωτο χρειαζεσε φωτογραφικη και οχι τον γαλαξια i-phone και το καθε τι.... Αυτα ειναι βλακειες για να λεει ο ενας στον αλλον οτι εχει καλυτερη συσκευη επειδη εχει φλας και τετοιες σαχλαμαρες

Σε μένα το λές? Απλά όντως σε σχέση με το iPhone τα δύο αρνητικά είναι αυτά.

Το Galaxy S το έχω κοντά δύο μήνες, σε όσους το δείχνω εδώ στην Αμερική που έχουν iPhone 4 τους κάνω λίγο ρεζίλι.

Πάντα ξεκινάω με την πρόταση, Let's write an sms together. Have you heard of swype?

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω διαβάσει τα υπέρ και τα κατά των δυο ποιο δυνατών κινητών αυτή τη στιγμή στη αγορά I phone 4 v galaxy s και δεν έχω καταλήξει ακόμα μιας και οι δυο προτάσεις έχουν εκτός από το υψηλό κόστος κτήσης και κάποια επιμέρους πλεονεκτήματα η μια έναντι της άλλης,

Έχουν όμως και οι δυο ένα κοινό χαρακτηριστικό ,οι οθόνες τους είναι touch screen και για κάποιον όπως εγώ που χρόνια χρησιμοποιώ κινητό με πενάκι αυτό είναι πρόβλημα.

Και εξηγούμε, σε εφαρμογές που χρειάζεται ακρίβεια στο χειρισμό ή ταχύτητα στη πληκτρολόγηση, ειδικά αν έχεις χοντρά δάχτυλα, είναι ένα θέμα, που παρά την οποία εξοικιωση παραμένει μια δυσκολία στη χρήση.

Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε εντυπώσεις και ιδέες , ειδικά αν κάποιος είχε κινητό π.χ, Ρ1i ,P990 η κάποιο άλλο με χρήση πένας,

Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και σας ευχαριστώ προκαταβολικά.:confused:

Η απάντηση είναι απλή αν δεν τίθεται θέμα χρημάτων παίρνεις το 4 αφού επί της ουσίας είναι σε όλα καλύτερο η εφαμιλλο του galaxy

με εξαίρεση:

το flash στο froyo

το μέγεθος οθόνης που είναι θέμα γούστου

Το ραδιόφωνο

Το χαμηλότερο SAR

DLNA support

Απρόσκοπτο playback youtube video χωρις κολληματα.

Αν τίθεται θέμα χρημάτων τότε... δανεισου.

Για το άλλο θεμα, την ακρίβεια που έχεις με τη γραφίδα δε θα την έχεις σ αυτές τις οθόνες αλλά σίγουρα θα γράφεις πιο γρήγορα.

Κρίνοντας από μένα εκεί που νομίζω θα έχεις πρόβλημα κυρίως στο galaxy και όχι τόσο στο iPhone, είναι στην ακρίβεια όταν προσπαθείς να κανείς επιλογή κειμένου.

Sent from my GT-I9000

Edited by koseft

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Η απάντηση είναι απλή αν δεν τίθεται θέμα χρημάτων παίρνεις το 4 αφού επί της ουσίας είναι σε όλα καλύτερο η εφαμιλλο του galaxy (με εξαίρεση το flash στο froyo και το μέγεθος οθόνης που είναι θέμα γούστου).

Αν τίθεται θέμα χρημάτων τότε... δανεισου.

Για το άλλο θεμα, την ακρίβεια που έχεις με τη γραφίδα δε θα την έχεις σ αυτές τις οθόνες αλλά σίγουρα θα γράφεις πιο γρήγορα.

Κρίνοντας από μένα εκεί που νομίζω θα έχεις πρόβλημα κυρίως στο galaxy και όχι τόσο στο iPhone, είναι στην ακρίβεια όταν προσπαθείς να κανείς επιλογή κειμένου.

Sent from my GT-I9000

Διαφωνώ κάθετα φυσικά. Αλλά δε θα παρασυρθώ σε off topic. Πούλα το ρε συ koseft να ησυχάσεις :p

- Alex

παιδια κανω αυτες τις ρυθμισεις http://help.yahoo.com/l/gr/yahoo/mail/classic/mailplus/pop/pop-11.html για να εχω ε-μαιλ,κ κολλαω στο σημειο που βαζω το TLS,υπαρχει αλλος ποιο ευκολος τροπος...?
android or ios or wm......who cares.....???

παιδια κανω αυτες τις ρυθμισεις http://help.yahoo.com/l/gr/yahoo/mail/classic/mailplus/pop/pop-11.html για να εχω ε-μαιλ,κ κολλαω στο σημειο που βαζω το TLS,υπαρχει αλλος ποιο ευκολος τροπος...?

Να κατεβάσεις το yahoo mail app είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Είναι στο market.

- Alex

Διαφωνώ κάθετα φυσικά. Αλλά δε θα παρασυρθώ σε off topic. Πούλα το ρε συ koseft να ησυχάσεις :p

Να το πουλήσω αλλά πόσα να πιάσει μεταχειρισμένο;

Δεν είναι.... ξέρεις... να κρατάει αξία.

Δε λέω ότι είναι κακή συσκευή το δικό μας, από τις καλύτερες αλλά με το 4 δεν συγκρινεται.

Δε νομίζω είναι offtopic να γράφουμε σε ποια σημεία υπερτερεί η μειονεκτεί το s σε σχέση με το 4 το αντίθετο κάποιος που θα διαβάσει θα μπορεί να σχηματίσει μια γνώμη οπότε αν νομίζεις ότι υπερτερεί και σε αλλά σημεία εκτός αυτών που γράφω κανε μια λίστα.

Sent from my GT-I9000

iPad - Galaxy S

Να κατεβάσεις το yahoo mail app είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Είναι στο market.

ευχαριστω κ παλι,πηγαινα απο τον δυσκολο δρομο,επιτελους για αυριο ειμαι ετοιμος που φευγω,τουλαχιστων τα βασικα....:happy:

android or ios or wm......who cares.....???

παιδια πως μπορουμε να περναμε εφαρμογες .apk* απο το pc στο κινητο? δεν μπορω να βγαλω ακρη με το android commander!
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια πως μπορουμε να περναμε εφαρμογες .apk* απο το pc στο κινητο? δεν μπορω να βγαλω ακρη με το android commander!

Και με Bluetooth μπορείς να τις στείλεις. Πρέπει να έχεις τσεκαρισμενο το ρυθμίσεις->εφαρμογές->άγνωστες πηγές.

Sent from my GT-I9000

iPad - Galaxy S

Να το πουλήσω αλλά πόσα να πιάσει μεταχειρισμένο;

Δεν είναι.... ξέρεις... να κρατάει αξία.

Δε λέω ότι είναι κακή συσκευή το δικό μας, από τις καλύτερες αλλά με το 4 δεν συγκρινεται.

Δε νομίζω είναι offtopic να γράφουμε σε ποια σημεία υπερτερεί η μειονεκτεί το s σε σχέση με το 4 το αντίθετο κάποιος που θα διαβάσει θα μπορεί να σχηματίσει μια γνώμη οπότε αν νομίζεις ότι υπερτερεί και σε αλλά σημεία εκτός αυτών που γράφω κανε μια λίστα.

Sent from my GT-I9000

Αν δεν το'χεις διαλύσει, θα πιάσει πολλά. Το θέλουν πολύ αυτό το κινητό, δεν είναι όλοι apple fanboys :P

Δε βρίσκω να υπερτερεί σε απολύτως τίποτα το 4. Ούτε από πλευράς hardware ούτε λογισμικού. Και αν πεις πάλι για το πλαστικό στο πίσω μέρος, προτιμώ ένα γερό πλαστικό από εύθραυστο γυαλί μπρος-πίσω, αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός. Και δε βλέπω να είπες σε τί υπερτερεί το iphone 4, μόνο κάποια από τα προτερήματα του Galaxy S.

Ξέχασες να πεις ότι δε μπορείς να κάνεις τίποτα με το iphone 4 που να μη χρειάζεται ένα άλλο iphone 4 ή κάτι που να μην έχει σχέση με την apple, ούτε κάν να ανταλλάξεις ένα αρχείο με bluetooth. Και φυσικά δε μπορείς να κάνεις τίποτα που να μην το κάνει το Galaxy.

Όταν βγήκε το iphone 3gs, όλα ήταν πίσω του, λογώ τεχνολογίας touchscreen. Τώρα που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, η apple κρατιέται μπροστά μόνο με το app store, γιατί κακά τα ψέματα το android market είναι πολύ πίσω, (να μην αναφέρω καν το ovi store), και από τους πορωμένους mac και apple users (USA), που σηκώσανε τον κόσμο κι εχουν γεμίσει διαφημίσεις για το facetime και το video calling, κάτι που τα κινητά όλου του υπόλοιπου κόσμου που δεν είναι motorola, κάνουν εδώ και πολλά χρόνια.

Κατά τ'άλλα, αν δεν έχεις κάποιο κόλλημα με τα μήλα, μπορείς να εκτιμήσεις την ελευθερία του android. Με το κινητό μου μπορώ να κάνω τα πάντα κυριολεκτικά, και δεν το αλλάζω με κανένα μήλο να κλειδωθώ στη φυλακή του Jobs.

Αν βγει jailbreak κανονικό για το iphone 4 το συζητάμε.

Μέχρι τότε, περιμένω να ακούσω κάτι πιο σοβαρό από προσωπικά γούστα. Εγώ ας πούμε βρίσκω την 3.5 οθόνη μικρή για τα γούστα μου. Και τέλος πάντων κάποια πράγματα είναι θέμα συνήθειας, και αν δε μπορείς να ξεκολλήσεις από το UI του μήλου, δε σε κατηγορεί κανένας. Και φυσικά κανείς δε σε σταματάει από το να πάρεις το 4... μην ξεχάσεις μόνο να ζητήσεις το free bumper case για να έχεις σήμα.

- Alex

Γιατί δεν τις αντιγράφεις απλά στο κινητό όπως κάνεις με ένα USB flash drive? Απλά το συνδέεις ως mass storage, και αντιγράφεις το αρχείο σ'ενα φάκελο του κινητού που σε βολεύει. Περνάς το .apk έτσι, και μετά το εγκαθιστάς με το file manager. Ότι πιο απλό.

- Alex

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα, γνωρίζει κανείς να υπάρχει τρόπος να τρέξει εφαρμογή java από το κινητό?

milena03 καταπληκτική η τεθωρακισμένη θήκη σου, αλλά η φωτογραφία της κυρίας με το μπλουζάκι μου έβαλε ιδέα για θήκη με αερόσακους :)

Γιατί δεν τις αντιγράφεις απλά στο κινητό όπως κάνεις με ένα USB flash drive? Απλά το συνδέεις ως mass storage, και αντιγράφεις το αρχείο σ'ενα φάκελο του κινητού που σε βολεύει. Περνάς το .apk έτσι, και μετά το εγκαθιστάς με το file manager. Ότι πιο απλό.
φιλε μου καλημερα και σε ευχαριστω πολυ. μου ελυσες τα χερια
υπογραφή εκτός ορίων

να κανω μια κουτοπονηρη σκεψη? την συσκευη μου την πηρα μεταχειρισμενη (γερμανος)--οχι οτι εχει τιποτα--αλλα δεν εχω καλο σημα στο δικτυο της κοσμοτε η 1 η καμια γραμμη,εχω δοκιμασει και με σιμ της βονταφον εκει τα πραγματα ειναι καλυτερα,αν το παω στον γερμανο και παραπονεθω για την ισχυ του σηματος με την αναλογη δικαιλογια στυλ iphone για death grip και με την <<απειλη>>οτι θα αλλαξω παροχο λετε να μου κανουν καμια αντικατασταση η θα με πουν........... παρε τα @α@αria μας
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. Το 3G σε Η ή σκέτο G είναι θέμα ισχύος σήματος εκεί που είσαι. Μια χαρά ακουγεται να σου δουλεύει.

Όσο για τα 2 σημεία, λογικά είναι αυτά που σου έδωσα, και τα 2 μαζί σε ένα (το Galaxy έχει επιλογή τύπου APN ιντερνετ+μμς, που τα περισσότερα άλλα δεν έχουν, οπότε χρειάζονται 2 ξεχωριστά σε άλλα τηλέφωνα).

Γιατί νομίζεις ότι έχεις πρόβλημα;

Σε ευχαριστω παρα πολυ .Εισαι θεος.Τωρα καταλαβα οτι απλως οτι cosmote εχω χαλια σημα.Οποτε το 3G,H κ σκετο G δηλωνουν 3g αναλογα με ισχύ του.:lol:Για να καταλαβεις με απλες μπαρες μεσα στο σπιτι πιανω μονο μια!!

Την περιαγωγη δεδομενων να την εχω τικαρισμενη?

μπορω να περναω εφαρμογες απο το pc και στην μνημη του τηλεφωνου εκτος απο την εξωτερικη sd?
υπογραφή εκτός ορίων

Σε ευχαριστω παρα πολυ .Εισαι θεος.Τωρα καταλαβα οτι απλως οτι cosmote εχω χαλια σημα.Οποτε το 3G,H κ σκετο G δηλωνουν 3g αναλογα με ισχύ του.:lol:Για να καταλαβεις με απλες μπαρες μεσα στο σπιτι πιανω μονο μια!!

καλημερα φιλε μου,

αναφορικα για να καταλαβεις περιπου τι γινετε με το σημα, η σειρα του προτυπου δικτυου, ταξινομημενα απο το πιο γρηγορο προς το πιο αργο ειναι η εξης :

1) HSDPA (H)

2) 3G (3G)

3) EDGE (E)

4) GPRS (G)

σε παρανθεση σου εχω βαλει το συμβολο που φενεται στο τηλεφωνο και σου δειχνει σε ποιο προτυπο εισαι συνδεδεμενος την καθε στιγμη.

γενικα αμα εισαι σε edge η gprs , δηλαδη σου δειχνει E η G, μην κανεις τον κοπο να σερφαρεις γιατι η ταχυτητα ειναι αντιστοιχη του...μοντεμ (πω πω τι θυμηθηκα τωρα.....χαχαχαχα).

αν θελεις να ριξεις μια ματια για τις ταχυτητες του καθε προτυπου, κοιτα ενα πολυ καλο αρθρο εδω :

http://www.clove.co.uk/viewTechInfo.aspx?Content=3B2BD491-6465-4C70-ABDB-5A12A06C3D8D&Category=TECHINFO

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

το πόσες μπάρες πιάνεις σε ένα σπίτι μέσα δεν είναι πάντα ενδεικτικό της ισχύος του σήματος. Εξαρτάται και από την κατασκευή του σπιτιού, τα καινούρια σπίτια μερικές φορές λόγω των πολλών και μεγάλων υποστυλωμάτων και των πολλών μπετών γενικότερα, παρουσιάζουν προβλήματα σήματος και μπορεί μία άλλη εταιρία λόγω διαφορετικής θέσης των κεραιών να "βλέπουν" από διαφορετική γωνία το σπίτι σου και να έχεις σήμα. Ενώ στην εταιρία που δεν έχεις σήμα, στο διπλανό σπίτι που έχει πχ λιγότερα μπετά να είναι το σήμανα καμπάνα.

Καλα με τρελανατε με τις γνωσεις σας.:XΗ αληθεια ειναι πως ειχα vodafone κ ηταν λιγο καλυτερο το σημα σπιτι μου. κ δευτερον ειχα iphone 3g κ ειχα καλομαθει με τις αυτοματες ρυθμισεις apn. Τωρα ελπιζω να μας φερουν το froyo να βλεπουμε ολα τα mb μνημης κ να τρεχει σαν τρελο.Ο αδελφος μου εχει το desire κ δεν κολλαγε καθόλου.

Δεν μου ειπατε την περιαγωγη δεδομενων πρεπει να την τικαρω?

Ευχαριστω για ολα.

Καλα με τρελανατε με τις γνωσεις σας.:XΗ αληθεια ειναι πως ειχα vodafone κ ηταν λιγο καλυτερο το σημα σπιτι μου. κ δευτερον ειχα iphone 3g κ ειχα καλομαθει με τις αυτοματες ρυθμισεις apn. Τωρα ελπιζω να μας φερουν το froyo να βλεπουμε ολα τα mb μνημης κ να τρεχει σαν τρελο.Ο αδελφος μου εχει το desire κ δεν κολλαγε καθόλου.

Δεν μου ειπατε την περιαγωγη δεδομενων πρεπει να την τικαρω?

Ευχαριστω για ολα.

Kαλυτερα να μην εχεις τικαρισμενη την περιαγωγη αν προκειται να πας εξωτερικο.Για Ελλαδα δεν παιζει ρολο.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Χτες επειδή είχα κάποιο θέμα με το modem μου δοκίμασα την εφαρμογή του κινητού για μετατροπή του σε modem και δοκίμασα να το συνδέσω με το ps3 μου..όλα δούλεψαν άψογα και έπαιξα online κανονικά χωρίς πρόβλημα!

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

για οποιον αγοραζει απο ebay, βρηκα ενα καλο value pack. εγω μαλλον θα το παραγγειλω να υπαρχει :).

http://cgi.ebay.co.uk/10-Accessory-Mega-Pack-Bundle-f-Samsung-Galaxy-S-i9000-/320585999653?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item4aa46a2525#ht_3700wt_989

υπαρχει και αυτο :

http://cgi.ebay.co.uk/5-Accessory-Mega-Pack-Bundle-Samsung-Galaxy-S-i9000-/220664330289?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item33609e7831#ht_3088wt_989

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Να ξέρεις πάντως ότι συνήθως αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας. Εγώ είχα πάρει κάτι αντίστοιχο για το omnia 1 και ή βάση στήριξης που είχε για αυτοκίνητο έσπασε μετά από λίγα ταρακουνήματα. Τώρα μπορεί να έτυχε βέβαια. Η αλήθεια είναι πως αξίζει το pack για τα λεφτά του.

Κι εγώ έχω πάρει αυτό http://cgi.ebay.co.uk/2x-Battery-USB-Charger-Samsung-I9000-Galaxy-S-UK-f-/300457525427?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item45f4aa00b3#ht_995wt_1137 και δεν ξέρω τι θα μου βγει. Το περιμένω.

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι που δεν το έχω δει να αναφέρεται. Έχω το κινητάκι αγορασμένο από Amazon.de και έχει πανω την JF3. Πέρα από κάποιες καθυστερήσεις και μικρο-bugs δεν θα ασχοληθώ και θα περιμένω το τέλος του μήνα για το firmware με την 2.2. Απλά το μεγάλο πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου δείχνει κανένα μα κανένα αρχείο video. Το εχει κανεις άλλο αυτό το πρόβλημα; Να συμπληρώσω ότι όταν δοκιμάζω με το μαμίσιο player μου γράφει: "Unsupported file type". Όταν δοκιμάζω με το mVideoPlayer ή με τον player του ES Video Player μου γράφει: "Sorry, cannot play this video".
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...