Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Όλα καλά με το adb και μπαίνει σε download mode αλλά όλο αυτό γίνεται ΕΦΟΣΟΝ το κινητό είναι ήδη ανοιχτό κανονικά. Το θέμα είναι πως το βάζουμε σε download mode όταν δε θα ανοίγει κανονικά το κινητό γιατί πχ κόλλησε κάποιο flashαρισμα κλπ!!!!! :ninja: Διάβασε λίγα ποστάκια παραπάνω #4168... Edited September 3, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Διάβασε λίγα ποστάκια παραπάνω #4168... Πρόλαβες και το διόρθωσες...χαχα Με το θέμα των partitions τι γίνεται? Πώς καταλαβαίνουμε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο? Θέλει επιπλέον εφαρμογή για να εμφανιστούν ξεχωριστά τα partitions ή μπορούμε και μέσα από το My Files να τα δούμε ξεχωριστά με κάποιον τρόπο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Πώς φαίνονται τα δύο Partitions για να καταλάβουμε τι βρίσκεται πού, στο κινητό? (rooted) Μπορεί να φανεί αυτό απλώς από το My Files (όπου όλα φαίνονται σκόρπια...) ή χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα? To my files δε βλέπει κανένα αρχείο του συστήματος, ούτε το astro. Βάλε το root explorer αν θες να δεις τα αρχεία του συστήματος. Edited September 3, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εχω τι κινητο 5 μερες σχεδον και εχω μεινει εκπληκτος.Θα ηθελα ομως να ρωτησω καποια πραγματα.Οταν κανω install καποιες εφαρμογες η γενικα οταν εχω καποια προγραμματα ανοιχτα το κινητο lagaρει αρκετα.Με ποιο τροπο μπορω θα μπορουσα να το διρθωσω αυτο?Επισης θλω να ρωτησω.Για να συνδεσω το κιν. με τον υπολογιστη πρεπει να κατεβασω το kies και απο που.? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εχω τι κινητο 5 μερες σχεδον και εχω μεινει εκπληκτος.Θα ηθελα ομως να ρωτησω καποια πραγματα.Οταν κανω install καποιες εφαρμογες η γενικα οταν εχω καποια προγραμματα ανοιχτα το κινητο lagaρει αρκετα.Με ποιο τροπο μπορω θα μπορουσα να το διρθωσω αυτο?Επισης θλω να ρωτησω.Για να συνδεσω το κιν. με τον υπολογιστη πρεπει να κατεβασω το kies και απο που.? Μπορείς να κάνεις install έναν task manager που θα κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογές, ή να βάλεις με δική σου ευθύνη κάποιο απ'τα lagfixes που κυκλοφορούν, ή να περιμένεις το επόμενο επίσημο firmware. Το Kies το κατεβάζεις από το επίσημο site της Samsung mobile. Ορίστε ένα mirror: http://netload.in/dateir1aqdmbqIN.htm - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 To θέμα ποιών partitions? Program 1.87GB Internal SD card 5.78GB Αυτών εννοώ...2 partitions δεν είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 παιδια μια ερωτηση το πηρα και εγω το κινητο. εχω μερικες ερωτησεις υπαρχει καποιος τροπος οταν συνδεομαι στο ιντερνετ να με ρωταει απο που να συνδεθει wifi η wap? η custom root τι θα μου δωσει? υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εγκατέστησα την JF3 και το kies στο firmware update μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση, καμία ιδέα; Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Program 1.87GB Internal SD card 5.78GB Αυτών εννοώ...2 partitions δεν είναι? Βάλε το root explorer για να δεις τα αρχεία του συστήματος σε file manager μορφή, ή αν το θες σε linux/android περιβάλλον, μπες με εναν terminal emulator ως su. Δεν είναι partitions αυτά που λες, απλά directories του συστήματος. Απλά διαφοροποιεί μεταξύ του αποθηκευτικού χώρου, που είναι στο /sdcard , και των αρχείων του συστήματος και των data των εφαρμογών, που είναι ένα επίπεδο πιό έξω. Τα απλά file managers, αρχίζουν από το /sdcard και κάτω. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Εγκατέστησα την JF3 και το kies στο firmware update μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση, καμία ιδέα; Δε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση γιατί το κινητό σου και το Kies δεν έχουν αγγλικό sales code/product code. Πρώτα στην Αγγλία και σε κάποιες άλλες λίγες χώρες έχει δωθεί επίσημο upgrade μέσω kies, πουθενά αλλού. Κάνε στο dialer *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα σε 24h format. Θα σου βγάλει μια λίστα με csc codes, διάλεξε τον XEU. Θα κάνει format και reboot. Μετά ξαναδοκίμασε το Kies. Αν δεν πετύχει κι εκεί, πρέπει να αλλάξεις και το registry του kies στα windows. Αν καταφέρεις να κάνεις upgrade, θα σου δώσει την ΧΧJM1, που είναι η τελευταία επίσημη ευρωπαϊκη αναβάθμιση μέσω Kies, με αγγλικό firmware (δεν έχει ελληνικά). Αλλά γιατί θες να το κάνεις αυτό; Το froyo θα δοθεί σε όλα τα firmwares όταν βγει... μέχρι τότε, μπορείς να βάλεις ότι θες, αφού το έχεις ήδη αλλάξει... Η επίσημη JM1 είναι εδώ, αν θες σώνει και καλά επίσημο firmware :) : http://www.multiupload.com/Y1UODCTSP0 . Το ΟΧΑ csc είναι αυτό που δόθηκε επίσημα από το Kies. Edited September 3, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Διάβασε λίγα ποστάκια παραπάνω #4168... Και το επιστρέφεις με αιτιολογία δε μπαίνει σε Download mode??? Δε νομίζω ότι θα σου αλλάξει κανένας τηλέφωνο... ή κάνω λάθος? :confused: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Και το επιστρέφεις με αιτιολογία δε μπαίνει σε Download mode??? Δε νομίζω ότι θα σου αλλάξει κανένας τηλέφωνο... ή κάνω λάθος? :confused: ΕDIT: Φαίνεται ότι σε κάποια από τα πιο καινούρια τηλέφωνα, η Samsung το έκανε επίτηδες!! Περισσότερα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765703 Το ποστ κλειδί: I just got word from Sammy customer support that the lack of recovery/download boot from hardware key combinations is indeed intentional because "people were mis-using it" I find this disgusting and it totally goes against the open platform that is Android. **** you, Samsung. Οπότε αν κάποιος προσπαθήσει να το αλλάξει και γίνεται, να κοιτάξει αν η καινούρια συσκευή είναι από τις 'intentionally' κλειδωμένες... χμμ, είναι όντως τραγικό αν είναι αλήθεια. Edited September 3, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Βάλε το root explorer για να δεις τα αρχεία του συστήματος σε file manager μορφή, ή αν το θες σε linux/android περιβάλλον, μπες με εναν terminal emulator ως su. Δεν είναι partitions αυτά που λες, απλά directories του συστήματος. Απλά διαφοροποιεί μεταξύ του αποθηκευτικού χώρου, που είναι στο /sdcard , και των αρχείων του συστήματος και των data των εφαρμογών, που είναι ένα επίπεδο πιό έξω. Τα απλά file managers, αρχίζουν από το /sdcard και κάτω. Σε ευχαριστώ. Το terminal emulator το έχω, αλλά προτιμητέο είναι το root explorer. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ΕDIT: Φαίνεται ότι σε κάποια από τα πιο καινούρια τηλέφωνα, η Samsung το έκανε επίτηδες!! Περισσότερα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765703 Το ποστ κλειδί: I just got word from Sammy customer support that the lack of recovery/download boot from hardware key combinations is indeed intentional because "people were mis-using it" I find this disgusting and it totally goes against the open platform that is Android. **** you, Samsung. το περίεργο στο δικό μου είναι ότι το έκανε , απλά δε το κάνει πλέον (δε ξέρω αν φταίει το ροοτ ή κανά app) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μπορείς να κάνεις install έναν task manager που θα κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογές, ή να βάλεις με δική σου ευθύνη κάποιο απ'τα lagfixes που κυκλοφορούν, ή να περιμένεις το επόμενο επίσημο firmware. Το Kies το κατεβάζεις από το επίσημο site της Samsung mobile. Ορίστε ένα mirror: http://netload.in/dateir1aqdmbqIN.htm Σ ευχαριστω.Εχω το τασκμανατζερ αλλα κ παλι δεν μπορει να δει ολα τα προγραμματα πο τρεχουν.Παντως οσο για την αλλη λυση θα περιμενω το επισημο firmware. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Σ ευχαριστω.Εχω το τασκμανατζερ αλλα κ παλι δεν μπορει να δει ολα τα προγραμματα πο τρεχουν.Παντως οσο για την αλλη λυση θα περιμενω το επισημο firmware. Δεν εννοώ το χαζό task manager της Samsung στα καινούρια firmwares και που τώρα βγήκε και στο Samsung apps! Δοκίμασε π.χ. το advanced task killer, υπάρχει στο market. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση γιατί το κινητό σου και το Kies δεν έχουν αγγλικό sales code/product code. Πρώτα στην Αγγλία και σε κάποιες άλλες λίγες χώρες έχει δωθεί επίσημο upgrade μέσω kies, πουθενά αλλού. Κάνε στο dialer *#272*ΩΩΛΛ#, όπου ΩΩΛΛ η ώρα σε 24h format. Θα σου βγάλει μια λίστα με csc codes, διάλεξε τον XEU. Θα κάνει format και reboot. Μετά ξαναδοκίμασε το Kies. Αν δεν πετύχει κι εκεί, πρέπει να αλλάξεις και το registry του kies στα windows. Αν καταφέρεις να κάνεις upgrade, θα σου δώσει την ΧΧJM1, που είναι η τελευταία επίσημη ευρωπαϊκη αναβάθμιση μέσω Kies, με αγγλικό firmware (δεν έχει ελληνικά). Αλλά γιατί θες να το κάνεις αυτό; Το froyo θα δοθεί σε όλα τα firmwares όταν βγει... μέχρι τότε, μπορείς να βάλεις ότι θες, αφού το έχεις ήδη αλλάξει... Η επίσημη JM1 είναι εδώ, αν θες σώνει και καλά επίσημο firmware :) : http://www.multiupload.com/Y1UODCTSP0 . Το ΟΧΑ csc είναι αυτό που δόθηκε επίσημα από το Kies. Δεν θέλω να βάλω την M1 αν δεν έχει ελληνικά αλλά ήθελα να δω αν τον βλέπει σαν επίσημο rom για να μπορέσω να κατεβάσω το επίσημο froyo. Άρα μένω σε JF3 ή αν θέλω περνάω το ανεπίσημο M1 ξανά. Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) ΕDIT: Φαίνεται ότι σε κάποια από τα πιο καινούρια τηλέφωνα, η Samsung το έκανε επίτηδες!! Περισσότερα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765703 Το ποστ κλειδί: I just got word from Sammy customer support that the lack of recovery/download boot from hardware key combinations is indeed intentional because "people were mis-using it" I find this disgusting and it totally goes against the open platform that is Android. **** you, Samsung. Οπότε αν κάποιος προσπαθήσει να το αλλάξει και γίνεται, να κοιτάξει αν η καινούρια συσκευή είναι από τις 'intentionally' κλειδωμένες... χμμ, είναι όντως τραγικό αν είναι αλήθεια. ναι τα διάβασα όλα τυχεράκια.... και αυτό υποπτευόμουν κ εγώ παρά την χαλασμλένη παρτίδα μέχρι που έπεσα στο ποστ που αναφέρεις.... Ε αυτό που θα γίνει είναι εφόσον κολλήσουμε με κανένα app η flash το πάμε τότε και μέχρι τότε adb και ο θεός βοηθός... :lol: Αν και μάλλον έχουν αλλάξει τον τρόπο που πάει σε hard reset mode και με το χρόνο θα το ανακαλύψει κάποιος ή θα το αποκαλύψει κάποιος από "μέσα"! Εκτός και αν το κάνανε πλέον με εντολή από ειδικό μηχάνημα συνδεδεμένο μέσω usb πάνω στο SGS PS... απ ότι βλέπω όλοι όσοι το έχουν με JM2 μαμά είναι "κλειδωμένοι"... Edited September 3, 2010 by AGNOSTOS :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirnman Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Το πρόβλημα με την μπαταρία σκοπεύω να το λύσω έτσι http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270630016535 (αν και δεν το έχω κάνει ακόμα δεύτερη φόρτιση) και θα γράψω εντυπώσεις όταν έρθουν. Ερώτηση: Υπάρχει πρόγραμμα που μέσω wifi να μπαίνει στα shared folders του υπολογιστή μου σαν να βρίσκεται σε τοπικό δίκτυο; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 τρεξε πρωτα το quadrant που θα βρεις στο market και δες αποτελεσμα μετα κατεβασε απο το market το one click lag fix και εγκατεστησε το κανοντας τις αναλογες ρυθμισεις ωστε στο αρχικο του μενου(του προγραμματος)να μην εχει με πρασινο(enabled)το one click lag fix παρα μονο το undo one click lag fix-change scheduler-check disk και μετα κανε ενα reboot ξανα τρεξε μετα το quadrant να δεις τι βαθμολογια βγαζει επεισης μπορεις να χρησιμοποιησεις μετα το παραπανω και το advanced task killer που θα βρεις στο market με αυτο μπορεις να κλεινεις εφαρμογες που θα τρεχουν απο πισω χωρις να φαινονται εγω εχω καταφερει και μονιμα εχω πανω απο 130mb μνημης διαθεσιμα με αυτους τους τροπους αποτελεσμα quadrant 1900+ καλησπερα με πιο ονομα το βρισκεις στο μαρκετ,ψαχνω αλλα τιποτα δεν το βρισκω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 καλησπερα με πιο ονομα το βρισκεις στο μαρκετ,ψαχνω αλλα τιποτα δεν το βρισκω Ψάξε για ryanza Sent from my Galaxy S - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Το πρόβλημα με την μπαταρία σκοπεύω να το λύσω έτσι http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270630016535 (αν και δεν το έχω κάνει ακόμα δεύτερη φόρτιση) και θα γράψω εντυπώσεις όταν έρθουν. Ερώτηση: Υπάρχει πρόγραμμα που μέσω wifi να μπαίνει στα shared folders του υπολογιστή μου σαν να βρίσκεται σε τοπικό δίκτυο; Ευχαριστώ εγώ έχω πάρει αυτό http://cgi.ebay.co.uk/2x-Battery-USB-Charger-Samsung-I9000-Galaxy-S-UK-f-/300457525427?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item45f4aa00b3 (είχε και EU αντάπτορα) μέχρι στιγμής φαίνονται μια χαρά (δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ το κίνητο οπότε δε μπορώ να καταλάβω διαφορά σε σχέση με την αυθεντική μπαταρία) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 εγώ έχω πάρει αυτό http://cgi.ebay.co.uk/2x-Battery-USB-Charger-Samsung-I9000-Galaxy-S-UK-f-/300457525427?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item45f4aa00b3 (είχε και EU αντάπτορα) μέχρι στιγμής φαίνονται μια χαρά (δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ το κίνητο οπότε δε μπορώ να καταλάβω διαφορά σε σχέση με την αυθεντική μπαταρία) Αυτό ακριβώς παράγγειλα κι εγώ και το περιμένω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μπορείς να κάνεις install έναν task manager που θα κλείνει τις ανοιχτές εφαρμογές, ή να βάλεις με δική σου ευθύνη κάποιο απ'τα lagfixes που κυκλοφορούν, ή να περιμένεις το επόμενο επίσημο firmware. Το Kies το κατεβάζεις από το επίσημο site της Samsung mobile. Ορίστε ένα mirror: http://netload.in/dateir1aqdmbqIN.htm καλησπερα γιατι λες (να βάλεις με δική σου ευθύνη κάποιο απ'τα lagfixes) ειναι κατι το οποιο μπορει να βλαψει το τηλεφωνο?και το επόμενο επίσημο firmware ειναι το 2.2 μεσω κιες?ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 εχει παρατηρησει καποιος ενα θεμα με το wifi ?μερικες φορες οταν ειναι ανοιχτο κ κλεισει η οθονη για ωρα , φαινεται απο τις ρυθμισεις οτι κανει απενεργοποιηση αλλα στη γραμμη εργασιων ειναι πρασινη η ενδειξη κ δεν δεχεται εντολη ουτε απο κει ουτε απο τις ρυθμισεις μονο αν κανω επανεκκινηση? καποιος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts