Tyxerakias Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Να ρωτησω κατι βρε, παιδια? Εχει κανεις προβλημα με το σημα της cosmote? τις τελευταιες μερες εκει που εχω φουλ σημα καθε τοσο βγαζει το απαγορευτικο στο σημα μου γραφει "not registered in a network" η "no service". Ποιος, η cosmote που εδω που βρισκομαι εχει σημα καμπανα ;-) Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα. λετε να φταιει κανα application?? Κάνε χειροκίνητα register στο δίκτυο από τις ρυθμίσεις mobile networks, μπορεί να φτιάξει έτσι.. Δοκίμασε επίσης να παίξεις με το network mode Sent from my Galaxy S - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Το ξερω οτι εχει αναφερθει πολλες φορες αλλα ψαχνω εδω και 10' και δε το βρισκω.... πειτε μου καποιος τον κωδικο που πληκτρολογω για να δω τη rom που εχει το κινητο Ευχαριστω Edit: Ακυρο το βρηκα.. *#1234# Αγορασμενο απο Wind σημερα: I9000XWJM2 I9000XXJM1 I9000XXJM1 SALES CODE: COS Edited September 2, 2010 by Theo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ευχαριστω για τις ιδεες. Τελικα εκανα uninstall το Tank Recon που ειναι το μονο που ειχα εγαταστησει τις τελευταιες 2 μερες και δεν το κανει (so far). By the way, Ειχε στο install prerequisites, phone access και ισως αυτο σε συνδιασμο με κατι αλλο να μπλοκαρε το σημα....τι να πω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή το Vibrant και πραγματικά, το κινητό είναι απίστευτο από κάθε πλευρά! Βλέπω το Magic που δούλευα έως πριν κάποιες ώρες και το απεχθάνομαι :D Μία ερώτηση: Επειδή μάλλον βρίσκομαι Ελλάδα, δε μπορώ να ανοίξω το My Account όπου εκεί υποθέτω είναι οι εφαρμογές της Samsung. Όταν το ανοίξω, μου λέει να κατεβάσω τη τελευταία έκδοση της εφαρμογής, αλλά όταν πάω στο Apps Store, δε βρίσκει κάτι. Καμία ιδέα; Edited September 2, 2010 by giorgos147 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ευχαριστω για τις ιδεες. Τελικα εκανα uninstall το Tank Recon που ειναι το μονο που ειχα εγαταστησει τις τελευταιες 2 μερες και δεν το κανει (so far). By the way, Ειχε στο install prerequisites, phone access και ισως αυτο σε συνδιασμο με κατι αλλο να μπλοκαρε το σημα....τι να πω.. Και έφτιαξε; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 παιδιά καλησπέρα. η έκδοση 2.2 βλέπω οτι υποστιρίζει voice commands. όσοι έχετε ανεπίσημη 2.2 έκδοση σας λειτουργεί? ή αυτό είναι μια πρόσθετη εφαρμογή που την υποστηρίζει το 2.2? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Το application της Samsung που έχω ακούσει, πώς ονομάζεται; Δε το βρίσκω στο Vibrant μου =/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diatheke Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Το application της Samsung που έχω ακούσει, πώς ονομάζεται; Δε το βρίσκω στο Vibrant μου =/ ... application της Samsung το οποίο κάνει τι? Εννοείς τη "Διαχείριση Εφαρμογών" από το Samsung Apps? RTFM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ... application της Samsung το οποίο κάνει τι? Εννοείς τη "Διαχείριση Εφαρμογών" από το Samsung Apps? Είχα ακούσει για μία εφαρμογή της Samsung που η εταιρία μέσα βάζει δικά της Applications. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Και έφτιαξε; Τι να πω...μεχρι τωρα δουλευει μια χαρα. Τελειο σημα οπως πριν. Περιεργο ομως.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Είχα ακούσει για μία εφαρμογή της Samsung που η εταιρία μέσα βάζει δικά της Applications. Μάλλον εννοεί τo ίδιο το samsung apps... Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Γεια σας παιδιά! Θέλω να αγοράσω το κινητό από wind με επιδότηση που έχω, και επειδή είμαι άσχετος, μπορείτε λίγο να με ενημερώσετε όσοι το έχετε ήδη το κινητό: Αξίζει γενικά τα 560€ που το δίνει η Wind; Η μπαταρία, με το κινητό να είναι αραγμένο και με έλεγχο των mail κάθε μισή ώρα πόσο αντέχει; Το να πάρω την έκδοση με τα 8GB μνήμη είναι λάθος; Παίζει να έχω πρόβλημα με τη ROM και την εγκατάσταση εφαρμογών; Ένας τυχαίος μου είπε ότι δεν έχει αναφορές παράδοσης για τα SMS; Ισχύει αυτό; Τι προβλήματα να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω με το που ανοίξω; Είδα κάτι για lag, που στα reviews δεν αναφέρεται; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να είμαι και εγώ μέλος της παρέας σας σε λίγες μέρες :) Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Γεια σας παιδιά! Θέλω να αγοράσω το κινητό από wind με επιδότηση που έχω, και επειδή είμαι άσχετος, μπορείτε λίγο να με ενημερώσετε όσοι το έχετε ήδη το κινητό: Αξίζει γενικά τα 560€ που το δίνει η Wind; Η μπαταρία, με το κινητό να είναι αραγμένο και με έλεγχο των mail κάθε μισή ώρα πόσο αντέχει; Το να πάρω την έκδοση με τα 8GB μνήμη είναι λάθος; Παίζει να έχω πρόβλημα με τη ROM και την εγκατάσταση εφαρμογών; Ένας τυχαίος μου είπε ότι δεν έχει αναφορές παράδοσης για τα SMS; Ισχύει αυτό; Τι προβλήματα να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω με το που ανοίξω; Είδα κάτι για lag, που στα reviews δεν αναφέρεται; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να είμαι και εγώ μέλος της παρέας σας σε λίγες μέρες :) Θα σου απαντήσω μόνο στα 2 και 4 που ξέρω από προσωπική εμπειρία. Η μπαταρία τώρα πια (μετά από 1 μήνα και κάτι) με συνεχή συγχρονισμό mail και μέτρια χρήση (δηλ. καμιά ώρα internet και 20 λεπτά ομιλία την ημέρα) βγάζει άνετα δύο ημέρες. Αυτό με τις αναφορές παράδοσης για τα sms που σου είπαν είναι τελείως άκυρο φυσικά και έχει και αναφορές παράδοσης και αναφορές ανάγνωσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Γεια σας παιδιά! Θέλω να αγοράσω το κινητό από wind με επιδότηση που έχω, και επειδή είμαι άσχετος, μπορείτε λίγο να με ενημερώσετε όσοι το έχετε ήδη το κινητό: Αξίζει γενικά τα 560€ που το δίνει η Wind; Η μπαταρία, με το κινητό να είναι αραγμένο και με έλεγχο των mail κάθε μισή ώρα πόσο αντέχει; Το να πάρω την έκδοση με τα 8GB μνήμη είναι λάθος; Παίζει να έχω πρόβλημα με τη ROM και την εγκατάσταση εφαρμογών; Ένας τυχαίος μου είπε ότι δεν έχει αναφορές παράδοσης για τα SMS; Ισχύει αυτό; Τι προβλήματα να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω με το που ανοίξω; Είδα κάτι για lag, που στα reviews δεν αναφέρεται; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να είμαι και εγώ μέλος της παρέας σας σε λίγες μέρες :) 1. Για μένα αξίζει. 2. Πιστεύω 2 μέρες σε βγάζει άνετα. 3. Δεν είναι λάθος. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. 4. Όπως το είπες, "τυχαίος". Φυσικά και έχει αναφορά. 5. Δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Και εξαρτάται πάντα και από τη χρήση που κάνεις στο κινητό οπότε είναι σχετικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις! :up: Το Lagfix που έχω δει να συζητάτε τι είναι ακριβώς; Προκύπτει lag κατά τη χρήση της συσκευής; Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις! :up: Το Lagfix που έχω δει να συζητάτε τι είναι ακριβώς; Προκύπτει lag κατά τη χρήση της συσκευής; Μερικές φορές κυρίως όταν τρέχουν πολλές εφαρμογές και έχει μειωθεί η ελεύθερη μνήμη αργεί κάπως να ανταποκριθεί το κινητό. Ελπίζουμε όμως ότι θα διορθωθεί με το froyo, αν και υπάρχουν και τώρα κάποιοι τρόποι για να διορθωθεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Το τηλεφωνο με την jpc,root,oclf ανοιχτο μονο το 3g σε αναμονη καταναλωνει σε μενα 1% ανα ωρα το δοκιμασα δυο συνεχωμενες φορες 12 βραδυ-8 πρωι , 100% στις 12 το πρωι ηταν ακριβως 92%. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 jpc,root,oclf :wacko: root το ξέρω, jpc και oclf τι είναι; Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) jpc ειναι η καινουργια rom beta froyo oclf ειναι το one click lag fix ενα apk που γλυτωνεις απο το lag του γαλαξια μας και ανεβαζει την ταχυτητα του και μπορεις να το βρεις και στο market σε σχεση με αλλη λυση που γινεται μεσω pc Edited September 2, 2010 by mantzaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ωραίος, ευχαριστώ! Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Σκεφτομαι να κρατησω την JM2 μεχρι να βγει η official froyo, οποτε θελω απ τους εμπειρους (te_salat, tonysac, και αλλους αρκετους) να μου πουνε: 1. MinFreeMem ή 2. 1 click lag fix (να περιμενω τη νεα version που θα κανει ext4 partition?) ή 3. Και τα 2? Απ οτι διαπιστωσα και ο ιδιος αν δε παιζεις συνεχεια με το κεντρικο πληκτρο αντι της επιστροφης δεν εχεις ελπιδα! Μεγαλο λαθος της samsung αυτο με το παγωμα/κρυψιμο των εφαρμογων στην RAM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Παιδιά καλησπέρα. Ειδατε το Galaxy tab? Παραθέτω λινκ http://android.hdblog.it/2010/09/02/exclusive-video-review-samsunggalaxy-tab-full-hd-paragone-con-iphone-4-galaxy-s-ipad-wave/ Λενε παροτι beta το galaxy δεν εχει καθόλου lag.Λετε να δωσει την ιδια σημασία κ στο κινητό μας η samsung? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21aek Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 αν και υπάρχουν και τώρα κάποιοι τρόποι για να διορθωθεί. Όπως;; Πείτε ρε παιδιά.Το τηλέφωνο σέρνεται δεν την παλεύω άλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 οταν λες σερνεται?τι βαθμολογια σου βγαζει στο quadrant??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Όπως;; Πείτε ρε παιδιά.Το τηλέφωνο σέρνεται δεν την παλεύω άλλο. one click lag fix ενα apk που γλυτωνεις απο το lag του γαλαξια μας και ανεβαζει την ταχυτητα του και μπορεις να το βρεις και στο market [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts