Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους. Διαβασα ολο το thread και δηλωνω επισημα πως αυτο θα ειναι το καινουργιο μου αποκτειμα. Λογικα θα δυσκολευτω λιγο μια και δεν ειχα αλλη φορα στη κατοχη μου smartphone, αλλα μαλλον αξιζει τον κοπο :) Αυτη η επιδοτιση να μην αργουσε τοσο πολυ μονο!
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απάντηση από amazon.de για καθυστέρηση (ήταν να παραλάβω προχθές):

Dear customer,

Thank you for writing to Amazon. de

I am very sorry to hear about the delay. I have checked your order (for order number see subject line) and can confirm that it was sent out from our fulfillment centre in Germany on 23.07.2010 per DP_INTL_PAECKCH. In this case we have no tracking information available and the delivery cannot be traced via "Mein Konto".

I can understand that it can not only get irritating but also leads to dissatisfaction for a prized customer such as you not get the order as early as possible.

From past experience, we estimate a delivery time of 22 business days or more for such shipments. I am confident the package is still en route and you should receive it soon.

As we did not hear anything to contradict the information, we assume that the dispatch address selected for the order is correct:

That is why I'd like you to wait just a few more days as, in our experience, in most cases, these packages are delayed in transit.

If your package has not arrived on 18.08.2010, please contact us using the link beneath--we do want to make sure that you receive your order.

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;;;

Μάνος

Για σας ειμαι νεος στο φορουμ το παραλαμβανω και εγω αυριο.Ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη ειχα πριν ενα νοκια ν 900 και το εδωσα για να παρω το γαλαξια

Kαλοριζικο ( απο αυριο!!!) φιλε!!! Κ εγω το πηρα αντικαθιστωντας ενα Ν95. Σωστοτατη επιλογη!!!!!!:)

Εγκατεστησα το titanium backup στην free έκδοση αλλά κάτι δεν μου αρέσει στο μενού του η κάτι δεν κάνω καλά. Το δοκιμαζω για να αγοράσω την donate έκδοση αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι μου κάνει.

Επιχειρησα να πάρω backup αλλά όταν παταω backup/restore δεν μου δίνει επιλογή για ολικο backup η δεν το βλέπω εγώ.

Θέλω να πάρω backup τα πάντα. Έτσι ώστε κανοντας για οποιοδήποτε λόγο update στο λειτουργικό, να ρίξω το backup και η συσκευή μου να είναι όπως την είχα πριν.

Μήπως δεν γίνεται αυτό στην free έκδοση?

Εννοείται οτι είμαι rooted.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μολις τελειωσα το update στην Μ2, το εκανα root και προχωραω στο τελικο στησιμο.

Μεγαλη ταλαιπωρια να κανεις ολα αυτα οταν εχεις mac.

Παρολο που εχω περασμενα windows να τρεχουν παραλληλα, δεν βλεπουν με τιποτα το τηλεφωνο. Ουτε το Odin ουτε το Kies.

Αναγκαστηκα να δανειστω laptop με windows για να κανω το update.

Και μετα στο root δεν το ειχα οποτε εριξα το αρχειο update.zip στην εξωτερικη καρτα και μετα το πεταξα με τον explorer στην cd card.

Και εγώ iMac έχω. Με το bootcamp και windows xp, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με vmware δεν δοκίμασα...

Παιδια θα σκασω...Πως στο καλο καταχωρουμε παραπανω αριθμους σε μια επαφη;Αν γινεται υπαρχει και η δυνατοτητα να προσθεσουμε και εναν χαρακτηρισμο διπλα απο καθε νουμερο;

Οταν ειχα το iphone σε καθε αριθμο εγραφα αν ειναι vodafone ή cosmote ή καποιες απο τις ηδη ετοιμες επιλογες της συσκευης οπως σπιτι,γραφειο κτλ.

Στην επαφή που θες, πατάς το αριστερό κουμπί (μενού) και επιλέγεις edit.

Σου εφανίζει ένα σταυρό για να κάνεις προσθήκη αριθμού. Το πεδίο αριστερά (mobile, home, κλπ) μπορείς να το πατήσεις και να το αλλάξεις σε mobile, home, work, work fax, pager, assistant, other και custom. Στο custom βάζεις ό,τι τίτλο θες εσύ (vodafone, cosmote, κλπ).

Edited by mcde

Απάντηση από amazon.de για καθυστέρηση (ήταν να παραλάβω προχθές):

Dear customer,

Thank you for writing to Amazon. de

I am very sorry to hear about the delay. I have checked your order (for order number see subject line) and can confirm that it was sent out from our fulfillment centre in Germany on 23.07.2010 per DP_INTL_PAECKCH. In this case we have no tracking information available and the delivery cannot be traced via "Mein Konto".

I can understand that it can not only get irritating but also leads to dissatisfaction for a prized customer such as you not get the order as early as possible.

From past experience, we estimate a delivery time of 22 business days or more for such shipments. I am confident the package is still en route and you should receive it soon.

As we did not hear anything to contradict the information, we assume that the dispatch address selected for the order is correct:

That is why I'd like you to wait just a few more days as, in our experience, in most cases, these packages are delayed in transit.

If your package has not arrived on 18.08.2010, please contact us using the link beneath--we do want to make sure that you receive your order.

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;;;

..κι εγώ ήταν να το παραλάβω προχθές, οπότε χθες τους έστειλα μαιλ..

η απάντηση ήταν περίπου η ίδια, απλώς εμένα ξεκίνησε με DHL από εκεί (και όχι με DP_INTL_PAECKCH) και δεν είμαι prized customer..

από τότε που διάβασα πως το παρατούν στην πόρτα σου, κατέβαινα 3-4 φορές τη μέρα στην είσοδο της πολυκατοικίας..

..τελικά το "έλαβα" σήμερα.. (:D) στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας μου.. (ούτε είδα κανέναν ούτε υπέγραψα για την παραλαβή και το κουδούνι δεν ακούστηκε..)

οπότε δεν ξέρω με ποια ταχυδρομική υπηρεσία το έφεραν (που ρωτούσε και ένας φίλος από εδώ).. και το θέμα είναι ότι γράφει και την τιμή στο κουτί (χωρίς φόρους όμως)

..οπότε εξαρτάται και λίγο από την καλή θέληση των άλλων, το να φτάσει στα χέρια σου :worry:

..από το μαιλ πάντως κατάλαβα πως ήταν διατεθειμένοι να το ξαναστείλουν..αν δεν γινόταν η παραλαβή.. :)

Και εγώ iMac έχω. Με το bootcamp και windows xp, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με vmware δεν δοκίμασα...

Αυτο σκεφτομουν να κανω.

υπαρχει τροπος να εχεις τα windows bootcamp και οταν εισαι σε mac να δουλευεις την ιδια εγκατασταση με το vmware.

Δεν το ειχα κανει ως τωρα γιατι πρεπει να κανω partition στον σκληρο.

Οταν βρψ χρονο θα παρω ενα καλο backup και θα το επιχειρησω.

Ευχαριστω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγκατεστησα το titanium backup στην free έκδοση αλλά κάτι δεν μου αρέσει στο μενού του η κάτι δεν κάνω καλά. Το δοκιμαζω για να αγοράσω την donate έκδοση αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι μου κάνει.

Επιχειρησα να πάρω backup αλλά όταν παταω backup/restore δεν μου δίνει επιλογή για ολικο backup η δεν το βλέπω εγώ.

Θέλω να πάρω backup τα πάντα. Έτσι ώστε κανοντας για οποιοδήποτε λόγο update στο λειτουργικό, να ρίξω το backup και η συσκευή μου να είναι όπως την είχα πριν.

Μήπως δεν γίνεται αυτό στην free έκδοση?

Εννοείται οτι είμαι rooted.

Το titanium μου φάνηκε δυσχρηστο, και το pro που αγόρασα έτσι είναι, αλλά έχει πολλές επιλογες που θέλουν ψάξιμο.

Δυστυχώς το backup - restore όπως το ξέραμε με το spb ή το sprite δεν υπάρχει ακόμα εδώ.

Εγώ κάνω το εξής

Backup μoνo τα data από mybackuppro δηλ ιστορικό κλήσεων, σελιδιδείκτες ρυθμίσεις συστήματος. αρχική οθόνη, ημερολόγια κλπ (και λέω μόνο τα data γιατί τις εφαρμογες για κάποιο λόγο δεν μου τις επαναφέρει με restore) και

Backup τις εφαρμογές από το astro, που κιαυτό όμως τις επαναφέρει μια μια

..κι εγώ ήταν να το παραλάβω προχθές, οπότε χθες τους έστειλα μαιλ..

η απάντηση ήταν περίπου η ίδια, απλώς εμένα ξεκίνησε με DHL από εκεί (και όχι με DP_INTL_PAECKCH) και δεν είμαι prized customer..

από τότε που διάβασα πως το παρατούν στην πόρτα σου, κατέβαινα 3-4 φορές τη μέρα στην είσοδο της πολυκατοικίας..

..τελικά το "έλαβα" σήμερα.. (:D) στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας μου.. (ούτε είδα κανέναν ούτε υπέγραψα για την παραλαβή και το κουδούνι δεν ακούστηκε..)

οπότε δεν ξέρω με ποια ταχυδρομική υπηρεσία το έφεραν (που ρωτούσε και ένας φίλος από εδώ).. και το θέμα είναι ότι γράφει και την τιμή στο κουτί (χωρίς φόρους όμως)

..οπότε εξαρτάται και λίγο από την καλή θέληση των άλλων, το να φτάσει στα χέρια σου :worry:

..από το μαιλ πάντως κατάλαβα πως ήταν διατεθειμένοι να το ξαναστείλουν..αν δεν γινόταν η παραλαβή.. :)

Να ρωτήσω, αν επιτρέπεται, πότε έκανες την παραγγελία και σε ποια περιοχή μένεις;

Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτή η διαφορά στον τρόπο αποστολής και η τεράστια διαφορά μεταξύ του χρόνου παράδοσης που λένε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας και του χρόνου που δίνουν στις απαντήσεις τους :mad:

Μάνος

Το titanium μου φάνηκε δυσχρηστο, και το pro που αγόρασα έτσι είναι, αλλά έχει πολλές επιλογες που θέλουν ψάξιμο.

Δυστυχώς το backup - restore όπως το ξέραμε με το spb ή το sprite δεν υπάρχει ακόμα εδώ.

Εγώ κάνω το εξής

Backup μoνo τα data από mybackuppro δηλ ιστορικό κλήσεων, σελιδιδείκτες ρυθμίσεις συστήματος. αρχική οθόνη, ημερολόγια κλπ (και λέω μόνο τα data γιατί τις εφαρμογες για κάποιο λόγο δεν μου τις επαναφέρει με restore) και

Backup τις εφαρμογές από το astro, που κιαυτό όμως τις επαναφέρει μια μια

Κι εγω αυτο βλεπω Αργυρη.

Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιληφθει αυτο το memory lug που λενε.

Φαντασου οτι η χρηση που κανω αυτες τις δυο μερες ειναι βαρια γιατι περναω εφαρμογες, δοκιμαζω και παραλληλα τηλεφωνο στελνω mail κλπ.

Μονο μια φορα αλλα σε φαση που δικαιολογειται.

Ειχα μολις ανοιξει το Google reader για πρωτη φορα και κατεβαζε τις ενημερωσεις. Εχω πανω απο 1000 αδιαβαστα rrs Μηνυματα.

Οποτε νομιζοντας οτι εχει τελειωσει, προσπαθησα να ανοιξω καποιο μηνυμα.

Λογικο ηταν να σερνεται αφου την ιδια στιγμη η εφαρμογη κατεβαζε.

Περισσοτερο ηταν θεμα εφαρμογης και οχι λειτουργικου.

Πρεπει να εχουμε υπ οψην μας οτι παιζει ρολο το ποσο καλογραμμενη ειναι μια εφαρμογη.

Στις γνωστες εφαρμογες και σ αυτες που εχι ενσωματωμενες ειναι σφαιρα.

Ευχαριστη εκπληξη το ανοιγμα αρχειου excel Με το documents to go pro.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΡΙΑΙΟ και σε μεγαλουτσικο file. Οπως και στο Leo με τα MS Office 2010.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την συσκευη. Ειναι καλυτερη απ οτι την περιμενα.

Κατεβασα το 7days free Ndrive για να δοκιμασω το gps σε κανονικη πλοηγηση.

Το ειχα αγορασει για το iPhone οποτε δεν τους ξαναδινω 60 ευρω.

Μολις ληξει θα το μαγειρεψω να ξεκλειδωσω τον χαρτη. Το δικαιουμαι.

Θα επρεπε εφοσον αλλαζω συσκευη, να καταργουν την αδεια για την παλια και να μου δινουν αλλη για την νεα.

Το ειχα αγορασει για το iPhone οποτε δεν τους ξαναδινω 60 ευρω.

Μολις ληξει θα το μαγειρεψω να ξεκλειδωσω τον χαρτη. Το δικαιουμαι.

Θα επρεπε εφοσον αλλαζω συσκευη, να καταργουν την αδεια για την παλια και να μου δινουν αλλη για την νεα.

Καλά αυτό δεν παίζει... Δεν το "δικαιούσαι" σίγουρα.

Μην χρυσώνουμε το χάπι. Ότι αγοράσαμε για το iphone έμεινε... Κανένας δε θα σου γυρίσει την άδεια για android. Φαντάζεσαι να γινόταν το ίδιο για άλλα αντικείμενα και συσκευές???

Βλέπε π.χ. λογισμικό και άδειες από windows σε macos, κλπ...

Μεχρι στιγμης δεν εχω αντιληφθει αυτο το memory lug που λενε.

Κώστα, κιεγώ με 42 εγκατεστημένες εφαρμογες δεν έχω συναντήσει κάποιο σημαντικο πρόβλημα, βέβαια κάνω συχνά kill τις εφαρμογές με το advanced kill ωστε η μνήμα να μην πέφτει κάτω από 50μβ και clean για cache ή data με το quick app clean.

Για office δοκίμασε και το OfficeSuite pro.

Μέχρι σήμερα έχω δώσει καμια 30 ευρώ να αγοράσω εφαρμογές, αλλά για πρόγραμμα πλοήγησης ndrive κλπ δεν τους δίνω δεκάρα (σου στέλνω πμ)

Καλά αυτό δεν παίζει... Δεν το "δικαιούσαι" σίγουρα.

Μην χρυσώνουμε το χάπι. Ότι αγοράσαμε για το iphone έμεινε... Κανένας δε θα σου γυρίσει την άδεια για android. Φαντάζεσαι να γινόταν το ίδιο για άλλα αντικείμενα και συσκευές???

Βλέπε π.χ. λογισμικό και άδειες από windows σε macos, κλπ...

Σωστα αλλα δεν μπορω να δωσω ξανα 60 ευρω για κατι που θα ειναι βοηθητικο αφου εχω PNA με iGO8.

Γιατί εγώ που το πλήρωσα το ndrive τι κατάλαβα; Σε συνθήκες οδήγησης κάθε τρεις και λίγο μου χάνει το σήμα...θα μου πεις φταίει το gps που έτσι και αλλιώς έχω πρόβλημα...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αντώνης

Γιατί εγώ που το πλήρωσα το ndrive τι κατάλαβα; Σε συνθήκες οδήγησης κάθε τρεις και λίγο μου χάνει το σήμα...θα μου πεις φταίει το gps που έτσι και αλλιώς έχω πρόβλημα...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Με το iPhone έκανε το ίδιο ακριβώς. Έχανε πολύ συχνά το σήμα.

Και μετά από 7 μήνες δεν έχουν βγάλει νέα έκδοση. Οπότε μπορεί και το ίδιο το προγραμμα να συμβάλει στο υπάρχων πρόβλημα.

Δοκιμασες κάποιο άλλο προγραμμα?

Πάντως παιδιά με αυτά που είδα χθες από το gps test, δεν δείχνει να ευθύνεται το χάσιμο των δορυφόρων αφού δεν συνέβη ποτέ.

Δεν ξέρω μήπως κάτι στο software της συσκευής δεν κάνει σωστές ανανεώσεις θέσεις.

Δεν μπορεί να έχεις 7-8 δορυφόρους στο πράσινο με τιμές από 28 -42 και να χάνει το σήμα.

Δεν ξέρω μήπως κάτι στο software της συσκευής δεν κάνει σωστές ανανεώσεις θέσεις.

Δεν μπορεί να έχεις 7-8 δορυφόρους στο πράσινο με τιμές από 28 -42 και να χάνει το σήμα.

Εγώ έχω το copilot 8 και πράσινο στους δορυφόρους δεν έχω δει ποτέ... συνήθως πιάνω 3-4 δορυφόρους αλλά αργεί απίστευτα...

Στο δρόμο που το δοκίμασα σε περιοχές που ξέρω τους δρόμους ήταν χάλια.. αν ήμουν σε μέρος που δεν γνώριζα τους δρόμους, θα είχα χαθεί.

Ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως τα gps στα κινητά είναι για τους πεζούς μόνο.

Phone Model: Galaxy A5 [A500FU]

Ρε παιδιά πως διαγραφουμε ένα λογαριασμό mail?

Θέλησα να δοκιμάσω την εφαρμογή mail και πέρασα τον λογαριασμό μου στο gmail αλλά είδα ότι από την official Gmail εφαρμογή τα παρακολουθείς καλύτερα και εμφανίζονται πιο γρήγορα.

Θέλω λοιπόν να διαγραψω τον λογαριασμό που εφτιαξα για να μην πιάνουν χώρο τα αποθηκευμένα μηνύματα.

Επίσης υπάρχει τρόπος να ρυθμιζουμε στο gmail μέχρι πιο μέγεθος μηνυμάτων θελουμε να κατεβαίνουν αυτόματα ώστε να μην χρεωνομαστε πολλά data χωρίς λόγο όταν είμαστε εκτός wifi?

Στα WM &iPhone υπάρχει επιλογή που μπορείς να απαγορεύσεις τις φωτό και να ορισεις να καταβαινουν αυτόματα attachments π.χ. Μέχρι το πολύ 250ΚΒ

Edited by Te_salat

Παιδια απογοητευτικα με το Galaxy S...

Σαν συσκευη ειναι ετη φωτος μπροστα,αλλα το android δεν με βολευει καθολου...Κακοσυνηθησα με το iphone.

Και να σκεφτειτε οτι εχθες το αγορασα απο Cosmote.Θα το πουλησω.

Edited by giangos

Παιδια απογοητευτικα με το Galaxy S...

Σαν συσκευη ειναι ετη φωτος μπροστα,αλλα το android δεν με βολευει καθολου...Κακοσυνηθησα με το iphone.

Και να σκεφτειτε οτι εχθες το αγορασα απο Cosmote.Θα το πουλησω.

Φίλε αυτό συμβαίνει σε όλους όσους έχουν μείνει καιρό με iPhone.

Σε κακομαθαινουν με την ευκολεια χρήσης και μετά δεν έχεις υπομονή να στησεις σωστά μια συσκευή σε κανένα άλλο λειτουργικό.

Τα ίδια έλεγε ένας φίλος χθες που μετά από 3 χρόνια πήρε άλλη συσκευή.

Αν και για μένα αν κάποιος θέλει χρήση iPhone, τα android την έχουν χωρίς να κανείς τίποτα.

Εμείς ψαχνομαστε γιατί θελουμε το κάτι παραπάνω.

μπορουν αυτοι που παρελαβαν απο amazon.de, να μας πουν ονομα courrier αν εγραφε στη συσκευασια?....εγω περιμενω σημερα αλλα ακομα τιποτα....

μπορουν αυτοι που παρελαβαν απο amazon.de, να μας πουν ονομα courrier αν εγραφε στη συσκευασια?....εγω περιμενω σημερα αλλα ακομα τιποτα....

Τα στέλνει με DHL και στην Ελλάδα έρχονται με ΕΛΤΑ σαν απλά, επειδή είναι μικρό το κουτί κάποιοι ταχυδρόμοι το παρατάνε στην είσοδο, κανονικά το αφήνουν στο ταχυδρομείο και σου στέλνουν ειδοποιήση.

Σκεφτομαι να κανω μια αγορα ενος smartfone.Γενικα ειμαι αρχαριος με αυτο το ειδος τηλεφωνων.ειμαι μεταξυ του i phone 3gs και του samsung galagy s.Βαση αυτων που εχω διαβασει εδω τινω προς το δευτερο.Μηπως μπορειτε να βοηθησεται την κατασταση με μερικα επιχειρηματα.Ευχαριστω.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...