tasgr86 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Από μπαταρία τι λέει σε σχέση με το desire? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Μόλις γράψω ένα "πεζό" γράμμα αμέσως γυρίζει στους 70 διαθέσιμους χαρακτήρες. Υπάρχει λύση σε αυτό το θέμα; Είτε γράφεις όλο με κεφαλαία και στέλνεις 160 χαρακτήρες sms ή γράφεις με μικρά και στέλνεις μέχρι 70 χαρακτήρες sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Κάνεις καμιά ιδέα σε αυτό που ρώτησα ; Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Είτε γράφεις όλο με κεφαλαία και στέλνεις 160 χαρακτήρες sms ή γράφεις με μικρά και στέλνεις μέχρι 70 χαρακτήρες sms. Υπάρχει όμως τρόπος να ρυθμίσω το swype να γράφει μόνο κεφαλαία; Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Για δοκιμασε να πατησεις συνεχομενα το βελακι που βαζεισ κεφαλαιο το πρωτο γραμμα Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Σωστός φίλε. Δυστυχώς όμως και πάλι κάτω αριστερά μου εμφανίζει 70 διαθέσιμους χαρακτήρες ακόμη και με όλα κεφαλαία. Το περίεργο ότι στο γράμμα "Γ" παρατήρησα ότι επιτρέπει 160 χαρακτήρες. Αλλά μόλις γράψω άλλο γράμμα επιστρέφει στους 70 ξανά... Μάλλον δεν είναι η τυχερή μου μέρα! Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) αλλο ενα Home App για Android.. http://techtacy.blogspot.com/2010/07/you-know-both-your-smartphone-platform.html Ενα ωραιο διαφορετικο live Wallpaper.. http://techtacy.blogspot.com/2010/07/live-desktop-live-prints.html Emulator του Playstation 1 για Android http://techtacy.blogspot.com/2010/07/playstation-emulator-hits-android.html Edited July 25, 2010 by b16b Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Ρε παιδιά όταν παίζει o mp3 του κινητού και πατήσετε εφέ μετά για να ξαναγυρίσουμε στην λειτουργία 5.1 τι στο καλό πατάμε; Πατάω το 5.1 πάνω δεξιά και μου λεει να απενεργοποιήσω τα εφέ αλλά δεν βλέπω από που τα απενεργοποιούμε! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivas75 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Σωστός φίλε. Δυστυχώς όμως και πάλι κάτω αριστερά μου εμφανίζει 70 διαθέσιμους χαρακτήρες ακόμη και με όλα κεφαλαία. Το περίεργο ότι στο γράμμα "Γ" παρατήρησα ότι επιτρέπει 160 χαρακτήρες. Αλλά μόλις γράψω άλλο γράμμα επιστρέφει στους 70 ξανά... Μάλλον δεν είναι η τυχερή μου μέρα! Πρέπει μέσα από τα settings του messaging να επιλέξεις το gsm και νομίζω θα είναι ΟΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Ρε παιδιά όταν παίζει o mp3 του κινητού και πατήσετε εφέ μετά για να ξαναγυρίσουμε στην λειτουργία 5.1 τι στο καλό πατάμε; Πατάω το 5.1 πάνω δεξιά και μου λεει να απενεργοποιήσω τα εφέ αλλά δεν βλέπω από που τα απενεργοποιούμε! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Το ιδιο ερωτημα εχω και εγω φιλε μου μια φορα καταφερα και το ενεργοποιησα Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Ρε παιδιά όταν παίζει o mp3 του κινητού και πατήσετε εφέ μετά για να ξαναγυρίσουμε στην λειτουργία 5.1 τι στο καλό πατάμε; Πατάω το 5.1 πάνω δεξιά και μου λεει να απενεργοποιήσω τα εφέ αλλά δεν βλέπω από που τα απενεργοποιούμε! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk .. settings/equaliser:normal effect:normal .... μονο ετσι λειτουργει το 5.1 - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 .. settings/equaliser:normal effect:normal .... μονο ετσι λειτουργει το 5.1 Με έσωσες χίλια ευχαριστώ!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Emulator του Playstation 1 για Android http://techtacy.blogspot.com/2010/07/playstation-emulator-hits-android.html Καλό! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Η Adobe φτιαχνει το Flash time για Android κατι σαν το Face TIme στο iPhone.. http://techtacy.blogspot.com/2010/07/proof-of-concept-flash-based-flashtime.html Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Μπορει κανεις να μου πει πω γινεται η πρωτη φορτιση??Ξερω οτι εχει απαντηθει, αλλα επειδη παιρνω το κινητο εντος λιγων ωρων, δεν κρατιεμαι να ψαχνω προς τα πισω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farao25 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Αποφάσισα να αγοράσω το εν λόγω κινητό αλλά παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Κοιτάζοντας το amazon.de η τιμή του κινητού είναι 450 ευρώ. Επειδή θα πάω Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο θα ήθελα να μάθω αν συμφέρει να το αγοράσω από κατάστημα εκεί και όχι από το amazon .Και αν συμφέρει από κατάστημα δώστε τα φώτα σας όσοι γνωρίζουν την αγορά του Βερολίνου (κατάστημα κλπ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Φιλε μου εγω αυτο που κανω ειναι το αποφορτιζω αρχικα μεχρι να κλεισει και μετα φορτισμα και παλι το ιδιο και αυτο το κανω για 3 φορες συνολικα Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Φιλε μου εγω αυτο που κανω ειναι το αποφορτιζω αρχικα μεχρι να κλεισει και μετα φορτισμα και παλι το ιδιο και αυτο το κανω για 3 φορες συνολικα Και την 1η φορτιση ετσι την εκανες?ΔΗλαδη το αφησες να αδειασει και να φαει οσο ειχε μεσα, ή κατευθειαν πριζα και το ανοιξες μετα?Ποσο σου κραταει τωρα η μπαταρια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart20 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 ηρθε και μενα σημερα παιδια απο amazon.τι να λεμε τωρα,καλα τα λενε τα παιδια στο review εδω,λιμουζινα πολυτελειας το κινητο.η οθονη απλα φανταστικη. εχω καει με το μαρκετ τωρα.:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 ηρθε και μενα σημερα παιδια απο amazon.τι να λεμε τωρα,καλα τα λενε τα παιδια στο review εδω,λιμουζινα πολυτελειας το κινητο.η οθονη απλα φανταστικη. εχω καει με το μαρκετ τωρα.:happy: Καλορίζικο! Την παράδοση ποιος την έκανε; ΕΛΤΑ ή courier; Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart20 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Καλορίζικο! Την παράδοση ποιος την έκανε; ΕΛΤΑ ή courier; ΕΛΤΑ φιλε μου.φαινεται δεν με βρηκαν σπιτι και αφησαν ειδοποιηση,πηγα και το πηρα. κατι που δεν εχει συζητηθει τοσο πολυ εδω,τα ακουστικα παιδια και η ποιοτητα ηχου που βγαζουν ειναι πραγματικα αψογη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Καλησπέρα και απο εμένα, Είμαι ενας ευτυχισμένος κάτοχος του Galaxy. Σήμερα το παρέλαβα και το απόγευμα θα αρχίσουν οι δοκιμές. Παραλαβή απο κατάστημα στην Αθήνα 495€ τελική τιμή!!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Μπορεί κάποιος κάτοχος της συσκευής, να κατεβάσει από το μάρκετ το πρόγραμμα cpu benchmark , να τρέξει το τεστάκι και να ποστάρει το αποτέλεσμα?? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Μπορεί κάποιος κάτοχος της συσκευής, να κατεβάσει από το μάρκετ το πρόγραμμα cpu benchmark , να τρέξει το τεστάκι και να ποστάρει το αποτέλεσμα?? 776ms 10 χαρακτήρες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 776ms 10 χαρακτήρες Ευχαριστώ. Φοβερό αποτέλεσμα!!! MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts