Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ευχάριστα από ότι διαβάζω στο xda είναι ότι πρέπει να έχει ελληνικά, μαλλον μέσω του morelocale αν μπορεί κάποιος που να το έχει να το επιβεβαιώσει :p

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν εχει Ελληνικα;

Δεν χρειαζεται νομιζω να κατεβασεις το morelocale για να εχεις Ελληνικα...

Samsung S21 Ultra

Πες μας για Ελληνικα swype εαν εχει .. (για επιβεβαιωση οτι ΔΕΝ εχει ;) )

Ελληνικά το SWYPE υποστηρίζει, αλλά το κινητό που έχω στα χέρια μου δεν έχει μέσα Ελληνικά.

Εγω πιστευω οτι το Navigon που χρησιμοποιουσα στο iPhone (και σιγουρα θα βαλω και στο Galaxy) ηταν ταχυτατο, αρκετα ενημερωμενο και με πολυ λειτουργικο UI. Ειχε και μια χρησιμη επιλογη που εκανε υπερθεση των αποτελεσματων απο GoogleMaps απευθειας στο χαρτη του Navigon και σου εδινε φωνητικες οδηγιες κανονικα αν κατι δεν υπηρχε στο δικο του χαρτη. Διαβασα για πολλους ανικανοποιητους γενικα για τα προγραμματα πλοηγησης σε κινητα, αλλα μπορω να σου πω οτι 2 χρονια σε ξενη πολη δε χαθηκα ποτε με το Navigon.:)

Sygic mobile παιδια. Επαιξα με ολα τα διαθεσιμα στο desire και κατεληξα σε αυτο για την καλυτερη πλοηγηση. Και ναι (προς djdog) δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει απο τις αντιστοιχες υλοποιησεις στα WM (ισα ισα, δε θα δεις μηνυματα ελλειψης μνημης με το igo κ.α.)...

Galaxy S με launcherpro δίπλα στο desire

Ενταξει, ειναι λιγο αδικο να δειχνουν το galaxy s με το launcher pro που κανει το κινητο να πεταει vs το htc sense. Υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα υπερ του galaxy s, αλλα οχι αυτη που φαινεται σε μερικα σημεια του βιντεο...

Edited by v@gelis

Η Handtec μόλις έκανε update τη σελίδα του Galaxy S

Stock Update: More stock due in week commencing 21st June 2010

Απότε απο εκεί που περιμέναμε stock σήμερα, μάλλον πάει για μέσα στην βδομάδα :(

Πραγματι :ninja::cry:

Καλά, αυτοί στο handtec είναι λίγο τα ζώα μου αργά μου φενεται :p

Δύο φορές που είχα παραγγείλει απο expansys είχα βάλει την παραγγελία την προηγούμενη μέρα το απόγευμα και την άλλη μερα 9.30 το πρωί είχα email απο αυτούς και την επόμενη το κινητό στο σπίτι.

Η handec ούτε φωνή ούτε ακρώαση, και στο site της ακομα λέει Stock due in 21st June 2010

Το αγγλικό expansys το έχει 50 ευρώ ακριβότερο και 100 κομμάτια διαθέσιμα. Το σκέφτομαι να την ακυρώσω αλλα δέν ξέρω τι γίνεται που είχα κανει την παραγγελία με paypal. Στο email τους μου λέει οτι η μεταφορά έχει γίνει αλλα στην πιστωτική δέν έχει γίνει χρέωση. Θα περιμένω μέχρι το μεσημεράκι μου φένεται :p

Ναι φίλε μου, το ίδιο συνέβει και με μένα. Το ποσό έχει δεσμευθεί από την κάρτα σου, απλά η χρέωση περνά στην κάρτα μόλις στείλει τα παραστατικά ο έμπορας (handtec) στην τράπεζα και τότε ολοκληρώνεται η συναλλαγή.

Δε ξέρω εάν αξίζει να ακυρώσεις τώρα. Μπες στο livesupport της handtec και ρώτα τι γίνεται. Τα απαραίτητα χαρτιά σου ζήτησαν να τα στείλεις? Πρέπει να στείλεις κ αυτά για να προχωρήσει η παραγγελία. Εμένα πχ μου ζήτησαν δίπλωμα και ένα λογαριασμό όπου φαίνεται η διεύθυνση που θα το στείλουν.

Ναι φίλε μου, το ίδιο συνέβει και με μένα. Το ποσό έχει δεσμευθεί από την κάρτα σου, απλά η χρέωση περνά στην κάρτα μόλις στείλει τα παραστατικά ο έμπορας (handtec) στην τράπεζα και τότε ολοκληρώνεται η συναλλαγή.

Δε ξέρω εάν αξίζει να ακυρώσεις τώρα. Μπες στο livesupport της handtec και ρώτα τι γίνεται. Τα απαραίτητα χαρτιά σου ζήτησαν να τα στείλεις? Πρέπει να στείλεις κ αυτά για να προχωρήσει η παραγγελία. Εμένα πχ μου ζήτησαν δίπλωμα και ένα λογαριασμό όπου φαίνεται η διεύθυνση που θα το στείλουν.

Αρχικά μου ζήτησαν φωτοτυπία διαβατηρίου και λογαριασμού καρτας, ή authorization code της συναλλαγής από την τράπεζα της πιστωτικής ή διεύθηνση εταιρίας στην οποία μπορούσαν να κάνουν verify και να το στείλουν.

Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με paypal τότε ο κωδικός απο την τράπεζα δεν έπαιζε.

Τελικά αφού με ζάλισαν με τα δικαιολογητικά, και ήταν και out of stock (σε 2-3 μέρες θα έχουν μου είπαν σε email) ακύρωσα την παραγγελία και το πείρα απο το αγγλικό expansys. Ούτε verification ούτε τίποτα (ίσως επειδή είχα αγοράσει με την ίδια κάρτα 2 φορές απο το ελληνικό), και σε 30 λεπτά απο την ώρα που την έβαλα, μου έλεγε shipped.

Αυτή τη στιγμή είναι στο Heathrow, οπότε το περιμένω λογικά αύριο το πρωί :D

Α, και το paypal μου έστειλε email ότι τα χρήματα γίνανε refund

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Απο το αγγλικο expansys μπορεις να το παρεις; Η επειδη εισαι Ελλαδα θα σε παραπεμψει στο ελληνικο;

Ετσι μου ειπε το CC του Ελληνικου expansys..

(δηλαδη οτι να ναι)

Samsung S21 Ultra

Απο το αγγλικο expansys μπορεις να το παρεις; Η επειδη εισαι Ελλαδα θα σε παραπεμψει στο ελληνικο;

Ετσι μου ειπε το CC του Ελληνικου expansys..

(δηλαδη οτι να ναι)

Μια χαρά το παίρνεις, και είναι και ποίο φθηνό νομίζω :p Άσε που έχει και stock σε αντίθεση με το ελληνικό

Απλώς σου λέει αν είστε από Ελλάδα, ρίξτε μια ματιά και το ελληνικό expansys :)

Να το video που ανοίγω το κινητό:

Ευχαριστούμε για το video, πολύ καλό, αλλά πάνω στο καλύτερο το έκοψες :p

Edited by georgios29

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Αρχικά μου ζήτησαν φωτοτυπία διαβατηρίου και λογαριασμού καρτας, ή authorization code της συναλλαγής από την τράπεζα της πιστωτικής ή διεύθηνση εταιρίας στην οποία μπορούσαν να κάνουν verify και να το στείλουν.

Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με paypal τότε ο κωδικός απο την τράπεζα δεν έπαιζε.

Τελικά αφού με ζάλισαν με τα δικαιολογητικά, και ήταν και out of stock (σε 2-3 μέρες θα έχουν μου είπαν σε email) ακύρωσα την παραγγελία και το πείρα απο το αγγλικό expansys. Ούτε verification ούτε τίποτα (ίσως επειδή είχα αγοράσει με την ίδια κάρτα 2 φορές απο το ελληνικό), και σε 30 λεπτά απο την ώρα που την έβαλα, μου έλεγε shipped.

Αυτή τη στιγμή είναι στο Heathrow, οπότε το περιμένω λογικά αύριο το πρωί :D

Α, και το paypal μου έστειλε email ότι τα χρήματα γίνανε refund

Ναι όντως με τα δικαιολογητικά το παρακάνανε:wacko::wacko::wacko:. Κ εμένα με έχουνε τρελάνει. Άντε με το καλό να το παραλάβεις κ πες μας εντυπώσεις. Εγώ θα κάνω λίγο υπομονή ακόμα:mad:

Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί ποιο πριν, αλλά ο Paul O'Brien (modaco, xda) έχει ένα Galaxy S, οπότε κάποιος ρώτησε στο twitter:

@PaulOBrien What's the chance of you giving the GS some attention and perhaps even root? I/we know you got alot of phones, but we like GS!

και η απάντηση:

@Aanuka Oh, GS! Yeah, it's my current main device, so deffo...

Οπότε ίσως έχουμε και σύντομα root :D

Γιώργος

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ.

Σήμερα παρέλαβα το νέο Samsung Galaxy S 8MB simfree απο Αγγλία, το οποίο δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω για προσωπικούς λόγους. Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά, η τιμή του είναι 480 Euro, ας μου στείλει ένα μήνυμα (private).

Το τηλέφωνο βρίσκεται στην αρχική συσκευασία και συνοδεύεται απο την εργοστασιακή του εγγύηση. Δεκτός ο όποιος έλεγχος...

Φιλε dimon, αν εχεις το χρονο και τη διαθεση, μπορεις να μας πεις αρχικα τι ΔΕΝ σου αρεσε στο τηλεφωνο?
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Φιλε dimon, αν εχεις το χρονο και τη διαθεση, μπορεις να μας πεις αρχικα τι ΔΕΝ σου αρεσε στο τηλεφωνο?

Σαν εισαγωγή να πω τι είδους χρήστης για να καταλάβετε..

Είμαι heavy user PC, για κινητό από επιλογή ήθελα κάτι απλό. Διότι όταν το 2005 διάλεξα ένα WM μου την έσπαγε που συνέχεια ασχολιόμουν για να κάνω τα πιο απλά πράγματα, κι έτσι το πούλησα.

Ετσι εδώ και 5 χρόνια είχα το ίδιο κινητό ένα Samsung D-900.

Εντυπωσιακά: Οθόνη, Swype, ταχύτητα, μπορώ να κάνω ότι θέλω.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πρέπει να ψαχτώ λίγο, για να βάλω χάρτες, να βάλω κάποιες εφαρμογές για να φτιάξω το κινητό όπως θέλω.

Κάποιο βαρβάτο αρνητικό δεν έχω βρει, ούτε μικρά. Ναι με ενοχλεί που δεν έχει flash η κάμερα γιατί κατά τ' άλλα είναι εκπληκτική, και οι ποιότητα του video απίστευτη!

παιδια απο οσο δειχνει το κινητο ειναι φοβερο!!!Ομως μια βασικη απορια εχω,στο review στο site αναφερουν για πλαστικα μερη τα οποια ειναι απλα τελεια!!!!!!!!!Αληθευει αυτο η' εχουμε τριξιματα και γενικα κακης ποιοτητας πλαστικα????Ρωταω γιατι εχω το Desire και σκεφτομαι για αλλαγη....;)

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Καλοριζικο και σε σενα φιλε :)

Lag παρατηρησες καθολου? Το GPS βρισκει γρηγορα δορυφορους ?

Συγνωμη αν σε ζαλιζω με τις ερωτησεις μου. Παντως, μου αρεσει που για κινητο ηθελες κατι απλο και πηρες το Galaxy S :lol:

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Καλοριζικο και σε σενα φιλε :)

Lag παρατηρησες καθολου? Το GPS βρισκει γρηγορα δορυφορους ?

Συγνωμη αν σε ζαλιζω με τις ερωτησεις μου. Παντως, μου αρεσει που για κινητο ηθελες κατι απλο και πηρες το Galaxy S :lol:

Sorry κάτι απλό ήθελα μετά το WM, τώρα πιστεύω έχουν οριμάσει τα κινητά...

Έχω πάθει πλάκα με το response, δεν καταλαβαίνω ότι είναι touch, τι φωτογραφίες, τι video, τα χειρίζεται όλα γρήγορα. Για GPS πες μου ποιό πρόγραμμα να δοκιμάσω και να σου πω.

Μου φαίνεται θα ακυρωσω την παραγγελία απο το ελληνικο expansys και θα το παρω απο αγγλια, γιατι στο ελληνικο καθε μερα παει και η διαθεσιμότητα μια μερα πισω καθε φορα...

Ενω απο αγγλια θα το ειχα ηδη !

Samsung S21 Ultra

Να ρωτήσω κάτι, μετά από ένα μικρό ψάξιμο που έκανα παντού βλέπω το galaxy με 8GB μνήμη, το 16άρι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ; Ξέρουμε κάτι για αυτό ;
Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...