mafiagalou Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Καλησπέρα & Καλή Χρονιά , Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός Legend , ξέρετε αν το διαθέτει ή πρόκειται να το διαθέσει η Vodafone μιας και πρόκειται να πάρω επιδότηση από την εταιρεία ?? Ευχαριστώ:) αυτο που ρωτας δεν το ξερω αλλα δεν εχει σημασια αφου μπορεις να προβεις σε ανανεωση συμβολαιου στο πλαισιο. και εγω που εχω vodafone ετσι το εκανα, και με το Legend και με το Diamond παλαιοτερα Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Λοιποοοοον...Βρηκα αυτο στο youtube... http://www.youtube.com/watch?v=SQzo6qahctk. Επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι και το καλυτερο μου σημειο... Τι ακριβως κανει και ποια τα οφελη; Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις... Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Συνεχιζω με ενα τελευταιο update για τα προβληματα της froyo. 1.Η μπαταρια δυστυχως με κανονικη χρηση ( ομιλια 3-4 τηλεφωνα λιγο wifi και κατεβασμξα καποιον προγραμματων και ραδιοφωνο) κραταει μαχ μιαμιση μερα. Χρειαζεται να την φορτιζω καθε μερα για να την βγαλει ολοκληρη 2. Συνειδητοποιησα οτι το κολημα στον επεξεργαστη που δουλευε στο 100% κολημενος το προξενουσε το Advance Task killer που χρησιμοποιουσα για να κλεινω εφαρμογες. Απο τοτε που σταματησα να το χρησιμοποιω ο επεξεργαστης δουλευει καλυτερα 3.Συνεχιζει και εχει καθυστερηση στο ανοιγμα των σελιδων στο ιντερνετ. Πιστευω οτι το προξενουν οι σελιδες που εχουν flash και προσπαθει να τις ανοιξει. Ξερει κανεις πως απενεργοποιουμε τον flash player στην εφαρμογη του ιντερνετ? 4. Παροτι εχει διορθωθει καπως το touch υπαρχουν στιγμες που χρειαζεται δυο φορες για να αλαξει σελιδα 5. Ζεσταινεται. Ζεσταινεται πολυ Αυτα τα τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Λοιποοοοον...Βρηκα αυτο στο youtube... http://www.youtube.com/watch?v=SQzo6qahctk. Επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι και το καλυτερο μου σημειο... Τι ακριβως κανει και ποια τα οφελη; Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις... Μπορείς να δείς κι εδώ τί εστί root :) (είναι για το htc magic, αλλά απλά σου λέει τι είναι το root)! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Να υποθεσω οτι δεν γινεται να περασουμε αλλες rooted roms (οπως πχ. του htc magic) στο δικο μας παρα αυτες που εχουν (αν εχουν) βγει για το legend.Απλως αυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι σε οτι αφορα τα αλλα τα τηλεφωνα γινεται χαμος απο δημοσιευσεις και δοκιμες... Για να μη σας κουραζω.Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο στο legend;Ολοι ξερουμε οτι με τη froyo κερδισαμε καπου και χασαμε καπου αλλου.Μηπως με καποια αλλη rom να ''διορθονονται'' καποια προβληματα που γενικοτερα υπαρχουν; @Villis σε ευχαριστω για το link.Με εβαλες σε σκεψεις αν και μπορω να πω οτι ψιλομπερδευτικα :) :) :) Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Υπάρχει κάποια σχετική φήμη για κυκλοφορία κάποιου Update που θα επιδιορθώσει τα γνωστά πλέον προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοχοι της συσκευές με την έκδοση froyo; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Να υποθεσω οτι δεν γινεται να περασουμε αλλες rooted roms (οπως πχ. του htc magic) στο δικο μας παρα αυτες που εχουν (αν εχουν) βγει για το legend.Απλως αυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι σε οτι αφορα τα αλλα τα τηλεφωνα γινεται χαμος απο δημοσιευσεις και δοκιμες... Για να μη σας κουραζω.Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο στο legend;Ολοι ξερουμε οτι με τη froyo κερδισαμε καπου και χασαμε καπου αλλου.Μηπως με καποια αλλη rom να ''διορθονονται'' καποια προβληματα που γενικοτερα υπαρχουν; @Villis σε ευχαριστω για το link.Με εβαλες σε σκεψεις αν και μπορω να πω οτι ψιλομπερδευτικα :) :) :) Δεν μπορείς να δοκιμάσεις rom που προορίζεται για άλλη συσκευή, είτε είναι official, είτε μαγειρεμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Να υποθεσω οτι δεν γινεται να περασουμε αλλες rooted roms (οπως πχ. του htc magic) στο δικο μας παρα αυτες που εχουν (αν εχουν) βγει για το legend.Απλως αυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι σε οτι αφορα τα αλλα τα τηλεφωνα γινεται χαμος απο δημοσιευσεις και δοκιμες... Για να μη σας κουραζω.Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο στο legend;Ολοι ξερουμε οτι με τη froyo κερδισαμε καπου και χασαμε καπου αλλου.Μηπως με καποια αλλη rom να ''διορθονονται'' καποια προβληματα που γενικοτερα υπαρχουν; @Villis σε ευχαριστω για το link.Με εβαλες σε σκεψεις αν και μπορω να πω οτι ψιλομπερδευτικα :) :) :) Επειδή μπρερδέυτηκες, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ή να μην ασχοληθείς, ή να διαβάσεις πολύ πρωτού πράξεις κάτι. Μια βιαστική κίνηση μπορεί να σου στοιχίσει... Εδω θα βρεις τα πάντα! Από tutorials μέχρι rom! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Επειδή μπρερδέυτηκες, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ή να μην ασχοληθείς, ή να διαβάσεις πολύ πρωτού πράξεις κάτι. Μια βιαστική κίνηση μπορεί να σου στοιχίσει... Εδω θα βρεις τα πάντα! Από tutorials μέχρι rom! @Villis σε ευχαριστω ξανα :) Κατι γινεται μετα απο αρκετο διαβασμα...Αν και νομιζω οτι ειμαι ακομα στην αρχη αρχιζουν και ξεκαθαριζουν σιγα σιγα τα πραγματα...Παντως δε νομιζω να ειναι μακρυα η ωρα των πειραματισμων :p Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Όλα στον καιρό τους. Καλύτερα να είσαι σίγουρος, γιατί αλλιώς μπορεί να κάνεις ζημιά. Όταν σιγουρευτείς για όλα, τότε έφυγες! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα και ειδα οτι για να μπορεσεις να ρουταρεις πρεπει να εισαι σε 2.1 (eclair) .Δεν πειραζει... Για οσους δεν τους αρεσει η 2.2 (froyo) αλλα και για οσους θελουν να ρουταρουν το τηλ. τους βρηκα αυτο απο xda... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894465 Αν καποιος επιχειρησει κατι ας το γραψει μετα εδω...Προσωπικα δεν εκανα τιποτα ακομα μιας και δεν ειμαι και ''τρομερα'' εξοικειωμενος με τετοιες καταστασεις... :) :) Edited January 17, 2011 by bodo Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα. Επειδή το τηλέφωνο μου τρώει χοντρά κολλήματα,δηλαδή οταν πάω να ανοιξώ μια εφαρμογή μπορεί να κάνει και 5 λεπτά (!) για να ανοίξει,οταν ενεργοποιώ το wifi και κάνει συχρονισμό το τηλέφωνο πάυει να ανταποκρίνεται,πολλές φορές πέρνει τηλέφωνο μόνο του την τελαιυταία κλήση (ετσι δείχνει η οθόνη δεν καλεί),και σταματαει να δουλέυει το sense. Και εχω κάνει τούλάχιστον 5 λεπτά για να γράψω σε ενα sms την φράση "καλημέρα σε 10 θα είμαι εκει"σε κάθε γράμμα κολλάει τρελά. Θέλω να του κάνω Μια επαναφορά εργ.ρυθμ. λέτε να κάνει δουλειά αυτό? Εχω πληρώσει το ndrive,αν το επαναφέρω και το ξανακατεβάσω θα χρειαστεί να το ξαναπληρώσω? Ευχαριστώ και οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη!! Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Καλησπέρα. Επειδή το τηλέφωνο μου τρώει χοντρά κολλήματα,δηλαδή οταν πάω να ανοιξώ μια εφαρμογή μπορεί να κάνει και 5 λεπτά (!) για να ανοίξει,οταν ενεργοποιώ το wifi και κάνει συχρονισμό το τηλέφωνο πάυει να ανταποκρίνεται,πολλές φορές πέρνει τηλέφωνο μόνο του την τελαιυταία κλήση (ετσι δείχνει η οθόνη δεν καλεί),και σταματαει να δουλέυει το sense. Και εχω κάνει τούλάχιστον 5 λεπτά για να γράψω σε ενα sms την φράση "καλημέρα σε 10 θα είμαι εκει"σε κάθε γράμμα κολλάει τρελά. Θέλω να του κάνω Μια επαναφορά εργ.ρυθμ. λέτε να κάνει δουλειά αυτό? Εχω πληρώσει το ndrive,αν το επαναφέρω και το ξανακατεβάσω θα χρειαστεί να το ξαναπληρώσω? Ευχαριστώ και οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη!! Καλησπερα φιλος... Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα κρατα και backup γιατι διαγραφονται ολα απο το τηλ. Οσο για το Ndrive νομιζω οτι τους χαρτες εχεις αγορασει...Το προγραμμα (interface) το βρισκεις και απο το μαρκετ...Αρα οι χαρτες που λογικα θα τους εχεις στην καρτα μνημης δεν νομιζω να επηρεαστουν... Εσυ με ποια διαδικασια αγορασες το Ndrive?Εννοω εχεις cd εγκαταστασης; Ακυρο τωρα το ειδα...Εχεις κωδικο οκ;Αν το ξανακανεις εγκατασταση μαλλον τον ιδιο κωδικο θα βαλεις ξανα... Edited January 17, 2011 by bodo Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 http://androidforums.com/htc-legend/243645-legend-laggy-sometimes-after-2-2-update.html Εδω μια λυση για τα κοληματα στη 2.2 απο το fish bone. Ελπιζω να βοηθησει καποιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Είδα οτι η τιμή του έχει πέσει κάτω απο 300€, να το πάρω το κινητάκι? διαβάζω πολλά για πολλά προβλήματα με τη 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Είμαι μια πολύ όμορφη,κομψή συσκευή android και σίγουρα με την σημερινή τιμή είναι πραγματική ευκαιρία η αγορά της. Η αλήθεια είναι πως η έκδοση froyo παρουσιάζει αρκετά προβλήματα σε αυτό το τηλέφωνο της HTC, αλλά σίγουρα θα βγεί κάποιο update και θα διορθωθεί η κατάσταση, γιατί όλοι κάνουν παράπονα και η εταιρία δεν πιστεύω να μην μας σκεφτεί και εμάς με τα Legend. Πάντως, εγώ που έχω κρατήσει την έκδοση 2.1 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ως τώρα. Στα συν αυτού του τηλεφώνου είναι και η αυτονομία του, σου βγάζει άνετα 2,5 - 3 μέρες. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Λοιπόν,έκανα Hard reset στο κινητό.Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω back up ηταν τα μηνύματα του αλλά (για εμένα) μικρό το κακό.. Το τηλέφωνο μπορώ να πώ οτι έστρωσε.Δεν κολλάει έτσι όπως κολλούσε. Το Ndrive Που είχα πληρώσει δεν το έχασα για τον απλούστατο λόγο,οτι στον λογαριασμό μου Google είχαν μείνει οι κωδικοί. Βέβαια το τηλέφωνο το έφερα στα μέτρα μου απο την αρχή. Συν του ότι για καλού κακού οτι είχε η κάρτα μνήμης τα έκανα Copy/Paste στο PC. Ξέρω οτι δεν επιρεάζει η επαναφορά την κάρτα,αλλά απο την άλλη ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 "Easy way to make your HTC running fast again 1. Turn off your phone 2. Remove SIM card 3. Turn your phone ON without SIM card 4. Turn it off again once everything is loaded 5. Insert SIM and then turn it on again it will work very fast. " :blink:Δεν θα το πιστέψετε αλλά το έκανα και είδα στο τηλέφωνο διαφορά!:blink: Αναφέρεται στο Forum που μας παρέθεσε ο φίλος spirtos πιό πάνω. Καλά,μην φανταστείτε και very fast,αλλά στην απόκριση το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο!!(προς το παρόν). Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Χαιρετώ την παρέα . Μάκης από Βραχάτι και μόλις χθές το πήρα σε προσφορά 299€ και με δώρο κάτι χάρτες Ndrive . Είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα από τα nokia c6-01 , c5-03 και c7 αλλά μόλις είδα αυτήν την τιμή (και το οτι είναι από αλουμίνιο - είμαι επιρεπής στις πτώσεις ) δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι πανέμορφο και περιμένω να κάνω τις 3 πρώτες φορτίσεις χαλαρά για να αρχίσω να το χρησιμοποιώ. Διάβασα όλο το thred και σε πρώτη φάση δεν θα κάνω update μέχρι να λυθεί το θέμα με τα προβληματάκια του 2.2. Θέλω όμως να μου πείτε οι πιό παλαιοί άν υπάρχει τρόπος να περάσω τις επαφές μου από το προηγούμενο τηλέφωνο (nokia 6303) σε αυτό . Ευχαριστώ. Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 "Easy way to make your HTC running fast again 1. Turn off your phone 2. Remove SIM card 3. Turn your phone ON without SIM card 4. Turn it off again once everything is loaded 5. Insert SIM and then turn it on again it will work very fast. " :blink:Δεν θα το πιστέψετε αλλά το έκανα και είδα στο τηλέφωνο διαφορά!:blink: Αναφέρεται στο Forum που μας παρέθεσε ο φίλος spirtos πιό πάνω. Καλά,μην φανταστείτε και very fast,αλλά στην απόκριση το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο!!(προς το παρόν). Επισης στο ιδιο thread λεει go so Settings-Appications-Development- and put a tick on USB debugging. It did the trick for me (as well as a factory reset and not using of a live-wallpaper and no apps on SD card). Now everything is just as smooth as i wish my Android phone to be (finally im not bugged by my mate with iPhone anymore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Χαιρετώ την παρέα . Μάκης από Βραχάτι και μόλις χθές το πήρα σε προσφορά 299€ και με δώρο κάτι χάρτες Ndrive . Είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα από τα nokia c6-01 , c5-03 και c7 αλλά μόλις είδα αυτήν την τιμή (και το οτι είναι από αλουμίνιο - είμαι επιρεπής στις πτώσεις ) δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι πανέμορφο και περιμένω να κάνω τις 3 πρώτες φορτίσεις χαλαρά για να αρχίσω να το χρησιμοποιώ. Διάβασα όλο το thred και σε πρώτη φάση δεν θα κάνω update μέχρι να λυθεί το θέμα με τα προβληματάκια του 2.2. Θέλω όμως να μου πείτε οι πιό παλαιοί άν υπάρχει τρόπος να περάσω τις επαφές μου από το προηγούμενο τηλέφωνο (nokia 6303) σε αυτό . Ευχαριστώ. Kαλησπέρα φίλε μου και καλωσήρθες στην παρέα μας! :happy: Φαντάζομαι οι επαφές μπορούν να σταλούν μέσω bluetooth κανονικά... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Φαντάζομαι οι επαφές μπορούν να σταλούν μέσω bluetooth κανονικά... Στέλνονται . Βέβαια θα κάνω πολύ ώρα γιατι είναι περίπου 500 αλλά δεν πειράζει θα έχω να παίζω :lol: Σ' ευχαριστώ . :) Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Γίνεται και συγχρονισμός (με outlook ή gmail) και υπάρχουν γενικά αρκετές μέθοδοι (τα έχει και στο manual). Δεν έχει το κινητό σου (το παλιό) μαζική αποστολή επαφών; Αν όχι, έχεις μπόλικη δουλειά... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έχω πάρει τη συσκευή 3 μέρες από το service και όλα φαίνονται καλά. Ελπίζω να μη φάει πάλι τα κολλήματα που άρχισαν μετά το froyo. Στα χαρτιά που μου έδωσαν γράφει ότι έγινε αναβάθμιση λογισμικού. Οπότε το πρόβλημα με την οθόνη πρέπει να ήταν θέμα software. Φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά με την αναβάθμιση ίσως να κάποια αρχεία να ήταν κατεστραμμένα ελπίζω αυτό να εξηγεί και την άσχημη εμπειρία του froyo. Το μόνο που δεν είχα δοκιμάσει είναι να κάνω root και να τα περάσω όλα από την αρχή αλλά δεν ήθελα γιατί ήδη είχε προβλήματα και δεν θα ρίσκαρα την εγγύηση. Σα συμπέρασμα μπορώ να προτείνω πριν από οποιαδήποτε αναβάθμιση πόσο μάλλον σε αυτή που αλλάζει το όλο λειτουργικό να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών / αναβάθμιση και πάλι επαναφορά. Με σταυρωμένα χέρια ότι όλα θα πάνε καλά. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καιρός ήταν να εμφανισθεί νέο update http://laptopblog.gr/laptop-news/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-update-%CF%83%CE%B5-android-22-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-htc-wildfire-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-legend Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts