Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Τι λάστιχα φοράτε;

jog
 Κοινοποίηση

Τι λάστιχα έχετε?  

1.245 members have voted

1. 1. Τι λάστιχα έχετε?

• Pirelli
      120
    • Michelin
      418
    • Bridgestone
      243
    • Continental
      161
    • Toyo
      57
    • άλλο
      246

Recommended Posts

turanza αν θελεις χαλαρα πραγματα re720 για πιο σεξι καταστασεις με την προυποθεση οτι θελει ζεσταμα (και μαλιστα αρκετο)

τα F1 δεν κανουν για σενα.......(και μην ρωτησεις γιατι δεν κανουν)

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω οδηγησει ενα corsa ιδιο με το δικο μου με potenza 720 και ενα με eagle f1. και τα δυο κραταγανε απιστευτα καλυτερα απο το δικο μου(αλλο αμαξι) αλλα ειχαν και τρομερο φρεναρισμα. απλα οπως σωστα ειπες τα 720 θελουν αρκετο ζεσταμα. οσο για τα eagle ισως ειναι too much το πελμα V αλλα επειδη τα εχω δει και το σημαντικοτερο εχω οδηγησει σε corsa γιαυτο τα σκεφτομαι, αλλιως θα εμενα στα bridgestone.

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Eagle F1 έχω εγώ, μου φένεται πολλύ σκληρό το πέλμα τους, θέλουν ζέσταμα αλλιώς σπάει απότομα η πρόσφυση και χάνεις τη μπάλα, απο θόρυβο κύλισης όλος περιέργος δεν είναι πολλύς!

αν δεν υπάρχουν σοβαρές απαιτήσεις, τοτε τα energy είναι μια χαρά για λάστιχα πρώτης τοποθέτησης και οικονομικά. Ζεσταίνονται εύκολα και βγάζουν αρκετά χιλιόμετρα (αν δεν τα πιέζεις) αλλά μέχρι εκεί. Ούτε στο βρεγμένο είναι ιδιαίτερα καλά, ούτε στο στεγνό. Ειδικά στο φρενάρισμα (πανικού) σε μέτρια άσφαλτο. Ούτε ιδιαίτερα ήσυχα θα τα έλεγα...
Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

• 2 weeks later...

KUMHO ECSTA STX 255/50/17 στο Hyundai Tucson CRDi μου.

Πολυ θορυβο αλλα σ'αυτο το μεγεθος επομενο ειναι...

Ειναι σχεδιασμενα, λεει, για βαρια SUV οποτε και για αυτο το λογο (πιο σκληρος σκελετος, πιο επιθετικο πελμα).

Φοράει κανείς στο αμάξι του τα Kumho Ecsta KHII; Πείτε μου σε τι αυτοκίνητο, διαστάσεις και τη γνώμη σας.... ευχαριστώ
Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

Φοράει κανείς στο αμάξι του τα Kumho Ecsta KHII; Πείτε μου σε τι αυτοκίνητο, διαστάσεις και τη γνώμη σας.... ευχαριστώ

Τα συγκεκριμένα ελαστικά τα κοιτούσα και εγώ σε διάσταση 185/55-15 αλλά οι κριτικές που διάβασα στο ίντερνετ δεν ήταν το ίδιο θετικές όπως τα Kumho Ecsta Supra 712 και για τους αντικαταστάτες τους, τα KU31.

Εγώ θα προτιμούσα ένα απο τα δύο τελευταία αλλά και για την τιμή που τα βρίσκω δεν θα τα βάλω, θα προτιμήσω κάτι σε TOYO Proxes T1-R.

θα προτιμήσω κάτι σε TOYO Proxes T1-R.

πολυ καλο λαστιχο!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

• 3 weeks later...
Τα Ρ6000 βγήκαν με 40.000 χιλιόμετρα και μπήκαν P zero rosso assimetrico, σε Ε46 coupe, διάσταση 205/55/16, δείκτες 91V. Προτιμήθηκαν γιατί ήθελα να μείνω σε pirelli. Να τα δούμε :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

μια χαρα θα ειναι αυτα τα Pirelli!δεν θα χεις προβλημα...

η Dunlop βγαζει μερικα πολυ καλα λαστιχα, ειδικα σε βρεγμενο!

...και αυτά είναι ΜΟΝΟ τα ακριβά sport πχ.SP9000...σε μεγάλες διαστάσεις και ια αυτοκίνητα με αρκετά άλογα και υψηλές επιδόσεις..

αν θυμαμαι καλα εχω μπει σε κορσακι με καποια σειρα της Avon και παταγε καλα, ακομη και στο οριο.

Για τα DUNLOP τη γνώμη έχετε,

άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο μια διαφήμηση και τα θυμήθηκα.

Θα τα εμπιστευώσασταν ;

Με την εμπειρία των SP2000 ξανά Dunlop δεν βάζω, αυτό είναι σίγουρο. Απαράδεκτο λάστιχο και για την τιμή του απλά.....αστείο.

Με την εμπειρία των SP2000 ξανά Dunlop δεν βάζω, αυτό είναι σίγουρο. Απαράδεκτο λάστιχο και για την τιμή του απλά.....αστείο.

Πιο σύμφωνος δεν θα μπορούσα να είμαι...απλά απαράδεκτο!

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Είμαι κάτοχος ενός Yaris 1,3 και φοράει 185/60/14 (V) Goodyear F1. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα λάστιχα (το τρέχω και στην πόλη και στην εθνική -κυρίως τα καλοκαίρια- όσο πάει) αλλά η Goodyear σταμάτησε την παραγωγή του ανωτέρω ελαστικού και βγάζει το Hydragrip (το οποίο φοράω σε Avensis 1,6) και εσχάτως το Excellence...

Στα υπόψιν έχω και το TOYO PROXES CF1 (H)...

Μήπως κανείς έχει ιδίαν άποψη για κάποιο από τα παραπάνω ελαστικά (πέραν του Hydragrip το οποίο αν και βροχολάστιχο έχει πολύ καλή συμπεριφορά και στο στεγνό δρόμο μέχρι στιγμής στα λίγα χιλιόμετρα που έχω διανύσει με αυτό)???

--- ΥΓ: Γιατί στην στατιστική παραπάνω δεν έχει συμπεριληφθεί η... Carrefour?????? (ποιά Goodyear??? :lol: :lol: :lol: )

:O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Yaris 1,3

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ: 185/60/14 (V) GOODYEAR F1

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ζάντες αλουμινίου, Αμορτισέρ KW

ΟΔΗΓΗΣΗ: Μέσα στην πόλη αλλά και στην εθνική (εκεί κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες) - γρήγορη όση μπορεί να δώσει το αυτοκίνητο.

ΚΡΙΤΙΚΗ: Πολύ ικανοποιημένος από ελαστικό. Όμως η GOODYEAR το σταμάτησε.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΨΙΝ:

1) AVON ZV3: Υπέρ: μαλακό ελαστικό... Κατά: Πολύ μαλακό ελαστικό! Οι γνώμες διίστανται όσον αφορά τις επιδόσεις του... Οι μισοί λένε τα χειρότερα και οι άλλοι μισοί τα καλύτερα! Άραγε εγώ σε ποιούς θα ανήκω αν το βάλω???

2) GOODYAER HYDRAGRIP: Υπέρ: πολύ καλό στην βροχή. Κατά: Στο στεγνό λέγεται πώς είναι αρκετά καλό, αλλά είναι?

3) GOODYEAR EXCELLENCE: Υπέρ και Κατά: Κανείς δεν το έχει φορέσει για να ξέρει.

4) BRIDGESTONE 720: Υπέρ: σπόρ λάστιχο. Κατά: αργεί να ζεσταθεί. Γενικά δεν έχει καλό όνομα και ακούγεται ότι το λάστιχο ξεραίνεται γρήγορα και χάνει την αποτελεσματικότητά του κι ας σου δείχνει ότι έχει ψωμί ακόμα.

5) YOKOHAMA A 539: Υπέρ: Πολύ καλό λάστιχο όπως λένε όλοι! Κατά: ξεραίνεται πολύ γρήγορα (μετά από 20.000 Km θέλει άλλαγμα) όπως λένε επίσης όλοι!

6) YOKOHAMA C DRIVE: Υπέρ και Κατά: Είναι γενικά για πιο νορμάλ οδήγηση αλλά και πάλι δεν έχω ακούσει να το έχει βάλει κανείς! Αν ακολουθεί τα βήματα του ξαδέρφου του παραπάνω τότε θα είναι και αυτό επίσης καλό αλλά με μικρή διάρκεια ζωής... Αν βέβαια!

7) ΤΟΥΟ PROXES CF1: Υπέρ: Η εταιρία βγάζει γενικά καλά λάστιχα. Μου το πρότειναν "με κλειστά τα μάτια" ως έχον πολύ καλή απόδοση τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο. Κατά: Δεν έχω ακούσει κάτι. Ακόμα και αυτοί που δεν συμφωνούν με αυτήν την επιλογή αφενός δεν τεκμηρώνουν την απορριψή του, αφετέρου δεν το απορρίπτουν ως μη καλό αλλά για το λόγο ότι υπάρχουν καλύτερα.

(PIRELLI , MICHELLIN ENERGY κλπ σε διάσταση 185/60/14 για γρήγορη -κατά το δυνατόν- οδήγηση τα ξεχνάμε για ευνόητους λόγους! :lol: )

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ.... (καλό θα ήταν να το μήνυμά σας να περιέχει τα παραπάνω για να το διαβάζει και ο επόμενος :D :D :D )...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:O Ποτέ μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να...... το αφήσεις για μεθαύριο!!! :O

εγω τα ποτενζα τα προτεινω ανεπιφυλακτα για αμαξια που ειναι ψιλοελαφρια. αργουν να ζεσταθουν λιγακι, αλλα ακομα και κρυα προσφερουν πολυ καλα περιθωρια προσφυσης, τα eagle F1 επισης ειναι κορυφαια αλλα δεν ειναι για μικρα αμαξακια με λιγα αλογα, οπως το κορσακι μου, η το γιαρις. το ιδιο ισχυει και για το Τ1s της ΤΟΥΟ. εγω ψηφιζω ποτενζα....

Tο TOYO TS1 είναι άλλο από το CF1.... το δεύτερο είναι αρκετά μαλακότερο σαν ελαστικό... Αντί για το BRIDGESTONE 720 προτάθηκε το ΤURANZA 300 σαν μαλακότερη γόμα που ζεσταίνεται πιο γρήγορα, αλλά το αν το ελαστικό χάνει την απόδοσή του κι ας σου δείχνει ότι έχει ψωμί (όπως συμβαίνει με το 720) δεν έχω πληροφόρηση... Πάντως για να είμαι ειλικρινής εγώ κλίνω προς το TOYO CF1 μέχρι ώρας... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω αποκλείσει τα bridgestone... απλά οι παλαιότερες γόμες δεν δικαίωσαν ούτε το όνομα της εταιρίας ούτε την πέραση που είχαν στο ευρύ καταναλωτικό κοινό... και αυτό είναι ένα μείον...