Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Τι λάστιχα φοράτε;

jog
 Κοινοποίηση

Τι λάστιχα έχετε?  

1.245 members have voted

1. 1. Τι λάστιχα έχετε?

• Pirelli
      120
    • Michelin
      418
    • Bridgestone
      243
    • Continental
      161
    • Toyo
      57
    • άλλο
      246

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις παραπάνω προτάσεις και γνώμες. Ακόμα το ψάχνω...είδα πρόσφατα και την τελευταία σειρά της Dunlop και διαβάζω για να δω εάν λένε κάτι.....

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε clio 1.4 έχω 165/70/14 τι μπορώ να βάλω σε 175; 175/70/14 η 175/65/14;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

από ότι βλέπω έχω 165/65/14 και αντιστοιχει σε 175/60/14.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Παω και εγω για καινουρια... Μαλλον τα ιδια! Continental Premium Contact2...

Σκεφτομαι και το SportContact2 αλλα δεν μπορω να αποφασισω!

Σε οτι αφορα τον ανταγωνισμο μαλλον δεν θα με κερδισει τιποτα! Σκεφτομουν τα Turanza ER300 αλλα μου ειπαν οτι ειναι υποδυεστερα απο τα conti... Ειδωμεν!

amelidis

michelin pilot exalto 2 με 400 euro....

Και αυτο ειναι μια σκεψη...

Απλα δεν ξερω πως πηγαινουν σε σχεση με αυτα που εχω τωρα (πριμιουμ κοντακτ2)! Οι περισσοτεροι λαστιχαδες μου προτειναν αυτο που εχω τωρα αλλα και παλι ο καθενας θα λεει παντα το μακρυ του και το κοντο του!!

Food for thought μεχρι αυριο λοιπον!!

Σε οτι αφορα το sportcontact3 και αυτο με ενδιαφερει αν και ξεφευγει λιγο απο αποψη τιμης... και δεν ειμαι σιγουρος αν βγαινει για την δικη μου διασταση!!

Μετα απο 12000χλμ εχω να πω οτι τα hankook που φοραει το golf ειναι πολυ καλα λαστιχα, κανενα προβλημα σε στεγνο ή σε βρεγμενο. Στην αρχη ειχα σχολιασει την επιλογη της αγνωστης -για μενα- εταιριας αλλα τελικα μαλλον ειχα αδικο.

Στα 12.000χλμ το λαστιχο ειναι πρακτικα καινουριο... Ακομα δεν ειναι δυνατον να δειξει συμαδια κοπωσης! Μετα τα 30-35.000 θα δεις απο τι ειναι φτιαγμενο το λαστιχο!!

Εγω με τα PremiumContact2 πλεον φτανω στα 35.000χλμ και αρχιζω απο τωρα και σκεφτομαι το επομενο λαστιχακι μου! Οχι οτι αντιμετωπιζω καποιο προβλημα, καθε αλλο, αλλα δεν προκειται να κατσω να αντιμετωπισω προβληματα για να τα αλλαξω!

Μπα ουτε 20000 δεν χρειαστηκαν φιλε amelidis, απο τα 19000 ειναι απαραδεκτα τα hankook. Ξερει κανεις ποσο πανε τα premium/sportcontact 2 σε 205-55-16 ;

Χεχε! Συνηθως ετσι παει το πραγμα.... Λοιπον τα PremiumContact2 τα βρηκα σε 2-3 λαστιχαδες (χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο ομως μιας και βιαζομαι!) στα 380€, τελικη τιμη!! Θα τα βαλω κατα πασα πιθανοτητα αυριο....

Παντως το ιδιο λαστιχο που το φορουσα για 40.000χλμ παρεδωσε το πνευμα του αρκετα αποτομα! Οχι πως αυτο ειναι κακο! Καταλαβα αμεσως την πτωση στην αποδοση τους και πηγαινα αρκετα φυλαγμενα μεχρι σημερα... Απο αυριο αρχιζουμε παλι τις καφριλες!!

Οχι τιποτε αλλο, δεν ειχε δειξει και τα αναμενομενα δειγματα γραφης το Sport Kit στην 147!!!

Continental Sport Contact 3 καταπληκτικο λαστιχο

αυτο το εβαλα στο οχημα και πεταει......

225 45 17αρι.....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

amelidis

michelin pilot exalto 2 με 400 euro....

Αυτο εβαλα... Αρκετα ευχαριστημενος για τα πρωτα 30χλμ!

Μετα ειχα ενα ατυχηματακι και τωρα ψαχνω για το που θα την φτιαξω την κουκλα μου!

Τζαμπα μου χαλασε την διαθεση!

• 1 month later...
αυτα ειναι semislick σωστα?

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

εχω εναν θεωρητικο προβληματισμο, κατοπιν κουβεντας με φιλο.

ο φιλος μου, υποστηριζει οτι λαστιχα με σχημα πελματος V (οπως Bridgestone Potenza, Toyo T1R, GoudYear Eagle F1, Uniroyal) δεν ενδεικνυνται για βρεγμενο. υποστηριζει μαλλιστα οτι μοντελα ασυμμετρου πελματος ειναι καλυτερα γιαυτες τις συνθηκες. κατα ποσο ευσταθει το παραπανω?

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

εχω εναν θεωρητικο προβληματισμο, κατοπιν κουβεντας με φιλο.

ο φιλος μου, υποστηριζει οτι λαστιχα με σχημα πελματος V (οπως Bridgestone Potenza, Toyo T1R, GoudYear Eagle F1, Uniroyal) δεν ενδεικνυνται για βρεγμενο. υποστηριζει μαλλιστα οτι μοντελα ασυμμετρου πελματος ειναι καλυτερα γιαυτες τις συνθηκες. κατα ποσο ευσταθει το παραπανω?

θεμα σχεδιασμου ειναι..... και πολυ σχετικο επισης

Michelin Pilot Exalto

Αν έβαλες τα καινούργια Pilot Exalto PE2, θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις (και πόσα χλμ έχεις κάνει και σε τι διάσταση τα έχεις...)

Ευχαριστώ.

Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

σε σουιφτ και για χρηση δρομου??? :blink::blink:

γιατι εχει κυβικα το λαστιχο; για το χρηση δρομου οκ, αλλα αναλογα τι θελει ο καθενας και εγω δεν ηθελα κατι απλο.

Αν έβαλες τα καινούργια Pilot Exalto PE2, θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις (και πόσα χλμ έχεις κάνει και σε τι διάσταση τα έχεις...)

Ευχαριστώ.

Μια χαρα λαστιχακι ειναι... Το φοραω εδω και 3000χλμ!

Ο μονος μου προβληματισμος ειναι λιγο στο θορυβο... Νομιζω τα Premium Contact2 ηταν πολυ πιο αθορυβα στα ταξιδια! Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλα στο στεγνο και στο βρεγμενο... Μεχρι στιγμης δεν με εχουν προδωσει ποτε!

Τα πιο "ζεστα" λαστιχακια για 1400αρια για μενα ειναι τα michelin energy. Eξαιρετικο κρατημα στις μεσαιες ταχυτητες αξιοπρεπεστατα σε βρεγμενο δρομο και με μεγαλη αντοχη!