stelli Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 ειχα ενα μικρο προβλημα που νομιζω οτι δεν γυρναει πισω! ηθελα να βαλω μια καινουρια Rom εκανα ολα τα βηματα..σωστα και οταν πατησα back στο cwm recovery ,μετα την εγκατασταση της rom μου ,για να ξεκινησω παλι το κινητο μου εβγαλε μια ερωτηση απο μονο του που ελεγε...να κανει reboot στη συσκευη και εγω πατησα οκ. μετα οταν ανοιξε...εμεινε στο λογοτυπο της sony ericson (εχω το x10 mini). δεν ανοιγει..!!δεν κλεινει!!! δεν μπαινει στο recovery mode !! δεν κουναει ρουπι...!!!!!!!! και να κλεισει απο μπαταρια ...νομιζω το ιδιο θα γινει! μηπως επρεπε να αλλαξω και kernel??? αυτο που εβαλα ελεγε οτι ηταν συμβατο!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Με το SEUS δοκίμασες να το επαναφέρεις; Φλασάρισμα ξανά τη μαμά rom με το flash tool; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberscout Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλησπέρα, για μια υπηρεσία της wind (wind plus) θέλω να στείλω ένα κενό μήνυμα στο 19022. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό αρνείται να το αποστείλει χωρίς να έχω γραμμένο κάτι! Πώς μπορώ να το παρακάμψω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Φλάσαρα αυτο το kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2138771 και όταν εμπαινα στο CWM recovery το κινητο εβγαζε μια μαυρη οθονη που κατω κατω ελεγε CWMbased recovery και κατι τετοια..Ενώ εχω φλασαρει μπολικες φορες κερνελ δεν ξερω τι φταιει εδω..Λετε να το ξαναφλασαρω μηπως δεν εγινε σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 καλησπερα παρεα..! εχω φαει κολληματακι με αυτο το κιν. το θελω για δευτερο ελεεινα.. δεν μπορω να το βρω πουθενα.. και αν το βρω μεσω σκρουτζ/μπεστπραις 130 ευρω οτι να ναι. εχετε να προτεινετε κατι..; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλησπέρα, για μια υπηρεσία της wind (wind plus) θέλω να στείλω ένα κενό μήνυμα στο 19022. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό αρνείται να το αποστείλει χωρίς να έχω γραμμένο κάτι! Πώς μπορώ να το παρακάμψω; Ευχαριστώ! Πάτα μια φορά το κενό (space) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsitis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο forum σας κ θα ηθελα την βοηθεια σας αν κατι γνωριζετε φυσικα.. εχω ενα sony ericsson x10 mini (Ε10ι) το οποιο ειναι πληρη λειτουργικο,δουλευει κανονικοτατα αλλα δεν εχει σημα.μου βγαζει ενα κοκκινο χ πανω στις γραμμες του σηματος.ξερει κανεις απο τι προηλθε αυτο η πως κ αν διορθωνεται??? ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asd123 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Για σας παiδια διαβασα αρκετες σελ κ δεν ειδα να γραφη πουθενα για καμερα... υπαρχει καμια εφαρμογη για την καμερα μπας κ καλιτερεψη..... ευχαριστω:D:):) (xperia 10 mini).. Edited March 18, 2013 by asd123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ουκ αν λάβοις παρα του μη έχοντος! Με άλλα λόγια αν δεν είναι καλός ο φακός ότι πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις δεν πρόκειται να πάρεις φοβερές φωτογραφίες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 καλησπέρα παιδιά, είδα ενα βίντεο στο youtube όπου ενας χρήστης έχει περασμένη την ICS 4.0.1 στο mini pro. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη έκδοση αλλά που να έχει και ελληνικά? (δεν είμαι κάτοχος του κινητού,ρωτάω για έναν φίλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 καλησπέρα παιδιά, είδα ενα βίντεο στο youtube όπου ενας χρήστης έχει περασμένη την ICS 4.0.1 στο mini pro. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη έκδοση αλλά που να έχει και ελληνικά? (δεν είμαι κάτοχος του κινητού,ρωτάω για έναν φίλο) Υπάρχει και 4.1.2 Jellybean εδώ >>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837273 Υποστηρίζει Ελληνικά πλήρως αλλά είναι custom. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Υπάρχει και 4.1.2 Jellybean εδώ >>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837273 Υποστηρίζει Ελληνικά πλήρως αλλά είναι custom. Γιώργο οδηγίες για να την περάσουμε, αν έχεις την καλοσύνη και τον χρόνο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Γιώργο οδηγίες για να την περάσουμε, αν έχεις την καλοσύνη και τον χρόνο. Tα παρακάτω link ισχύουν ΜΟΝΟ για X10 mini pro ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρακάτω διαδικασία είναι εξειδικευμένη και πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα στην συσκευή. Οποιοσδήποτε αποφασίσει να την ακολουθήσει, είναι προσωπικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε βλάβη. Καλό είναι να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν επιχειρήσετε οτιδήποτε, ενώ όπως και σε οποιοδήποτε πείραμα με την συσκευή, ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ πριν ξεκινήσετε. Προϋποθέσεις Εγκατάστασης: -Latest 2.1.1.A.0.6/2.1.1.C.0.0 SE firmware / Baseband: M76XX-TSNCJOLYM-53404015 -Ξεκλειδωμένος bootloader (η διαδικασία υπάρχει εδώ) -Την τελευταία εκδοχή του 2.6.32 nAa JB kernel Οδηγίες Εγκατάστασης: 1.Κατεβάζουμε την MiniCM10 4.1.0 rom, τα Gapps και τον kernel. 2.Τοποθετούμε την rom και τα gapps στην sdcard της συσκευής μας. 3.Παίρνουμε backup σε επαφές μηνύματα κλπ (Θα διαγραφούν ολα τα δεδομένα χρήστη) 4.Κατεβάζουμε το Flashtool και το τοποθετούμε τον kernel στον φάκελο /firmwares (βρίσκεται στον φάκελο εγκατάστασης του flashtool). Μπαίνουμε σε flashmode (power off + home και κατόπιν κρατάμε πατημένο το back μέχρι να δούμε αναμμένο το πράσινο led) και φλασάρουμε τον kernel (σε flashmode και ΟΧΙ σε fastboot mode) 5.Με την ολοκλήρωση του flash, πιέζουμε power+home για reset. Με την εκκίνηση του animation, πιέζουμε πολλαπλές φορές το πλήκτρο back για να μπούμε στην CWM recovery. 6.Κάνουμε wipe data/factory reset. 7.Φλασάρουμε την rom (MiniCM10-4.1.0-mimmi.zip) 8.Φλασάρουμε τα gapps 9 Reboot και περιμένουμε ~3-4 λεπτάκια να κάνει εκκίνηση και να κάνουμε setup Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Tα παρακάτω link ισχύουν ΜΟΝΟ για X10 mini pro ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρακάτω διαδικασία είναι εξειδικευμένη και πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα στην συσκευή. Οποιοσδήποτε αποφασίσει να την ακολουθήσει, είναι προσωπικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε βλάβη. Καλό είναι να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν επιχειρήσετε οτιδήποτε, ενώ όπως και σε οποιοδήποτε πείραμα με την συσκευή, ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ πριν ξεκινήσετε. Προϋποθέσεις Εγκατάστασης: -Latest 2.1.1.A.0.6/2.1.1.C.0.0 SE firmware / Baseband: M76XX-TSNCJOLYM-53404015 -Ξεκλειδωμένος bootloader (η διαδικασία υπάρχει εδώ) -Την τελευταία εκδοχή του 2.6.32 nAa JB kernel Οδηγίες Εγκατάστασης: 1.Κατεβάζουμε την MiniCM10 4.1.0 rom, τα Gapps και τον kernel. 2.Τοποθετούμε την rom και τα gapps στην sdcard της συσκευής μας. 3.Παίρνουμε backup σε επαφές μηνύματα κλπ (Θα διαγραφούν ολα τα δεδομένα χρήστη) 4.Κατεβάζουμε το Flashtool και το τοποθετούμε τον kernel στον φάκελο /firmwares (βρίσκεται στον φάκελο εγκατάστασης του flashtool). Μπαίνουμε σε flashmode (power off + home και κατόπιν κρατάμε πατημένο το back μέχρι να δούμε αναμμένο το πράσινο led) και φλασάρουμε τον kernel (σε flashmode και ΟΧΙ σε fastboot mode) 5.Με την ολοκλήρωση του flash, πιέζουμε power+home για reset. Με την εκκίνηση του animation, πιέζουμε πολλαπλές φορές το πλήκτρο back για να μπούμε στην CWM recovery. 6.Κάνουμε wipe data/factory reset. 7.Φλασάρουμε την rom (MiniCM10-4.1.0-mimmi.zip) 8.Φλασάρουμε τα gapps 9 Reboot και περιμένουμε ~3-4 λεπτάκια να κάνει εκκίνηση και να κάνουμε setup Είσαι θεός, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom_zola Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 καλησπέρα, έχω ενα x 10 mini pro πάνω από 2 χρόνια.. εκτός από την αρχή (2 μήνες) που το δούλεψα λίγο γενικά είναι αχρησιμοποίητο. δεν έχω κάνει κανένα Update ουτε κάτι άλλο όσον αφορά το λογισμικό. το ξανάπιασα στα χέρια μου για να το χρησιμοποιήσω σαν 2ι συσκευή και θέλω να το αναβαθμίσω αν γίνεται....από την αρχή στις κλήσεις και γενικά στη χρήση του ήταν αργό στην απόκριση..και έλεγα μήπως αυτό αλλάζει... λεέι αριθμός μοντέλου U20i εχει πάνω έκδοση firmware 2,1 update1, kernel : 2.6.29 χωρίς να θέλω να μπλέξω με customs ...μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να πάρει καμιά καινούρια έκδοση android..?? έχει βγει για αυτό το κινητό..?? και πριν κάνω οτιδήποτε να σώσω κάπου επαφές ή δε πρόκειται να χαθούν..?? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_kelpe Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα με το κινητό της κοπέλας μου και θα χρειαζόμουν την βοηθειά σας.. Όλα ξεκίνησαν όταν πήγα να δημιουργήσω νέο λογαριασμο gmail και προσπάθησε να γίνει συγχρονισμός. από τότε δεν μπορώ να δώ τις επαφές του κινητού και να κάνω αποθήκευση καινούργιας επαφής, στην προσπάθεια δημιουργίας επαφής μου βγάζει το μήνυμα android.process.acore σταμάτησε και έχει μόνο αναγκαστικό κλείσιμο. αυτό είναι λοιπόν το προβλήμα ελπίζω να με βοηθήσετε να βρουμε λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 καλησπέρα, έχω ενα x 10 mini pro πάνω από 2 χρόνια.. εκτός από την αρχή (2 μήνες) που το δούλεψα λίγο γενικά είναι αχρησιμοποίητο. δεν έχω κάνει κανένα Update ουτε κάτι άλλο όσον αφορά το λογισμικό. το ξανάπιασα στα χέρια μου για να το χρησιμοποιήσω σαν 2ι συσκευή και θέλω να το αναβαθμίσω αν γίνεται....από την αρχή στις κλήσεις και γενικά στη χρήση του ήταν αργό στην απόκριση..και έλεγα μήπως αυτό αλλάζει... λεέι αριθμός μοντέλου U20i εχει πάνω έκδοση firmware 2,1 update1, kernel : 2.6.29 χωρίς να θέλω να μπλέξω με customs ...μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να πάρει καμιά καινούρια έκδοση android..?? έχει βγει για αυτό το κινητό..?? και πριν κάνω οτιδήποτε να σώσω κάπου επαφές ή δε πρόκειται να χαθούν..?? ευχαριστώ πολύ Δεν υπαρχει κατι πιο καινουριο official! κρατα ενα back-up και κανε καθαρη επανεγκατασταση του λειτουργικου.! Θα στρωσει! Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα με το κινητό της κοπέλας μου και θα χρειαζόμουν την βοηθειά σας.. Όλα ξεκίνησαν όταν πήγα να δημιουργήσω νέο λογαριασμο gmail και προσπάθησε να γίνει συγχρονισμός. από τότε δεν μπορώ να δώ τις επαφές του κινητού και να κάνω αποθήκευση καινούργιας επαφής, στην προσπάθεια δημιουργίας επαφής μου βγάζει το μήνυμα android.process.acore σταμάτησε και έχει μόνο αναγκαστικό κλείσιμο. αυτό είναι λοιπόν το προβλήμα ελπίζω να με βοηθήσετε να βρουμε λύση... Δε μου εχει ξανατυχει και ισως να ειναι χαζομαρα αυτο που λεω αλλα μηπως ορισες ως default αποθηκευση των επαφων το Gmail και οχι το τηλεφωνο? Ριξε μια ματια στις ρυθμισεις καταλογου! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_kelpe Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δεν υπαρχει κατι πιο καινουριο official! κρατα ενα back-up και κανε καθαρη επανεγκατασταση του λειτουργικου.! Θα στρωσει! Δε μου εχει ξανατυχει και ισως να ειναι χαζομαρα αυτο που λεω αλλα μηπως ορισες ως default αποθηκευση των επαφων το Gmail και οχι το τηλεφωνο? Ριξε μια ματια στις ρυθμισεις καταλογου! ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων αλλά δεν μπορώ να μπώ καθόλου στο μενού επαφών... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων αλλά δεν μπορώ να μπώ καθόλου στο μενού επαφών... :( Λοιπόν. Μπορείς να κανείς το εξής: πήγαινε στις εφαρμογές - όλα και κάνε εκκαθάριση δεδομένων σε ότι έχει να κάνει με επαφές η contacts. ΠΡΟΣΟΧΉ! 99.% ΟΙ ΕΠΑΦΈΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΆΦΟΥΝ! Αλλά έχει πιθανότητες να φτιάξει κ να γλυτώσεις το format που έτσι κι αλλιώς θα σου τις διέγραφε! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alessandro_Sio Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Κάτι σε 4.1.2 Jellybean για x10 mini και όχι pro με Ελληνικό οδηγό υπάρχει???έχω το 2,2 Froyo αλλά κολλάει πολύ άσχημα μερικές φορές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisxperia Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 εχω εδω και 1 χρονο xperia x10 mini και καθε μερα θελει φορτισμα..πειτε μου τι να κανω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Κάτι σε 4.1.2 Jellybean για x10 mini και όχι pro με Ελληνικό οδηγό υπάρχει???έχω το 2,2 Froyo αλλά κολλάει πολύ άσχημα μερικές φορές.... τον ιδιο οδηγο του Γιωργου ακολουθεις με διαφορετικη ρομ-gapps-kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 εχω εδω και 1 χρονο xperia x10 mini και καθε μερα θελει φορτισμα..πειτε μου τι να κανω..! Αν ολο τον χρονο το φορτιζεις καθε μερα ισως να αργησες λιγο την ερωτηση σου....Αν στο κανει τωρα τελευταια ισως να φταιει καποια εφαρμογη που σου τρεχει απο πισω η' ηρθε ο καιρος να αλλαξεις μπαταρια... Ξεκινα με καποια απλα βηματακια... Ελενξε μηπως καποια εφαρμογη σου δουλευει απο πισω και τρωει μπαταρια.... Δες μηπως εχεις ενεργοποιημενα τα δεδομενα η' το wi-fi η' το WCDMA (3G)....Αν δεν τα χρειαζεσαι κλειστα και δοκιμασε για μια μερα ποσο κραταει... Αν με ολα τα απο πανω εισαι ΟΚ. Ασε το κινητο να αδειασει τελειως (να κλεισει απο μονο του...) Συνδεσε τον φορτιστη και αστο να φορτισει κλειστο....Μολις σου γραψει οτι φορτισε βγαλε τον φορτιστη απο το κινητο και περιμενε ενα λεπτο....Ξανασυνδεσαι το κινητο στον φορτιστη και ανοιξε το...Αν η σταθμη της μπαταριας ειναι κατω απο 99% ισως να εχεις προβλημμα στον φορτιστη η' στην ενδειξη της σταθμης της μπαταριας. Αλλαξε την μπαταρια σε ενα καταστημα service (εκτος αν πιανουν τα χερια σου και μπορεις να την αλλαξεις μονος σου) και δες τα αποτελεσματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Καλημέρα! Έπεσε ένα X10 mini στα χερια μου στο οποιο εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα με παραξενευει το γεγονος οτι παραμενουν καποιες λιγο ακυρες εφαρμογες οπως UEFA, Peggle (παιχνιδι), Officesuite, και καποιες αλλες. Είναι προεγκατεστημενες στη ρομ του κινητου ή δεν εγινε σωστα hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Καλημέρα, ένας φίλος μου ήθελε να βάλει custom rom στο X10 mini. Στην διαδικασία του flashtool κάπου του πέταξε σφάλματα απ'ότι μου είπε και έβγαλε το usb. Από τότε το κινητό είναι τελείως νεκρό. Ούτε ανοίγει, ούτε φορτίζει, ούτε το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, δεν ανάβει κανένα LED, δεν κάνει τίποτα απολύτως. Μπορεί να γίνει κάτι ή είναι για πέταμα το κινητό; Ευχαριστώ. Edited April 21, 2013 by tsintsIgnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts