Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν σου ερθει κανας τρελλος λογαριασμος στα MB στειλε μου μηνυμα να σου πω τι θα κανεις με την εταιρεια ;)

Και εγω οταν πρωτοπηρα ANDROID την ειχα πατησει αγρια......500 ευρω λογαριασμος μου ηρθε :wacko::wacko::wacko:

Αλλα τελικα με ενα τηλεφωνο στον παροχο (συγκεκριμενα στην VODAFONE) πληρωσα μονο τις κλησεις που ειχα και 10 ευρω απο τα MB.......

Οποτε υπαρχει λυση.....Μην τρελλαθεις αδικα οταν ερθει εκεινη η ωρα.....

500 ευρώ??? :cry:

Αφού τα κατάφερες και δεν τα πλήρωσες πάλι καλά...εγώ έχω cosmote και τώρα περιμένω σε κανα 5αρι μέρες να εκδοθεί ο λογαριασμός οπότε θα δω τι με έχουν χρεώσει...Θα σου στείλω μήνυμα να μου πεις τι μπορώ να κάνω :) Thanks!!!!!

Trying to understand the android world...

ρε παιδια σας παρακαλω μια απαντηση γιατι θα με σκοτωσουν οι γονεις μου... εχω το xperia x10 mini pro sk17i (κατι τετοιο) και εβαλα μια μερα εκτροπη κλησεων (ή προωθηση , οπως θελετε πειτε το) και ολα τα τηλεφωνα πηγαιναν αλλου... δεν ειχα βαλει εκτροπη παντα , ειχα βαλει when unreacheable και when busy ... ομως με παιρνουν οι γονεις μου και απανταει ο φιλος μου και δεν μπορω να βγαλω τωρα την εκτροπη... οταν παει στις ρυθμισεις κλησης και μετα προώθηση κλησης μου λεει "αναγνωση ρυθμισεων" και 3-4 δευτερολεπτα μετα λεει "Σφάλμα δικτύου ή κάρτας SIM" ... παταω οκ οκ οκ οκ οκ και μετα τα δειχνει ολα απενεργοποιημενα "θεωρητικα" ομως στην πραξη δεν ισχυει... ξερει κανεις τι φταει ?? σας παρακαλω μια απαντηση

σας παρακαλω ειναι αναγκη ξερει κανεις τι μπορω να κανω ?

500 ευρώ??? :cry:

Αφού τα κατάφερες και δεν τα πλήρωσες πάλι καλά...εγώ έχω cosmote και τώρα περιμένω σε κανα 5αρι μέρες να εκδοθεί ο λογαριασμός οπότε θα δω τι με έχουν χρεώσει...Θα σου στείλω μήνυμα να μου πεις τι μπορώ να κάνω :) Thanks!!!!!

Μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν θα πληρωσεις.Εγω που επαθα το ιδιο στην wind,τα πληρωσα και ειπα κι ενα τραγουδι.Μου ειπαν οτι απ΄την στιγμη που ειχα ενεργοποιημενο το data traffic και δεν το προσεξα ειναι δικη μου ευθυνη.

φίλε μου μόλις την έβαλα και είναι πιο αργή και από την καθυστέρηση, με stock kernel φυσικά.

Περιεργο.Εμενα μου φανηκε πιο γρηγορη απο την default.Μηπως φταιει η version?(Εγω εχω την προηγουμενη version)

ρε παιδια σας παρακαλω μια απαντηση γιατι θα με σκοτωσουν οι γονεις μου... εχω το xperia x10 mini pro sk17i (κατι τετοιο) και εβαλα μια μερα εκτροπη κλησεων (ή προωθηση , οπως θελετε πειτε το) και ολα τα τηλεφωνα πηγαιναν αλλου... δεν ειχα βαλει εκτροπη παντα , ειχα βαλει when unreacheable και when busy ... ομως με παιρνουν οι γονεις μου και απανταει ο φιλος μου και δεν μπορω να βγαλω τωρα την εκτροπη... οταν παει στις ρυθμισεις κλησης και μετα προώθηση κλησης μου λεει "αναγνωση ρυθμισεων" και 3-4 δευτερολεπτα μετα λεει "Σφάλμα δικτύου ή κάρτας SIM" ... παταω οκ οκ οκ οκ οκ και μετα τα δειχνει ολα απενεργοποιημενα "θεωρητικα" ομως στην πραξη δεν ισχυει... ξερει κανεις τι φταει ?? σας παρακαλω μια απαντηση

Κατ'αρχήν πρέπει να έχεις το xperia mini pro το καινούριο εφ'όσον λες ότι είναι το sk17i. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν ξέρεις καν ποια συσκευή αγόρασες....

Άρα το thread που θα πρέπει να απευθύνεσαι είναι αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305581

Λοιπόν στο θέμα σου :

Πήγες : Ρυθμίσεις > Προώθηση Κλήσης και από εκεί έχει 4 Επιλογές

1. Προώθηση πάντα

2. Προώθηση όταν είναι απασχολημένο

3. Προώθηση όταν δεν απαντά

4. Προώθηση όταν είναι μη διαθέσιμο

Από εκεί δε μπορείς να κάνεις απενεργοποίηση των ρυθμίσεων και των αριθμών που έβαλες ?? Γιατί για να λες ότι απαντά ο φίλος σου άρα στην 4η επιλογή έχεις βάλει τον αριθμό του. Βγάλτον και απενεργοποίησε αυτήν την επιλογή για να σου έρχονται σωστά τα τηλεφωνήματα ή απενεργοποίησε όποια επιλογή έχεις ενεργοποιήσει....

Αλλιώς κάνε μία επαναφορά ρυθμίσεων (με ότι αυτό συνεπάγεται) και θα επανέλθει το τηλέφωνό σου...

Edited by kooky

.

Asteroshouse.gr ...................

Κατ'αρχήν πρέπει να έχεις το xperia mini pro το καινούριο εφ'όσον λες ότι είναι το sk17i. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν ξέρεις καν ποια συσκευή αγόρασες....

Άρα το thread που θα πρέπει να απευθύνεσαι είναι αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305581

Λοιπόν στο θέμα σου :

Πήγες : Ρυθμίσεις > Προώθηση Κλήσης και από εκεί έχει 4 Επιλογές

1. Προώθηση πάντα

2. Προώθηση όταν είναι απασχολημένο

3. Προώθηση όταν δεν απαντά

4. Προώθηση όταν είναι μη διαθέσιμο

Από εκεί δε μπορείς να κάνεις απενεργοποίηση των ρυθμίσεων και των αριθμών που έβαλες ?? Γιατί για να λες ότι απαντά ο φίλος σου άρα στην 4η επιλογή έχεις βάλει τον αριθμό του. Βγάλτον και απενεργοποίησε αυτήν την επιλογή για να σου έρχονται σωστά τα τηλεφωνήματα ή απενεργοποίησε όποια επιλογή έχεις ενεργοποιήσει....

Αλλιώς κάνε μία επαναφορά ρυθμίσεων (με ότι αυτό συνεπάγεται) και θα επανέλθει το τηλέφωνό σου...

στην χειροτερη τραβα του και ενα hard reset να ξεμπερδευεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

σας παρακαλω ειναι αναγκη ξερει κανεις τι μπορω να κανω ?

Αν δεν βρείς άκρη μέσα από τις ρυθμίσεις που σου περιέγραψαν πιο κάτω, πάρε ένα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών του δικτύου σου και πες τους να σου βγάλουν την προώθηση γιατί πιθανόν να μην μπορεί να γίνει μέσω της συσκευής. Παλιότερα τουλάχιστον, έπρεπε να γίνει μέσω δικτύου.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

να ρωτησω κατι ρε παιδεια ποια ειναι η καλυτερη ρομ για χρηση του gps για προγραμματα οπως igo,ndrive,sygic κ.α.επισης ποια ειναι η καλυτερη ρομ για απλη χρηση και ποια για χρηση για ιντερνετ(βιντεο,κοληματα,σημα wifi,ταχυτητα....)

ευχαριστω

Μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν θα πληρωσεις.Εγω που επαθα το ιδιο στην wind,τα πληρωσα και ειπα κι ενα τραγουδι.Μου ειπαν οτι απ΄την στιγμη που ειχα ενεργοποιημενο το data traffic και δεν το προσεξα ειναι δικη μου ευθυνη.

Οταν πηρες την συσκευη σου ειπε ο υπαλληλος οτι αυτο το πραγμα αν δεν το απενεργοποιησεις κατεβαζει δεδεομενα?????

Προσεχε....ΟΧΙ αν το ενεργοποιησεις...γιατι η προρυθμιση το εχει ενεργοποιημενο.......

Ωσπου να διαβασεις το manual (γιατι σε ολους μας αρεσει να μαθαινουμε το κινητο μας εχοντας το ανοιχτο και παιζοντας μαζι του και μετα να δουμε το manual) εχει κατεβασει η καρτα σου αρκετα δεδομενα......

Αρα εχεις το πρωτο πατημα για να εισαι απο πανω......Τελος παντων...θα βγουμε offtopic....Αν υπαρχει προβλημμα σε αυτο το θεμα στειλτε μου προσωπικο να βοηθησω οσο μπορω......

Εχω ενα προβλημμα ομως με το pro......Ενω εχω περασει ηχους να χτυπανε σε καθε επαφη ξεχωριστα καποια στιγμη μου χτυπαει με τον προεπιλεγμενο ηχο!!!!!!!!!!!

Κανω reboot την συσκευη και δουλευει κανονικα.......καθε επαφη με τον δικο της ηχο.......

Μετα απο καποιο διαστημα παλι το ιδιο!!!!!!!!!!!!!

Ξερει κανεις τι γινετε??????

Για βοηθεια (αν χρειαζεται) εχω περασμενη την gintonic se........

Για το πρώτο κομμάτι με τους λογαριασμούς, αν είναι για ένα ή 2 βράδια που αναφέρθηκε δεν έχεις πρόβλημα. Για να έχεις έναν λογαριασμό με απαγορευτικό ποσό σημαίνει ότι έχεις παίξει με κάποιο όγκο δεδομένων. Δεν χρεώνονται έτσι τα 500€. Όχι ότι έχουμε λογικές χρεώσεις αλλά είναι μεγάλο το ποσό για να προκληθεί από 2-3 μέρες background συγχρονισμών.

Εχω ενα προβλημμα ομως με το pro......Ενω εχω περασει ηχους να χτυπανε σε καθε επαφη ξεχωριστα καποια στιγμη μου χτυπαει με τον προεπιλεγμενο ηχο!!!!!!!!!!!

Κανω reboot την συσκευη και δουλευει κανονικα.......καθε επαφη με τον δικο της ηχο.......

Μετα απο καποιο διαστημα παλι το ιδιο!!!!!!!!!!!!!

Ξερει κανεις τι γινετε??????

Για βοηθεια (αν χρειαζεται) εχω περασμενη την gintonic se........

Το κάνει και σε μένα κάποιες φορές. Και η εντύπωσή μου είναι πως το κάνει αν έχεις μέρες να κάνεις reboot. Με χαμηλή μνήμη δεν "προλαβαίνει" να δει την επιλογή και πετάει το default. Γι' αυτό και δεν το χάνει από τη ρύθμιση και μετά από reboot είναι ΟΚ. Κι εγώ GinTonic έχω (από την 2.3 κάτι έκδοση αν δεν απατώμαι) αλλά μου το έκανε και με άλλες και με τη stock οπότε δεν έχει να κάνει με αυτό, λογικά.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καλησπερα παιδια μπορω να κανω root το κινητο με τους τροπους που δειχνουν τα βιντεο η ειναι επιφοβο
, http://www.youtube.com/watch?v=xfF5FNrMOyA&list=FLRG8rF_-6tonInhj0Pr0rlw&index=1&feature=plpp_video

καλησπερα παιδια μπορω να κανω root το κινητο με τους τροπους που δειχνουν τα βιντεο η ειναι επιφοβο
, http://www.youtube.com/watch?v=xfF5FNrMOyA&list=FLRG8rF_-6tonInhj0Pr0rlw&index=1&feature=plpp_video

Έχουμε ωραιότατους οδηγούς εδώ στο φορουμ με μια αναζήτηση θα το βρεις. Δες και την υπογραφή μου.

ρε παιδεια να ρωτησω κατι επειγον γιατι θα τρελαθω.με το xperia x10 mini δεν μπορει να μου βρει σημα gps μηπως πεζει ρολο ποια ρομ φορας?γιατι οταν ειχα τηv rom της sony ευρησκε αρκετα γρηγορα σημα gps αλλα με της αλλες ρομ μια δεν βρισκη για αργει παρα πολυ.γιαυτο θελω να μου πειτε αν πεζει ρολο η ρομ για το ενσωματομενο gps και την λειτουργεια του.

ευχαριστω

Έχουμε ωραιότατους οδηγούς εδώ στο φορουμ με μια αναζήτηση θα το βρεις. Δες και την υπογραφή μου.

thanks το τσεκαρα οποτε με το προγραμματακι z4root θα κανω δουλεια ? που μπορω να το βρω ?

thanks το τσεκαρα οποτε με το προγραμματακι z4root θα κανω δουλεια ? που μπορω να το βρω ?

θα χρειαστεισ το superoneclick .επειδη ομως ειναι επι πληρωμη κανε μια αναζητηση στο google και θα το βρεις.το z4root δεν κανει

Edited by zxr

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Το κινητό της κοπέλας μου xperia minix10 το έβαλε να φορτίσει και μόλις άναψε το πράσσινο λαμπάκι το έβγαλε και απο τότε έχει σβήσει η οθόνη της και δεν φαίνεται τίποτα όταν πήρα τηλέφωνο για να δω κάποια αντίδραση απο το κινητό έκανε μόνο την δόνηση ούτε ήχο.

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Το κινητό της κοπέλας μου xperia minix10 το έβαλε να φορτίσει και μόλις άναψε το πράσσινο λαμπάκι το έβγαλε και απο τότε έχει σβήσει η οθόνη της και δεν φαίνεται τίποτα όταν πήρα τηλέφωνο για να δω κάποια αντίδραση απο το κινητό έκανε μόνο την δόνηση ούτε ήχο.

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αν δεν βρεις άλλη λύση πατάς σταθερά on/off & home.

Θα επανέλθει με αυτόν τον τρόπο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα χάσεις όλα τα δεδομένα.

Αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα με την οθόνη ελπίζω να είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση γιατί θα χρειαστεί σερβις.

ρε παιδεια να ρωτησω κατι επειγον γιατι θα τρελαθω.με το xperia x10 mini δεν μπορει να μου βρει σημα gps μηπως πεζει ρολο ποια ρομ φορας?γιατι οταν ειχα τηv rom της sony ευρησκε αρκετα γρηγορα σημα gps αλλα με της αλλες ρομ μια δεν βρισκη για αργει παρα πολυ.γιαυτο θελω να μου πειτε αν πεζει ρολο η ρομ για το ενσωματομενο gps και την λειτουργεια του.

ευχαριστω

με την CM7(2.3.5) δεν έχω πρόβλημα και εντοπίζει γρήγορα το gps σε iGo και NDrive που έχω εγκατεστημένα.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Θα επανέλθει με αυτόν τον τρόπο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα χάσεις όλα τα δεδομένα.

Αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα με την οθόνη ελπίζω να είσαι ακόμα μέσα στην εγγύηση γιατί θα χρειαστεί σερβις.

με την CM7(2.3.5) δεν έχω πρόβλημα και εντοπίζει γρήγορα το gps σε iGo και NDrive που έχω εγκατεστημένα.

Το. Κινητο. ανοιξε σε ευχαριστω πολυ

ναι εγω εχω την CM7(2.3.7) μηπως πεζει ρολο αυτη και δεν το αναγνωριζη γρηγορα το gps μηπως να βαλω αλλη ρομ?πεζει ρολο στο gps ποια ρομ εχει το κινητο σου?:blink:

ναι εγω εχω την CM7(2.3.7) μηπως πεζει ρολο αυτη και δεν το αναγνωριζη γρηγορα το gps μηπως να βαλω αλλη ρομ?πεζει ρολο στο gps ποια ρομ εχει το κινητο σου?:blink:

2.3.7 ε!! τι διαφορά έχει με την 2.3.5;; να την αλλάξω ή δεν θα δω διαφορά;;;

Βάλε το GPS Aids free και κάνε του reboot

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

να κάνω μια ερώτηση βρε παιδιά -αλλά αν είναι άκυρη μη βαράτε. Με ρώτησε γνωστό μου πρόσωπο που δεν ασχολείται ιδιαίτερα και δεν ήξερα να απαντήσω. αν αγοράσει το Χ10 μίνι προ, μπορεί να του βάλει το λειτουργικό που έχει το νέο μίνι προ; (δεν ξέρω αν το έχει ήδη στα χέρια του). Δλδ εξωτερικά να είναι Χ10 αλλά εσωτερικά να είναι το νέο μίνι προ.

Και αν γίνεται αυτό, πώς και πού γίνεται;;

YG ρώτησα και στο θέμα του νέου μίνι προ αλλά δεν ξέρω αν το είδ εκανείς, οπότε ρωτάω κι εδω... :)

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

να κάνω μια ερώτηση βρε παιδιά -αλλά αν είναι άκυρη μη βαράτε. Με ρώτησε γνωστό μου πρόσωπο που δεν ασχολείται ιδιαίτερα και δεν ήξερα να απαντήσω. αν αγοράσει το Χ10 μίνι προ, μπορεί να του βάλει το λειτουργικό που έχει το νέο μίνι προ; (δεν ξέρω αν το έχει ήδη στα χέρια του). Δλδ εξωτερικά να είναι Χ10 αλλά εσωτερικά να είναι το νέο μίνι προ.

Και αν γίνεται αυτό, πώς και πού γίνεται;;

YG ρώτησα και στο θέμα του νέου μίνι προ αλλά δεν ξέρω αν το είδ εκανείς, οπότε ρωτάω κι εδω... :)

Ενοεις android 2.3 σε x10 mini pro?Μονο με custom roms γινεται.

υπαρχει καποια εφαρμοφη να μπορω να βλεπω τα βιντεο που αναρτουνται σε διαφορες ιστοσελιδες χωρις αυτα να ειναι στο youtube;

2.3.7 ε!! τι διαφορά έχει με την 2.3.5;; να την αλλάξω ή δεν θα δω διαφορά;;;

Βάλε το GPS Aids free και κάνε του reboot

σευχαριστω ρε συ.πολυ καλο προγραμματακι και οντως βοηθαεη ρε συ.αφου να φανταστης μου μιωσε τον χρονο ανταποκρισης του gps αρκετα.μπραβο και παλι

υπαρχει καποια εφαρμοφη να μπορω να βλεπω τα βιντεο που αναρτουνται σε διαφορες ιστοσελιδες χωρις αυτα να ειναι στο youtube;

δεν υποστηριζει flash player δυστυχως..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro