konstantinoslp Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Φιλοι μου να ρωτησω επειδη δεν εχω καμια σχεση με overclοcking και τετοια..τι ειναι αυτο;και πως μπορω να το κανω;τι κερδιζω;εχω 2.2 Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Φιλοι μου να ρωτησω επειδη δεν εχω καμια σχεση με overclοcking και τετοια..τι ειναι αυτο;και πως μπορω να το κανω;τι κερδιζω;εχω 2.2 Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Με το overclocking, αυξάνεις την μέγιστη συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή. Ρύθμισε το με ανώτερη συχνότητα τα 710 MHz, για να αποκτήσεις αυτήν την έξτρα σπιρτάδα, χωρίς να χάσεις από την διάρκεια της μπαταρίας. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) Φιλοι μου να ρωτησω επειδη δεν εχω καμια σχεση με overclοcking και τετοια..τι ειναι αυτο;και πως μπορω να το κανω;τι κερδιζω;εχω 2.2 Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Εγω που το εχω κανει να τρεχει στα 768 Mhz παρατηρω καποια βελτιωση στις απαιτητικες εφαρμογες και γενικα οταν θελει παραπανω ζορισμα ο επεξεργαστης.Μονο και μονο αν σκεφτεις το γεγονος οτι ο επεξεργαστης σταματαει στα 825 Mhz και οχι στα 600 που λενε,ε δεν ειναι αδικο να τον κρατας τοσο χαμηλα και να χανεις ενα 20%+ επεξεργαστικης ισχυος?Καποιο θεμα με την μπαταρια δεν υπαρχει.Αν ειναι να το βαλεις απο το Tweaks thread στους xda,θα περασει και ενα undervolting το οποιο απ'οτι εχω καταλαβει εμποδιζει την μπαταρια απο το να υπερθερμαινεται.Για την αποδοση της δεν μπορω να πω κατι με σιγουρια... Edited April 27, 2011 by NickThesss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_AEL Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καταρχήν καλως σας βρήκα.Ακού συνέχεια να λέτε για το γνωστό ''μαγαζάκι'' ποιο ειναι αυτο ρε παιδια στειλτε μ ενα πμ και μενα να ξερω ο ανθρωπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καλησπέρα κ από μένα!έχω μια απορία.μπορεί να παίξει το χ10 μίνι flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καταρχήν καλως σας βρήκα.Ακού συνέχεια να λέτε για το γνωστό ''μαγαζάκι'' ποιο ειναι αυτο ρε παιδια στειλτε μ ενα πμ και μενα να ξερω ο ανθρωπος... εχεις πμ :) Καλησπέρα κ από μένα!έχω μια απορία.μπορεί να παίξει το χ10 μίνι flash? δεν γινεται... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipodo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 αγαπητε AndreWserr.... μπορω να εχω και εγω πμ για το ιδιο θεμα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Με το overclocking, αυξάνεις την μέγιστη συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή. Ρύθμισε το με ανώτερη συχνότητα τα 710 MHz, για να αποκτήσεις αυτήν την έξτρα σπιρτάδα, χωρίς να χάσεις από την διάρκεια της μπαταρίας. Sent from my Desire HD using Tapatalk Εγω που το εχω κανει να τρεχει στα 768 Mhz παρατηρω καποια βελτιωση στις απαιτητικες εφαρμογες και γενικα οταν θελει παραπανω ζορισμα ο επεξεργαστης.Μονο και μονο αν σκεφτεις το γεγονος οτι ο επεξεργαστης σταματαει στα 825 Mhz και οχι στα 600 που λενε,ε δεν ειναι αδικο να τον κρατας τοσο χαμηλα και να χανεις ενα 20%+ επεξεργαστικης ισχυος?Καποιο θεμα με την μπαταρια δεν υπαρχει.Αν ειναι να το βαλεις απο το Tweaks thread στους xda,θα περασει και ενα undervolting το οποιο απ'οτι εχω καταλαβει εμποδιζει την μπαταρια απο το να υπερθερμαινεται.Για την αποδοση της δεν μπορω να πω κατι με σιγουρια... και πως ακριβως γινεται αυτο??κατεβασα το setcpu που καπου ειχε παρει το ματι μου.το τρεχω και μου λεει οτι τρεχω με max 710..βεβαια μπορω να το ανεβασω..ετσι απλα γινεται?απλα το ανεβαζω?και κατι advance που εχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) και πως ακριβως γινεται αυτο??κατεβασα το setcpu που καπου ειχε παρει το ματι μου.το τρεχω και μου λεει οτι τρεχω με max 710..βεβαια μπορω να το ανεβασω..ετσι απλα γινεται?απλα το ανεβαζω?και κατι advance που εχει? φιλε μου τα advanced, ειναι για να κανεις εξοικονομηση μπαταριας κ κατι τετοια... παντως απο την στιγμη που κανεις overclock, ειτε κανεις στα 650MHz ειτε στα 750MHz, την ιδια μπαταρια θα χρησιμοποιει το προγραμμα. κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεσε κατι παραπανω, εισαι κομπλε :) αγαπητε AndreWserr.... μπορω να εχω και εγω πμ για το ιδιο θεμα? :) πμ sent... :) Edited April 27, 2011 by AndreWserr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 φιλε μου τα advanced, ειναι για να κανεις εξοικονομηση μπαταριας κ κατι τετοια... παντως απο την στιγμη που κανεις overclock, ειτε κανεις στα 650MHz ειτε στα 750MHz, την ιδια μπαταρια θα χρησιμοποιει το προγραμμα. κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεσε κατι παραπανω, εισαι κομπλε :) δηλαδη να το αφησω στα 710? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 δηλαδη να το αφησω στα 710? τι να πω? αμα δεν σε ικανοποιει κ βασικοτερο, αν αντεχει παραπανω, ανεβασε το (μεχρι 768 θα προτεινα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Αν και συζητάτε για άλλο θέμα... θα πεταχτώ (και προκαταβολικά θα ζητήσω συγνώμη αν έχει ερωτηθεί και απαντηθεί πριν αυτό)... Είμαι καινούργιος στην android φάση των κινητών... Το κινητό (και συγκεκριμένα το SE X10 mini) που αποθηκεύει τις επαφές; Έχω όλες τις επαφές μου σε vcf κάρτες (για backup) και λέω να της περάσω εκεί... Και πως μπορώ να εγκαταστήσω από τον υπολογιστή μου πρόγραμμα που κατέβασα για το εν λόγω κινητό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Αν και συζητάτε για άλλο θέμα... θα πεταχτώ (και προκαταβολικά θα ζητήσω συγνώμη αν έχει ερωτηθεί και απαντηθεί πριν αυτό)... Είμαι καινούργιος στην android φάση των κινητών... Το κινητό (και συγκεκριμένα το SE X10 mini) που αποθηκεύει τις επαφές; Έχω όλες τις επαφές μου σε vcf κάρτες (για backup) και λέω να της περάσω εκεί... Και πως μπορώ να εγκαταστήσω από τον υπολογιστή μου πρόγραμμα που κατέβασα για το εν λόγω κινητό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. οι επαφες αποθηκευονται στη μνημη του τηλεφωνου. κατα την γνωμη μου, βαλε τις επαφες (vcf) μεσα στην καρτα μνημης κ μετα πανε στις επαφες κ πατα το κουμπι επιλογων κ διαλεξε "εισαγωγη επαφων" κ μετα επελεξε "απο την καρτα μνημης"... :) αμα κατεβασεις προγραμμα στον υπολογιστη σου (.apk), συνδεεις το κινητο με το PC με το καλωδιο USB κ περνας τις εφαρμογες στην καρτα μνημης. μετα με καποιον file manager που θα κατεβασεις απο το market (προτείνω τον ASTRO File Manager) θα βρεις την εφαρμογη που θες, θα την επιλεξεις κ θα πατησεις "Open App Manager" κ μετα θα πατησεις "install". thats it, thats all... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 παιδια να ρωτησω κατι.απο τοτε που εβαλα την 2.2 οταν περναω ενα widget στην αρχικη οθονη και κλεισω το κινητο,αυτο εξαφανιζεται..και παρολο που υπαρχει σαν εφαρμογη στις εφαρμογες μου,δεν μου το εμφανιζει στα γραφικα ο launcher να το ξαναεπιλεξω..ξερει κανεις κατι γιαυτο; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Έκανα εγκατάσταση το cpucaling και όταν πάω να το ρυθμίσω μου πετάει μήνυμα min cpu frequency; Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εμένα μου το κάνει αυτό με το ρολόι σαν widget... Αν κλείσει εμφανίζει το κλασικό eidget της Google. Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Φευγω λιγο off-topic sorry, αλλα ωραιο το νεο interface του site!On-topic τωρα,εβαλε κανεις τα καινουρια tweaks για froyo στο mini pro?Γιατι στο τελευταιο update συμπεριληφθηκε και ενα "ramdisk" το οποιο εχω καταλαβει οτι εχει κανει το κινητο πολυ σβελτο!Υπαρχει κανεις που μπορει να το επικυρωσει,ή ειναι η ιδεα μου επειδη το θελω γρηγορο?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Έκανα εγκατάσταση το cpucaling και όταν πάω να το ρυθμίσω μου πετάει μήνυμα min cpu frequency; Τι πρέπει να κάνω; δοκιμασε να βαλεις το min στα 245 MHz. κ βασικα, ποτε σου πεταει αυτο το μήνυμα? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Φευγω λιγο off-topic sorry, αλλα ωραιο το νεο interface του site!On-topic τωρα,εβαλε κανεις τα καινουρια tweaks για froyo στο mini pro?Γιατι στο τελευταιο update συμπεριληφθηκε και ενα "ramdisk" το οποιο εχω καταλαβει οτι εχει κανει το κινητο πολυ σβελτο!Υπαρχει κανεις που μπορει να το επικυρωσει,ή ειναι η ιδεα μου επειδη το θελω γρηγορο?:p Εγω εχω βαλει το τελευταιο update Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Εγω εχω βαλει το τελευταιο update Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παρατηρησες καλυτερη αποδοση ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 δοκιμασε να βαλεις το min στα 245 MHz. κ βασικα, ποτε σου πεταει αυτο το μήνυμα? :O Δεν μπορώ να μπω καν μέσα. Όταν πατώ αν πάω να το ρυθμίσω, δε με βάζει μέσα. Δε βλέπω καμία επιλογή για ρύθμισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Δεν μπορώ να μπω καν μέσα. Όταν πατώ αν πάω να το ρυθμίσω, δε με βάζει μέσα. Δε βλέπω καμία επιλογή για ρύθμισμα οταν το εκανες εγκατασταση με το xrecovery, δεν πιστευω να εκανες παλι full wipe? ετσι? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 οταν το εκανες εγκατασταση με το xrecovery, δεν πιστευω να εκανες παλι full wipe? ετσι? :O Νομίζω ότι είχα κάνει. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Νομίζω ότι είχα κάνει. Γιατί; κανεις full wipe, μετα κανεις εγκατασταση την rom κ μετα χωρις full wipe, κανεις εγκατασταση το cpuscaling... :) αν δεν τα εκανες ετσι, ξανα περνα την rom με full wipe κ μετα ξανα περνα το cpuscaling χωρις full wipe... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 κανεις full wipe, μετα κανεις εγκατασταση την rom κ μετα χωρις full wipe, κανεις εγκατασταση το cpuscaling... :) αν δεν τα εκανες ετσι, ξανα περνα την rom με full wipe κ μετα ξανα περνα το cpuscaling χωρις full wipe... :) Έτσι ακριβώς το είχα κάνει. Έκανα full wipe όταν έβαλα τη rom και μετά έκανα εγκατάσταση το cpuscaling χωρίς full wipe αλλά τίποτα. Όταν είχα την RC2, μου έδινε επιλογή να το ρυθμίσω, αλλά το μέγιστο που μου έδινε ήταν 600. Ήταν όμως ρυθμισμένο από μόνο του στο 710 και το άφησα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts