Teo010 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Το χ10 mini αξιζει για πρωτο κινητο ή ειναι προβλημα η μικρη οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Το χ10 mini αξιζει για πρωτο κινητο ή ειναι προβλημα η μικρη οθονη? φυσικα και αξιζει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Το χ10 mini αξιζει για πρωτο κινητο ή ειναι προβλημα η μικρη οθονη? Όταν λέμε αξίζει, πως το εννοούμε. Τι θέλουμε από ένα κινητό ? Κάθε κινητό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Είναι μικρό για αυτούς που θέλουν ένα κινητό να το βάζουν στην τσέπη του τζιν τους. Μικρή οθόνη = δύσκολη περιήγηση στο internet. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς την φωτεινότητα τις οθόνης γιατί τρώει την μπαταρία γρήγορα. Όπως δείχνει μέχρι τώρα η SE μάλλον αδιαφορεί για αναβαθμίσεις. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να πάρει την 2.2 κάπου στο τέλος του πρώτου τριμηνου του 2011 και άμα (κανεις δεν ξέρει). Παλιά είχαμε ένα κινητό για να επικοινωνούμε και με το μονο που ασχολούμασταν ήταν να φτιάχνουμε ringtones,αλλαγή logo και το φιδάκι. Τώρα το κινητό έχει γίνει gadget. Συγγνώμη που ξέφυγα από το θέμα σου. Εdit. Εγώ πάντως αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω μετά από τόσα που έχω μάθει για την σειρά x10 θα το σκεφτόμουν να το αγόραζα. Edited December 4, 2010 by KOUNELOS1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ευχαριστουμε πολυ κουνελε...εισαι και ο 1ος...:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τα PM!! :happy: ενω είχα κάνει backup απο την συσκευη οταν ηταν αδεια αμεσως μετα την αναβαθμηση σε 2.1 και τα εκανε ολα κανονικα, τωρα σταματαει (γραφει ''Δεν ηταν δυνατη η δημιουργια backup'') καταφερα τελικα να κάνω μονο τις επαφες... καμια ιδεα γιατι να μου το κανει αυτο? λετε να συμβενει επιδη εχω κατεβασει καποιες εφαρμογες απο το Market? γιατι τιποτα αλλο δεν εχω κανει ουτε ρουτ ουτε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μικρή οθόνη = δύσκολη περιήγηση στο internet. Όπως δείχνει μέχρι τώρα η SE μάλλον αδιαφορεί για αναβαθμίσεις. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να πάρει την 2.2 κάπου στο τέλος του πρώτου τριμηνου του 2011 και άμα (κανεις δεν ξέρει).. Βασικα ειμαι ψιλοαπαιτητικος απο ενα κινητο (αναλογα τις δυνατοτητες που εχει). Αρα δεν βλεπω να με βολευει η οθονη του. Απο την αλλη αν παω για χ10 που εχει μεγαλυτερη οθονη δεν λυνει τα θεματα που εχει η SE σε αποψη υποστηριξης. Εχω το vivaz και μερικα τα καταλαβαινω και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 το μονο προβλημα που εχω με την καρτα της cosmote 2in1 ειναι πως με την εναλλαγη μεταξυ καρτων δεν μπορουσαν να με παρουν μετα.. αλλα το 8εμα ειναι πως κ σε αλλο κινητο την εβαλα κ παλι το ιδιο.. υστερα απο 3 μεγαααλα τηλεφωνα στην κοσμοτε τα εβλεπαν ολα ενταξει με τις προωθησεις να γινονται σωστα κ μπλα μπλα μπλα.. μεχρι κ να δοκιμασω με αλλη συσκευη μου ειπαν.. το εκανα κ τζιφος.. κ τελικα βρηκα την λυση μονος μου.. σε καθε αλλαγη που κανετε απο το νουμερο που εχετε σε λειτουργεια να γραψετε το ##002# κ το κουμπι της κλησης .!! ακυρωνει στην ουσια αυτη η εντολη την καθε προωθηση απο το συγκεκριμενο νουμερο .. στο αλλο.. το προβλημα μου λοιπον ηταν οτι με καθε αλλαγη γραμμης δεν ακυρωνε την προωθηση απο την γραμμη που εκανα ενεργη με αποτελεσμα να κανει ενα loop προωθησεων το ενα νουμερο στο αλλο με αποτελεσμα να μην μπορουν να με παρουν.. παρα μονο εγω να περνω.. αυταα.. οσο αφορα μηνυματα κ αριθμουσ στο καταλογο δεν εχω καποιο προβλημα.. για να αλλαξεις γραμμη το τηλ. Κανει επανεκινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Kύριοι βοηθείστε λίγο γιατί μας το φέρανε δώρο και έχω πελαγώσει...:wacko: Δε μπορώ να στείλω ή λάβω μέσω ΒΤ (προσπαθώ να περάσω τις επαφές και ούτε άλλο τηλέφωνο το αναγνωρίζει ούτε ο υπολογιστής).:( Τη κάρτα μνήμης από που μπορούμε να τη "διαβάσουμε";:!: Το ξυπνητηρι είδα ότι δεν ενεργοποιήται αν δεν είναι ανοιχτό το τηλέφωνο :mad:, δεν υπάρχρι κάποια εφαρμογή (είχα σε ένα ΟΜΝΙΑ νομίζω) ώστε να ανοίγει μόνο του το τηλέφωνο σε προκαθορισμένη ώρα ωστε να είναι ενεργό όταν έχεις ρυθμίσει το ξυπνητήρι;:cry: Είδα ότι υπάρχει καινούργια έκδοση, (1.6 έχει) τη κάνουμε μέσω υπολογιστή ή απο την επιλογή του τηλεφώνου;; Υπάρχει τρόπος σε συνδιασμό πλήκτρων να "πάρουμε" εικόνα από την επιφάνεια εργασίας; Για να μπεί στη λειτουργεία "αθόρυβο" μόνο μέσα από το μενού; Η κάμερα δεν έχει ρυθμίσεις;;; Καποια ρύθμιση ή εφαρμογή για τις κλήσεις με "απόκρυψη";; Βιντεοκλήση δεν υποστειρίζει έτσι; Και κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα, άλλαξα τη γραμμή (cosmote 2 σε 1) και μου ζήτησε να κάνω ΕΓΩ επανεκκίνηση του τηλεφώνου! Αν σας ζάλισα... θα σας ζαλίσω κι άλλο εν καίρω!! Το κάνω κέφι πάντως το "μπόμπο":):):) Ευχαριστώ εκ το προτέρων!! Edited December 5, 2010 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Kύριοι βοηθείστε λίγο γιατί μας το φέρανε δώρο και έχω πελαγώσει...:wacko: Δε μπορώ να στείλω ή λάβω μέσω ΒΤ (προσπαθώ να περάσω τις επαφές και ούτε άλλο τηλέφωνο το αναγνωρίζει ούτε ο υπολογιστής). Τη κάρτα μνήμης από που μπορούμε να τη "διαβάσουμε" Το ξυπνητηρι είδα ότι δεν ενεργοποιήται αν δεν είναι ανοιχτό το τηλέφωνο :mad:, δεν υπάρχρι κάποια εφαρμογή (είχα σε ένα ΟΜΝΙΑ νομίζω) ώστε να ανοίγει μόνο του το τηλέφωνο σε προκαθορισμένη ώρα ωστε να είναι ενεργό όταν έχεις ρυθμίσει το ξυπνητήρι;:cry: Είδα ότι υπάρχει καινούργια έκδοση, (1.6 έχει) τη κάνουμε μέσω υπολογιστή ή απο την επιλογή του τηλεφώνου;; Βιντεοκλήση δεν υποστειρίζει έτσι; Αν σας ζάλισα... θα σας ζαλίσω κι άλλο εν καίρω!! Το κάνω κέφι πάντως το "μπόμπο":) Ευχαριστώ εκ το προτέρων!! Θα κατεβάσεις το update service για να δεις αν μπορείς να εγκαταστήσεις την 2.1 http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax10minipro?lc=el&cc=gr Kάνοντας αναβάθμιση θα λυθεί το πρόβλημα με τα bluetooth. Για το ξυπνητήρι δεν έχω βρει εγώ κάποια λύση. Για να δεις τα περιεχόμενα τις κάρτα σου μπορείς να εγκαταστήσεις από το market το astro file manager. Bίντεοκλήση όχι. "Αν σας ζάλισα... θα σας ζαλίσω κι άλλο εν καίρω!!" Μην μας απειλής εμάς για να μην κάτσεις να διαβάσεις 403 σελίδες πλάκα κάνω :p ότι θες ρώτα :D Edited December 5, 2010 by KOUNELOS1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Για το ξυπνητήρι δεν έχω βρει εγώ κάποια λύση. Δεν υπάρχει "λύση", δεν είναι πρόβλημα, έτσι είναι κατασκευασμένο το Android. :) Βάλε το κινητό σε Airplane mode αν θες να σε ξυπνάει αλλά να μην χάνει μπαταρία. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Περασα σημερα το navigon (thanks to lazarosh) και πραγματικα ειναι απιστευτο.ουτε lag,ουτε αργει να κλειδωσει,ουτε τπτ.και επειδη δεν εχω βαση,το χα στο καθισμα του συνοδηγου και απλα το ακουγα χωρις να βλεπω.το συστηνω ευκολα σε οποιον θελει πλοηγηση στο κινητο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Θα κατεβάσεις το update service για να δεις αν μπορείς να εγκαταστήσεις την 2.1 http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/xperiax10minipro?lc=el&cc=gr Kάνοντας αναβάθμιση θα λυθεί το πρόβλημα με τα bluetooth. Για το ξυπνητήρι δεν έχω βρει εγώ κάποια λύση. Για να δεις τα περιεχόμενα τις κάρτα σου μπορείς να εγκαταστήσεις από το market το astro file manager. Bίντεοκλήση όχι. "Αν σας ζάλισα... θα σας ζαλίσω κι άλλο εν καίρω!!" Μην μας απειλής εμάς για να μην κάτσεις να διαβάσεις 403 σελίδες πλάκα κάνω :p ότι θες ρώτα :D Τέτοια ώρα απάντηση;;; Έπεσα σε "Άγιους ανθρώπους" εεεε;;; :D:D:D Merci merci merci!!!! Τέτοια ώρα απάντηση;;; Έπεσα σε "Άγιους ανθρώπους" εεεε;;; :D:D:D Merci merci merci!!!! Το update κατέβηκε (αύριο τα νεότερα γιατί δεν έχω κάνει ακόμα τη πρώτη φόρτιση και το "ξελίγωσα") Και το astro... έτοιμο!! Edited December 5, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Υπάρχει τρόπος σε συνδιασμό πλήκτρων να "πάρουμε" εικόνα από την επιφάνεια εργασίας; Για να μπεί στη λειτουργεία "αθόρυβο" μόνο μέσα από το μενού; Η κάμερα δεν έχει ρυθμίσεις;;; Καποια ρύθμιση ή εφαρμογή για τις κλήσεις με "απόκρυψη";; Και κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα, άλλαξα τη γραμμή (cosmote 2 σε 1) και μου ζήτησε να κάνω ΕΓΩ επανεκκίνηση του τηλεφώνου! Oταν εγκαταστήσεις την 2.1 θα μπορείς σέρνοντας ένα εικονίδιο να το βάζεις σε αθόρυβο. Yπάρχουν εφαρμογές στο market και στην προσθήκη των widget 'εναλλαγή κατάστασης'. Η κάμερα δεν έχει ρυθμίσεις εκτος από κάτι προγράμματα που σου δίνουν κάποιες οι οποιες είναι χαλια. Ρυθμίσεις->ρυθμίσεις κλήσης->πρόσθετες ρυθμίσεις->αναγνώριση κλήσης. Για το cosmote 2σε 1 κάνε μία σελίδα πίσω 402 και θα βρεις απάντηση. Και μην κανεις εγκατάσταση εφαρμογές ακόμα γιατί όταν εγκαταστήσεις την 2.1 θα πρέπει να τις περάσεις πάλι από την αρχή :) edit. το πρώτο δεν το κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsoulis Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Το update κατέβηκε (αύριο τα νεότερα γιατί δεν έχω κάνει ακόμα τη πρώτη φόρτιση και το "ξελίγωσα") Και το astro... έτοιμο!! Αφού θα το κάνεις Update αύριο,μην του περνας τηλεφωνα προγράμματα κλπ γιατί απλά θα τα χάσεις όλα με την αναβάθμιση.Στo λέω να γλιτώσεις τον κόπο. Για να περάσεις τις επαφές σου δοκίμασε το MyphoneExplorer. Must προγράμματα για αρχή είναι τα εξής: Astro File Manager Z4Root κανει root τη συσκευή σου(σου δίνει δικαίωματα administrator/superuser και το βρίσκεις εδώ:http://www.4shared.com/file/9z5gUbDv/z4root110.html και το κάνεις εγκατάσταση με το Astro Αφού τα κάνεις αυτά κατέβασε και το Titanium Backup Eπίσης καλό είναι να διαβάσεις και λίγο μόνος σου,να μπείς καλύτερα στο κλίμα. Ξεκίνα με αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=280944 Edited December 5, 2010 by kwtsoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Χμ! Φοβάμαι πως όχι! Δέχεσαι μόνο τηλεφώνημα και από τις δύο γραμμές. Στην πραγματικότητα αυτό που γίνεται είναι προώθηση των τηλεφωνημάτων της δεύτερης γραμμής στην πρώτη και τίποτα παραπάνω. ;) ok, δεν με πειραζει για τα μηνυματα, αλλα η προωθηση που λες οτι γινεται δεν πιστευω να χρεωνει την δευτερη γραμμη που προωθειται, ετσι? εννοω αν εισαι στη γραμμη 1 και δεχεσαι τηλεφωνημα που σε καλεσε στη γραμμη 2 δε χρεωνεσαι, σωστα? σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) ενω το τηλεφωνο λειτουργουσε κανονικα στην ελλαδα μολις βγηκε στο εξωτερικο δεν ειναι στο δικτυο. εννοειτε οτι η περιαγογη απο την εταιρεια ειναι ανοιχτη. εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει συμβει ? καποιο στιγμη θυμαμε μεσα στο μενυ ειδα κατι που ελεγε "περιαγωγη" μηπως εχει σχεση ! μηπως ενεργοποιητε ΚΑΙ απο το τηλεφωνο ? εχει κανεις καμια ιδεα ? HELP μιας και το ατομο ειναι εψωτερικο και δεν μπορει να επικοινωνισει.... Edited December 5, 2010 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 ενω το τηλεφωνο λειτουργουσε κανονικα στην ελλαδα μολις βγηκε στο εξωτερικο δεν ειναι στο δικτυο. εννοειτε οτι η περιαγογη απο την εταιρεια ειναι ανοιχτη. εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει συμβει ? καποιο στιγμη θυμαμε μεσα στο μενυ ειδα κατι που ελεγε "περιαγωγη" μηπως εχει σχεση ! μηπως ενεργοποιητε ΚΑΙ απο το τηλεφωνο ? εχει κανεις καμια ιδεα ? HELP μιας και το ατομο ειναι εψωτερικο και δεν μπορει να επικοινωνισει.... Πρέπει να ενεργοποιηθεί και από το τηλέφωνο. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Πρέπει να ενεργοποιηθεί και από το τηλέφωνο. απο την μια με σωζεις μιας και μου λυνης μια μεγαλη απορια σε σχεση με το γιατι δεν παιζει, αλλα δημιουργιτε ενα τεραστιο προβλημα. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΉΣΩ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ το πως θα το κανει. (βλεπεις δεν το εχω μπροστα μου το τηλ.) μπορεις να μου πεις που βρισκετε στο μενου η συγκεκριμενη ρύθμιση !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ρυθμίσεις/Ασύρματο και δίκτυα/Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Περιαγωγή δεδομένων. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ρυθμίσεις/Ασύρματο και δίκτυα/Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Περιαγωγή δεδομένων. εκει να φανταστω οτι εχει κατι που ενεργοποιητε και απενεργοποιητε και τελος !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Περασα σημερα το navigon (thanks to lazarosh) και πραγματικα ειναι απιστευτο.ουτε lag,ουτε αργει να κλειδωσει,ουτε τπτ.και επειδη δεν εχω βαση,το χα στο καθισμα του συνοδηγου και απλα το ακουγα χωρις να βλεπω.το συστηνω ευκολα σε οποιον θελει πλοηγηση στο κινητο! ειναι free εφαρμογη ή επι πληρωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 ειναι free εφαρμογη ή επι πληρωμη? ειναι επι πληρωμη..ωστοσο,αν θες,κατι μπορω να κανω..:rolleyes: :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Εντάξει κύριοι σας ευχαριστώ πολύ. Μόλις πέρασα και τη 2.1... ανυπόμονος όμως ότι είχα περάσει διαγράφηκαν! Πιατεύω να διορθώθηκε το θέμα ΒΤ... Όσω για τη φωτογραφία της οθόνης (δε ξέρω πως το λέτε σαν ορολογία στα Αγγλικά) εννοώ κάτι τέτοιο, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283546 Τα λέμε!! :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 ειναι επι πληρωμη..ωστοσο,αν θες,κατι μπορω να κανω..:rolleyes: :ninja: Αν μπορείς να κάνεις κάτι κ για εμάς......;)Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Περασα σημερα το navigon (thanks to lazarosh) και πραγματικα ειναι απιστευτο.ουτε lag,ουτε αργει να κλειδωσει,ουτε τπτ.και επειδη δεν εχω βαση,το χα στο καθισμα του συνοδηγου και απλα το ακουγα χωρις να βλεπω.το συστηνω ευκολα σε οποιον θελει πλοηγηση στο κινητο! το εβαλα κι εγω αλλα την πρωτη φορα που ξεκιναει μου ζηταει να κατεβασει χαρτες 2 gb... μπορω να το παρακαμψω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts