DaRk_dOg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Καλησπέρα σας, εχω ενα μικρο προβληματάκι, έκανα αναβάθμιση το κινητό μου, έχω το xperia 10 mini, πριν μου ερθεις το μυνημα ότι υπάρχει νεο λογισμικο για την συσκευή μου, οπως περιγράφεται τον τρόπο. Μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργεί το πλήκτρο τησ κάμερα, υπάρχει τρόπος να το διορθώσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1ον)Υπάρχει συγκεκριμένο thread για x10 mini/mini pro εδώ είναι για το X10. 2ον) Μετά την αναβάθμιση σε 2.1 το πλήκτρο της κάμερας απαιτεί περισσότερη πίεση, τσέκαρε λίγο αν ενεργοποιείται ασκώντας περισσότερη πίεση. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ XPERIA MINI 10... ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΑ ROOT ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ROM MANAGER ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ CLOCK WORK ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ XPERIA ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΝΩ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙ ΜΕΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ SONY ERICSSON...ΟΥΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ...ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ SE....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.... :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 26, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 2ον) Μετά την αναβάθμιση σε 2.1 το πλήκτρο της κάμερας απαιτεί περισσότερη πίεση, τσέκαρε λίγο αν ενεργοποιείται ασκώντας περισσότερη πίεση. "Πίεσε" το λίγο ... με ένα σφυρί ... :lol: :lol: Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ XPERIA MINI 10... ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΑ ROOT ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ROM MANAGER ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ CLOCK WORK ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ XPERIA ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΝΩ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙ ΜΕΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ SONY ERICSSON...ΟΥΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ...ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ SE....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.... Χμ... και εγώ θέλω πολύ το ClockWork recovery στο mini αδερφέ, όμως η μαμά SE δεν ενστερνίστηκε τις ανάγκες μας και έχει χιλιοκλειδωμένο το recovery mode οπότε την πάτησες. Για να σβήσει το mini και να το βάλεις σε flash mode έχεις 2 επιλογές: 1ον) Έχεις ανοιχτό και έτοιμο το SEUS στο βήμα για σύνδεση της συσκευής. Πατάς μαζί τα κουμπιά "on/off" και το "home" για να κάνεις hard reset και αμέσως μετά το πλήκτρο της επιστροφής (όσο πιο γρήγορες κινήσεις μπορείς) και συνδέεις το usb στο κινητό. Αν τα κάνεις γρήγορα και συγχρονισμένα το SEUS θα "δει" το κινητό και θα το flashάρει. 2ον) Ανοίγεις το καπάκι της μπαταρίας: http://desmond.yfrog.com/Himg10/scaled.php?tn=0&server=10&filename=img00103201011051952.jpg&xsize=640&ysize=640 Βγάζεις το κάλυμα του φις της μπαταρίας: http://desmond.yfrog.com/Himg203/scaled.php?tn=0&server=203&filename=img00104201011051952222.jpg&xsize=640&ysize=640 Τραβάς το φίς με ένα κατσαβίδι με απαλές και ήρεμες κινήσεις για να αποσυνδεθεί: http://desmond.yfrog.com/Himg573/scaled.php?tn=0&server=573&filename=hghhh.jpg&xsize=640&ysize=640 Επανασυνδέεις με επίσης απαλές κινήσεις. Τώρα το κινητό σου είναι σβηστό, μπορείς να ακολουθήσεις την κλασική μέθοδο (πάτημα πλήκτρου επιστροφής) να το συνδέσεις στο SEUS και να flashαρεις. Τα credits για την δεύτερη μέθοδο πάνε στον mariosraptor από xda Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 "Πίεσε" το λίγο ... με ένα σφυρί ... :lol: :lol: Απαπα εσείς η νεολέρα! Όλα εύκολα τα θέλετε! Αν δεν σου βγάλει λίγο το λάδι για να πάρεις φωτό.. Αν δεν σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να βρεις τον τρόπο να το συγχρονίσεις... Αν δεν κάνει 10 χρόνια εώς να βγάλει την πολυπόθητη αναβάθμιση... ..τότε πως να αναπτύξεις με το κινητούλιιιι έντονη σχέση?! (αγάπης-μίσους) :lol::lol::p Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαίω απ τα γέλια :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Έκανε 2 επανεκκινήσεις μόνο του, εχθές και σήμερα... Έκανα επανεγκατάσταση λειτουργικού και βλέπουμε. Επίσης το wifi ακόμα και αν είμαι δίπλα στο router αποσυνδέεται και συνδέεται συνέχεια. Καμία ιδέα για το τι φταίει; Ευχαριστώ Edited November 25, 2010 by hariskar Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Έκανε 2 επανεκκινήσεις μόνο του, εχθές και σήμερα... Έκανα επανεγκατάσταση λειτουργικού και βλέπουμε. Επίσης το Wi-fi ακόμ και αν είμαι δίπλα στο router αποσυνδέεται και συνδέεται συνέχεια. Καμί ιδέα για το τι φταίει; Ευχαριστώ μηπως σου σβηνει η οθονη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Όχι, κάνει επανεκκίνηση, μου ζητάει PIN. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Παιδια γεια σας ξερεται που μπορω να βρω μικρο εφαρμογες για το κινητο μου?επισεις απο καποια σιτε που εχω κατεβασει καποια παιχνιδια δεν μπορω να τα στειλω μεσω bluetooth στο τηλεφωνο.εχω κανει εγκατασταση το λογισμικο αλλα δεν μπορω να στειλω ουτε θεματα ουτε κ εφαρμογες. πως γινονται ολα αυτα εχετε κανει κανενα fag να διαβασουμε? ευχαριστω πολυ Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightnt Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Καλησπερα. Να ρωτησω και εγω κατι. Για να κανω unroot το pro πρεπει να ξαναπερασω την 2.1? Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση Αγάπη είναι η μοναξιά που πρέπει στον καθένα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Όχι, κάνει επανεκκίνηση, μου ζητάει PIN. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες υπάρχει εκτεταμένη αναφορά στο θέμα των συνεχόμενων επανεκκινήσεων. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες υπάρχει εκτεταμένη αναφορά στο θέμα των συνεχόμενων επανεκκινήσεων. Ευχαριστώ. Δε μου κάνει επανεκκίνηση ούτε όταν το συνδέω με usb, αλλά σε τυχαίες στιγμές. Αναβάθμιση έκανα μόλις βγήκε, δηλ. πριν αρκετό καιρό και μέχρι εχθές δεν είχα πρόβλημα. Αν επιμείνει να κάνω φορμάτ στην SD; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) το φις για x10 mini pro που βρισκετε, υπαρχει αλλος τροπος? giorgos1374 διάβασε λίγο καλύτερα το post. Ο πρώτος τρόπος είναι πολύ εύκολος και δεν ενέχει "πείραγμα" hardware της συσκευής. Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο εξεζητημένος και αποτελεί "ύστατη" λύση όταν όλα τα άλλα δεν πιάνουν. Ευχαριστώ. Δε μου κάνει επανεκκίνηση ούτε όταν το συνδέω με usb, αλλά σε τυχαίες στιγμές. Αναβάθμιση έκανα μόλις βγήκε, δηλ. πριν αρκετό καιρό και μέχρι εχθές δεν είχα πρόβλημα. Αν επιμείνει να κάνω φορμάτ στην SD; Δεν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις. Δες και το άλλο που λένε τα υπόλοιπα παιδιά με το notification Edited November 25, 2010 by DaRk_dOg Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Mια ερώτηση για αυτούς που το έχουν αγοράσει και στέλνουν αρκετά μηνύματα... Γενικά βολεύει? Γιατί εγώ στέλνω αρκετά (καμία 20 τη μέρα) και έχω κανονικά μεν δάκτυλα αλλά δεν είναι και γυναικεία:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Mια ερώτηση για αυτούς που το έχουν αγοράσει και στέλνουν αρκετά μηνύματα... Γενικά βολεύει? Γιατί εγώ στέλνω αρκετά (καμία 20 τη μέρα) και έχω κανονικά μεν δάκτυλα αλλά δεν είναι και γυναικεία:lol::lol: μια χαρα ειναι απο θεμα δακτυλων κανενα προβλημα, βολευει πολυ και το τ9 για γρηγορα αποτελεσματα Edited November 25, 2010 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightnt Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Mια ερώτηση για αυτούς που το έχουν αγοράσει και στέλνουν αρκετά μηνύματα... Γενικά βολεύει? Γιατί εγώ στέλνω αρκετά (καμία 20 τη μέρα) και έχω κανονικά μεν δάκτυλα αλλά δεν είναι και γυναικεία:lol::lol: Εξαιρετικό με τα μηνύματα.......στέλνω περίπου 50-60 την ημέρα και βολευει αφάνταστα. Βέβαια αν έχεις κουπιά και όχι χέρια θα δυσκολευτείς λίγο!!!:):) Παράθεση Αγάπη είναι η μοναξιά που πρέπει στον καθένα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 σας ευχαριστώ:)... πλέον πείστηκα να το πάρω και εγώ :lol: είχα και ένα οικονομικό lg πιο παλιά με query πληκτρολόγιο και με είχε βολέψει (αν και το κινητό τα έφτυσε στο 8μηνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 καλησπερα θα ξανακανω μια ερωτηση που εχω ξανακανει, θελω να σβησω τις επαφες εκανα την διαδικασια ¨εφαρμογες κλπ κλπ. αποτελεσμα σβηστηκαν. τωρα στο κυριος θεμα κανω συνχρονιζμο με myphone explorer 179 επαφες τις περναω στην συσκευη κατεβαζω και το launcher pro plus παω προβολη επαφων -επαφες τηλεφωνου και μου εμφανιζει και του facebook συνολο 500+. αυτες απο που σβήνονται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 καλησπερα θα ξανακανω μια ερωτηση που εχω ξανακανει, θελω να σβησω τις επαφες εκανα την διαδικασια ¨εφαρμογες κλπ κλπ. αποτελεσμα σβηστηκαν. τωρα στο κυριος θεμα κανω συνχρονιζμο με myphone explorer 179 επαφες τις περναω στην συσκευη κατεβαζω και το launcher pro plus παω προβολη επαφων -επαφες τηλεφωνου και μου εμφανιζει και του facebook συνολο 500+. αυτες απο που σβήνονται?? έχεις μάλλον ανοιχτό τον αυτόματο συγχρονισμο Πήγαινε ρυθμίσεις - λογαριασμοί και συγχρονισμός και κάνε untick το "Αυτόματος συγχρονισμός" Μετά ξαναεπανέλαβε την διαδικασία διαγραφής των επαφών και συγχρονισμού με myphoneexplorer Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MigeL_D Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μπορεις να μου πεις φιλε ποια ειναι η δουλεια του contact remover???????? σβηνει ολες τις επαφες?????? τι μπορει να κανει????? ευχαριστω.... Επιλέγεις τις επαφές που θες να σβήσεις (έχει και select all, deselect all) με τικ και μετά με ένα κουμπί .... τις έσβησε!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 σας ευχαριστώ:)... πλέον πείστηκα να το πάρω και εγώ :lol: είχα και ένα οικονομικό lg πιο παλιά με query πληκτρολόγιο και με είχε βολέψει (αν και το κινητό τα έφτυσε στο 8μηνο) να παραθεσω και γω την αποψη μου γτ πραγματικα στελνω απειρα την μερα...χαιρομαι να στελνω μηνυματα μαυτο το κιν!χεχε!ειδικα αν παρεις το προ,θα σε βολεψει παρα πολυ κυριως αμα ποσταρεις αρκετα βολευει!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Πως αυξάνεται ο ήχος αγγίγματος οθόνης??? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Επανερχομαι στο θεμα μπαταριας. Δεν με ανεβαινει η αυτονομια με τιποτα. Απο 100% πηγα στα 23% σε 12 ωρες. Με 15 λεπτα wifi 10 λεπτα 3G 30 μισολεπτες κλησεις Φωτεινοτητα 60% Επανεκινηση μετα την φορτιση SetCpu 122-600 Autokiller στο optimum ADW Launcher Beutiful widgets (χωρις εφε καιρου) και κατι αλλα ψιλοwidgetakia... Ευτυχως που η δουλεια μου ειναι κοντα σε πριζα! Και οπως προειπα, εχω και 2 μπαταριες καβατζα. Κανω κατι λαθος ρε γμτ; Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Να κάνω και γω μια ερώτηση. Για το μινι χ10 υπάρχει κάποιο σπασμένο πρόγραμμα για gps ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts