Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αξιότιμοι συνφορουμίτες,

μόλις πήρα μεταγραφή από το τόπικ του Χ8 σε αυτό γιατί η κυρά μου κονόμησε ένα αι-φόουν και τσίμπησα την συσκευή. ερώτηση: το wisepilot είναι αν δεν κάνω λάθος το πρόγραμμα πλοήγησης από τη μαμά του (το Χ8 είχε το Ndrive δωρεάν) αλλά αρκετές φορές όταν ξεκινάω το πρόγραμμα μου λέει ότι η "εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη, δοκιμάστε αργότερα". πρέπει να κάνω κάτι ή το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ολίγον κούκου;

Το wisepilot χρησιμοποιεί σύνδεση στο internet για πλοήγηση οπότε μην το χρησιμοποιείς.

τα 2 προγραμματα που αναφερεις μπορει να ειναι πολυ καλα στην πλοηγηση ομως χρεωνεσαι και ειδικα αμα δεν εχεις τα δωρεαν μβ τοτε χρεωνεσαι αρκετα,μπορεις να κατεβασεις το navigon που ειναι και δωρεαν

Όταν δεν ξέρουμε καλό είναι να μην απαντάμε. Με το Ndrive δεν χρεώνεσαι μιας και το πρόγραμμα κάνει χρήση του gps δέκτη του κινητού.

Εγώ δεν πείραξα τίποτα....γιατί να μου το κάνει αυτό?Και τι να κάνω χειροκίνητα?

Να περάσεις τις ρυθμίσεις internet για το κινητό. Ή να δοκιμάσεις να συνδεθείς μέσω wifi.

Το κινητό παρουσιάζει ενα πρόβλημα με την ανάγνωση τον Ελληνικών στα εμαιλ.

Υπάρχει γραμματοσειρά που βάζουμε η βολευόμαστε ετσι;

-no root

-no custom

Ποιος email client;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το wisepilot χρησιμοποιεί σύνδεση στο internet για πλοήγηση οπότε μην το χρησιμοποιείς.

αν δεν κάνω λάθος, και το wisepilot σου δίνει την επιλογή να συνδέεται ή να μην συνδέεται στο ιντερνετ. στο συγκεκριμένο έχω ήδη κατεβάσει τους ελληνικούς χάρτες οπότε θεωρώ ότι δεν χρεώνομαι. αν ξέρεις κάτι περισσότερο, παρακαλώ διαφώτισε με.

zxr

Μέσω wifi δοκιμάζω.....αλλά τίποτα....απο εκεί και πέρα οι ρυθμίσεις είναι κανονικές απο ότι είδα....υπάρχει τρόπος αυτόματα να τις ξαναπεράσω απο την cosmote με κάποιο μήνυμα?Τι άλλο να να δω ?

Restart το router, restart το κινητό, εκκαθάριση όλων των ασύρματων δικτύων που είναι στην μνήμη του κινητού, αλλαγή στο κανάλι του router. Αυτές είναι οι συνηθισμένες κινήσεις. Αν δεν στρώσει πάμε σε πιο hard λύσεις όπως φλασάρισμα με SEUS αλλά νομίζω ότι παραπάει.

@veliouras

Do I need an internet connection to use Wisepilot?

Yes, you do.

You are not connected all the time though, only for a few seconds at a time when you for example perform searches, view maps or calculate routes.

https://www.wisepilot.com/nav11/site/portal.jsp?action=74

παιδια υπαρχει περιπτωση να βγει αυθεντικη αναβαθμιση σε 2.3?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

παιδια υπαρχει περιπτωση να βγει αυθεντικη αναβαθμιση σε 2.3?

Γιατι βγηκε η επίσημη 2.2 και εχασα επεισοδιο;

Γιατι βγηκε η επίσημη 2.2 και εχασα επεισοδιο;

:lol: Όχι, κανένα επεισόδιο δεν έχασες. Τελευταία επίσημη η 2.1 ως γνωστόν!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

αν αλλάξω kernel για παραδηγμα βάλω τον ZombiePanic με 2,3 και μετά θέλω να επαναφέρω ξανά 2,1 με τον stoc Kernel μπορώ με το Sony Ericsson PC Companion η πρέπει να ξανα περάσω εγώ τον stoc kernel ?

Μια φίλη μου έχει το xperia x10 mini με το οποίο και έκανε και κατέβαζε διάφορα από την επίσημη αγορά αλλά επίσης έσβησε κ κάτι φακέλους...

Τώρα αποτέλεσμα να μην μπορεί να δεχτεί μηνύματα... Θα πάω εάν είναι σπίτι της να το φτιάξω... Λέω να κάνω αναβάθμιση σε καμία 2,1 επίσημη γιατί δεν έχω όρεξη να κάψω τίποτα με τις custom Rom...εξάλλου με την 2,1 δεν είναι μια χαρά??

Περνάει εύκολα?

Γιατί με Sony Ericsson έχω καιρό να κάνω αναβάθμιση... Μην πω καλύτερα χρόνια... :-P

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :-)

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

παιδια επειδη χτες το βραδυ πειραξα καταλαθος το μενου γινετε να το επαναφερω με καποιο τροπο? δλδ να ειναι με την ιδια σειρα οπως το αγορασα?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Μια φίλη μου έχει το xperia x10 mini με το οποίο και έκανε και κατέβαζε διάφορα από την επίσημη αγορά αλλά επίσης έσβησε κ κάτι φακέλους...

Τώρα αποτέλεσμα να μην μπορεί να δεχτεί μηνύματα... Θα πάω εάν είναι σπίτι της να το φτιάξω... Λέω να κάνω αναβάθμιση σε καμία 2,1 επίσημη γιατί δεν έχω όρεξη να κάψω τίποτα με τις custom Rom...εξάλλου με την 2,1 δεν είναι μια χαρά??

Περνάει εύκολα?

Γιατί με Sony Ericsson έχω καιρό να κάνω αναβάθμιση... Μην πω καλύτερα χρόνια... :-P

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :-)

Ας δοκιμασει πρωτα μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και αν δεν δουλεψει τοτε ξαναπερνα την 2.1 (εκτος και αν εχεις την 1.6 οποτε κανε την αναβαθμιση να τελειωνει)

Καλησπέρα έχω ένα bluetooth headset HBH PV705 ή κάποιο παρόμοιο μοντέλο. Το είχα πάρει παλιά γύρω στο 2008. Δυστυχώς δεν το αναγνωρίζει το xperia mini pro..(miniC7VPro V21) ούτε όταν είχα και την εργοστασιακή 2.1 υπάρχει καμια μόντα να το συνδέσω ή κάνω κανα λάθος στην σύνδεση? (αρκετά κουλά εχω δει μέχρι τώρα)

EDIT: το ξαναδοκίμασα και δουλεύει τώρα... έμαθα και γω το μάθημα μου..Always read the ****ing manual

Edited by patirgerasimos

Γεια σας, για χαρτες, πλοηγηση κτλ, τι προγραμμα μπορω να χρησημοποιησω? πρεπει να το σπασω κιολας για να ειναι δωρεαν στην χρηση του? Σορρυ αλλα ειμαι νεος, ευχαριστω.

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα όπως το NDrive, το Sygic, το iGo κτλ. Δεν επιτρέπεται όμως η συζήτηση στο παρόν forum για παράνομους τρόπους απόκτησης λογισμικού οπότε προσοχή.

Τελικά του έκανα κανονικά αναβάθμιση στην 2.1 επίσημη και όλα καλά... Να ρωτήσω στο market δεν βγάζει το app2sd... Πως μπορώ να περνάω τις εφαρμογες στην καρτα μνήμης???

Ευχαριστώ :-)

Edit: το βρήκα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671

Αλλά να ρωτήσω... Εάν γίνει κάτι την εγγύηση την έχει? Ισχύει δηλαδή?

Και και ακόμα... Εάν το κάνω ext2 δεν θα το βλέπουν τα windows...κάτι που δεν θα βολέψει καθόλου... Εάν υπάρχει και άλλο....

Edited by vgnFE31h
Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Πως μπορω να ρυθμισω τις επαφες μου ωστε να φαινεται πρωτα το επωνυμο και μετα το ονομα...? (xperia x10 mini pro)

Νομιζω οτι στο android δεν γινεται αυτο.Πρεπει να ξαναγραψεις τις επαφες.

καλησπέρα παρατήρησα στο χ10 μου ότι η φώτος που τραβάω δεν βγαίνουν 5μεγα.π αλλά λιγότερο!τι μπορώ να κάνω?επίσης κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει συνολική ομιλία σε λεπτά άλλα και εισερχόμενες εξερχόμενες διαφορετικά?όπως τα κανονικά κινητά?:p

ευχαριστώ

Στις ρυθμισεις της καμερας ανεβασε την αναλυση σε 5mp

Δοκιμασε την εφαρμογη call meter

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω πως θα πάω στις ρύθμισης της κάμερας αφου από το μενού τις κάμερας δεν κατάφερα να το βρω:p

Προσωπικά και με original 2.2 βολεύομαι για να μεταφέρω τις εφαρμογές στην SD.

Παιδιά μη λέμε κάθε φορά τα ίδια, δεν υπάρχει official ούτε 2.2 ούτε φυσικά 2.3 και ούτε θα υπάρξει. Έχει λήξει στη 2.1 το θέμα με τις επίσημες αναβαθμίσεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro