Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λέγεται 'market'

Μιλάω απο ότι έψαξα για το market enabler... Στην εκδοση MiniCM 1.0.0 Alpha3 που είμαι χρειάζεται να το βάλω? Και κάτι ακόμα δεν μου δουλεύει ο φακός με το πρόγραμμα XPERIA Flashlight Led... χρειάζομαι κάποιες ρυθμίσεις για να δουλέψει?

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες x10mini 2.2 alpha3.....δεν μπορω να στειλω mms εχει κανεις το ιδιο θεμα?η να μου στειλει καποιος τισ ρυθμισεις?????για cosmote το ξεχασα να το αναφερω....lol Edited by Adambala

x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!!

htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p

Μιλάω απο ότι έψαξα για το market enabler... Στην εκδοση MiniCM 1.0.0 Alpha3 που είμαι χρειάζεται να το βάλω? Και κάτι ακόμα δεν μου δουλεύει ο φακός με το πρόγραμμα XPERIA Flashlight Led... χρειάζομαι κάποιες ρυθμίσεις για να δουλέψει?

το XPERIA Flashlight δεν δουλευη και σε μενα, δοκιμασε καποιον αλλο απο το market

σε x10mini pro μπαινει η 2.2 alpha3 ?η θα κανω αρ*******????????

στο pro μπαίνει αυτή η ρομ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783

Θα παρακαλέσω ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με το Χ10 mini 2.2 alpha3 να γράφεται στο αντίστοιχο topic.

Ας κρατήσουμε αυτό το topic για τις επίσημες rom.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android

Οι καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας - πολυμέσων

καλησπέρα παιδια! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. εχω το xpria mini με εκδοσι 2.1 update 1 κ δεν μπορω να συνδεθω στο gmail για να αποκτησω μετα προσβαση στο market.. προσπαθω μεσω wi fi κ οχι δικτυου.. στο youtube συνδεεται, στο fb επισης αλλα οταν παω να συνδεθω στο gmail με τιποτα δεν μπορει να κανει την συνδεση... (το mail το εχω φτιαξει απο τον υπολογιστη) ελπιζω να γινομαι κατανοητη... εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο? ευχαριστω εκ των προτερων...

Κάνε καθαρισμό της cache. Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές, βρες το market και κάνε clear data/clear cache.

Καλώς ήρθες!

σου ειναι ευκολο να μου πεις λιγακι τα βηματα πιο αναλυτικα (φανταζεσαι τον λογο...) πηγαινω ρυθμισεις - εφαρμογες - κ το μετα με μπερδευει... κ στην διαχειριση εφαρμογων κ στις υπηρεσιες που εκτελουνται δεν βρισκω το μαρκετ.....

help κανω εγκατασταση το Navigon.2.6.1.apk αλλα μετα δεν με αφηνει ουτε απο wifi ουτε απο pc να το βαλω.....το εχει φορτωσει κανενας?καμμια εθκολη λυση?30 λεπτα τωρα και ειναι ακομα στο 0% μεσω wifi......

Πως ελέγχω τι εφαρμογές τρέχουν στο background στο xperia mini;

Ευχαριστώ.

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

help κανω εγκατασταση το Navigon.2.6.1.apk αλλα μετα δεν με αφηνει ουτε απο wifi ουτε απο pc να το βαλω.....το εχει φορτωσει κανενας?καμμια εθκολη λυση?30 λεπτα τωρα και ειναι ακομα στο 0% μεσω wifi......

τι εννοεις οτι δε σαφηνει δεν καταλαβαινω:worry: τοχεις στην καρτα και θες να κανεις το setup?

myphone_2.png

Πως ελέγχω τι εφαρμογές τρέχουν στο background στο xperia mini;

Ευχαριστώ.

κατεβασε το autokiller

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαλλον με official ειμαι..

1,6 εχω και το χω κανει root.

Αρχικά, μήπως ήρθε η ώρα για 2.1?? Γιατί μένεις στην 1.6? Μετά από τη στιγμή που έχεις πρόβλημα χώρου πας για root ξανά και app2sd (υπάρχουν οι οδηγοί από τα παιδιά).

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπέρα,

Μπορεί να μου πει κάποιος πως να κάνω root με firmware 2.1.1.A.0.6 ? Με SuperOneCLick κολλάει στο Waiting For Device. Έχω από πριν ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων και δεν κάνω προσάρτηση SD.

Ευχαριστώ

Κατι μου βρωμαει...

ρε παιδες εχω την 0.24 με root , app2Sd , Xrecovery αλλα παρατηρισα μεσω του titanium οτι οσο εγκαθηστω εφαρμογες τοσο μειωνετε η εσωτερικη ενω η καρτα SD (a2sd) δεν γεμιζει..πως γινετε αυτο??

εχω 2 partition fat32 6.87GB και 1.05 ext2.

Στην εκαθαριση της Dalvik δεν εχει περιτα αρχεια..

EDIT: Το κινητο λειτουργει αψογα..

Nexus S The best

κομπλε με το navigon ηθελε να περασω τον χαρτη μεσω navigon fresh απο pc τωρα κατα ποσο locarei και βρισκει δορυφορους θα το δω στην πραξη,,,,ελπιζω να δουλευει.....

ερωτήση απο άσχετο με τα xperia....

έκανα χτες αναβάθμιση στο xperia mini της κοπέλας μου στην 2.1 , αφου κατέβασα το backup- restore προγραμματακι απο το market και έκανα backup.

η αναβάθμιση έγινε κανονικά, αλλά μετα πήγα να κάνω restore και μου επανέφερε τα πάντα εκτός απο τις επαφές, ένω λέει οτι τις κάνει restore δεν τις εμφανίζει στον τηλ καταλογο!

φανταστείτε τι έχω ακούσει απο χτες!!!

help anyone?

Occupational Therapist

Μολις κατευθασε micro sd 16GB Class 10, την αναγνωριζει (14,71GB διαθεσιμα) ωραια τωρα τι κανω? :lol:

Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παιρνανε οι εφαρμογες στην μνημη γιατι εχει βαρυνει πολυ και ψιλοσερενεται (δεν εχω βαλει και πολυ πραμα μεσα). Θα του κανω και ενα φορματακι μονο επαφες χρειαζομαι. Ισως και για iridium, custom (alpha) οχι ακομα.

Αν εχω καταλαβει καλα η διαδικασια ειναι

root -> xrecovery και format sd στο pc -> app2sd και για rom

root -> xrecovery -> irdium ή custom rom.

Η iridium δουλευει στην .06? Εχει καποιο Bug σαν την custom, ή ειναι ολα κομπλε?

Τα link ειναι ιδια? Γιατι αναφερονται σε προηγουμενες εκδοσεις. Root γινεται σε win xp sp3? Γιατι καπου διαβασα για vista και 7.

Edited by TIM-RANGER
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

έχω την

2.1-update1

Build 2.0.2.A.0.24

και μου έβγαλε update

Αν κάνω update τι χάνετε ?

1) Επαφές ?

2) Προγράμματα ?

3) Ρυθμίσεις ?

4) Root

5) Xrecovery ?

έχω την

2.1-update1

Build 2.0.2.A.0.24

και μου έβγαλε update

Αν κάνω update τι χάνετε ?

1) Επαφές ?

2) Προγράμματα ?

3) Ρυθμίσεις ?

4) Root

5) Xrecovery ?

Tα παντα!:)

Εκτος και αν κρατησεις backup για τις επαφες και τα μηνυματα.

Τα αλλα πρεπει να τα ξανακανεις απο την αρχη.

έχω την

2.1-update1

Build 2.0.2.A.0.24

και μου έβγαλε update

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα αλλά μάλλον δεν θα πάρω αφού υποθέτω ότι θα χαθεί το root, σωστά;

Επίσης γνωρίζει κάποιος τι περιλαμβάνει το νέο update;:p

Tα παντα!:)

Εκτος και αν κρατησεις backup για τις επαφες και τα μηνυματα.

Τα αλλα πρεπει να τα ξανακανεις απο την αρχη.

Οπότε no update

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro