Sanctuary Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 λέγεται 'market' Μιλάω απο ότι έψαξα για το market enabler... Στην εκδοση MiniCM 1.0.0 Alpha3 που είμαι χρειάζεται να το βάλω? Και κάτι ακόμα δεν μου δουλεύει ο φακός με το πρόγραμμα XPERIA Flashlight Led... χρειάζομαι κάποιες ρυθμίσεις για να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adambala Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) παιδες x10mini 2.2 alpha3.....δεν μπορω να στειλω mms εχει κανεις το ιδιο θεμα?η να μου στειλει καποιος τισ ρυθμισεις?????για cosmote το ξεχασα να το αναφερω....lol Edited February 27, 2011 by Adambala Παράθεση x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!! htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Μιλάω απο ότι έψαξα για το market enabler... Στην εκδοση MiniCM 1.0.0 Alpha3 που είμαι χρειάζεται να το βάλω? Και κάτι ακόμα δεν μου δουλεύει ο φακός με το πρόγραμμα XPERIA Flashlight Led... χρειάζομαι κάποιες ρυθμίσεις για να δουλέψει? το XPERIA Flashlight δεν δουλευη και σε μενα, δοκιμασε καποιον αλλο απο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 σε x10mini pro μπαινει η 2.2 alpha3 ?η θα κανω αρ*******???????? στο pro μπαίνει αυτή η ρομ:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961783 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Θα παρακαλέσω ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με το Χ10 mini 2.2 alpha3 να γράφεται στο αντίστοιχο topic. Ας κρατήσουμε αυτό το topic για τις επίσημες rom. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 για τα ελληνικά κανάλια τηλεόρασης καμια εφαρμογή ξέρει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Οι καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας - πολυμέσων Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopi_stav Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 καλησπέρα παιδια! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. εχω το xpria mini με εκδοσι 2.1 update 1 κ δεν μπορω να συνδεθω στο gmail για να αποκτησω μετα προσβαση στο market.. προσπαθω μεσω wi fi κ οχι δικτυου.. στο youtube συνδεεται, στο fb επισης αλλα οταν παω να συνδεθω στο gmail με τιποτα δεν μπορει να κανει την συνδεση... (το mail το εχω φτιαξει απο τον υπολογιστη) ελπιζω να γινομαι κατανοητη... εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο? ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Κάνε καθαρισμό της cache. Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές, βρες το market και κάνε clear data/clear cache. Καλώς ήρθες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopi_stav Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 σου ειναι ευκολο να μου πεις λιγακι τα βηματα πιο αναλυτικα (φανταζεσαι τον λογο...) πηγαινω ρυθμισεις - εφαρμογες - κ το μετα με μπερδευει... κ στην διαχειριση εφαρμογων κ στις υπηρεσιες που εκτελουνται δεν βρισκω το μαρκετ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adambala Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 help κανω εγκατασταση το Navigon.2.6.1.apk αλλα μετα δεν με αφηνει ουτε απο wifi ουτε απο pc να το βαλω.....το εχει φορτωσει κανενας?καμμια εθκολη λυση?30 λεπτα τωρα και ειναι ακομα στο 0% μεσω wifi...... Παράθεση x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!! htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Πως ελέγχω τι εφαρμογές τρέχουν στο background στο xperia mini; Ευχαριστώ. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 help κανω εγκατασταση το Navigon.2.6.1.apk αλλα μετα δεν με αφηνει ουτε απο wifi ουτε απο pc να το βαλω.....το εχει φορτωσει κανενας?καμμια εθκολη λυση?30 λεπτα τωρα και ειναι ακομα στο 0% μεσω wifi...... τι εννοεις οτι δε σαφηνει δεν καταλαβαινω:worry: τοχεις στην καρτα και θες να κανεις το setup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Πως ελέγχω τι εφαρμογές τρέχουν στο background στο xperia mini; Ευχαριστώ. κατεβασε το autokiller Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 κατεβασε το autokiller Ευχαριστώ. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 μαλλον με official ειμαι.. 1,6 εχω και το χω κανει root. Αρχικά, μήπως ήρθε η ώρα για 2.1?? Γιατί μένεις στην 1.6? Μετά από τη στιγμή που έχεις πρόβλημα χώρου πας για root ξανά και app2sd (υπάρχουν οι οδηγοί από τα παιδιά). Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Καλησπέρα, Μπορεί να μου πει κάποιος πως να κάνω root με firmware 2.1.1.A.0.6 ? Με SuperOneCLick κολλάει στο Waiting For Device. Έχω από πριν ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων και δεν κάνω προσάρτηση SD. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Κατι μου βρωμαει... ρε παιδες εχω την 0.24 με root , app2Sd , Xrecovery αλλα παρατηρισα μεσω του titanium οτι οσο εγκαθηστω εφαρμογες τοσο μειωνετε η εσωτερικη ενω η καρτα SD (a2sd) δεν γεμιζει..πως γινετε αυτο?? εχω 2 partition fat32 6.87GB και 1.05 ext2. Στην εκαθαριση της Dalvik δεν εχει περιτα αρχεια.. EDIT: Το κινητο λειτουργει αψογα.. Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adambala Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 κομπλε με το navigon ηθελε να περασω τον χαρτη μεσω navigon fresh απο pc τωρα κατα ποσο locarei και βρισκει δορυφορους θα το δω στην πραξη,,,,ελπιζω να δουλευει..... Παράθεση x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!! htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 ερωτήση απο άσχετο με τα xperia.... έκανα χτες αναβάθμιση στο xperia mini της κοπέλας μου στην 2.1 , αφου κατέβασα το backup- restore προγραμματακι απο το market και έκανα backup. η αναβάθμιση έγινε κανονικά, αλλά μετα πήγα να κάνω restore και μου επανέφερε τα πάντα εκτός απο τις επαφές, ένω λέει οτι τις κάνει restore δεν τις εμφανίζει στον τηλ καταλογο! φανταστείτε τι έχω ακούσει απο χτες!!! help anyone? Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) Μολις κατευθασε micro sd 16GB Class 10, την αναγνωριζει (14,71GB διαθεσιμα) ωραια τωρα τι κανω? :lol: Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παιρνανε οι εφαρμογες στην μνημη γιατι εχει βαρυνει πολυ και ψιλοσερενεται (δεν εχω βαλει και πολυ πραμα μεσα). Θα του κανω και ενα φορματακι μονο επαφες χρειαζομαι. Ισως και για iridium, custom (alpha) οχι ακομα. Αν εχω καταλαβει καλα η διαδικασια ειναι root -> xrecovery και format sd στο pc -> app2sd και για rom root -> xrecovery -> irdium ή custom rom. Η iridium δουλευει στην .06? Εχει καποιο Bug σαν την custom, ή ειναι ολα κομπλε? Τα link ειναι ιδια? Γιατι αναφερονται σε προηγουμενες εκδοσεις. Root γινεται σε win xp sp3? Γιατι καπου διαβασα για vista και 7. Edited February 28, 2011 by TIM-RANGER Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 έχω την 2.1-update1 Build 2.0.2.A.0.24 και μου έβγαλε update Αν κάνω update τι χάνετε ? 1) Επαφές ? 2) Προγράμματα ? 3) Ρυθμίσεις ? 4) Root 5) Xrecovery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 έχω την 2.1-update1 Build 2.0.2.A.0.24 και μου έβγαλε update Αν κάνω update τι χάνετε ? 1) Επαφές ? 2) Προγράμματα ? 3) Ρυθμίσεις ? 4) Root 5) Xrecovery ? Tα παντα!:) Εκτος και αν κρατησεις backup για τις επαφες και τα μηνυματα. Τα αλλα πρεπει να τα ξανακανεις απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 έχω την 2.1-update1 Build 2.0.2.A.0.24 και μου έβγαλε update Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα αλλά μάλλον δεν θα πάρω αφού υποθέτω ότι θα χαθεί το root, σωστά; Επίσης γνωρίζει κάποιος τι περιλαμβάνει το νέο update;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Tα παντα!:) Εκτος και αν κρατησεις backup για τις επαφες και τα μηνυματα. Τα αλλα πρεπει να τα ξανακανεις απο την αρχη. Οπότε no update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts