Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το οκ δηλωνεις οτι το διαβασες και κλεινει.

Με το δευτερο ,παλι δηλωνεις οτι το διαβασες, κλεινει και σε ανοιγει την "εφαρμογη" χρηση μπαταριας ωστε να ενημερωθεις τι καταναλωσε μπαταρια στο κινητο σου και εφτασες σε αυτο το σημειο

edit: Ξερει κανεις αν μπορουμε να ακυρωσουμε αυτη την προειδοποιηση? ή να βγαινει μονο στο 5%?

σευχαριστω για την απαντηση σου.οταν μου ξανασυμβει θα ποσταρω για να επιβεβαιωσω!

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έμαθα ότι είναι προσφορά η οποία θα ισχύει για μικρό χρονικό διάστημα.

αν αποσυρθεί αύριο μεθάυριο θα ταιριάζει ύποπτα με αυ΄τη την ιστορία

http://www.telecomnews.gr/top-story/1280-2011-01-23-21-48-15.html

Παντως η τιμη του στα 149 ευρω ειναι παρα πολυ καλη..

Αργω να πληρωθώ δεν ξερω αμα θα την προλάβω αυτην την προσφορα, μηπως εχει ρωτησει κανεις για ποσο θα διαρκεσει?

Ευχαριστω!!!

Nova only Edge SA For Ever.. 

Παιδια ξερει καποιος να μου πει αν βαλω στο κινητο μου (mini pro) to app2sd την καρτα μνημης πρεπει να την διαμορφωσω σε ext2 συμφωνα με τον dark η μπορω και σε ext3?η μνημη ειναι 4gb.class δεν γνωριζω.απο την καρτα μνημης τα περιεχομενα της μπορω να τα αντιγραψω στο pc μου και οταν γινει η διαδικασια να τα αντιγραψω απο το pc στο σωστο particion(sd/card) και να δουλευουν ολα οπως πριν χωρις προβληματα????

Ίσως δεν έχει διευκρινιστεί αρκετά η χρήση του xrecovery όσον αφορά την λειτουργία backup&restore..

Όταν κάνεις ένα nandroid backup με το xrecovery, παίρνεις ένα ακριβές αντίγραφο των /system, /data και /cache partition σε αρχείο εικόνας δίσκου (.img).

Αυτό σημαίνει πως όταν επαναφέρεις με restore, στην ουσία flashάρεις ξανά αυτά τα partition με το περιεχόμενο του backup.

Με update μέσω SEUS κάνεις συνολικό flash που διαγράφει τα πάντα και πρέπει να ξαναπεράσεις τα πάντα από την αρχή.

Ναι το καταλαβα φιλε dark.! αμα κανω update το κινητο μεσω wi-fi (ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > ενημερωση λογισμικου) παλι διεγραφοντε τα παντα?? ή απλος περναει το καινουργιο firmware πανω απο το παλιο firmware χωρις να πειραχθει τιποτα αλλο?

ΥΓ: Οριστε το καινουργιο x10mini/pro πως θα ειναι ---> http://www.techgear.gr/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-successor-photos-leaked-15336

ΥΓ2: Αν παρω αυτην την καρτα ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569136 ) για να περασω το app2SD Θα την χωρισω σε FAT32 και Ext2 ή Ext3 ??

Edited by MaNoS-7-
Nexus S The best

ΥΓ: Οριστε το καινουργιο x10mini/pro πως θα ειναι ---> http://www.techgear.gr/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-successor-photos-leaked-15336

μη μου τα κανετε αυτα ρε παιδια...εχω ακομα ποσους μηνες μεχρι να ξεπληρωσει τις δοσεις του mini pro.το θελω το καινουριο σαν τρελος!

αν και το ασημι πληκτρολογιο που χει το τωρινο μαρεσει περισσοτερο...:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

μη μου τα κανετε αυτα ρε παιδια...εχω ακομα ποσους μηνες μεχρι να ξεπληρωσει τις δοσεις του mini pro.το θελω το καινουριο σαν τρελος!

αν και το ασημι πληκτρολογιο που χει το τωρινο μαρεσει περισσοτερο...:O

Γαμωτο, αν βγει αυτο δεν με βλεπω να παιρνω το nexus s....

Αλλα προς το παρων ειναι απλα φημες οποτε περιμενουμε :rolleyes:

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω κάποια πραγματάκια για τα δύο αυτά κινητά που το πιο πιθανόν έχουν αναφερθεί.

1) Αρχικά θέλω να μάθω τι sar έχουν αυτές οι συσκευές (είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάω πλέον στα κινητά)

2)και έχω ακούσει για κάποιο xperia πως την εφαρμογή του bluetooth για να στέλνεις αρχεία πρέπει να την κατεβάσεις, αληθεύει;

Το πιο σημαντικό είναι να μη σταματάς πότε να ρωτάς. Η περιέργεια έχει το δικό της λόγο ύπαρξης. Αϊνστάιν Άλμπερτ

Έχει βρει μήπως κανείς εφαρμογή για ραδιόφωνο παιδιά απτο μαρκετ??Δεν με καλύπτει αυτή του κινητού μας..βασικά αυτό που θέλω είναι να χει επιλογή να μπορώ να κάνω ηχογράφηση απτο ραδιο όταν ακούω κάτι,απ΄όσο έχω κοιτάξει το μαμισιο δεν το έχει αυτό..any ideas???

Καλησπερα ξερει κανεις τι θα συμβη αν μεταφερω το Gallery 3D απο system app σε data app και το κανω zipalign?? Γινετε η θα κανω πατατα?

EDIT: Ok το κανα πετυχε

Edited by ion008
Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

Καλησπερα ξερει κανεις τι θα συμβη αν μεταφερω το Gallery 3D απο system app σε data app και το κανω zipalign?? Γινετε η θα κανω πατατα?

zipalign νομιζω πως ειναι ηδη, αλλα ηια την μεταφορα δεν θα εχεις κανενα προβλημα, το μονο που χρειαζεται ειναι ενα restart.

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=53076&selectedCategoryId=93

Δεν είναι πολύ καλή η τιμή του?Τι λέτε αξίζει να το πάρω?

Με αυτη την τιμη δεν χρειαζεται καν να το σκεφτεσαι.

Με αυτη την τιμη δεν χρειαζεται καν να το σκεφτεσαι.

Επειδή είναι θέμα επιδότησης και θέλω αύριο να το πάρω....λογικά και σε κατάστημα τόσο δεν θα έχει?

Μπορείτε να μου πείτε μία σύντομη περιγραφη ... πραγματικών εντυπώσεων..(μπαταρία,οθόνη,κάμερα,σημα,υλικά κατασκευής και τι υπέρ και τι κατά έχει...?)

Πριν λίγες μέρες ήμουν για το Χ8 και το mini pro...ποιες οι σημαντικές διαφορές με αυτα τα δύο?

Παντως η τιμη του στα 149 ευρω ειναι παρα πολυ καλη..

Αργω να πληρωθώ δεν ξερω αμα θα την προλάβω αυτην την προσφορα, μηπως εχει ρωτησει κανεις για ποσο θα διαρκεσει?

Ευχαριστω!!!

πηγα εγω σημερα!μεχρι εξαντλησης αποθεματων ισχυει η προσφορα!

zipalign νομιζω πως ειναι ηδη, αλλα ηια την μεταφορα δεν θα εχεις κανενα προβλημα, το μονο που χρειαζεται ειναι ενα restart.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Δεν ηταν zipaligned αλλα με την μεταφορα το εκανα με adb mask controler και ολα καλα :happy:

ΥΓ παει σφεντονα επιτελους

Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

Επειδή είναι θέμα επιδότησης και θέλω αύριο να το πάρω....λογικά και σε κατάστημα τόσο δεν θα έχει?

Μπορείτε να μου πείτε μία σύντομη περιγραφη ... πραγματικών εντυπώσεων..για το mini

(μπαταρία,οθόνη,κάμερα,σημα, και τι υπέρ και τι κατά έχει...?) Please help me

Edited by axilleaslarisa

Ίσως δεν έχει διευκρινιστεί αρκετά η χρήση του xrecovery όσον αφορά την λειτουργία backup&restore..

Όταν κάνεις ένα nandroid backup με το xrecovery, παίρνεις ένα ακριβές αντίγραφο των /system, /data και /cache partition σε αρχείο εικόνας δίσκου (.img).

Αυτό σημαίνει πως όταν επαναφέρεις με restore, στην ουσία flashάρεις ξανά αυτά τα partition με το περιεχόμενο του backup.

Με update μέσω SEUS κάνεις συνολικό flash που διαγράφει τα πάντα και πρέπει να ξαναπεράσεις τα πάντα από την αρχή.

Ναι το καταλαβα φιλε dark.! αμα κανω update το κινητο μεσω wi-fi (ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > ενημερωση λογισμικου) παλι διεγραφοντε τα παντα?? ή απλος περναει το καινουργιο firmware πανω απο το παλιο firmware χωρις να πειραχθει τιποτα αλλο?

ΥΓ2: Αν παρω αυτην την καρτα ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569136 ) για να περασω το app2SD Θα την χωρισω σε FAT32 και Ext2 ή Ext3 ??

καποια απαντηση?? :wacko:

Nexus S The best

[...]

καποια απαντηση?? :wacko:

Συνήθως οι OTA αναβαθμίσεις δεν πειράζουν τα δεδομένα χρήστη (να μην σε πάρω και στον λαιμό μου όμως..)

Κανονική εγκατάσταση του App2SD προϋποθέτει ext2 (καθώς το ext3 δεν υποστηρίζεται ευθέως από το κινητό μας.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείτε να μου πείτε μία σύντομη περιγραφη ... πραγματικών εντυπώσεων..για το mini

(μπαταρία,οθόνη,κάμερα,σημα, και τι υπέρ και τι κατά έχει...?) Please help me

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...?

Να ρωτήσω ακόμα πόσο SAR έχει το mini?

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...?

Να ρωτήσω ακόμα πόσο SAR έχει το mini?

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/sarinformation/xperiax10mini?cc=gr&lc=el

Rules are meant to be broken :shifty:

πες μου αν αξίζει........

χωρις να θελω να φανω κακος αλλα η ιδια ερωτηση εχει απαντηθει μπορει εκατονταδες φορες και ειναι κριμα τα ιδια ποστ να επαναλαμβανονται τοσες φορες

οι πιο πολλοι εδω ειναι ευχαριστημενοι με το κινητο οσο καιρο διαβαζω το φορουμ συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου

οσον αφορα την μπαταρια δεν διαρκει παρα πολυ, σε εμενα 2 μερες και κατι με κανονικη χρηση

τωρα για πιο συγκεκριμενες γνωμες σε πιο συγκεκριμενα πραγματα με λιγο ψαξιμο θα βρεις παρα πολλες πληροφοριες στο φορουμ

φιλικα

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!Τα custom fonts τα έχει κάποιος???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro