Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά να ρωτήσω..

καπου διάβασα οτι ο μεγάλος αδελφός-Χ10-θα πάρει άμεσα-ξεκινησε ηδη-dual touch..

για μας υπάρχει καποια πιθανότητα-ενημέρωση-?

Κανονικά είναι να πάρει το ίδιο update με το μεγάλο X10:

HW Version	SW Version	Date Certified
   A	        2.1.A.0.390     Jan 14, 2011

Περισσότερα για τα certified firmware εδώ

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δηλαδη εσυ οταν περνας μια εφαρμογη (.apk) στην εξωτερικη σου καρτουλα και κανεις εγκατασταση με manager,σου τρωει και εσωτερικη μνημη?

Μα αν δεν χρησιμοποιήσει εσωτερική μνήμη, που θα εγκατασταθεί; Χωρίς app2sd, όταν κάνεις εγκατάσταση σε ένα οποιοδήποτε .apk αυτό πάει και αντιγράφεται στο /data/app μέσα στην εσωτερική μνήμη και μπορεί να δημιουργεί αρχεία και στο /data/data (πάλι εσωτερική μνήμη).

@Dark πότε περίπου το περιμένουμε στις ελληνικές branded μας; Σε κανένα μήνα ή λιγότερο;

Μα αν δεν χρησιμοποιήσει εσωτερική μνήμη, που θα εγκατασταθεί; Χωρίς app2sd, όταν κάνεις εγκατάσταση σε ένα οποιοδήποτε .apk αυτό πάει και αντιγράφεται στο /data/app μέσα στην εσωτερική μνήμη και μπορεί να δημιουργεί αρχεία και στο /data/data (πάλι εσωτερική μνήμη).

@Dark πότε περίπου το περιμένουμε στις ελληνικές branded μας; Σε κανένα μήνα ή λιγότερο;

Άγνωστο kalas, ακόμα δεν έχει ακουστεί τπτ αλλά υπολογίζω και σε λιγότερο. Εν πάσει περιπτώσει, με το που σκάσει μύτη το update θα έχουμε και flashable πακετάκι για dualtouch σε κάθε rom οπότε δεν θέλω άγχος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη χωρις app2sd δεν γινεται να κανεις εγκατασταση ενα παιχνιδι και να δημιουργησει τα αρχεια του μονο στην εξωτερικη.αυτο που νομιζα ειναι οτι ο,τι κατεβαζεις απο το market απευθειας στο κινητο σου τρωει εσωτερικη.και ο,τι κανεις εγκατασταση απο την sd,σου τρωει εξωτερικη.πολυ fail??:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άγνωστο kalas, ακόμα δεν έχει ακουστεί τπτ αλλά υπολογίζω και σε λιγότερο. Εν πάσει περιπτώσει, με το που σκάσει μύτη το update θα έχουμε και flashable πακετάκι για dualtouch σε κάθε rom οπότε δεν θέλω άγχος.

Μπα, δεν με τρώει το άγχος, απλώς θα με βόλευε να αργήσει, για να σετάρω το κινητό από την αρχή στην .390 μετά την εξεταστική. Αλλά αφού λες ότι θα μπαίνει και χωρίς πολλά πολλά, ας έρθει όποτε θέλει...

δηλαδη χωρις app2sd δεν γινεται να κανεις εγκατασταση ενα παιχνιδι και να δημιουργησει τα αρχεια του μονο στην εξωτερικη.αυτο που νομιζα ειναι οτι ο,τι κατεβαζεις απο το market απευθειας στο κινητο σου τρωει εσωτερικη.και ο,τι κανεις εγκατασταση απο την sd,σου τρωει εξωτερικη.πολυ fail??:ninja:

Fail ναι, γι' αυτό και στην froyo μπορούν να επιλέξουν μέρος αποθήκευσης... Αλλά για εμάς, μόνο internal.:)

Fail ναι, γι' αυτό και στην froyo μπορούν να επιλέξουν μέρος αποθήκευσης... Αλλά για εμάς, μόνο internal.:)

φιλε μου....ανακαλυψα την αμερικη...:O :rolleyes:

ποσο ασχετος ειμαι τελικα!!γουσταρω!

8ενκς οπως και να χει...μαλλον ο κολλητος μου παει για app2sd...:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε Kalas....!!!!

Μπορει να μου προτεινεις μια καλη εφαρμογη για να μπορω να αναπαραγω διαφορα format video στο mini-pro...π.χ .avi / .dvix / τα παντα ολα......????

Εκτος απο arcMedia που δοκιμαζω την εφαρμογη,,,και περιεργος μετα το download δεν υπαρχει πουθενα στο συστημα....

Σ'ευχαριστω....

Φιλε Kalas....!!!!

Μπορει να μου προτεινεις μια καλη εφαρμογη για να μπορω να αναπαραγω διαφορα format video στο mini-pro...π.χ .avi / .dvix / τα παντα ολα......????

Εκτος απο arcMedia που δοκιμαζω την εφαρμογη,,,και περιεργος μετα το download δεν υπαρχει πουθενα στο συστημα....

Σ'ευχαριστω....

yxplayer αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι παιζει divx :worry:

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

yxplayer αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι παιζει divx :worry:

Ούτε εγώ ξέρω στα σίγουρα, γιατί δεν έχω κάτσει να δω κάτι άλλο στην μικροσκοπική μας οθόνη, μόνο youtube και αυτό λίγο...

φιλε μου....ανακαλυψα την αμερικη...:O :rolleyes:

ποσο ασχετος ειμαι τελικα!!γουσταρω!

8ενκς οπως και να χει...μαλλον ο κολλητος μου παει για app2sd...:lol::lol:

Δλδ αμα εχουμε το app2sd,στο τηλεφωνο μας,οταν κανουμε εγκατασταση ενα προγραμα-παιχνιδι,αυτο αντι να παει και να εγκατασταθει στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου,τελεικα με το app2sd το εγκαθιστα στην εξωτερικη?

Καταλαβα καλα,η παλι καταλαβα λαθος!!!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δλδ αμα εχουμε το app2sd,στο τηλεφωνο μας,οταν κανουμε εγκατασταση ενα προγραμα-παιχνιδι,αυτο αντι να παει και να εγκατασταθει στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου,τελεικα με το app2sd το εγκαθιστα στην εξωτερικη?

Καταλαβα καλα,η παλι καταλαβα λαθος!!!!

Ένα από τα μεγάλα προτερήματα του Android 2.2 (Froyo) είναι η λειτουργία App2SD. Μιλάμε για μια εφαρμογή, η οποία δίνει στον χρήστη την επιλογή εγκατάστασης της εκάστοτε εφαρμογής είτε στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, είτε στην εξωτερική αποθήκευση (SD card). Αυτό θεωρητικά σημαίνει, πως το μόνο που περιορίζει τον αριθμό των εγκατεστημένων εφαρμογών, είναι ο διαθέσιμος χώρος της κάρτας μνήμης!

Στην έκδοση 2.1 του Android δεν έχουμε τέτοια επιλογή, τουλάχιστον όχι με την μορφή εφαρμογής. Χάρις στην δουλειά του wolfilein από τους xda όμως μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές στην κάρτα μνήμης με ένα πολύ έξυπνο script.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης να ξεκαθαρίσουμε πως με το συγκεκριμένο script δεν έχουμε την δυνατότητα να επιλέγουμε που θα γίνεται η εγκατάσταση. Μετά την διαδικασία δηλαδή η εγκατάσταση θα γίνεται αναγκαστικά στην κάρτα μνήμης (sd card).

Από εδώ.

Θελω dual touch!!!! Θελω update τωραααα!!!:lol:

Τι ειναι ρε παιδια το Dual Touch?;);)

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τι ειναι ρε παιδια το Dual Touch?;);)

Ειναι π.χ. να ζουμαρεις ή να ξεζουμαρεις με τα δυο δαχτυλα.

Αυτο δεν περιμενα να το δω, ειπαμε μεχρι linux καλα ειναι... Αλλα οχι και ετσι..... :( :(

http://i52.tinypic.com/2hs1a2x.jpg

http://i53.tinypic.com/24ctkcp.jpg

Σημ. Προς το παρων δεν τρεχει κανονικα, μονο σε console mode, επισης οταν αλλαζω ξανα απο android σε win95 παιρνει 2 δευτερολεπτα να επανελθει γιαυτο και δεν καταφερα να γραψω σωστα "dir" οπως φαινεται στο screenshot.. Περισσοτερα οταν τρεξει κανονικα.

Ειπα και εγω....

http://i52.tinypic.com/25kj3pk.jpg

Παντως πολυ ασταθες, μου εβγαλε ηδη bsod αρκετες φορες...

Ειπα και εγω....

http://i52.tinypic.com/25kj3pk.jpg

Παντως πολυ ασταθες, μου εβγαλε ηδη bsod αρκετες φορες...

Χαχαχα δοκίμασε windows 7, έχω ακούσει οτι είναι πιο σταθερά! :p

ΥΓ: Δοκίμασες ubuntu? Κάπου τα πήρε το μάτι μου bootαρισμένα σε nexus.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχα δοκίμασε windows 7, έχω ακούσει οτι είναι πιο σταθερά! :p

ΥΓ: Δοκίμασες ubuntu? Κάπου τα πήρε το μάτι μου bootαρισμένα σε nexus.

Μπα δεν μου αρεσουν τα 7, με xp κατι γινεται..... :p

Οταν παρω μια 16gb class10, θα δοκιμασω και ubuntu και debian και win98 και all2sd ταυτοχρονα... :D

ΥΓ: Αυτο που σε ρωτησα χθες ειχε καποια προοδο? θα ηταν ωραια να τρεχουμε και kernel οποτε θελουμε, ειδικα αν αυτος ο kernel ειναι custom ^^

Από εδώ.

ναι φιλτατε kalas το χω διαβασει αυτο απειρες φορες :p αλλα ημουν νυχτωμενος βαθυα νομιζοντας οτι αναφερεται ΜΟΝΟ σε ο,τι κατεβαζουμε απευθειας στο τηλεφωνο....οχι ο,τι περναμε χειροκινητα στην εξωτερικη.8ενκς!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΙ στο ΚΑΛΟ?! Πηγα σημερα να κανω ροοτ το κινητο.

και είπα να ξεκινησω να το κανω update πρωτα σε 2.0.2.Α.24 και μετά ροοτ.

Ανοιγω το SEUS στο pc, μου λεει διαλεξε κινητο,οκ διαλέγω χ10 μινι προ.

Πάτα το πισω <- παρατεταμένα ενώ βαζεις το καλώδιο ,οκ , μετα ξεκιναει ,κατεβαζει ενα update 100~ mB μου λεει το κλασσικο warning "αν κανετε αναβαθμιση χανετε τα δεδομενα κτλ κτλ εκτος της sim" το κάνω και παρόλο που εφαγα ολα τα settings ξανα στα μούτρα παω κανω ρυθμισεις wireless/gmail account μπλα μπλα...

και παω στο "σχετικά με το τηλεφωνο" και ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ 2.0.Α.0.504...

Αναλυτικά:

Εκδοση firmware : 2.1-update1

Εκδοση kernel: 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost #1

Aριθμος εκδοσης: 2.0.Α.0.504

Τι να κάνω?! :wacko:

Βάλαμε και vnc client?

Τελικα τι παιζει εδω ρε παιδια? Ειναι αυτο το remote desktop? Εχω παιδευτει απιστευτα γι αυτο και δεν εχω καταφερει τιποτα! Θα με λυσει τα χερια αν δουλεψει!! Δωστε info στο λαο!!!!!!!

Sent from my U20i using Tapatalk

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Θελω dual touch!!!! Θελω update τωραααα!!!:lol:

Τι να το κάνετε το dual touch ρε παιδιά σε τόσο μικρή οθόνη :p:p:)

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro