Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xαχα!!! Όχι πάντα cosmote είχα,παλιά κάρτα και τώρα σύνδεση και για το παλιο μου κινητό είχα κάνει ρυθμίσεις πριν κάμποσο μεν αλλά πρόσφατα δε και έιχα την ίδια σύνδεση!!Οπότε δεν έχω αλλάξει κάτι..θα ξαναπεράσω χειροκίνητα εγώ αυτά που έγραψες πάλι και θα δοκιμάσω..είδομεν.. θα σας ενημερώσω να σας πω αποτέλεσμα!! (Πάντως και γω έτσι ήξερα κινηση απενεργοποιημενη κ gsm μονο και μπορει να στέλνει τι να πω :worry: )

Φυσικά και πρέπει να έχεις ενεργή την κίνηση δεδομένων. Τα mms περιλαμβάνουν δεδομένα (φωτό κλπ σε σχέση με τα απλά sms).

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φυσικά και πρέπει να έχεις ενεργή την κίνηση δεδομένων. Τα mms περιλαμβάνουν δεδομένα (φωτό κλπ σε σχέση με τα απλά sms).

O ένας λέει ενεργή ο άλλος όχι!!Αποφασίστε θέλω να πάω και για ύπνο:lol::p Και πως θα λαμβάνω μμσ βρε dark,θα το χω παντα ανοιχτό??και που ξέρω γω τι γινεται??:worry: ουφ πολύ μπέρδεμα

Xαχα!!! Όχι πάντα cosmote είχα,παλιά κάρτα και τώρα σύνδεση και για το παλιο μου κινητό είχα κάνει ρυθμίσεις πριν κάμποσο μεν αλλά πρόσφατα δε και έιχα την ίδια σύνδεση!!Οπότε δεν έχω αλλάξει κάτι..θα ξαναπεράσω χειροκίνητα εγώ αυτά που έγραψες πάλι και θα δοκιμάσω..είδομεν.. θα σας ενημερώσω να σας πω αποτέλεσμα!! (Πάντως και γω έτσι ήξερα κινηση απενεργοποιημενη κ gsm μονο και μπορει να στέλνει τι να πω :worry: )

όπως έγραψες δεν πρέπει να είναι όλα τα πεδία ενεργοποιημένα σωστές είναι λογικά οι ρυθμίσεις που σου στέλνει ο παροχος

με το που πατάς αποστολή σε εμένα ενεργοποιείται μονο του το G

Edited by trap_1
Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall)

O ένας λέει ενεργή ο άλλος όχι!!Αποφασίστε θέλω να πάω και για ύπνο:lol::p Και πως θα λαμβάνω μμσ βρε dark,θα το χω παντα ανοιχτό??και που ξέρω γω τι γινεται??:worry: ουφ πολύ μπέρδεμα

Μια πολύ μπακαλίστικη λύση είναι να έχεις την κίνηση δεδομένων ανοιχτή και απλά να κρατήσεις μόνο το προφίλ mms στο κινητό και όχι τις ρυθμίσεις internet.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι εννοώ αναβάθμιση στο καινούριο 2.0.2.Α.0.24 για να την κάνω decrypt και mod για root.

Γίνεται να την κατεβάσω κάπως μέσω SEUS αλλά να μην προχωρήσω στο update-φλασάρισμα; Διατηρείται το xrecovery μήπως, ώστε μετά να κάνω restore; Όσο για αυτό που μου είπες στο προηγούμενο post σου, θα μου κάνεις decrypt τα αρχεία που σου έδωσα ή ακόμα καλύτερα να μου πεις πως θα το έκανες (ένα link, όχι οδηγίες και τέτοια) για να δοκιμάσω και εγώ; Thanks:)

Γίνεται να την κατεβάσω κάπως μέσω SEUS αλλά να μην προχωρήσω στο update-φλασάρισμα; Διατηρείται το xrecovery μήπως, ώστε μετά να κάνω restore; Όσο για αυτό που μου είπες στο προηγούμενο post σου, θα μου κάνεις decrypt τα αρχεία που σου έδωσα ή ακόμα καλύτερα να μου πεις πως θα το έκανες (ένα link, όχι οδηγίες και τέτοια) για να δοκιμάσω και εγώ; Thanks:)

Καλημέρα :) ,

Για να κάνεις decrypt υπάρχει μια διαδικασία που εξηγείται άψογα εδώ.

Δώσε προσοχή στην μετονομασία των αρχείων μετά το decrypt και την αποσυμπίεση.

Αν χρειαστείς οτιδήποτε pm me.

ΥΓ: Μη νομίζεις οτι σε ξέχασα για τα αρχεία που μου έστειλες, απλά τελειώνω ένα project και μου έχει καταναλώσει όλο τον προσωπικό μου χρόνο.

Άσε που έχω και κανά 20αριά system.img στον υπολογιστή μου και πρέπει να βρω που πάει τι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά την τελευταια αναβαθμηση εχω προβλημα με το

bluetοoth. Δηλαδή το πατάω για να ανοίξει και κολλάει κι ανοιγοκλείνει μόνο του. Όταν το πατάω να κλείσει κλείνει κανονικά :(. Καμιά ιδέα κανείς??

Ευχαριστω

N9 Best phone ever

Καλημέρα παιδιάαα!!!

Τλκ τα κατάφερα και το έφτιαξα το τηλ μου...! :)

Τώρα θέλω να με βοηθήσετε όμως...Ποια ROM μπορώ να περάσω για να αλλάζω θέματα?

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Οκ για το ροοτ:

Πηγαίνεις ρυθμίσεις/εφαρμογές και τικαρεις το "άγνωστες πηγές", μετά μπαίνεις στο "ανάπτυξη και τικαρεις το "εντοπισμός σφαλμάτων" και "να επιτρέπονται ψευδείς τοποθεσίες". Μετά κάνεις εγκατάσταση το z4root και πατάς Root. Η συσκευή σου θα κάνει επανεκκίνηση και είσαι έτοιμη.

Φίλε μου μήπως μπορεις να μου πεις που θα βρω το z4root?γιατι μεσα απο το markret δεν το βρίσκω,και εχω κανεις τις ρυθμισεις που λες ποιο πανω!!!!

Καλημέρα φίλοι,απο τοτε που μου περασαν την 2.1,ναι μεν ειναι κορυφαια σε σχεση με την 1.6,αλλα το τηλ μου τα εχει παιξει,με το ζορι κραταει η μπαταρια του ενα 24ωρο και μιλαμε χωρις να μιλαω καθολου,μονο μπαινω στο market,αλλα για λίγο.

Τι να πω πρεπει να κουβαλάω συνεχεια τον φορτιστη μαζι μου για να μην μεινω.

Αγόρασα μια καρτα 8gb και θελω να την περασω και να αλλάξω την μαμίσια,ελπιζω η διαδικασια που θα κανω να ειναι η σωστη γιατι ρωτησα ποιο πανω αλλα δεν μου απαντησε κανεις,λοιπον θα συνδεσω το τηλ με τον υπολογιστη,και μετα θα συνδεσω και την καρτα στον υπολογιστη,θα τικαρω την επιλογη στον υπολογιστη για εμφανιση τυχον κρυφων αρχειων και φακελων και μετα θα κανω αντιγραφη και επικκόληση τα αρχεια απο την καρτα του τηλ. στην καινουρια καρτα? Ετσι ειναι?Ελπιζω να το κανω σωστα!!!!!

Τελικα το βρήκα το Z4root,δλδ αν ττο τρεξω αυτο στο τηλ μου,γινομαι ο δχστης του συστηματος?και μπορω να σβησω οτι θελω απο εκει?ειναι τοσο απλο?γιατι πριν που διαβαζα πως να κανεις root μου φαινοταν σαν βουνο ολα αυτα που εβλεπα!!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έχω δοκιμάσει οτι application υπάρχει στο market για να μετρήσω κλήσεις και μηνύματα. Με τις κλήσεις πάντα ήμουν οκ αλλά τα μηνύματα δεν τα μετράει. Μετράει 1 στα 50. Προφανώς κάποια ρύθμιση του κινητού είναι λάθος. Έχει κανείς ιδέα τι φταίει?

ΑΠΟΡΙΕΣ:

Τον τελευταιο καιρο, λογω ελλειψης χρονου, δεν πολυασχοληθηκα στο να πειραξω το κινητο μου. Παρακολουθουσα ομως τα τοπικ του Android για να μεινω μεσα στα πραγματα. Παρολαυτα ομως, εχω χασει την μπαλα σχετικα με καποια πραγματα για τα οποια δεν εχει γινει καποιο ξεκαθαρο τοπικ. Οποτε θα ηθελα καποιος να με (μας) εξηγησει καποιους ορους:

xrecovery

Τι ακριβως ειναι? Θυμαμαι σε καποιο τοπικ, ειχε πει ο Dark_dog τα εξης λογια: "Ευχαριστα νεα για οσους εκαναν το ......, πλεον ενσωματονεται και το xrecovery". Που ειπωθηκε αυτο? Τι κανει το xrecovery στο κινητο μας? Πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα? Κατι πηρε το αυτι (ματι) μου, για καθολικο backup, ωστε να επανελθεις ακριβως στο ιδιο σημειο μετα απο καποιο προβλημα? Ισχυει? Περιλαμβανει τα παντα (και τα widget,τα παντα ολα?). Τι αλλο κερδιζουμε?

custom rom

Ψιλοεχω καταλαβει τι ειναι η ROM αλλα δεν εχω καταλαβει τι κερδιζεις αν αλλαξεις ROM! Τι εχει η δικια μας δηλαδη που δεν εχουν οι αλλες?

Επαναφορα σε προηγουμενη εκδοση 2.1

Πως γινεται τελικα? Θελει κατι απο τα παραπανω?

Αpp2SD

Εγω, που με φτανει ο χωρος του κινητου, να το κανω? Εχω να κερδισω κατι? Διαβασα οτι εχει καποιες ιδιαιτεροτητες (δεν βγαζουμε την καρτα με ανοιχτο το κινητο). Κατι αλλο? Το εχει κανει καποιος με μανισια καρτα να με πει διαφορα στην ταχυτητα?

JIT

VM heapsize 32

Zipaligned system apps

Για αλλη μια φορα (που να ψαχνω 475 σελιδες!), θα ηθελα μια εξηγηση για το τι ειναι αυτα, πως γινονται και τι επιπτωσεις εχουν

Ολα τα παραπανω εχουν καμια θετικη ή αρνητικη επιπτωση στην μπαταρια?

Ειμαι ετοιμος να αρχισω να σκαλιζω παλι το τηλεφωνο και θα ηθελα να εχω ξεκαθαρη εικονα για τα παραπανω

Τελος, παρακαλω και παλι τον Dark_Dog να κανει ενα ξεχωριστο τοπικ με τις εφαρμογες που μπορουν να αφαιρεθουν με ασφαλεια και τον τροπο (αν δεν εχεις χρονο φιλε μου, και δεν σε πειραζει, το κανω εγω)

Ευχαριστω πολυ απο τωρα ολους για τις απαντησεις και συγνωμη αν σας κουρασα με τις πολλες ερωτησεις.

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Έχω δοκιμάσει οτι application υπάρχει στο market για να μετρήσω κλήσεις και μηνύματα. Με τις κλήσεις πάντα ήμουν οκ αλλά τα μηνύματα δεν τα μετράει. Μετράει 1 στα 50. Προφανώς κάποια ρύθμιση του κινητού είναι λάθος. Έχει κανείς ιδέα τι φταίει?

To DroidStats δεν σε μετραει καλα? Εμενα με τα μετραει μια χαρα! Στελνω με Handcent...Εχω 2.1 rooted Nordic

ps. Επιτηδες δεν συγχωνευσα αυτο το post μου στο πρoηγουμενο, για να μεινει καθαρο το πρωτο. Ζητω την κατανοηση των mods:)

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

ΑΠΟΡΙΕΣ:

Τον τελευταιο καιρο, λογω ελλειψης χρονου, δεν πολυασχοληθηκα στο να πειραξω το κινητο μου. Παρακολουθουσα ομως τα τοπικ του Android για να μεινω μεσα στα πραγματα. Παρολαυτα ομως, εχω χασει την μπαλα σχετικα με καποια πραγματα για τα οποια δεν εχει γινει καποιο ξεκαθαρο τοπικ. Οποτε θα ηθελα καποιος να με (μας) εξηγησει καποιους ορους:

xrecovery

Τι ακριβως ειναι? Θυμαμαι σε καποιο τοπικ, ειχε πει ο Dark_dog τα εξης λογια: "Ευχαριστα νεα για οσους εκαναν το ......, πλεον ενσωματονεται και το xrecovery". Που ειπωθηκε αυτο? Τι κανει το xrecovery στο κινητο μας? Πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα? Κατι πηρε το αυτι (ματι) μου, για καθολικο backup, ωστε να επανελθεις ακριβως στο ιδιο σημειο μετα απο καποιο προβλημα? Ισχυει? Περιλαμβανει τα παντα (και τα widget,τα παντα ολα?). Τι αλλο κερδιζουμε?

custom rom

Ψιλοεχω καταλαβει τι ειναι η ROM αλλα δεν εχω καταλαβει τι κερδιζεις αν αλλαξεις ROM! Τι εχει η δικια μας δηλαδη που δεν εχουν οι αλλες?

Επαναφορα σε προηγουμενη εκδοση 2.1

Πως γινεται τελικα? Θελει κατι απο τα παραπανω?

Αpp2SD

Εγω, που με φτανει ο χωρος του κινητου, να το κανω? Εχω να κερδισω κατι? Διαβασα οτι εχει καποιες ιδιαιτεροτητες (δεν βγαζουμε την καρτα με ανοιχτο το κινητο). Κατι αλλο? Το εχει κανει καποιος με μανισια καρτα να με πει διαφορα στην ταχυτητα?

JIT

VM heapsize 32

Zipaligned system apps

Για αλλη μια φορα (που να ψαχνω 475 σελιδες!), θα ηθελα μια εξηγηση για το τι ειναι αυτα, πως γινονται και τι επιπτωσεις εχουν

Ολα τα παραπανω εχουν καμια θετικη ή αρνητικη επιπτωση στην μπαταρια?

Ειμαι ετοιμος να αρχισω να σκαλιζω παλι το τηλεφωνο και θα ηθελα να εχω ξεκαθαρη εικονα για τα παραπανω

Τελος, παρακαλω και παλι τον Dark_Dog να κανει ενα ξεχωριστο τοπικ με τις εφαρμογες που μπορουν να αφαιρεθουν με ασφαλεια και τον τροπο (αν δεν εχεις χρονο φιλε μου, και δεν σε πειραζει, το κανω εγω)

Ευχαριστω πολυ απο τωρα ολους για τις απαντησεις και συγνωμη αν σας κουρασα με τις πολλες ερωτησεις.

1. Xrecovery: Φαντάσου το σαν το απόλυτο εργαλείο διόρθωσης οτιδήποτε χαζομάρας έκανες (για αρχή). Το περνάς, παίρνεις backup, αλλάζεις τα φώτα στο κινητό και μετά κάνεις restore και ήταν σαν να μην το έκανες ποτέ.:) Όλα όλα επαναφέρονται, όπως ήταν την στιγμή του backup.

2. Απ' ότι ξέρω, δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στις ROM που κυκλοφορούν για το mini (αλλάζουν απλά τα θέματα και τα προγράμματα που έχουν μέσα, ή μπορεί να έχουν ενεργοποιημένα τα JIT, APP2SD φαντάζομαι). Αν υπάρχει κάποια super duper Rom φαντάζομαι θα αναφερθεί εδώ.

3. Για να πας στην προηγούμενη 2.1 έκδοση πρέπει να φλασάρεις το κινητό σου με ένα εργαλείο που λέγεται flashtool (του bin4ry), χρησιμοποιώντας μια generic rom. Μπορείς να το κάνεις και με την δική σου ελληνική ROM, αλλά θέλει περισσότερη κουβέντα.

4. Αν σου φτάνει ο χώρος του κινητού δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα, πιστεύω, μόνο ασυμβατότητες και κούραση. Το έχω κάνει εγώ στην εργοστασιακή, αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω ταχύτητες γιατί δεν το είχα ποτέ χωρίς αυτό.:P

5. JIT: Το κινητό μας χρησιμοποιεί την μηχανή Java. Από την έκδοση froyo και πάνω, ενεργοποίησαν αυτόν τον compiler που ονομάζεται JIT (Just in Time) ώστε να φορτώνουν οι εφαρμογές λίγο πιο γρήγορα απ' ότι χωρίς αυτόν. Εμείς του πηγαδιού με την 2.1 δεν το έχουμε, γι' αυτό το ενεργοποιούμε. Υποτίθεται ότι αυξάνει τις επιδόσεις του κινητού. (με απλά λόγια)

6. VM heapsize: Το Android ορίζει πόση μνήμη μπορεί να πιάσει κάθε εφαρμογή. Ανεβάζοντας το, επιτρέπουμε στην τάδε εφαρμογή να πιάσει περισσότερο χώρο και κατά συνέπεια, να δουλέψει πιο γρήγορα (πάλι υποτίθεται)

7. Jipalign: Είναι μια διαδικασία που βελτιστοποιεί την απόδοση μιας εφαρμογής (δεν θυμάμαι το πως). Όλες θα έπρεπε (σύμφωνα με το android developing) να είναι zipaligned, αλλά μπορεί κάποιες να μην είναι, και γι' αυτό προσπαθούμε να τις κάνουμε.

Πληροφορίες για ΟΛΑ τα παραπάνω, θα βρεις στους XDA.

Ελπίζω να απάντησα σωστά στα περισσότερα, αλλιώς παιδιά διορθώστε με.:)

Καλημέρα ,

Για να κάνεις decrypt υπάρχει μια διαδικασία που εξηγείται άψογα εδώ.

Δώσε προσοχή στην μετονομασία των αρχείων μετά το decrypt και την αποσυμπίεση.

Αν χρειαστείς οτιδήποτε pm me.

ΥΓ: Μη νομίζεις οτι σε ξέχασα για τα αρχεία που μου έστειλες, απλά τελειώνω ένα project και μου έχει καταναλώσει όλο τον προσωπικό μου χρόνο.

Άσε που έχω και κανά 20αριά system.img στον υπολογιστή μου και πρέπει να βρω που πάει τι!

Thanks για το link, έκανα το decrypt κανονικότατα (δεν βρήκα dsp1.sin όμως:wacko:) βρήκα και το sin2img, και προσπαθώ τώρα να παίξω στην κουζίνα μου.

Καταλαβαίνω απόλυτα βρε, έχεις τόση δουλειά και βοηθάς τόσο κόσμο, γι' αυτό και δεν ήθελα να σε φορτώσω με το δικό μου αλλά να μάθω το πως (ασ' το τελευταίο, και αυτό αν). Καλή επιτυχία με το project σου, κάτι μου θα λέει ότι θα είναι smoking (είδα μια pic με καπνό κάποιες σελίδες πίσω:p).

ερωτηση: σε περιπτωση που κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης) εφοσον εχουμε την 2.0.Α.0.504 και δε χρεισημοποιησουμε το SEUS η PC COMPANION υπαρχει περιπτωση να περασει την 2.0.Α.0.024 ??

Αφού δεν θα χρησιμοποιήσει internet και δεν θα συνδεθεί σε κανένα server για να πάρει το update, που θα το βρει;:blink: Δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο.

δοκιμασες το phonalyzr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παράκληση προς όλους τους χρήστες X10 mini pro:

Αν κάποιος έχει κάνει αναβάθμιση σε 2.0.2.A.0.24, μέσω SEUS, σε ελληνικό firmware (ναι αυτό με την εξοικονόμηση κόστους στα μηνύματα) αν μπορεί ας ανεβάσει παρακαλώ τα περιεχόμενα του φακέλου C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\τυχαίος_αριθμός!\blob_fs\ σε κάποιο από τα γνωστά site (4shared/mediaupload/mediafire κλπ)

Είναι γύρα στα 120Mb και καταλαβαίνω οτι είναι κόπος αλλά αν κάποιος μπορέσει να το κάνει θα ήμουν υπόχρεος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα και παλι

καμια βοηθεια σχετικα με το προβλημα που εχω με το Bluetooth ????

Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(

N9 Best phone ever

υπαρχει καπου η διαδικασια για την εγκατασταση Xrecovery για x10 mini pro ??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878427

Η ίδια είναι και για τα 2.

Καλησπερα και παλι

καμια βοηθεια σχετικα με το προβλημα που εχω με το Bluetooth ????

Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(

Δες λίγο αυτό:

Dark επειδή εξακολουθώ να έχω θέμα με το bluetooth (συνεχής επανεκκινήσεις όταν το ανοίγω), αν κάνω reset to factory settings με το xrecovery και στη συνέχεια το mod σου πάλι για τη 2.0.2.Α.0.24 θα είμαι ok λογικά ε? (όσο αναφορά τη 2.1 και το root). Ευχαριστώ για όλες σου τις απαντήσεις μέχρι τωρα..:D

Edit: Το δοκίμασα όπως το αναφέρω και δούλεψε κανονικά. Το πρόβλημα με το bluetooth λύθηκε..Μεγαλη υπόθεση το xrecovery..:D

Edited by kalas

Φίλε μου μήπως μπορεις να μου πεις που θα βρω το z4root?γιατι μεσα απο το markret δεν το βρίσκω,και εχω κανεις τις ρυθμισεις που λες ποιο πανω!!!!

Καλημέρα φίλοι,απο τοτε που μου περασαν την 2.1,ναι μεν ειναι κορυφαια σε σχεση με την 1.6,αλλα το τηλ μου τα εχει παιξει,με το ζορι κραταει η μπαταρια του ενα 24ωρο και μιλαμε χωρις να μιλαω καθολου,μονο μπαινω στο market,αλλα για λίγο.

Τι να πω πρεπει να κουβαλάω συνεχεια τον φορτιστη μαζι μου για να μην μεινω.

Αγόρασα μια καρτα 8gb και θελω να την περασω και να αλλάξω την μαμίσια,ελπιζω η διαδικασια που θα κανω να ειναι η σωστη γιατι ρωτησα ποιο πανω αλλα δεν μου απαντησε κανεις,λοιπον θα συνδεσω το τηλ με τον υπολογιστη,και μετα θα συνδεσω και την καρτα στον υπολογιστη,θα τικαρω την επιλογη στον υπολογιστη για εμφανιση τυχον κρυφων αρχειων και φακελων και μετα θα κανω αντιγραφη και επικκόληση τα αρχεια απο την καρτα του τηλ. στην καινουρια καρτα? Ετσι ειναι?Ελπιζω να το κανω σωστα!!!!!

Τελικα το βρήκα το Z4root,δλδ αν ττο τρεξω αυτο στο τηλ μου,γινομαι ο δχστης του συστηματος?και μπορω να σβησω οτι θελω απο εκει?ειναι τοσο απλο?γιατι πριν που διαβαζα πως να κανεις root μου φαινοταν σαν βουνο ολα αυτα που εβλεπα!!!!

Τελικά καταφερα με τον κωδικο που εδωσαν οι φιλοι ποιο πανω δλδ *#*#4636#*#*,να δω οτι το WIFI κατανάλωνε ολη την μπαταρια σε ενα 24ωρο,αν και ειναι τεσεκαρισμενο να ανοιγει οταν ξεκλειδωνει το τηλ,με το που το απενεργποιησα η μπαταρια ειναι εδω και αρκετες ωρες στο 90% και μου δειχνει πλεον οτι θα αποφορτιστει σε 58 ωρες.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

δοκιμασες το phonalyzr

Τα πάντα έχω δοκιμάσει και απλά πιστεύω οτι κάποια ρύθμιση στο κινητό μου φταίει.

Τα πάντα έχω δοκιμάσει και απλά πιστεύω οτι κάποια ρύθμιση στο κινητό μου φταίει.

Μήπως χρησιμοποιείς κάποιον task killer? Αν ναι αυτό είναι το πρόβλημα σου...

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

ρε παιδια τα mails πως γινεται να ερχονται κανονικα στην ωρα τους κι οχι οποτε μπαινεις στο gmail και τα συγχρονιζεις? βασικα δε με νοιαζει τοσο για το gmail, αλλα επειδη οπου να'ναι θα βαλω την 2gether καρτα της vodafone και θα πρεπει να σεταρω το εταιρικο μου mail στο pro μου, ειναι πολυ σημαντικο να ερχονται τα mails κανονικα οπως γινεται μεχρι στιγμης στο blackberry (εκει εχω για την ωρα την εταιρικη μου καρτα). και μια ακομα ερωτηση: το mail απο το blackberry (μεσω του πακετου data της vodafone με τα blackberry) λογικα ρυθμιζεται κανονικα και στο pro, ετσι? (γιατι ακουσα πως τετοια mail accounts μονο σε blackberry σεταρονται)

ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε!

Μήπως χρησιμοποιείς κάποιον task killer? Αν ναι αυτό είναι το πρόβλημα σου...

Εννοείται όχι task killer. Ξέρουμε οτι προκαλεί προβλήματα στο σύστημα.

ρε παιδια τα mails πως γινεται να ερχονται κανονικα στην ωρα τους κι οχι οποτε μπαινεις στο gmail και τα συγχρονιζεις? βασικα δε με νοιαζει τοσο για το gmail, αλλα επειδη οπου να'ναι θα βαλω την 2gether καρτα της vodafone και θα πρεπει να σεταρω το εταιρικο μου mail στο pro μου, ειναι πολυ σημαντικο να ερχονται τα mails κανονικα οπως γινεται μεχρι στιγμης στο blackberry (εκει εχω για την ωρα την εταιρικη μου καρτα). και μια ακομα ερωτηση: το mail απο το blackberry (μεσω του πακετου data της vodafone με τα blackberry) λογικα ρυθμιζεται κανονικα και στο pro, ετσι? (γιατι ακουσα πως τετοια mail accounts μονο σε blackberry σεταρονται)

ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε!

Άσε ενεργοποιημένο το συγχρονισμό στους λογαριασμούς σου, εγώ έχω και το gmail unread count, μόλις συνδεθεί στο internet μου τα πετάει αμέσως

Edited by darko_77

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro