Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παλικαρια ..δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει..αλλα πως γινεται η μεταφορα απο κινητο στην σελιδα της sonyericsson και αντιστροφα...??πριν κανω φορματ τα μετεφερα εκει...-δεν νθυμαμαι πως και τωρα θελω απο την σελιδα να τα ξαναμεταφερω στο κινητο..-μηπως καποιος μπορει να μου εξηγησει βημα-βημα την ολη διαδικασια?

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω

εαν κανω απο το titanium backup με την επιλογη batch αντιγραφο ασφαλειας για ολες τις εφαρμογες χρηστη και των δεδομενων συστηματος και μετα φλασαρω το κινητο μπορω αργοτερα να κανω επαναφορα του αντιγραφου και να ειναι ολα οπως ηταν πριν το φλασαρισμα?

δηλαδη να μην ξαναεγκαταστησω τιποτα?

Γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αν προσέξεις ένα δυο πραγματάκια:

Μετά από κάθε αλλαγή γραμμής θα πρέπει να πηγαίνεις <ρυθμίσεις> <ρυθμίσεις κλήσης> < προώθηση κλήσης> και να απενεργοποιείς την επιλογή <προώθηση πάντα>. Αν δεν το κάνεις, απλά δεν θα μπορείς να δέχεσαι κλήσεις από καμία γραμμή, αν και φαινομενικά όλα θα φαίνονται εντάξει!

Εγώ έχω μια κάρτα vodafone 2gether και με αυτό το κόλπο τη χρησιμοποιώ χωρίς προβλήματα.

Α! το καλό είναι ότι το τηλέφωνο δεν χρειάζεται να κάνει επανεκκίνηση σε κάθε αλλαγή της γραμμής.

Bill καταρχήν ευχαριστούμε πολύ για τα εξαιρετικά σου προγράμματα. Να σε ρωτήσω με τα sms δεν έχεις πρόβλημα στην 2gether της vodafone; Επίσης υπάρχει τρόπος να έχεις τη μία γραμμή από τις δύο κλειστές;

παλικαρια ..δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει..αλλα πως γινεται η μεταφορα απο κινητο στην σελιδα της sonyericsson και αντιστροφα...??πριν κανω φορματ τα μετεφερα εκει...-δεν νθυμαμαι πως και τωρα θελω απο την σελιδα να τα ξαναμεταφερω στο κινητο..-μηπως καποιος μπορει να μου εξηγησει βημα-βημα την ολη διαδικασια?

καποιος εθελοντης γνωστης....-βοηθεια....:!:

καποιος εθελοντης γνωστης....-βοηθεια....:!:

Στα εικονίδια σου κάπου θα βρείς το sync. Βάλε τούς κωδικούς σου και από εκεί θα το συγχρονίσεις με το site...

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

μια απορια, οταν κανετε reboot σας ανοιγει και το 3g????? στην 1.6 δεν ανοιγε

Ναι, νομίζω πως το κάνει και σε εμένα...

Στα εικονίδια σου κάπου θα βρείς το sync. Βάλε τούς κωδικούς σου και από εκεί θα το συγχρονίσεις με το site...

αυτο το κανουμε για μεταφορα απο κινητο σε υπολογιστη ?για το αντιστροφο..?

Εκανα την αναβάθμιση και εγω, η αρχική οθόνη ξεκλειδώνει με το μεσαιο πληκτρο και μετά σύρεις το εικονίδιο με το λουκέτο προς τα δεξιά. Το ίδιο και για να απαντήσεις σε μια κλήση, μετακινείς δεξιά το πράσινο εικονίδιο. Για τα υπόλοιπα δε γνωρίζω, μου πήγαν όλα καλά...

παιδάκια εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε δυο λόγια για το προ..σκέφτομαι να το πάρω..μ αρέσει που ναι έτσι μικρούλι κ έχει κ qwerty..αλλά πολλοί μ λένε οτι για smartphone έχει μικρή οθόνη και δε βολέυει για νετ η gps..επίσης απο θέμα μπαταρίας πως τα πάει αντέχει η λίγο να κάνεις κτ κ μετα off..?

Να το πάρεις, δε βλέπω κανένα πρόβλημα, από τη στιγμή που το αναβάθμισα έχει γίνει πολύ καλό και διπλασιάστηκε η διάρκεια της μπαταρίας. Μειονέκτημα είναι οτι το ξυπνητήρι δε δουλεύει με σβηστό το τηλέφωνο, οπότε αφήνοντας το αναμμένο όλη νύκτα τρώει ενέργεια. Είναι γρήγορο και στο ιντερνετ. Η φωτο μηχανή ειναι απλή χωρίς εξτρα λειτουργίες (αναπολώ το 3,2 cybershot k800). όμως βλέπω τώρα οτι στις δεκάδες εφαρμογές στο Android market που δίνονται δωρεάν, μπορείς να αλλάξεις τα πάντα στο τηλέφωνο, ακόμη και τη κάμερα.

Αυτα...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

παιδια καλησπερα.ειμαι νεο μελος εχω το xperia x10 mini pro.προχτες εκανα την αναβαθμιση 2.1 και απο τοτε δεν μπορω να συνδεθω με wifi.το μολις παει να γινει συνδεση με πεταει και γραφει αποσυνδεση.ενω με το laptop συνδεομαι κανονικα,να πω οτι μπορει να φταιει η συνδεση.μηπως εχω πατησει κατι αλλο και δεν το πηρα χαμπαρι?μηπως θελει καποια αλλη ρυθμιση?ευχαριστω πολυ.

Γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αν προσέξεις ένα δυο πραγματάκια:

Μετά από κάθε αλλαγή γραμμής θα πρέπει να πηγαίνεις <ρυθμίσεις> <ρυθμίσεις κλήσης> < προώθηση κλήσης> και να απενεργοποιείς την επιλογή <προώθηση πάντα>. Αν δεν το κάνεις, απλά δεν θα μπορείς να δέχεσαι κλήσεις από καμία γραμμή, αν και φαινομενικά όλα θα φαίνονται εντάξει!

Εγώ έχω μια κάρτα vodafone 2gether και με αυτό το κόλπο τη χρησιμοποιώ χωρίς προβλήματα.

Α! το καλό είναι ότι το τηλέφωνο δεν χρειάζεται να κάνει επανεκκίνηση σε κάθε αλλαγή της γραμμής.

επιτελους, μου λυθηκε η απορια, ευχαριστω πολυ! μ'αυτο τον τροπο δεχεσαι και τηλεφωνηματα και sms και mails και στα δυο νουμερα, ετσι?

παιδια καλησπερα.ειμαι νεο μελος εχω το xperia x10 mini pro.προχτες εκανα την αναβαθμιση 2.1 και απο τοτε δεν μπορω να συνδεθω με wifi.το μολις παει να γινει συνδεση με πεταει και γραφει αποσυνδεση.ενω με το laptop συνδεομαι κανονικα,να πω οτι μπορει να φταιει η συνδεση.μηπως εχω πατησει κατι αλλο και δεν το πηρα χαμπαρι?μηπως θελει καποια αλλη ρυθμιση?ευχαριστω πολυ.

Απο το FAQ:

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο router μου ασύρματα. Τί φταίει;

Το πρόβλημα ίσως οφείλεται στη MAC address του Χ10. Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις\Σχετικά με το τηλέφωνο\Κατάσταση και βρίσκουμε την MAC address του wifi του Χ10. Την βάζουμε στο ρουτερ στο πεδίο Access control του μενού wireless. Σώζουμε τη τη νέα ρύθμιση και είμαστε έτοιμοι!.

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Ρυθμίσεις-ασύρματο και δίκτυα-ρυθμίσεις wifi -πάτα το αριστερό πλήκτρο-σύνθετα-πολιτική κατάστασης αδράνειας- κλικάρεις το ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο....

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Λοιπον, σχετικα με το θεμα καταναλωσης μπαταριας που ειχα:

Εβγαλα τον ADW (με πεισατε!)

Eβαλα τον Launcher Pro Plus

Εβγαλα καποια widget.

Στην ουσια τα μονα που με εμειναν ειναι τα:

Μανισιο Ρολοι

SetCPU

Droidstats

Ενναλαγη Καταστασης (κακασχημο αλλα...μαμα)

Greek Eortologio

Τapatalk

Εκανα πληρη φορτιση, επαννεκινηση και SetCPU στα 122-600

Το autokiller στο strict

Φωτεινοτητα στο 30%

Μετα απο 1,5 μερα ακριβως ειμαι στα 15% μπαταρια, με 60 κλησεις, καμια 10αρια SMS, 10 λεπτα 3G, 10 λεπτα WiFi και λιγο "παιχνιδι" με το κινητο.

Πολυ καλα μπορω να πω, αλλα το κινητο ειναι ασχημο...Πρεπει να αρχισω παλι να βαζω ενα ενα τα Widget που ειχα να δω πιο χαλαει την καταναλωση (αν δεν εφταιγε το ADW).

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

εχετε να προτεινετε εναλλακτικη εφαρμογη για μηνυματα που να με καλυπτει στο θεμα των αναφορων παραδοσης και στο θεμα του popup, αλλα να μην χανει μηνυματα οπως το handcent? ημουν υπερευχαριστημενος εδω και αρκετο καιρο που το χρησιμοποιω ομως εδω και 1-2 βδομαδες εχασε 2 μηνυματα (δεν εμφανισε ειδοποιηση η ποπαπ και επρεπε να μπω μεσα να δω) και με απογοητευσε. το τσομπ ειναι κλασης κατωτερο και τωρα δοκιμαζω την stock app μαζι με popup sms.

Ρυθμίσεις-ασύρματο και δίκτυα-ρυθμίσεις wifi -πάτα το αριστερό πλήκτρο-σύνθετα-πολιτική κατάστασης αδράνειας- κλικάρεις το ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο....

το εχω κανει αυτο αλλα τα ιδια.εν τω μεταξυ βρισκω αλλο ενα ιδιο δικτυο με το δικο μου.λες να μου κανει παρεμβολες και δεν μπορω να μπω?γινονται τιποτα αλλαγες στο κινητο η στο router ?π.χ να διαγραψω τα αλλα δικτυα η να αλλαξω καποιο κωδικο?

Ρε παίδες δεν υπάρχει κάποιος που να έχει την ελληνική έκδοση 2.1 περασμένη στο κινητό του, δηλαδή χωρίς να έχει κάνει debrand να μας στείλει το build.prop?Μιλάμε για το Χ10 mini και όχι το pro.

Σ αυτήν την έκδοση στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχει επιλογή για εξοικονόμηση κόστους κάτι που στις άλλες εκδόσεις δεν έχει.

Θέλουμε μερικά άτομα να το γυρίσουμε σε ελληνική έκδοση.

Το αρχείο αυτό βρίσκεται μέσα στο φάκελο /system και μπορείτε να το πάρετε από εκει μπαίνοντας με το ASTRO FILE MANAGER, να το αντιγράψετε στην εξωτερική μνήμη και μετά να μας το στείλετε με ένα mail επισυνάπτοντας το αρχείο.

Είναι πολύ σύντομη και απλή διαδικασία.

Galaxy Note 4 SM-N910F

Ρε παίδες δεν υπάρχει κάποιος που να έχει την ελληνική έκδοση 2.1 περασμένη στο κινητό του, δηλαδή χωρίς να έχει κάνει debrand να μας στείλει το build.prop?Μιλάμε για το Χ10 mini και όχι το pro.

Σ αυτήν την έκδοση στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχει επιλογή για εξοικονόμηση κόστους κάτι που στις άλλες εκδόσεις δεν έχει.

Το αρχείο αυτό βρίσκεται μέσα στο φάκελο /system και μπορείτε να το πάρετε από εκει μπαίνοντας με το ASTRO FILE MANAGER, να το αντιγράψετε στην εξωτερική μνήμη και μετά να μας το στείλετε με ένα mail επισυνάπτοντας το αρχείο.

Υπομονη και καποιος θα βρεθει που θα εχει και θα μπει στον "κοπο" να το στειλει...

Αλλα γιατι το θες? Για να το στειλεις για εγγυηση? Γιατι δεν υπαρχει αλλος λογος...ισα ισα, που τωρα θα παρεις την επομενη ενημερωση πιο γρηγορα:)

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Παιδιά οποιος ξέρει ας βοηθήσει..Έκανα κάτι δοκιμές με το framework-res.apk (o Dark_dog ξέρει) έκανα αντικατάσταση του αρχικού,αλλά πρίν κάνω το τελευταίο βήμα που έιναι το reboot,έκλεισε μόνο του το κινητό,και έχει μείνει με τη homescreen της SonyEricsson και δεν κάνει τίποτα.Ούτε reflash δεν μπορώ να κάνω.Καμιά ιδέα κανείς??

Bρήκα λύση και την μοιράζομαι μαζί σας

1)Ανοίγουμε το SEUS

2)Μόλις μας πεί να απενεργοποιήσουμε το κινητό,πατάμε ταυτόχρονα το μεσαιο και το δεξί πλήκτρο και το power buton ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Κλείνει το κινητό και κρατάμε πατημενα τα 2 πλήκτρα αφήνοντας το Power buton.Όλα αυτά για 30" οπως ζητάει το SEUS

3)Κρατώντας τα 2 πλήκτα ακόμη πατημένα,συνδέουμε το usb και τότε κρατάμε πατημένο μόνο το δεξί.Έτσι το SEUS θα διαβάσει το τηλεφωνό μας.Όλα τα υπόλοιπα μετα έιναι απλά.

Ένα ευχαριστώ χρειάζεται και στον dopeless από τους xda-developers

Edited by kwtsoulis

Υπομονη και καποιος θα βρεθει που θα εχει και θα μπει στον "κοπο" να το στειλει...

Αλλα γιατι το θες? Για να το στειλεις για εγγυηση? Γιατι δεν υπαρχει αλλος λογος...ισα ισα, που τωρα θα παρεις την επομενη ενημερωση πιο γρηγορα:)

Την έχω εγώ.

Στείλε μου ΠΜ να συνενοηθούμε

Edited by kwtsoulis

Και για το mini pro αν έχει κάποιος το build.prop αν μπορεί να κάνει την ίδια διαδικασία να μας βοηθήσει.

καλησπέρα σε όλους είμαι και εγώ κάτοχος X10mini και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι την πάρεα...Προσπαθώ να κάνω back up χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του κινητού έτσι ώστε να κάνω και εγώ την αναβάθμιση, όταν όμως δίνω όπως μου ζητάει το όνομα του αρχείου για να το αποθηκεύσει ό,τι και να γράψω μου βγάζει συνεχεία οτι το όνομα δεν είναι αποδεκτό!!!Κάνω κάτι λάθος...Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται:wacko::wacko::wacko:...Ευχαριστώ προκαταβολικά...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

....Όλα είναι θέμα επιλογών....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

επιστροφη απο ταξιδη. αντιμετωπισα πολλες φορες προβλημα με το ndrive εχω ενεργοποιημενο τον προσανατολισμο ωστε αμα περιστρεφεις το κιν να αλλαζει και το προγραμμα ,αλλα καθε φορα κολλουσε με αποτελεσμα να αναγκαζωμαι να βγαινω απο το προγραμμα και να το ανοιγω. ευτυχώς ειχα και το navigon και σωθηκα.

το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος??

με ενα π.μ. θα ηθελα και εγω το build.pro

Καλησπερα παιδια...Προσπαθω να περασω τα μηνυματα μου απ το κινητο στον υπολογιστη....και δεν μπορω να κανω συγχρονισμο...εχω κανει την αναβαθμιση στα 2.1 και απο τοτε το κινητο μου δεν εχει το προγραμμα του συγχρονισμου...προσπαθω να το κανω μεσα απο το site της sony και τπτ.επισης προσπαθησα να κανω συγχρονισμο με το adw launcher και δν μου βγαζει το Οδηγος πελατη sonyEricsson Sync....καποιος αλλος ασφαλης τροπος υπαρχει?

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro