zxr Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 4. να συνδεσω ενα απο τα 2 bluetooth Μου (samsung!!!) για να οδηγω με ασφαλεια!!!γιατι δεν επικοινωνουν με τπτ με την συσκευή μου!!!! Φαντάζομαι ότι κρατάς πατημένο το κουμπάκι του bluetooth μέχρι να εντοπίσει η μια συσκευή την άλλη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgrbns Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) Φαντάζομαι ότι κρατάς πατημένο το κουμπάκι του bluetooth μέχρι να εντοπίσει η μια συσκευή την άλλη. δεν το εκανα.τωρα συνδεθηκα.ευχαριστώ πολυ!!!! 1. Για να σβήσεις προγράμματα χρησιμοποίησε το titanium backup. 2. Για εξοικονομήσει μπαταρίας εκτός από το setcpu, οθόνη στο 0%, απενεργοποίησε τους συγχρονισμούς και όχι πολλά widget. 3. Ndrive και άλλα αν ψάξεις από το google. 4. Δεν έχω δοκιμάσει bluetooth και δεν ξέρω να σου απαντήσω. 1.θα δοκιμασω το titanium backup!!! 2.θα βρω το setcpu και ελπιζω να καταλαβω πως δουλευει!!!! οταν λες 0% εννοεις την φωτεινοτητα της οθονης? 3.θα το ψαξω στο νετ, 4.το ελυσα το θεμα απο εναν αλλον φιλο. σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την βοηθεια σου. Edited November 30, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 1.θα δοκιμασω το titanium backup!!! 2.θα βρω το setcpu και ελπιζω να καταλαβω πως δουλευει!!!! οταν λες 0% εννοεις την φωτεινοτητα της οθονης? 3.θα το ψαξω στο νετ, 4.το ελυσα το θεμα απο εναν αλλον φιλο. σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την βοηθεια σου. ναι αυτο εννοει..και γω στο 0% το χω και εχει αλλαξει αρκετα η διαρκεια..μην νομιζεις φωτιζει τοσο οσο πρεπει και με 0% ασε που στην 2.1 τρωει κατι σκαλωματα απο μονο του και φωτιζει οποτε θελει πολυ και οποτε θελει λιγο..:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) Οκ κάποιες ιδέες: Έχεις πάρει backup με το Titanium? Αν ναι παίζει να επανέφερες μαζί με της εφαρμογές χρήστη και τις εφαρμογές συστήματος της 1.6. Αν δεν ισχύει το παραπάνω μπορεί να έχεις χρειάζεται format η sd (αν δεν κάνεις κανονικά αποσύνδεση από το menu του κινητού και απλά τραβάς το καλώδιο της usb), δοκίμασε το. Αν εν τέλει δεν πιάσει τπτ από όλα αυτά, απλά ξανακάνε install με SEUS, μπορεί να πήγε κάτι στραβά στο 1ο installation. (χλωμό αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας) Ευχαριστώ πολύ γι την άμεση απάντηση dark dog. Εξακολουθείς να μας βοηθάς σε καθε πρόβλημα του μινι. Σε ευχαριστώ και εσένα hariskar. Δεν έκανα τίποτα προς το παρόν αλλά φαίνεται να σταμάτησε τα restarts. εδώ και 12-15 ώρες δεν έχει κάνει. Το ίδιο και η εφαρμογή με τις επαφές, πλέον δουλεύει κανονικά. Δεν δουλεύει το applanet δυστυχώς... Και μάλλον φαίνεται να διορθώθηκε και το wifi, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα! Θα δούμε στην πορεία.Ευχαριστώ και πάλι Επικοινωνησε και με το λειτουργο του δυκτιου σου, ισως σε συμβουλεψουν σε κατι Εμένα μου το παρουσίαζε αυτό κατά διαστήματα (μία στις δύο μέρες) αλλά έπεφτε στα είκοσι δευτ/λεπτα με μισό λεπτό μέσο όρο. Φαίνεται να λύθηκε με την 2.1. Από την SE μου είπαν να δοκιμάσω άλλη κάρτα sim να δούμε αν δουλεύει σωστά και να ξαναπεράσω την όποια αναβάθμιση. Σε περίπτωση που δεν δούλευε κάτι από αυτά θα έπρεπε να το δωσω για service. Edited November 30, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgian Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 elgian Πρέπει να έχεις και την εφαρμογή του MyPhoneExplorer ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ανοιχτή και στο κινητό σου,την εχεις εγαταστήσει απ το Market?Μετά απλά δοκίμασε μέσω Wi-Fi.Θα συνσεθεί κανονικά και θα μπορέσεις να κάνεις τη μεταφορά.. Να ρωτήσω και εγώ κάτι παιδιά.Δίπλα απ το εικονιδιο που μας δείχνει το σήμα χτές το βράδυ μου εμφάνισε το αγγλικό γράμμα H και κάτω από αυτο 2 μικρά βελάκια που κοιτούν αντίθετα(το ένα πάνω και το άλλο κάτω).Τι είναι αυτό,και πως το απενεργοποιώ?Γιατί απ ότι καταλαβα μου έλιωσε την μπαταρία Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι, εγκατασταθηκε μόνη της οταν συνδέθηκε η συσκευή με το pc και με την εφαρμογή (λίγο περίεργο μου ακούγεται τώρα που το γράφω...) Πάντως όλα καλά, δουλεύει άψογα και με wi-fi και με usb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Περίεργο ... Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με το applanet , αλλά πάντως το μήνυμα που αναφέρεις προκύπτει , όταν η εφαρμογή που προσπαθείς να εγκαταστήσεις δεν είναι υπογεγραμένη από κάποιον developer ή δεν έχει υπογραφεί σωστά μετά από επεξεργασία όταν η εφαρμογή δεν προορίζεται για την έκδοση λειτουργικού που τρέχει το κινητό σου όταν δεν υποστηρίζεται από την ανάλυση του κινητού σου όταν δοκιμάζεις να αναβαθμίσεις υπάρχουσα έκδοση με ανώτερη έκδοση "σπασμένης" εφαρμογής - σε αυτή την περίπτωση απεγκαθιστάς την προηγούμενη και εγκαθιστάς την νεότερη έκδοση εξ αρχής και δεν αναβαθμίζεις απλά... Αυτά μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό! :cool: Thanks για την απάντηση Element, είχα πρόβλημα 2 μέρες τώρα να κάνω το App2sd να δουλέψει, και τελικά έφταιγε η κάρτα μάλλον, όπως και για το παραπάνω μήνυμα, το έβγαζε σχεδόν σε κάθε εφαρμογή. :) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) καλημερα και απο μενα στην μεγαλη παρεα σας. απο εχτες το βραδυ εχω και εγω στα χερια μου το X10 mini pro και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. καταφερα (ενω το μαθαινοντας το κιολας) να συνδεθω στο wifi του σπιτιου μου, να κανω ενα update (λεω ενα γιατι μου διχνει οτι υπαρχει και αλλο αλλα θελει χρηση υπολογιστη!) -αρχικα να ρωτησω ποια ειναι αυτα που πρεπει αν κανω στο τηλαφωνο για την σωστη λειτουργια του σαν νεος κατοχος. -προσπαθησα να κατεβασω το skype και απο οτι ειδα δεν υπαρχει !!!! -επισεις εχω μπερδευτοι διαβαζονυας πολλεεεεες σελιδες απο εδω σχετικα με τα update που πρεπει να κατεβασω. εχω δει οτι πρεπει να κατεβει κατι που ειναι v 2,1 αυτο ειναι η version toy android ! η εκδοση firmware 1,6 einai kati diaforetiko ! αυτα δεν αναβαθμιζονται με 1 διαδιακασια ! τα φωτα σας σε εναν πρωταρη, ευχαριστω. Edited November 30, 2010 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Καλημέρα παιδιά,αντιμετωπίζω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας,ειχα περασει το ADW Launcher,και χθες που πηγα να αλλαξω θέμα μου κολλησε πανω στην αλλαγη,και τωρα δεν μπορω με τπτ να το κανω να ανοιξει,μου λεει οτι αντιμετωπιζει ενα προβλημα και να προσπαθησω ξανα να επιλεξω αλλα δεν κανει τπτ μου πεταει συνεχεια αυτο το μυν,και οταν επιλεγω να κανει χρηση της αρχικης οθονης,παλι δεν κανει τπτ,μπορει κανεις να βοηθησει?,και αν οχι πως μπορω να κανω recet,αν ακαι δεν θελω γιατι θα τα χασω ολα!!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσω στο ημερολόγιο να γίνει η υπενθύμιση σε άλλο χρόνο από τις προεπιλεγμένες τιμές, οι οποίες είναι λίγες και σε αρκετές περιπτώσεις δε με βολεύουν; Ευχαριστώ Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 -αρχικα να ρωτησω ποια ειναι αυτα που πρεπει αν κανω στο τηλαφωνο για την σωστη λειτουργια του σαν νεος κατοχος. -προσπαθησα να κατεβασω το skype και απο οτι ειδα δεν υπαρχει !!!! -επισεις εχω μπερδευτοι διαβαζονυας πολλεεεεες σελιδες απο εδω σχετικα με τα update που πρεπει να κατεβασω. Το τί εφαρμογές θα περάσεις στο τηλέφωνό σου εσύ θα το κρίνεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Το skype είναι διαθέσιμο από την έκδοση 2.1 και πάνω (αν θυμάμαι καλά). Το update που πρέπει να περάσεις είναι η έκδοση 2.1 του Android. Τη διαδικασία θα την βρεις εδω. ,και αν οχι πως μπορω να κανω recet,αν ακαι δεν θελω γιατι θα τα χασω ολα!!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3289130#post3289130 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσω στο ημερολόγιο να γίνει η υπενθύμιση σε άλλο χρόνο από τις προεπιλεγμένες τιμές, οι οποίες είναι λίγες και σε αρκετές περιπτώσεις δε με βολεύουν; Ευχαριστώ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο ημερολόγιο που θα σε βολεύει. Θα βρεις προτεινόμενα στην Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο ημερολόγιο που θα σε βολεύει. Θα βρεις προτεινόμενα στην Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Χρησιμοποίησα το Business Calendar, το έβαλα να ειδοποιεί πριν 3 ώρες, αλλά πάλι ειδοποίησε 1 ώρα πριν. Έτσι ξαναγύρισα στο default. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Καλημέρα σκέφτομαι να πάρω το Χ10 mini αλλά έχω κάποιες απορίες... :confused: αν το πάρω (απ' το πλαίσιο) δεν θα έχει περασμένη την έκδοση 2.1? και αν όχι δεν μπορώ να πάω κατευθείαν σε SE service να μου την περάσουν αυτοί? και στην έκδοση 2.1 έχει κάποιο θέμα με τα Ελληνικά? ΠΧ στον τηλ. κατάλογο η στα μηνύματα? Τ9 κλπ? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Εγκατεστησα το setcpu στο x10 mini μου...Ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις που πρεπει να κανω? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Εγκατεστησα το setcpu στο x10 mini μου...Ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις που πρεπει να κανω? Στο X10i παντως έχω κάνει τις παρακάτω επιλογές... On Demand Scaling (default) - 245 min / 998 max Διάφορα profiles (πρέπει να παίξεις μαζί του για να δεις τι σου χρειάζεται) (Screen off, charging ac/full, Charging USB/Full, Battery<50%, με αυτή τη προτεραιότητα). Powersave bias : 350 Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 μολις παω στο σπιτι το βραδακι θα ασχοληθω για να κανω αναβαθμηση του android. αλλα για να πω την πικρη μου αληθεια δεν μου φαινετε και το πιο ευκολο πραγμα. τωρα ειναι λογο του οτι ειναι το πρωτο μου smartphone ! ειναι οντος οχι ευκολη διαδικασια ! δεν ξερω. ανετα δηλαδη θα το εδινα σε καποιον αλλον να το κανει..... απο download den μπορει να γινει η αναβαθμηση του android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Ρε παιδες υπαρχει περιπτωση μια εφαρμογη να φτιαχνει φακελους απο μονη της;και να εξηγησω τι ακριβως εννοω..ανεφερα πριν 2-3 σελιδες οτι τα παιξε η καρτα μνημης και παρολο που δεν την διαβαζει πλεον το κινητο,στο πισι ανοιγει.. Δοκιμασα λοιπον οσο ειχα την χαλασμενη καρτα,να ανοιξω καποιες εφαρμογες οπως το ndrive και το msn droid..και δεν δουλευαν οπως ειναι λογικο..ελεγαν εισαγετε καρτα μνημης.ελα ομως που οταν εβαλα την καινουρια καρτα δουλεψαν..τι παιζει ρε παιδια;δεν τα ξανακανα install.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) Ρε παιδες υπαρχει περιπτωση μια εφαρμογη να φτιαχνει φακελους απο μονη της; ναι:cool: Και ενα δικο μου ηλιθιο προβλημα: Οποτε απαντησω μια κληση και παω γρηγορα στο αυτι μου το τηλεφωνο, πατιεται η σιγαση με αποτελεσμα να μην με ακουει ο αλλος και να το κλεινει. Ο αισθητηρας προσεγγισης (sic) λειτουργει κανονικα, το δοκιμασα. Ισως να φταιει το οτι ο αισθητηρας ειναι στην μια πλευρα και το "κουμπι" σιγασης στην αλλη και εγω ακουμπαω με κλιση το τηλεφωνο... Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο? Δεν το θελω, κακα τα ψεματα, ποιος απο εδω εχει πραγματικα χρησιμοποιησει το mute? Aπο την αλλη, μπορω να πω οτι δεν με αρεσει η λειτουργια του κινητου μου πλεον. Ειναι ΑΡΓΟ. Πιο αργο απο οτι με την 1.6! Δεν το εχω φορτωσει τρελα πραγματα...λιγα widgeτακια, οχι livewallpapers και ********...και σκεφτομαι μηπως γι αυτο "αργει" να ενεργοποιηθει ο αισθητηρας! Βασικα σκεφτομαι μηπως φταιει το ADW στην τελευταια του εκδοση οπως ειπαν καποιοι πιο πανω. Με την 1.6 δεν ειχα προβλημα...τωρα τρελενεται! Ξερει κανεις κανενα "μαγαζι" για το Laucher Pro Plus? Το applanet δεν με δουλευει...δεν ειναι για τα λεφτα, απλα δεν εχω μπλεξει ποτε με paypal και δεν στο δινει μεσω market ρε γμτ... Dark, περιμενουμε πως και πως το theme σου! Α, και κατι ακομα: Επειδη τον τελευταιο καιρο δεν εχω πολυ χρονο, εχω χασει αρκετες σελιδες και δεν μπορω να τις διαβασω. Πως γινεται οταν παταμε το κουμπι κλεισιματος, να μας βγαζει και την επιλοφη "reboot" μαζι με τα υπολοιπα? Thank you! Edited November 30, 2010 by Diamandis Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Και ενα δικο μου ηλιθιο προβλημα: Οποτε απαντησω μια κληση και παω γρηγορα στο αυτι μου το τηλεφωνο, πατιεται η σιγαση με αποτελεσμα να μην με ακουει ο αλλος και να το κλεινει. Ο αισθητηρας προσεγγισης (sic) λειτουργει κανονικα, το δοκιμασα. Ισως να φταιει το οτι ο αισθητηρας ειναι στην μια πλευρα και το "κουμπι" σιγασης στην αλλη και εγω ακουμπαω με κλιση το τηλεφωνο... Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει αυτο? Δεν το θελω, κακα τα ψεματα, ποιος απο εδω εχει πραγματικα χρησιμοποιησει το mute? Το mute το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και με έχει σώσει! Ειδικά όταν μιλάω με την κοπέλα μου ... :lol: ... ο νοών νοήτο! Όσον αφορά τον αισθητήρα , ή έχεις ελαττωματικό αισθητήρα ή κρατάς πολύ περίεργα το τηλέφωνο! Άλλη λογική εξήγηση δε βλέπω...! Aπο την αλλη, μπορω να πω οτι δεν με αρεσει η λειτουργια του κινητου μου πλεον. Ειναι ΑΡΓΟ. Πιο αργο απο οτι με την 1.6! Δεν το εχω φορτωσει τρελα πραγματα...λιγα widgeτακια, οχι livewallpapers και ********...και σκεφτομαι μηπως γι αυτο "αργει" να ενεργοποιηθει ο αισθητηρας! Πιο αργό με την 2.1 έναντι της 1.6 αποκλείεται να είναι ... Εντοπίζω τα εξής ενδεχόμενα. α) Να έκανες πρόσφατα την αναβάθμιση και έχεις πολλά περιεχόμενα στην κάρτα SD ή πρόσθεσες πολλούς λογαριασμούς (facebook , gmail κλπ.) και το κινητό βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση προσαρμογής (scannarei τα αρχεία πολυμέσων σου , συγχρονίζει επαφές καταλόγου με επαφές facebook , διασταυρώνει φωτογραφίες προσώπων και ενημερώνει τα tags και πολλά άλλα) γι' αυτό και αργεί. β) Ελαττωματική εγκατάσταση της 2.1 (δεν αποκλείεται - κάνε μια επανεγκατάσταση και δώστου χρόνο) Βασικα σκεφτομαι μηπως φταιει το ADW στην τελευταια του εκδοση οπως ειπαν καποιοι πιο πανω. Με την 1.6 δεν ειχα προβλημα...τωρα τρελενεται! Ξερει κανεις κανενα "μαγαζι" για το Laucher Pro Plus? Το applanet δεν με δουλευει...δεν ειναι για τα λεφτα, απλα δεν εχω μπλεξει ποτε με paypal και δεν στο δινει μεσω market ρε γμτ... To ADW γενικώς εδώ και 3-4 εκδόσεις έχει γίνει πιο αργό η αλήθεια είναι , αλλά δεν πιστεύω ότι ευθύνεται για την τεράστια καθυστέρηση που αναφέρεις. Ωστόσο για να μην είμαι μονόπλευρος θα σου σύστηνα να δοκιμάσεις και τον Launcher Pro ο οποίος είναι τέλειος και δωρεάν από το market (εκτός αν θέλεις και τα Plus Features οπότε κάνε ένα Paypal είναι πολύ απλό και υπέρ-ασφαλές - εγώ έχω κάνει και είμαι άσχετος). Μπορεί να δεις βελτίωση πάντως! Α, και κατι ακομα: Επειδη τον τελευταιο καιρο δεν εχω πολυ χρονο, εχω χασει αρκετες σελιδες και δεν μπορω να τις διαβασω. Πως γινεται οταν παταμε το κουμπι κλεισιματος, να μας βγαζει και την επιλοφη "reboot" μαζι με τα υπολοιπα? Το reboot mod που έχει ενσωματώσει ο DaRk_doG στο theme του μπορείς να το βρεις στους xda-developers και πιο συγκεκριμένα σε αυτό το post. Αν το θες μαζί με βελτιώσεις απλά πέρνα το theme του DaRk_dOg που το έχει ενσωματωμένο όπως είπα και πιο πάνω... (επαναλαμβάνομαι :O )! μια ερωτηση κα απο εμενα, εχω περασμενη τη 2.1 nordic και ειμα root, πηρα ομως απο ενα φιλο το build.prop που εγκατεστησε τη 2.1 GENERIC UK, μπορω αν αντικαταστησω μεσω root explorer το build.prop που εχει τωρα το χ10 mini pro με το build.prop απο GENERIC UK και κανω παλι αναβαθμηση μεσω SEUS να γιρισει σε 2.1 GENERIC?? Ναι , αλλά ακολούθησε προσεκτικά τo tutorial του DaRk_dOg γιατί πρέπει να αντικαταστήσεις τα build.prop με συγκεκριμένο τρόπο και να δώσεις τα κατάλληλα permissions. Αν τα κάνεις όμως όλα σωστά λογικά θα πετύχει αυτό που θέλεις! :) Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 μια ερωτηση κα απο εμενα, εχω περασμενη τη 2.1 nordic και ειμα root, πηρα ομως απο ενα φιλο το build.prop που εγκατεστησε τη 2.1 GENERIC UK, μπορω αν αντικαταστησω μεσω root explorer το build.prop που εχει τωρα το χ10 mini pro με το build.prop απο GENERIC UK και κανω παλι αναβαθμηση μεσω SEUS να γιρισει σε 2.1 GENERIC?? Ο mr_element σου απάντησε ήδη (πως γίνεται δλδ). Εγώ απλά να ρωτήσω: ΓΙΑΤΙ?! Δεν έχουν τπτ διαφορετικό οι δύο εκδόσεις, πέρα από κανά 2 χαζά .apk! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ok ευχαριστω και τους δυο για την απαντηση, ηθελα να ξερω αν γινετε και δε θα εχω προβλημα γενικοτερα αν εκανα αυτη την ενεργεια. δε θα το κανω τωρα απλα αν χρειαστει να το κανω αναβαθμηση μελλοντικα να το εκανα με το generic uk build.prop. η διαδικασια ειναι ιδια οπως λεει στο συνδεσμο παρακατω σωστα???? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286792 H διαδικασία ναι, τα build.prop ΌΧΙ! Αν βάλεις build.prop από 1.6 (αυτά έχει στο post) πας για brick. Πρέπει να ζητήσεις build.prop 2.1 UK Generic από κάποιον. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 γιατι δεν ανεβαζει καποιοσ το ελληνικο buildpro? οχι οτι το νορντικ εχει τπτ αλλα να ειμαστε εντοσ εγγύησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Έχω εγκαταστήσει το Dialer One, και όταν μου κάνουν αναπάντητη εμφανίζεται ως ειδοποίηση στο status bar. Εγώ μπαίνω στο πρόγραμμα όμως και βλέπω την αναπάντητη από εκεί, και όχι από την ειδοποίηση. Πως γίνεται να εξαφανίζεται αυτόματα η ειδοποίηση όταν ανοίξω την εφαρμογή; Όπως γίνεται στο Handcent π.χ.; Έχει σχέση με την default "κλήσεις" εφαρμογή; Γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα πως να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις από εκεί. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 παιδάκια εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε δυο λόγια για το προ..σκέφτομαι να το πάρω..μ αρέσει που ναι έτσι μικρούλι κ έχει κ qwerty..αλλά πολλοί μ λένε οτι για smartphone έχει μικρή οθόνη και δε βολέυει για νετ η gps..επίσης απο θέμα μπαταρίας πως τα πάει αντέχει η λίγο να κάνεις κτ κ μετα off..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Έχω εγκαταστήσει το Dialer One, και όταν μου κάνουν αναπάντητη εμφανίζεται ως ειδοποίηση στο status bar. Εγώ μπαίνω στο πρόγραμμα όμως και βλέπω την αναπάντητη από εκεί, και όχι από την ειδοποίηση. Πως γίνεται να εξαφανίζεται αυτόματα η ειδοποίηση όταν ανοίξω την εφαρμογή; Όπως γίνεται στο Handcent π.χ.; Έχει σχέση με την default "κλήσεις" εφαρμογή; Γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα πως να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις από εκεί. εχω το ιδιο προβλημα..για να εξαφανιστει το νοτιφικεισιον πρεπει να μπω στην default εφαρμογη..:mad: παιδάκια εσείς που το έχετε μπορείτε να μου πείτε δυο λόγια για το προ..σκέφτομαι να το πάρω..μ αρέσει που ναι έτσι μικρούλι κ έχει κ qwerty..αλλά πολλοί μ λένε οτι για smartphone έχει μικρή οθόνη και δε βολέυει για νετ η gps..επίσης απο θέμα μπαταρίας πως τα πάει αντέχει η λίγο να κάνεις κτ κ μετα off..? λοιπον...αν ημουν εσυ θα σου ελεγα να το παρεις με κλειστα ματια..im in love with this cell...:O ομως δεν ειμαι εσυ και αν χρησιμοποιεις πολυ για νετ τοτε (ετσι βεβαια λενε οι αλλοι εμενα μια χαρα μου φαινεται η οθονη του για νετ.πολυ λειτουργικο ζουμ και πολυ καλο σκρολ) ισως σε δυσκολεψει.για τζιπιες μια χαρα ειναι (παλι προσωπικη αποψη). οσον αφορα στην μπαταρια εδω ειναι το βασανο...:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Υπαρχει καποιο καλο ημερολογιο που να ειναι καλυτερο απο το μανισιο να μην τρωει μπαταρια και να μην θελει και μαστερ μεχρι να το ρυθμησεις??? Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts