MigeL_D Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Τελικά είχες δίκιο!!!!!!!!!:) Και εμένα έπαψε να κάνει reboot αφού επανέφερα το notification sound στο Tinkerbell. :) Απ'ότι είδα πολύς κόσμος μετά από την αναβάθμιση αντιμετώπισε το πρόβλημα των συνεχών επανεκινήσεων. Θα κάνω ενα format στην κάρτα όπως έχει προτείνει ο φίλτατος Dark dog, θα αλλάξω τον ήχο και θα συνδέσω μετά το κινητό με τον υπολογιστή να δούμε μπας και διορθωθεί το πρόβλημα.... κουλό τελείως....:blink::shock: Εγω δεν εκανα format στην καρτα. Μονο τον ηχο αλλαξα και ειναι οκ! :) Εμένα μου έκανε συνεχώς reboot μετά την 2.1 όταν το έβαζα για φόρτιση και κατάλαβα ότι έφταιγε ένα live walpaper! Δεν έχω κάνει ακόμα format στην κάρτα όπως πρότεινε ο Dark_Dog (θα κάνω οποσδήποτε Dark μόλις βρω χρόνο), αλλά με την απενεργοποιηση του wallpaper είδα σταθερότητα προς το παρόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Εμένα μου έκανε συνεχώς reboot μετά την 2.1 όταν το έβαζα για φόρτιση και κατάλαβα ότι έφταιγε ένα live walpaper! Δεν έχω κάνει ακόμα format στην κάρτα όπως πρότεινε ο Dark_Dog (θα κάνω οποσδήποτε Dark μόλις βρω χρόνο), αλλά με την απενεργοποιηση του wallpaper είδα σταθερότητα προς το παρόν! :lol: Παιδιά δεν σας έχω με τον βούρδουλα! Απλά αυτό με το format της sd το έχω δοκιμάσει σε 2 κινητά με το ίδιο πρόβλημα (reboot) και δούλεψε. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι απαραίτητα η λύση του προβλήματος ή πως γενικά το reboot προκαλείται από το ίδιο πρόβλημα! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Υπάρχει κάποιο αξιόλογο παιχνίδι, όπως πχ το N.O.V.A που να το υποστηρίζει το χ10 μίνι; ΥΓ: ωραίο θέματακι dark, σώσε μας επιτέλους από το μπλε! :-P Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Υπάρχει κάποιο αξιόλογο παιχνίδι, όπως πχ το N.O.V.A που να το υποστηρίζει το χ10 μίνι; ΥΓ: ωραίο θέματακι dark, σώσε μας επιτέλους από το μπλε! :-P To N.O.V.A μόνο με multitouch δεν τρέχει? ΥΓ:Αποδείχθηκε πολύ δύσκολο το skinning για android αλλά κάτι θα κάνουμε. :P Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MigeL_D Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 :lol: Παιδιά δεν σας έχω με τον βούρδουλα! Απλά αυτό με το format της sd το έχω δοκιμάσει σε 2 κινητά με το ίδιο πρόβλημα (reboot) και δούλεψε. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι απαραίτητα η λύση του προβλήματος ή πως γενικά το reboot προκαλείται από το ίδιο πρόβλημα! DaRK_dOg = εγγύηση, ακόμα και αν δεν είναι η λύση του προβλήματος! :happy: Μας έχεις δώσει τρελές λύσεις, ακόμα και σε σημεία που φαίνεται αδιέξοδος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Οταν με το καλο βγει update της 2.1 θα γινει ντου απο ερωτησεις παλι στο φορουμ και ο dark θα μας σωσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 :lol: Παιδιά δεν σας έχω με τον βούρδουλα! Απλά αυτό με το format της sd το έχω δοκιμάσει σε 2 κινητά με το ίδιο πρόβλημα (reboot) και δούλεψε. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι απαραίτητα η λύση του προβλήματος ή πως γενικά το reboot προκαλείται από το ίδιο πρόβλημα! Aν δεν κανω λαθος τα ringtones και notifications δεν ειναι αποθηκευμενα στην καρτα sd? Ισως με το format και περασμα ξανα να κανει νεα αντιστοιχιση και να δουλευει σωστα. Λεμε τωρα ... :p Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Aν δεν κανω λαθος τα ringtones και notifications δεν ειναι αποθηκευμενα στην καρτα sd? Ισως με το format και περασμα ξανα να κανει νεα αντιστοιχιση και να δουλευει σωστα. Λεμε τωρα ... :p Δεν ξέρω mate εγώ τα δουλεύω από /system/media/audio, έχω καιρό που "έστειλα" περιττά από την sd. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ρε παιδιά στο dialer one όταν ανοίγει πως μπορώ να το ρυθμίσω στο search αντί αριθμούς να μου βγάζει γράμματα?Δηλαδή θέλω να πάρω ας πούμε το Γιώργο και αντί να με αφήνει να πατήσω 3 φορές το 2 για να με πάει στο Γ μου βάζει 3 δυάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapaman Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπέρα παιδιά, μόλις έγινα κάτοχος ενός Sony Ericsson XPERIA X10 Mini από Γαλλία αλλά είναι κλειδωμένο.... καμιά ιδέα??? το παρακάτω είναι έμπιστο???? http://www.unlocking.com/Sony-Ericsson-XPERIA+X10+Mini-Unlocking.html#reviews παρακαλώ όποιος μπορεί να μου απαντήσει (δέχομαι και pm :) ) με οποιονδήποτε τρόπο για UNLOCKING... σας ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ρε παιδιά στο dialer one όταν ανοίγει πως μπορώ να το ρυθμίσω στο search αντί αριθμούς να μου βγάζει γράμματα?Δηλαδή θέλω να πάρω ας πούμε το Γιώργο και αντί να με αφήνει να πατήσω 3 φορές το 2 για να με πάει στο Γ μου βάζει 3 δυάρια. αν εχεις το προ καντο με το πληκτρολογιο!:P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 αν εχεις το προ καντο με το πληκτρολογιο!:P Με άλλο τρόπο εκτός το πληκτρολόγιο δε γίνεται?Δε βολεύει κάθε που θέλω να πάρω τηλέφωνο να ανοίγω το qwerty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 μα το dialer one λειτουργει σαν Τ9. δλδ δεν πρεπει να πατησεις πχ 3 φορες το 2 για να πας στο Γ. αν θες να αναζητήσεις την λέξη γίωργος πχ τότε γράφεις 249 όπου είναι και τα αντιστοιχα γράμματα σε κάθε νούμερο. το Γ είναι στο 2, το Ι στο 4 και το Ω στο 9. και αμέσως σου εμφανίζει τις επαφές που έχουν μέσα τους το ΓΙΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Iridium Carbon Theme Τέλος αυτής της εβδομάδας με αρχές επόμενης θα είναι έτοιμο το πρώτο μου theme. Είμαι οπαδός της απλότητας γι'αυτό και δεν έχουμε χρωματάκια, λουλουδάκια...:lol Πολύ όμορφο θέμα! Άντε, να ξεφύγουμε από το μπλε. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 dark ειναι δυσκολη η εφαρμογή του; να φανταστώ θέλει αλλαγή σε αρχεία συστήματος ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosmini Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Γεια σας εχω προβλημα με το android και παταω να κατεβει μια εφαρμογη και δεν κατεβαινει αν μπορειτε help me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 μα το dialer one λειτουργει σαν Τ9. δλδ δεν πρεπει να πατησεις πχ 3 φορες το 2 για να πας στο Γ. αν θες να αναζητήσεις την λέξη γίωργος πχ τότε γράφεις 249 όπου είναι και τα αντιστοιχα γράμματα σε κάθε νούμερο. το Γ είναι στο 2, το Ι στο 4 και το Ω στο 9. και αμέσως σου εμφανίζει τις επαφές που έχουν μέσα τους το ΓΙΩ. kallair ούτε αυτό μου κάνει.Πηγαίνει σε επαφές που έχουν τα νούμερα που πληκτρολογώ.Δλδ προσπαθεί να πάει γιατί συνέχεια στην ίδια πάει σχεδόν οτι συνδυασμούς και να πατήσω.Απο τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο το t9 με γλώσσα τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 dark ειναι δυσκολη η εφαρμογή του; να φανταστώ θέλει αλλαγή σε αρχεία συστήματος ε; Θα το κάνω post με κατάλληλο οδηγό ώστε να γίνει όσο πιο εύκολα γίνεται. Δέν θέλω άγχος! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) kallair ούτε αυτό μου κάνει.Πηγαίνει σε επαφές που έχουν τα νούμερα που πληκτρολογώ.Δλδ προσπαθεί να πάει γιατί συνέχεια στην ίδια πάει σχεδόν οτι συνδυασμούς και να πατήσω.Απο τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο το t9 με γλώσσα τα ελληνικά. παραξενο μου φαινεται. μολις τώρα το ξαναδοκιμασα και λειτουργει ακριβως όπως σου είπα. :S @dark dog: δεν αγχωνομαι bro. ξέρω ότι όταν με το καλό φτιάξεις τον οδηγό, θα είναι τόσο απλός που δεν θα έχω ούτε μιση απορία. απλά απο περιέργια ρώτησα για να δω τι αρχεία είναι αυτά που παραμετροποιούμε. ;-P edit. μηπως έχεις επιλέξει να γίνεται η αναζήτηση μόνο στους αριθμούς κ όχι σε ονοματα ΚΑΙ αριθμους; Edited November 23, 2010 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 παραξενο μου φαινεται. μολις τώρα το ξαναδοκιμασα και λειτουργει ακριβως όπως σου είπα. :S @dark dog: δεν αγχωνομαι bro. ξέρω ότι όταν με το καλό φτιάξεις τον οδηγό, θα είναι τόσο απλός που δεν θα έχω ούτε μιση απορία. απλά απο περιέργια ρώτησα για να δω τι αρχεία είναι αυτά που παραμετροποιούμε. ;-P framework-res.apk android.policy.jar framework.jar Όλα στον φάκελο /system/framework Το πρώτο καθαρά για τα γραφικά, τα δύο τελευταία για να έχουμε την επιλογή "reboot" Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 framework-res.apk android.policy.jar framework.jar Όλα στον φάκελο /system/framework Το πρώτο καθαρά για τα γραφικά, τα δύο τελευταία για να έχουμε την επιλογή "reboot" ααα! μιας κ το θυμηθηκα. την επιλογή "εγκατασταση του pc companion" πως την ξεφορτωνόμαστε όταν το συνδέουμε με usb στο pc; κάπου είχα διαβάσει ότι είναι κάποιο apk αλλά δεν θυμάμαι που το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 ααα! μιας κ το θυμηθηκα. την επιλογή "εγκατασταση του pc companion" πως την ξεφορτωνόμαστε όταν το συνδέουμε με usb στο pc; κάπου είχα διαβάσει ότι είναι κάποιο apk αλλά δεν θυμάμαι που το είδα. PcCompanion.apk και μετά πετάς και το dop.iso από /data και μόλις ελάφρυνες κατά 14Mb! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Δεν ξέρω mate εγώ τα δουλεύω από /system/media/audio, έχω καιρό που "έστειλα" περιττά από την sd. Αυτο ειναι. το δοκιμασα. Εαν χρησιμοποιειτε καποιο notification που ειναι στην καρτα sd (καποια ειναι, οχι ολα) τοτε κανει reboot. Παράθεση LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 PcCompanion.apk και μετά πετάς και το dop.iso από /data και μόλις ελάφρυνες κατά 14Mb! δηλαδη μαυτον τον τροπο ελευθερωνουμε μνημουλα?ενδιαφερον... μετα αν θελουμε να ξανασυνδεσουμε με companion? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 δηλαδη μαυτον τον τροπο ελευθερωνουμε μνημουλα?ενδιαφερον... μετα αν θελουμε να ξανασυνδεσουμε με companion? Νομίζω αυτό δεν έχει σχέση με την σύνδεση στο PcCompanion, αλλά με την εγκατάσταση του από το κινητό. Επίσης εξαφανίζεται το dialog με την επιλογή "φόρτιση"/"σύνδεση για διαχείριση περιεχομένου" κλπ Τον τρόπο σύνδεσης από κει και πέρα τον επιλέγεις από την status bar Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts