damierom Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω στη Θεσσαλονίκη το 8910ι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω στη Θεσσαλονίκη το 8910ι ??? Κανείς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Κανείς???? http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=5038471 ΕΔΩ το κινητο πωλειται προς 185 ευρω ΜΟΝΟ.:lol: Μηπως μιλαμε για αλλο κινητο? παρα πολυ χαμηλη τιμη μου φενεται... και λεει και οτι ΔΕΝ εχει φθορες και γρατζουνιες. :wacko: και ΕΔΩ http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=4555330 με τιμη εκκινησης τα 220 ευρω. τι να πω... ψαξ'το περισσοτερο αν σε ενδιαφερει κατι σε μεταχειρισμενο . καινουριο ψαξε στο Γερμανο ( 800ε ) ή στο πλαισιο ( 770ε ) αλλα μαλλον χρειαζεται παραγγελια. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Mia voitha pira to kinito prin merikes meres! den boro na steilo apo to pc photos! exei ekdosi logismikou 3.01! Mia voitheia!! einai 8910i! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Mia voitha pira to kinito prin merikes meres! den boro na steilo apo to pc photos! exei ekdosi logismikou 3.01! Mia voitheia!! einai 8910i! Θα σου φανεί παράξενο!!! αλλά είναι κλειδωμένο Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Απ'όσο θυμάμαι (γιατί έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το 8910i μου) μόνο με το Oxygen Phone Manager μπορούσα να περάσω εικόνες από τον υπολογιστή. Έτσι κι αλλιώς με τόσο μικρή οθόνη που έχει, δεν το έκανα και πολύ συχνά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Mia voitha pira to kinito prin merikes meres! den boro na steilo apo to pc photos! exei ekdosi logismikou 3.01! Mia voitheia!! einai 8910i! Από που το πήρες και πόσα αν επιτρέπεται; Ενδιαφέρομαι κι εγώ για 8910i αν το βρω σε καλή κατάσταση... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 to pira 35 euro, apo ena filo mou!! Pados sto ebay exei prosopsi (olikliri) me 35 euro, tora an einai GNISIA GNISIA den nomizo alla einai arketi kali !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 to pira 35 euro, apo ena filo mou!! Άψογη τιμή... :up: Μήπως ο φίλος σου έχει ακόμη κανένα; :O :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Exo tin ekdosi 3.01 opos anafera poio pano. Aksizei na doso 15 euro na to kano anavathmisi stin telefteia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει ένα bluetooth handsfree που να δουλεύει σίγουρα και σωστά με το 8910; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! Καλησπέρα!! Εχω βρει μεταχειρισμένο ενα 8910 σε καλουτσικη κατάσταση στα 100 ευρω. Αυτό που με προβληματίζει είναι...πως θα ξέρω αν είναι κλεμμένο ή όχι? Θα θελα αργότερα να το πάω στη Νοκια για καθαρισμό (έχει λίγο μπίχλα!) και δεν θέλω να με πάρουν για κλεπταποδόχο! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Παίδες, το βρήκα καινούριο (ναι, και όμως) στο Expansys προς 271€ και το χτύπησα μιας και έλειπε από τη συλλογή μου. Έχει την έκδοση λογισμικού 5.25. Εντούτοις, δεν μπορώ να περάσω από το PC, ούτε wallpapers, ούτε ήχους κλήσης. Αλήθεια, τι είδους αρχεία υποστηρίζει και που μπορώ να βρω μερικά; Ευχαριστώ πολύ! Επίσης, έχει speakerphone και πώς ενεργοποιείται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Για να θυμομαστε τα παλια ,διαφημιση του 8910i (απο Brasil ) :wink: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Tha ithela na agoraso to Nokia 8910. To vrisko sto ebay http://cgi.ebay.co.uk/SIM-FREE-NOKIA-8910-IN-BRAND-NEW-CONDITION-BLUETOOTH_W0QQitemZ160111801157QQihZ006QQcategoryZ3312QQrdZ1QQcmdZViewItem kai tha ithela na mou peite an einai olokainourio kai aksiopisto ama to parw apo ekei. Den exw ksanaparei apo to internet kai to fovamai ligo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 σήμερα είδα τρία κομάτια σε μαγαζί με αναταλλαγές στα 100 ευρώ περιοχή Γλυφάδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u_o_m_o Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 exo oli th seira 8xxx ths nokia ektos apo to 8910i to paraggeila apo to e-bay ksth timi ton 150 eyrv kainoyrio hrthe k einai apsogo olokainourio tora exo oli ti seira Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 exo oli th seira 8xxx ths nokia ektos apo to 8910i to paraggeila apo to e-bay ksth timi ton 150 eyrv kainoyrio hrthe k einai apsogo olokainourio tora exo oli ti seira xxaxxxa kai gw toso to pira...alla oxi gia mena.kali timi pantws Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Για να γραφτείς στο e-bay χρειάζεται να έχεις πιστωτική κάρτα για την πληρωμή ή όχι? Τί τρόπους αποστολής έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u_o_m_o Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 sigoyra xreiazetai pistotiki karta i apostoli einai meso kapoiou courier pantos einai aksiopisto alla opoios thelei kinito na koitaksei sto e-bay apo uk giati apo usa exei forous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Καλησπερα!Απο αυριο η' το αργοτερο μεθαυριο θα ειμαι κατοχος ενος 8910i !!!!!Σαν κατοχος του 8800 special edition,θελησα και ποθησα και το 8910i.Σκεφτομαι να συμπληρωσω σιγα-σιγα ολη την συλλογη των αριστουργηματων της NOKIA(88xx & 89xx).Θα ηθελα να μου πειτε τη μπαταρια να παρω???Εχει βγει καποια μεγαλυτερη απο την γνησια???Αν οχι,που μπορω να βρω γνησια???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Καλησπερα!Απο αυριο η' το αργοτερο μεθαυριο θα ειμαι κατοχος ενος 8910i !!!!!Σαν κατοχος του 8800 special edition,θελησα και ποθησα και το 8910i.Σκεφτομαι να συμπληρωσω σιγα-σιγα ολη την συλλογη των αριστουργηματων της NOKIA(88xx & 89xx).Θα ηθελα να μου πειτε τη μπαταρια να παρω???Εχει βγει καποια μεγαλυτερη απο την γνησια???Αν οχι,που μπορω να βρω γνησια???? ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???!!!Πεθανε αυτο το κινητο????Δεν το εχει κανενας πλεον????Μονο εγω παραμενω ερωτευμενος με τις σταθερες αξιες??!!!!!:( Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ελπιζω να δουλευει μονο. Απο την επισημη εταιρεια δεν υπαρχει αλλη μπαταρια,ασε που κραταει αρκετα με πολυ ομιλια στην πραξη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Που το βρίσκουμε το 8910?!? Θα θελα κι εγω ένα - αλλά απο μαγαζάκια με μεταχειρισμένα δεν τους εμπιστεύομαι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Που το βρίσκουμε το 8910?!? Θα θελα κι εγω ένα - αλλά απο μαγαζάκια με μεταχειρισμένα δεν τους εμπιστεύομαι. :( Από όπου και να το πάρεις, μεταχειρισμένο θα είναι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts