kotsianis7 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Άστα να πάνε, ακόμη κλαίω τα λεφτάκια μου :p Απλά, δεν ξαναγυρνάς σε Samsung, είναι απλό ;) Τουλάχιστον η Apple βγάζει αναβαθμίσεις, οι οποίες είναι συμβατές με όλα τους τα μοντέλα. Αυτό είναι πολύ θετικό σίγουρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ jaiibrake ΣΤΗΝ 3,1,3 σορρυ που φωναζω http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4254 :p:p:p:p:p (@komos: σε πειράζω, δεν έχω εχθρική διάθεση :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Να δείτε σε κάνα χρόνο όλοι θα πουλάνε τα ipad τους!!Σαν τα πρόβατα τρέχουν και αγοράζουν ότι έχει πάνω το μήλο...ipod,iphone,imac και πάει λέγοντας γιατί είναι trendy!!Και μόλις πάρουν χαμπάρι τι έκαναν...for sale! Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOkO_LiCiOuS Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Δεν είναι έτσι ρε...το iPhone έχει τόσους, μα τόσους φανατικούς υποστηρικτές που δεν μπορείς να λες ότι το πουλάνε γιατί απογοητεύτηκαν...το πουλάνε όσοι δεν έχουν βιώσει όλα όσα μπορεί να προσφέρει αυτό το gadget...είτε γιατί δεν είχαν την όρεξη και το χρόνο ν' ασχοληθούν ή διότι δεν ήξεραν πως ν' ασχοληθούν....ή επίσης μπορεί να το πουλάνε αυτοί που βαριούνται εύκολα ή έχουν οικονομική άνεση και είναι σε θέση να κάνουν τέτοιες αλλαγές... Θα μου πεις έχει και μισητούς εχθρούς...αμφιβάλω αν έχουν πιάσει ποτέ ένα iPhone στα χέρια τους.... Το τηλέφωνο σου προσφέρει τα πάντα, λίγη διάθεση και καλή θέληση να υπάρχει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Ισως επειδη βαρεθηκαν τη συσκευη η επειδη θα βγει συντομα το καινουριο κ αν περιμενουν λιγο να μην μπορουν να το πουλησουν σε καλη τιμη... Παντως καθε αλλο απο αποτυχια ειναι τα iphone πιστευω... Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, από τα χέρια μου περάσανε όλα τα iphone και αυτό που με χαλάει, είναι οτι τόσα χρόνια βλέπω την ίδια φάτσα. Το πιο απαράδεκτο, είναι οτι το 3G και το 3GS είναι 2 ολόιδια τηλέφωνα (εξωτερικά πάντα). Τουλάχιστον ένα τόσο ακριβό τηλέφωνο, θα έπρεπε να έχει κάποιες αλλαγές που να σε κάνουν να το βλέπεις διαφορετικό. Ελπίζω το 4G να είναι κάτι διαφορετικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Το πουλάνε όσοι το πήρανε και απλά δε τους βόλεψε. Όπως και όλα τα κινητά γιατί το βαρέθηκαν. Το πουλάνε και κάποιοι που έχουν περισσότερες απαιτήσεις απο θέμα camera και video, ραδιόφωνο, ευκολότερη μεταφορά mp3 χωρίς itunes, videoκλήση. Εγώ τη πήρα και δε το αλλάζω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Δεν είναι έτσι ρε...το iPhone έχει τόσους, μα τόσους φανατικούς υποστηρικτές που δεν μπορείς να λες ότι το πουλάνε γιατί απογοητεύτηκαν...το πουλάνε όσοι δεν έχουν βιώσει όλα όσα μπορεί να προσφέρει αυτό το gadget...είτε γιατί δεν είχαν την όρεξη και το χρόνο ν' ασχοληθούν ή διότι δεν ήξεραν πως ν' ασχοληθούν....ή επίσης μπορεί να το πουλάνε αυτοί που βαριούνται εύκολα ή έχουν οικονομική άνεση και είναι σε θέση να κάνουν τέτοιες αλλαγές... Θα μου πεις έχει και μισητούς εχθρούς...αμφιβάλω αν έχουν πιάσει ποτέ ένα iPhone στα χέρια τους.... Το τηλέφωνο σου προσφέρει τα πάντα, λίγη διάθεση και καλή θέληση να υπάρχει...:) Οι 8 στους 10 που παίρνουν iPhone το παίρνουν γιατί το πήρε ο διπλανός τους, είναι δείγμα πλούτου, "τι γλυκό που είναι το μηλαράκι" (το έχω ακούσει κι αυτό), τους είπε κάποιος ότι είναι το καλύτερο και άλλοι άχρηστοι λόγοι. Όλοι αυτοί έδωσαν 600 ευρώ για να πάρουν κάτι, που αυτά που θέλουν μπορεί να τα κάνει και ένα κινητό των 100-200 ευρώ. Μάλιστα κάποιοι ξινίζουν μαθαίνοντας μετά ότι "χμμ, δεν έχει ράδιο", ή "τόση διαδικασία για να βάλω μέσα ένα τραγούδι;" κτλ. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλα τα fanboy είναι ότι ένα τηλέφωνο με gps, πυξίδες και 1000 άλλα παιχνιδάκια δεν αφορά τους πάντες. Και δε θα πρέπει ούτε αυτοί, ούτε οι πωλητές (βέβαια η δουλειά τους είναι αυτή) να προτίνουν τέτοια τηλέφωνα σε ανθρώπους που απλά αυτά δεν τους αφορούν... Για τους άλλους 2 στους 10 ας είναι το καλύτερο για ό,τι προσφέρει... επιλογή τους είναι αλλά τουλάχιστον το διάλεξαν μόνοι τους και αφού το έψαξαν. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Και δε θα πρέπει ούτε αυτοί, ούτε οι πωλητές (βέβαια η δουλειά τους είναι αυτή) να προτίνουν τέτοια τηλέφωνα σε ανθρώπους που απλά αυτά δεν τους αφορούν... Έτσι γυρίζει η αγορά... Τα πουλάνε μετά φθηνότερα και τα παίρνουν αυτοί που δεν έχουν αναβαθμίσεις και λυπούνται να τ'ακουμπήσουν για καινούριο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, από τα χέρια μου περάσανε όλα τα iphone και αυτό που με χαλάει, είναι οτι τόσα χρόνια βλέπω την ίδια φάτσα. Γι αυτό το λόγο το έδωσα και εγώ.Δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτό το καλούπι.Σαν κινητό έχει άψογες λειτουργίες,ότι κάνει το κάνει τέλεια σε σημείο που ξεχνάς όλα όσα δεν κάνει.Αλλά αυτή η εμμονή στο ίδιο σχήμα καταντάει κουραστική...άσε που με έτρωγε το χέρι μου για να πάρω κάτι καινούριο.Πάντως με μια ανανέωση στο σκαρί στο καινούριο iphone σίγουρα θα κοιτάξω κάποια στιγμή προς τα εκεί πάλι Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Εγώ για να το σώσω πήρα και ένα Nexus και ησύχασα... Έκανα και την αλλαγή μου, κράτησα και το iphone ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Δηλαδη με λιγα λογια οταν κουνησει η Apple το μικρο της δαχτυλακι της ολοι οι iphoneαδες τρεχουν με κλειστα ματια απο πισω με οτι συνεπειες εχει αυτο. Αυτο με την αναφορα παραδοσης στο μηνυμα που δεν υπαρχει, δεν το ηξερα. Πραγματικα εμεινα εκπληκτος. Και πιστευω οτι ενα smartphone που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει multitasking.:X Τωρα αρχιζουν και τα οργανα με το ipad. Θα γινει σφαγη.:lol: Καλα δεν ντρεπονται εκει στην Apple? μιλάνε όλοι για θύματα του μάρκετινγκ μιλάς και ΕΣΥ με την 116;; Θα μας τρελανεις;;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 μιλάνε όλοι για θύματα του μάρκετινγκ μιλάς και ΕΣΥ με την 116;; Θα μας τρελανεις;;:wacko: :lol::lol: Αυτό ομολογώ οτι δεν το είχα προσέξει!!! Δε συνεχίζω το θεματάκι γιατί πάμε για offtopic :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOkO_LiCiOuS Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Οι 8 στους 10 που παίρνουν iPhone το παίρνουν γιατί το πήρε ο διπλανός τους, είναι δείγμα πλούτου, "τι γλυκό που είναι το μηλαράκι" (το έχω ακούσει κι αυτό), τους είπε κάποιος ότι είναι το καλύτερο και άλλοι άχρηστοι λόγοι. Όλοι αυτοί έδωσαν 600 ευρώ για να πάρουν κάτι, που αυτά που θέλουν μπορεί να τα κάνει και ένα κινητό των 100-200 ευρώ. Μάλιστα κάποιοι ξινίζουν μαθαίνοντας μετά ότι "χμμ, δεν έχει ράδιο", ή "τόση διαδικασία για να βάλω μέσα ένα τραγούδι;" κτλ. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλα τα fanboy είναι ότι ένα τηλέφωνο με gps, πυξίδες και 1000 άλλα παιχνιδάκια δεν αφορά τους πάντες. Και δε θα πρέπει ούτε αυτοί, ούτε οι πωλητές (βέβαια η δουλειά τους είναι αυτή) να προτίνουν τέτοια τηλέφωνα σε ανθρώπους που απλά αυτά δεν τους αφορούν... Για τους άλλους 2 στους 10 ας είναι το καλύτερο για ό,τι προσφέρει... επιλογή τους είναι αλλά τουλάχιστον το διάλεξαν μόνοι τους και αφού το έψαξαν. Όντως σ΄αυτό που λες δεν έχεις άδικο...σε πολλούς σκάει μια επιδότηση του ύψους των 500-600€ και λένε «δεν παίρνω ένα iPhone να το παίξω λίγο μούρη και ψαγμένος και να δω επιτέλους τι στο καλό πουλάνε αυτοί οι Αμερικάνοι και έχει τρελαθεί ο κόσμος...» καταλήγουν βέβαια να έχουν 3-4 free χαζοεφαρμογούλες και στο τέλος να εντυπωσιάζονται από κάποιο άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Η Apple ειναι μια πολυ καλοστημενη εταιρεια και εχει γραψει την δικη της ιστορια στο χωρο των υπολογιστων, των προγραμματων και του internet. Με το iphone εχει κανει μια παρα πολυ καλη διαφημηση οπου καποιοι δεν το εψαξαν καλυτερα και το μπερδεψαν με κινητο. Ειναι απλα ενας φορητος υπολογιστης που κανει τα παντα με το internet. Σε κανενα αλλο κινητο δεν εχω δει να μπορεις να στειλεις αρχειο .pdf με e-mail, αλλα ως εκει. Η καμερα του, βιντεο κλπ ειναι ακομη παρα πολυ πισω. Τελος, για μενα, ολα ειναι θεμα marketing που καταφεραν να ξεγελασουν καποιους.... Η Apple ειναι μια πολυ καλοστημενη εταιρεια και εχει γραψει την δικη της ιστορια στο χωρο των υπολογιστων, των προγραμματων και του internet. Με το iphone εχει κανει μια παρα πολυ καλη διαφημηση οπου καποιοι δεν το εψαξαν καλυτερα και το μπερδεψαν με κινητο. Ειναι απλα ενας φορητος υπολογιστης που κανει τα παντα με το internet. Σε κανενα αλλο κινητο δεν εχω δει να μπορεις να στειλεις αρχειο .pdf με e-mail, αλλα ως εκει. Η καμερα του, βιντεο κλπ ειναι ακομη παρα πολυ πισω. Τελος, για μενα, ολα ειναι θεμα marketing που καταφεραν να ξεγελασουν καποιους.... Για το .pdf δεν ειμαι σιγουρος μου το εχει πει ενας παθιασμενος φιλος που εχει τρελα με τα προιντα γενικα της apple... Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Εχει περάσει ήδη 1,5 χρόνος από το τελευταίο ποστ και οι λόγοι μπορεί να χουν αλλάξει... Το βαρεθήκατε; Θέλετε το iPhone 5; Η μήπως είναι η κρίση και ψάχνετε μετρητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Εχει περάσει ήδη 1,5 χρόνος από το τελευταίο ποστ και οι λόγοι μπορεί να χουν αλλάξει... Το βαρεθήκατε; Θέλετε το iPhone 5; Η μήπως είναι η κρίση και ψάχνετε μετρητά; Για τους μηλοκυνηγούς δεν υπάρχει κρίση! Μόνο ματσό το αγοράζουν!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Για τους μηλοκυνηγούς δεν υπάρχει κρίση! Μόνο ματσό το αγοράζουν!:lol: Μην το λες...Πριν λίγο καιρό πέτυχα μια κοπέλα και είχε τρελαθεί να πάρει το iphone. Τη ρωτάω λοιπόν αν έχει 600€ να δαπανήσει, και μου είπε όχι, αλλά το θέλει...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Μην το λες...Πριν λίγο καιρό πέτυχα μια κοπέλα και είχε τρελαθεί να πάρει το iphone. Τη ρωτάω λοιπόν αν έχει 600€ να δαπανήσει, και μου είπε όχι, αλλά το θέλει...:rolleyes: Βρε ειρωνικά τελείως το είπα, ακριβώς για να καταδείξω φαινόμενα σαν αυτό που μου περιέγραψες!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 να δουμε ποσο ακομα θα ασχοληθουν καποιοι με το φαινομενο iphone.απορια το χω... αλλοι τα πουλανε γιατι το χουν βαρεθει,αλλοι γιατι τους χαλασε και τους την εσπασε και αλλοι για αλλους λογους.δεν βλεπω που ειναι το κακο...πολλοι ετσι κι αλλιως επιστρεφουν και παλι στο iphone επειτα απο μια μικρη βολτα προς αλλους κατασκευαστες. εγω δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος απο το iphone μου.δεν τοχω ουτε για το εφφε μου ουτε και για τα τραπεζακια...η apple ανεκαθεν μου αρεσε σε σχεδον ολα της τα προιοντα,αφου λοιπον με φτιαχνει κατι και το κραταω καιρο,γιατι να μην το παρω.το iphone το αλλαζω καθε χρονο,κανενα αλλο κινητο δεν κραταω τοσο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 να δουμε ποσο ακομα θα ασχοληθουν καποιοι με το φαινομενο iphone.απορια το χω... Οταν βλέπεις παντού αγγελίες πώλησης iphone, νομίζω είναι λογική η απορία...:rolleyes: Ακους εκεί "φαινόμενο iphone"...Φαινόμενο ξέρω ότι είναι η καταιγίδα, το χαλάζι κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Οταν βλέπεις παντού αγγελίες πώλησης iphone, νομίζω είναι λογική η απορία...:rolleyes: Ακους εκεί "φαινόμενο iphone"...Φαινόμενο ξέρω ότι είναι η καταιγίδα, το χαλάζι κλπ... και αλλα κινητα πουλανε σε αγγελιες,σαφως σε μικροτερο ποσοστο βεβαια,καθως το iphone εχει κανει θραυση...:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Οταν βλέπεις παντού αγγελίες πώλησης iphone, νομίζω είναι λογική η απορία...:rolleyes: Ακους εκεί "φαινόμενο iphone"...Φαινόμενο ξέρω ότι είναι η καταιγίδα, το χαλάζι κλπ... Φαινόμενο είμαι εγώ, που ακόμα σας αντέχω!:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 να δουμε ποσο ακομα θα ασχοληθουν καποιοι με το φαινομενο iphone.απορια το χω... αλλοι τα πουλανε γιατι το χουν βαρεθει,αλλοι γιατι τους χαλασε και τους την εσπασε και αλλοι για αλλους λογους.δεν βλεπω που ειναι το κακο...πολλοι ετσι κι αλλιως επιστρεφουν και παλι στο iphone επειτα απο μια μικρη βολτα προς αλλους κατασκευαστες. εγω δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος απο το iphone μου.δεν τοχω ουτε για το εφφε μου ουτε και για τα τραπεζακια...η apple ανεκαθεν μου αρεσε σε σχεδον ολα της τα προιοντα,αφου λοιπον με φτιαχνει κατι και το κραταω καιρο,γιατι να μην το παρω.το iphone το αλλαζω καθε χρονο,κανενα αλλο κινητο δεν κραταω τοσο. Και πόσο τα κρατάς τα άλλα αν επιτρέπεται;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Και πόσο τα κρατάς τα άλλα αν επιτρέπεται;:wacko: πολυ λιγο,αν και τωρα εχω κατασταλλαξει στο iphone4,galaxy s2,galaxy r... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts