the_Apostolos Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 2) Μου έχει τύχει 2 φορές μέχρι στιγμής (το έχω μία εβδομάδα) να μιλάω είτε με τα ακουστικά της συσκευασίας είτε χωρίς ακουστικά και εκει που μιλαμε κανονικα ξαφνικά ο άλλος να μην με ακούει καθόλου. βγάζω ακουστικά συνεχίζει το πρόβλημα. δευτερη κληση το ιδιο. τριτη κληση εχει διορθωθει το προβλημα.... Αυτό μου συμβαίνει και εμένα και είναι πάρα πολύ εκνευριστικό!!!!! Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Κάνει Video-κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Ρε παιδια ας κανει καποιος κατοχος ενα mini review για να μαθουμε και εμεις λιγα πραματα..μπαταρια-οθονη-λειτουργικοτητα,,,κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Κάνει Video-κλήση; οχι δεν κανει!! στα αρνητικα του οτι δεν εχει κουμπι για soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 σημερα το πηρα κι εγω απο πλαισιο. λοιπον εχω προς το παρον μια ερωτηση. εχω το htc sense,πως μπορω να αφαιρεσω την μεγαλη ωρα?να μην τρωει ολη την ταπετσαρια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roggas Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Απότι ξέρω δεν μπορείς να βγάλεις μονο αυτό...το HTC Sense πηγαίνει μαζί δεν μπορείς να βγάλεις μερικά και μερικά όχι έτσι ξέρω τώρα δεν περνώ και όρκο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 ετσι μαλλον ειναι. καποιο καλο προγραμμα για gps? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 για την ωρα το igo8 δουλευει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Καλησπέρα, Παιδιά στο mini έχει νοήμα να βάλει κάποιος Screen Protector ή οι οθόνες αυτές δεν γρατσουνιούντε έτσι και άλλιως ? Σε διάφορετικη περίπτωση, που μπορώ να βρώ γιατι δεν έχω δεί πουθένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 εγω εχω βαλει προστατευτικο οθονης. στο ebay υπαρχνουν σε πολυ καλες τιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos13 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Παιδιά, ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάποα ρύθμιση για να μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο κατα τη διάρκεια μιας κλήσης? Οταν μιλάω (με handsfree) παρατηρώ ότι η οθόνη μαυρίζει και δεν μπορώ να μπω π.χ. στις επαφές για να δω ένα τηλέφωνο, ή να διαβάσω κάποιο μήνυμα. Αν το κουνήσω φωτίζει και πάλι αλλά για ελάχιστα δευτευτερόλεπτα και έπειτα πάλι μαυρίλα. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος? Μήπως κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 οταν αναβει μπορεις να το χρησημοποιησεις. δοκιμασες να δεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Καλησπέρα, μετά απο μια εβδομάδα χρήσης με το mini, μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η χρήση του ClearType είναι καθοριστική και πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε μετά την αγόρα της συσκευής.. Τέλος παραθέτω ένα μικρό προβληματάκι μήπως γνωρίζει κανένας καμία λύση... Ο ήχος της φωνής κάθε φορά που κάνω κλήση είναι ριθμησμένος στο "μισό" και όχι στο "μέγιστο", με αποτέλεσμα σε κάθε κλήση να χρειάζεται να πάτω τα πλαϊνά κουμπιά του τηλέφωνου για να αυξήσω την ένταση.. Με λίγα λόγια δεν κράτα την τελευταία επιλογή μου (στο max), όπως ήταν στο Diamond, αλλά κάθε φορά που κάνω restart χάνεται, οπότε στην επομένη κλήση ξεκινά πάλι από την μέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancykon Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Καλησπέρα, μετά απο μια εβδομάδα χρήσης με το mini, μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η χρήση του ClearType είναι καθοριστική και πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε μετά την αγόρα της συσκευής.. Τέλος παραθέτω ένα μικρό προβληματάκι μήπως γνωρίζει κανένας καμία λύση... Ο ήχος της φωνής κάθε φορά που κάνω κλήση είναι ριθμησμένος στο "μισό" και όχι στο "μέγιστο", με αποτέλεσμα σε κάθε κλήση να χρειάζεται να πάτω τα πλαϊνά κουμπιά του τηλέφωνου για να αυξήσω την ένταση.. Με λίγα λόγια δεν κράτα την τελευταία επιλογή μου (στο max), όπως ήταν στο Diamond, αλλά κάθε φορά που κάνω restart χάνεται, οπότε στην επομένη κλήση ξεκινά πάλι από την μέση καλησπέρα, δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο....πάντως υπάρχει ένα update όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενα posts που μπορεί να βοηθάει....και τους ήχους γενικά καλό είναι να τους πειράξεις απο τις ρυθμίσεις/μενού/περισσότερα/ήχοι κ ειδοποιήσεις/ειδοποιήσεις..... το cleartype σε τι ακριβώς βοηθάει?και έχει τόσο μεγάλη διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Καλησπέρα, μετά απο μια εβδομάδα χρήσης με το mini, μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η χρήση του ClearType είναι καθοριστική και πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε μετά την αγόρα της συσκευής.. η πως ρυθμιζουμε το cleartype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 πως ρυθμιζουμε το cleartype? Η επιλογή του cleartype βρίσκεται κανονικά στις ρυθμίσεις της οθόνης. Στο mini η htc έχει κρύψει την ρύθμιση αυτή. Για να εμφανίσουμε την επιλογή αυτή πάμε με έναν registry editor στο HKLM-> ControlPanel -> Pen και στο Hide (όπου η τιμή του είναι 1) βάζουμε 0. Τώρα στις ρυθμίσεις της οθόνης έχει εμφανιστεί η επιλογή cleartype και την επιλέγουμε ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 κανενα registry editor? πιο να ψαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 κανενα registry editor? πιο να ψαξω? Προσωπικά χρησιμοποιώ το Resco Explorer αλλά δεν είναι δωρεάν. Δωρεάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το phm registry editor (google it ;) ) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Όσοι έχετε το Hd mini θα έχετε παρατηρήσει πως λείπει το κουμπί Χ/ΟΚ. Βρήκα πως να το επαναφέρουμε (για όσους τους λείπει και το θέλουν :p ). Έχω ποστάρει την λύση στο xda-forum και το post είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6740128&postcount=9 Ελπίζω να φανεί σε κάποιους χρήσιμο ;) :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 (edited) Παιδία υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βάζει το τηλέφωνο σε κατάσταση Flight Mode, σε καθορισμένη ώρα που θα δηλώνω εγώ.. Επειδή το βράδυ δεν θέλω να έχω ανοιχτό το τηλέφωνο και να με ξυπνίσει κάποιος τα χαράματα, αλλά ουτε και κάθε φορά να το απενεργοποιώ απο μόνος μου. Το Gprofile είναι ένα απο τα προγραμμάτα που το κάνει αυτό, απλά φένεται να προκάλει προβλήματα στο κινήτο. Edited June 9, 2010 by Stl08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Δοκιμασε το TProfiler 125 θα το βρεις στο XDA Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω τηλεφωνο. ειναι γρηγορο σε αποκριση? τουλαχιστον σε σχεση με το ν97 μινι που εχω τωρα μπορω να βαλω εφαρμογες? οπως π.χ. garmin για πλοηγηση?? ή κατι αλλο??? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Το τηλεφωνο ειναι αρκετα γρηγορο !!! ... Απλα μολις το παρεις να ενεργοποιησεις το ClearType μην απογοητευτεις απο την κακη γραμματοσειρα.. Οποτε να ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανεις μολις παρεις το κινητο. Εφαρμογες υπαρχουν, εαν και ορισμενες με προβληματα, λογο της νεας αναλυσης HVGA. Για πλοηγηση μπορεις να βαλεις IGo και TomTom... για Garmin και Destinator υπομονη μεχρι να βρεθει καταλληλο theme. Αντε φιλε μου και καλοριζικο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το cleartype; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl08 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Η γραμματοσείρα στο τηλέφωνο δεν ειναι και οτι καλυτερο. Με την ενεργοποιηση του ClearType τα γραμμάτα γίνονται πλέον ευαναγνωστα και κατα την γνωμη μου βελτιωνεται και κατα πολυ το Finger Sense.... Εγω παρολο που στην αρχη απογοητευτικα καπως με το τηλεφωνο, τωρα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος,,,, Το μονο προγραμμα που περιμενω, ειναι να βγει theme για το Destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts