Jump to content

[Επίσημο] HTC HD mini

zalaros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2) Μου έχει τύχει 2 φορές μέχρι στιγμής (το έχω μία εβδομάδα) να μιλάω είτε με τα ακουστικά της συσκευασίας είτε χωρίς ακουστικά και εκει που μιλαμε κανονικα ξαφνικά ο άλλος να μην με ακούει καθόλου. βγάζω ακουστικά συνεχίζει το πρόβλημα. δευτερη κληση το ιδιο. τριτη κληση εχει διορθωθει το προβλημα....

Αυτό μου συμβαίνει και εμένα και είναι πάρα πολύ εκνευριστικό!!!!!

The_Apostolos

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια ας κανει καποιος κατοχος ενα mini review για να μαθουμε και εμεις λιγα πραματα..μπαταρια-οθονη-λειτουργικοτητα,,,κτλ

σημερα το πηρα κι εγω απο πλαισιο.

λοιπον εχω προς το παρον μια ερωτηση.

εχω το htc sense,πως μπορω να αφαιρεσω την μεγαλη ωρα?να μην τρωει ολη την ταπετσαρια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Απότι ξέρω δεν μπορείς να βγάλεις μονο αυτό...το HTC Sense πηγαίνει μαζί δεν μπορείς να βγάλεις μερικά και μερικά όχι έτσι ξέρω τώρα δεν περνώ και όρκο :P

ετσι μαλλον ειναι.

καποιο καλο προγραμμα για gps?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα,

Παιδιά στο mini έχει νοήμα να βάλει κάποιος Screen Protector ή οι οθόνες αυτές δεν γρατσουνιούντε έτσι και άλλιως ?

Σε διάφορετικη περίπτωση, που μπορώ να βρώ γιατι δεν έχω δεί πουθένα

Παιδιά, ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάποα ρύθμιση για να μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο κατα τη διάρκεια μιας κλήσης? Οταν μιλάω (με handsfree) παρατηρώ ότι η οθόνη μαυρίζει και δεν μπορώ να μπω π.χ. στις επαφές για να δω ένα τηλέφωνο, ή να διαβάσω κάποιο μήνυμα. Αν το κουνήσω φωτίζει και πάλι αλλά για ελάχιστα δευτευτερόλεπτα και έπειτα πάλι μαυρίλα. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος? Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Καλησπέρα,

μετά απο μια εβδομάδα χρήσης με το mini, μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η χρήση του ClearType είναι καθοριστική και πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε μετά την αγόρα της συσκευής..

Τέλος παραθέτω ένα μικρό προβληματάκι μήπως γνωρίζει κανένας καμία λύση...

Ο ήχος της φωνής κάθε φορά που κάνω κλήση είναι ριθμησμένος στο "μισό" και όχι στο "μέγιστο", με αποτέλεσμα σε κάθε κλήση να χρειάζεται να πάτω τα πλαϊνά κουμπιά του τηλέφωνου για να αυξήσω την ένταση..

Με λίγα λόγια δεν κράτα την τελευταία επιλογή μου (στο max), όπως ήταν στο Diamond, αλλά κάθε φορά που κάνω restart χάνεται, οπότε στην επομένη κλήση ξεκινά πάλι από την μέση

Καλησπέρα,

μετά απο μια εβδομάδα χρήσης με το mini, μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η χρήση του ClearType είναι καθοριστική και πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε μετά την αγόρα της συσκευής..

Τέλος παραθέτω ένα μικρό προβληματάκι μήπως γνωρίζει κανένας καμία λύση...

Ο ήχος της φωνής κάθε φορά που κάνω κλήση είναι ριθμησμένος στο "μισό" και όχι στο "μέγιστο", με αποτέλεσμα σε κάθε κλήση να χρειάζεται να πάτω τα πλαϊνά κουμπιά του τηλέφωνου για να αυξήσω την ένταση..

Με λίγα λόγια δεν κράτα την τελευταία επιλογή μου (στο max), όπως ήταν στο Diamond, αλλά κάθε φορά που κάνω restart χάνεται, οπότε στην επομένη κλήση ξεκινά πάλι από την μέση

καλησπέρα,

δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο....πάντως υπάρχει ένα update όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενα posts που μπορεί να βοηθάει....και τους ήχους γενικά καλό είναι να τους πειράξεις απο τις ρυθμίσεις/μενού/περισσότερα/ήχοι κ ειδοποιήσεις/ειδοποιήσεις.....

το cleartype σε τι ακριβώς βοηθάει?και έχει τόσο μεγάλη διαφορά?

Καλησπέρα,

η

πως ρυθμιζουμε το cleartype?

πως ρυθμιζουμε το cleartype?

Η επιλογή του cleartype βρίσκεται κανονικά στις ρυθμίσεις της οθόνης. Στο mini η htc έχει κρύψει την ρύθμιση αυτή. Για να εμφανίσουμε την επιλογή αυτή πάμε με έναν registry editor στο HKLM-> ControlPanel -> Pen και στο Hide (όπου η τιμή του είναι 1) βάζουμε 0. Τώρα στις ρυθμίσεις της οθόνης έχει εμφανιστεί η επιλογή cleartype και την επιλέγουμε ;)

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

κανενα registry editor? πιο να ψαξω?

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Resco Explorer αλλά δεν είναι δωρεάν. Δωρεάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το phm registry editor (google it ;) )

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Όσοι έχετε το Hd mini θα έχετε παρατηρήσει πως λείπει το κουμπί Χ/ΟΚ. Βρήκα πως να το επαναφέρουμε (για όσους τους λείπει και το θέλουν :p ). Έχω ποστάρει την λύση στο xda-forum και το post είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=6740128&postcount=9 Ελπίζω να φανεί σε κάποιους χρήσιμο ;) :D
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Παιδία υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βάζει το τηλέφωνο σε κατάσταση Flight Mode, σε καθορισμένη ώρα που θα δηλώνω εγώ.. Επειδή το βράδυ δεν θέλω να έχω ανοιχτό το τηλέφωνο και να με ξυπνίσει κάποιος τα χαράματα, αλλά ουτε και κάθε φορά να το απενεργοποιώ απο μόνος μου.

Το Gprofile είναι ένα απο τα προγραμμάτα που το κάνει αυτό, απλά φένεται να προκάλει προβλήματα στο κινήτο.

Edited by Stl08

καλησπερα

σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω τηλεφωνο.

ειναι γρηγορο σε αποκριση? τουλαχιστον σε σχεση με το ν97 μινι που εχω τωρα

μπορω να βαλω εφαρμογες? οπως π.χ. garmin για πλοηγηση?? ή κατι αλλο???

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Το τηλεφωνο ειναι αρκετα γρηγορο !!! ... Απλα μολις το παρεις να ενεργοποιησεις το ClearType μην απογοητευτεις απο την κακη γραμματοσειρα.. Οποτε να ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανεις μολις παρεις το κινητο.

Εφαρμογες υπαρχουν, εαν και ορισμενες με προβληματα, λογο της νεας αναλυσης HVGA. Για πλοηγηση μπορεις να βαλεις IGo και TomTom... για Garmin και Destinator υπομονη μεχρι να βρεθει καταλληλο theme.

Αντε φιλε μου και καλοριζικο !

Η γραμματοσείρα στο τηλέφωνο δεν ειναι και οτι καλυτερο. Με την ενεργοποιηση του ClearType τα γραμμάτα γίνονται πλέον ευαναγνωστα και κατα την γνωμη μου βελτιωνεται και κατα πολυ το Finger Sense....

Εγω παρολο που στην αρχη απογοητευτικα καπως με το τηλεφωνο, τωρα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος,,,, Το μονο προγραμμα που περιμενω, ειναι να βγει theme για το Destinator