Jump to content

panos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panos13

  1. Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα΄από την ημέρα που έβαλα την νέα επίσημη rom σταμάτησαν όλα τα ''γνωστά'' προβλήματα αλλά έπαψε να λειτουργεί το ραδιόφωνο της συσκευής!!! Προσπαθεί να ανοίξει για 5 δευτερόλεπτα αλλά κλείνει την εφαρμογή αυτόματα και τζίφος...!! Εχεις κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
  2. Εχω κάνει hard reset 3 φορές μέχρι τώρα και δεν έγινε τίποτα, θα δοκιμάσω και τη νέα rom μπας και δω καμία αλλαγη, αν και απ ότι διάβασα η διαδικασία φαίνεται αρκετά πολύπλοκη και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και χάσω τα δεδομένα μου (επαφές, ημερολόγιο κλπ) Δεν ξέρω και πως να κάνω συγχρονισμό μέσω outlook και έχω πελαγώσει! Ελπίζω το SPB backup που χρησιμοποίησα και στα προηγούμενα ηαρδ ρεσετ να με βγάλει πάλι ασπροπρόσωπο και με την εγκατάσταση της νέας rom
  3. Παιδιά είστε οι άνθρωποί μου!!!!!!!!!! Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου, που το χρησιμοποιώ σαν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ!!!! και κοντεύω να τρελαθώ! Δεν ήξερα σε ποιον να απευθυνθώ και πως να το περιγράψω!!! Εναι απίστευτα εκνευριστικό ιδιαίτερα κάποιες στιγμές που παλεύεις για την πώληση και ξαφνικά σε χάνει ο πελάτης! Δεν είδα κάποια νέα σας απάντηση για το πως αντιμετωπίσατε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Υπάρχει λύση ή να το σπάσω και να γυρίσω σε κανα απλούστερο, μόνο για κλήσεις και μηνύματα?
  4. Παιδιά, ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάποα ρύθμιση για να μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο κατα τη διάρκεια μιας κλήσης? Οταν μιλάω (με handsfree) παρατηρώ ότι η οθόνη μαυρίζει και δεν μπορώ να μπω π.χ. στις επαφές για να δω ένα τηλέφωνο, ή να διαβάσω κάποιο μήνυμα. Αν το κουνήσω φωτίζει και πάλι αλλά για ελάχιστα δευτευτερόλεπτα και έπειτα πάλι μαυρίλα. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος? Μήπως κάνω κάτι λάθος?
  5. Παιδιά, υπάρχει κανένα νέο για το Dropbox? Είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιώ κατα κόρον στη δουλειά μου και θα ήθελα να το εγκαταστήσω αμέσως μόλις βγει!! Εχεις κάποιος κανα καλό νέο να μου πει?
  6. Δηλαδη μπορεί να ''τραβήξει'' και ξεχωριστους υπότιτλους, ή δείχνει μόνο τους ενσωματωμένους στα βιντεάκια?
  7. Εγκατέστησα το Coreplayer 1.3.6 build 7427 αλλά και πάλι δεν παίζει τα προαναφερθέντα αρχεία, έχεις καμιά ιδέα? Τι γίνεται βεντεάκια HD που κατεβάζω από το youtube (πχ. videoclips), υπάρχει τρόπος να τα βλέπω στο hd mini?
  8. Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ξέει κάποιος πως μπορώ να παίξω βιντεάκια διαφόρων τύπων στο hd mini όπως mp4, flv kai avi? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Τι ακριβώς εννοείς Απουσία του Χ Button από τα windows,δεν κατάφερα να βρώ πως κλείνουν τα προγράμματα. Αυτό επανέρχεται εύκολα κάτω αριστερά.
  10. Καλησπέρα σας, μόλις σήμερα έγινα κάτοχος του mini και είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως κατεβάζουμε το dropbox στο κινητό και αν μπορούμε να αποθηκεύσουμε ολόκληρους φακέλους με αρχεία (του dropbox) στο κινητό ώστε να να τα επεξεργαζόμαστε και όταν δεν είμαστε online και ας γίνεται η ενημέρωση του προγράμματος αργότερα? Και κάτι ακόμα, πως καθαρίζουμε την οθόνη? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  11. Παιδιά καλησπέρα, είμαι αρκετα άσχετος με αυτα τα ωραία που γράφετε και τα περισσότερα δεν τα καταλαβαίνω καν. Εγινα μέλος μόλις τώρα για να με βοηθήσει κάποιος στο πρόβλημά μου Θέλω να αγοράσω ένα gps ή PNA όπως το λέτε και έχω 150 ευρώ. Το mio c220 και το rye 3503 φαίνονται πολύ καλές και προσιτές επιλογές. Αλλά θα ήθελα πάνω απ όλα μια συσκευή που να δέχεται το destinator 7 γιατι μου έχουν πει οτί είναι το καλύτερο σύστημα πλοήγησης. Μπορεί κάποιος να με συμβουλεύσει για το τι να αγοράσω γιατί έχω πελαγώσει και χρειάζομαι άμεσα ένα gps γιατι έχω πρόβλημα στην δουλειά μου. Περιμένω με αγωνία μια απάντησή σας (αν και έχω τρελό διάβασμα γιατί σε 10 μέρες δίνω το τελευταίο μάθημα για το πτυχίο μου, και δεν θα πρεπε να περιμένω πάνω σε μια οθόνη) Please help me Your newest member :)
×
×
  • Create New...