Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το επανέφερα...τωρα μου δειχνει JF8 αυτη δεν ειναι η τελευταια εκδοση?

ναι αυτή είναι

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

το επανέφερα...τωρα μου δειχνει JF8 αυτη δεν ειναι η τελευταια εκδοση?

Ναι, αυτή είναι η τελαυταία, το έλεγξα χθες το βράδυ από το kies. Πώς το επανέφερες; Μπορείς να γράψεις κι εσύ μπας και πάρω θάρρος και την κάνω κι εγώ αυτή την αναβάθμιση επιτέλους :confused:

thanx!!τι το ηθελα!!μου κοπηκε η χολη!!μια χαρα δουλευε και ευτυχως συνεχιζει να δουλευει

το κινητο!! ασχετο αλλα παλιοτερα με αλλες συσκευες-ericsson, nokia-εκανα αμεσα

αναβαθμιση..τωρα κανω με το φοβο...

τελος παντων..δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!

επανεκινησεις στο pc...εισαγωγη σε download mode και ανακτηση..

εκανα ακριβως αυτα που γραφουν τα παιδια στις σελιδες 124-125..

Ναι, αυτή είναι η τελαυταία, το έλεγξα χθες το βράδυ από το kies. Πώς το επανέφερες; Μπορείς να γράψεις κι εσύ μπας και πάρω θάρρος και την κάνω κι εγώ αυτή την αναβάθμιση επιτέλους :confused:

Ρε παιδια , εμενα μεσα το κουτι μου ειχε μια μνημη sd μικρη, αν καταλαβα καλα 1gb ηταν , αλλα και παλι μου δειχνει σαν ελευθερη μνημη 500mb , ενω κ τα αλλα παιδια ελεγαν οτι χωρις μνημη εξτρα εχουν 400.... τι γινεται ? xD

Βασικα εχει 400 απο την μνημη την εσωτερικη και μου δινει και αλλα 100 η μνημη που ειχε μεσα.Στον φακελο που εκανα μια περιηγηση να δω τι εχει , εχει μεσα το samsung navigator..το route66 ειναι αυτο ?

Παιδιά, επειδή βλέπω και το συζητήσατε πιο πίσω, screen protector δεν χρειάζεστε!!!

Δείτε γιατί:

Δεν το γρατζουνάει με δύναμη, απλώς το χαϊδεύει. Εγώ δεν έχω screen protector αλλά μπορεί να γρατσουνιστεί η οθόνη. Έχει γρατσουνιστεί κάποιας γνωστής μου.

Έχετε βάλει κάρτα μνήμης; Και αν ναι, τι χωρητικότητας;

Εγώ έβαλα μια 16gB class 6 που πήρα με 52€ αλλά με βλέπω να πηγαίνω σε 32gB. Θέλει πολύ storage το κινητό, αφού μπορείς να το έχεις και σαν φορητό media player.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλώδιο για το tvout που να δουλεύει 100%; Γιατί έχω δοκιμάσει 2 ήδη και κανένα από τα 2 δεν μου δουλεύει καλά. Θέλουν λίγο παίξιμο ώστε να είναι λιγάκι έξω για να δουλέψουν και πάλι όμως δεν είμαι ευχαριστημένος. Προφανώς έχει να κάνει με το ότι οι επαφές στο wave είναι σε διαφορετικά σημεία απ' ότι συνήθως.

Απλά τις εφαρμογές τις εγκαθιστάς στη μνήμη ή στην κάρτα

Εξ ορισμού είναι στη μνήμη αλλά μπορείς να πας και να βάλεις να τις εγκαθιστά στη κάρτα(και αυτό προτείνω να κάνεις).

Σε τέτοια περίπτωση, μπορείς να κάνεις downgrade και αν όχι, τι κάνεις;

Δεν μπορείς να κάνεις downgrade μέσω του kies αλλά μπορείς να βάλεις ότι firmware, άρα και κάποιο παλιότερο, θέλεις μέσω του multiloader. Παρόλα αυτά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος ότι ευθύνεται το jf8 για τα προβλήματα. Ίσως να είναι συνδυασμός παραγόντων. Εγώ είχα και τα 2 πρόβλήματα(και με το market update και μετά που κόλλαγε με το που ξεκίναγε) και ξαναπέρασα το jf8 μέσω multiloader και δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα(βέβαια δεν έχω καν samsung apps market τώρα αλλά τσπ :Ρ).

Αυτό που θα με ενδιαφέρει στο μέλλον, θα είναι για το ndrive, οπότε να χρησιμοποιούμε και το gps (αν και έχω το igo στο diamond 2, που μάλλον αυτό θα χρησιμοποιώ)

Δεν ξέρω για το ndrive αλλά νομίζω ότι μπορούμε να αγοράσουμε και να χρησιμοποιήσουμε το route66 χωρίς πρόβλημα γιατί το route66 είναι ήδη installed και απλώς αγοράζεις το full license από το site τους και χρησιμοποιείς το δικό τους πρόγραμμα.

Εμένα μάλλον επειδή ξαναπέρασα το firmware μέσω του multiloader, δεν έχει λήξει το route66(παρόλο που έχουν περάσει οι 30 ημέρες). Για να δούμε εάν θα λήξει όταν θα έχουν περάσει οι 30 ημέρες από τότε που έβαλα το firmware :Ρ. Επίσης κατέβασα/ξεκλείδωσα/έβαλα όλο το χάρτη της Ελλάδας και της Βρετανίας χωρίς πρόβλημα.

.εισαγωγη σε download mode και ανακτηση

Εφόσον το κινητό σας δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν χρειάζεται να το βάλετε σε download mode και να μπλέκετε με multiloaders και αηδίες. Για να κάνετε firmware upgrade σε ένα κινητό χωρίς πρόβλημα, απλώς χρειάζεστε να κάνετε install το kies στο pc σας, να συνδέσετε κανονικά το κινητό σας με το pc και μετά διαλέξτε μέσα στο kies εκεί που λέει για αναβάθμιση και όλα γίνονται αυτόματα.

Ούτε backup χρειάζεται να πάρετε, ούτε τίποτα. Το kies θα σας περάσει το νέο firmware και δεν θα ακουμπίσει τίποτα άλλο. Όλες οι ρυθμίσεις/προγράμματα/sms/επαφές θα είναι όπως ήταν. Το μόνο που χάνεται είναι το palringo σε περίπτωση που έχετε βάλει το beta, γιατί σας ξαναπερνάει το μαμήσιο.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλώδιο για το tvout που να δουλεύει 100%; Γιατί έχω δοκιμάσει 2 ήδη και κανένα από τα 2 δεν μου δουλεύει καλά. Θέλουν λίγο παίξιμο ώστε να είναι λιγάκι έξω για να δουλέψουν και πάλι όμως δεν είμαι ευχαριστημένος. Προφανώς έχει να κάνει με το ότι οι επαφές στο wave είναι σε διαφορετικά σημεία απ' ότι συνήθως.

Αν μπορέσεις κάπου να βρεις το tvout καλώδιο του NOKIA N95, δουλεύει μια χαρά, αυτό έχω (συμπεριλαμβανόταν στη συσκευασία του Ν95).

Όταν μετέφερα ο περιεχόμενο της παλιάς μου κάρτας στη νέα, μεταφερθήκανε και τα εγκατεστημένα apps χωρίς πρόβλημα. Δεν είμαι σίγουρος αν εγκαθίσταται ο,τιδήποτε στη μνήμη του κινητού. Δε βρήκα κάτι. Θα μπορούσαμε δηλ να δοκιμάσουμε να περάσουμε το αρχείο (Real Foodball) από την κάρτα του φίλου NIB κατευθείαν στη δικιά μας (εννοείται να μας το στείλει, βάλει σε link κτλ). Μπορεί και να κάτσει...

Αυτό που έγραψα χθες λες να παίζει; Το κοίταξες φίλε NIB;

Δεν το γρατζουνάει με δύναμη, απλώς το χαϊδεύει. Εγώ δεν έχω screen protector αλλά μπορεί να γρατσουνιστεί η οθόνη. Έχει γρατσουνιστεί κάποιας γνωστής μου.

Ε δεν το λες κιόλας ότι το χαϊδεύει. Πέρα από ότι το γρατσουνάει, πολλές φορές το χτυπάει κιόλας στην οθόνη. Δεν πιστεύω ότι με προσεκτική χρήση χρειάζεται προστατευτικό.

Εσύ σκέφτεσαι να του βάλεις. Τι συστήνεις;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

μου γραφει οτι υπαρχει αναβαθμιση στο samsung apps την κανω και στο τελος μου λεει απετυχε δοκιμαστε αργοτερα.... :( τι να κανω?????????

μου γραφει οτι υπαρχει αναβαθμιση στο samsung apps την κανω και στο τελος μου λεει απετυχε δοκιμαστε αργοτερα.... :( τι να κανω?????????

αυτό που κάναμε όλοι μας, δοκιμάζαμε κάποια στιγμή αργοτερα και τελικά πέτυχε. Φλου κατάσταση δηλαδή. Κάντο και μια επανεκκίνηση παρεπιπτόντως.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αν μπορέσεις κάπου να βρεις το tvout καλώδιο του NOKIA N95, δουλεύει μια χαρά, αυτό έχω (συμπεριλαμβανόταν στη συσκευασία του Ν95).

Εγώ όπως γράψει και παλιότερα, το είχα πάρει από ένα μαγαζί με CD/DVD 2,60 και δουλεύει άψογα. Θεσσαλονίκη.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

ΕΓΩ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ FIREWALL ΑΠΟ ΤΟ ROUTER ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.

Όσον αφορά τι? Αν μπορείς γράφε με μικρά.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδιά όταν συνδεόμαστε μέσω κινητού σε ασύρματο δίκτυο υπάρχει ασφάλεια? Δηλαδή μπορεί κάποιος να δει δεδομένα του κινητού μου? Στο κινητό που μπορώ να δώ αν υπάρχει κρυπτογράφηση ή κάτι περί ασφάλειας των δεδομένων μου?

μήπως ξέρει κανένας να απαντήσει? όταν συνδέεστε σε ασύρματο δίκτυο (εξωτερικό) είστε ασφαλείς?

Όσον αφορά τι? Αν μπορείς γράφε με μικρά.

Sorry.

Για την αναβαθμιση του samsung apps εννοω.

Με το που απενεργοποιησα το firewall απο το router λυθηκε το προβλημα.

ουτε εμενα μου απαντησε κανεις περι της μνημης που χω στο κινητο xD , επισης οταν παω να κανω την αναβαθμιση στο κινητο μεσω kies εμφανιζει το κινητο , την εκδοση του αλλα γραφει οτι ειναι αδυνατον να γινει η αναβαθμιση αλλα δεν καταλαβαινω γιατι :P

μήπως ξέρει κανένας να απαντήσει? όταν συνδέεστε σε ασύρματο δίκτυο (εξωτερικό) είστε ασφαλείς?

Αυτό εξαρτάται από το πόσο καλός είναι ο browser του κινητού σε θέμα ασφάλειας αλλά και πόσο ασφαλές είναι κάποια ιστοσελίδα.

Τώρα αν εννοείς αν αυτός που του ανοίκει το wifi μπορεί να σου κλέψει αρχεία από το κινητό, λογικά γίνεται αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν.

Δηλαδή όσον αφορά τα κινητά, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω ή αφηνόμαστε στην ασφάλεια του εκάστοτε browser?

Παιδιά κάποιο ποστ διάβασα για δερμάτινη θήκη από internet με 6 ευρώ αν θυμάμαι καλά...Ακούγεται άκρως ελκυστική...Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη με κάποιο λινκ;;;

Εσύ σκέφτεσαι να του βάλεις. Τι συστήνεις;

Δεν θα βάλω γιατί θεωρώ ότι το ασχημαίνει σημαντικά και χαλάει και την αίσθηση στο scrolling.

Το κοίταξες φίλε NIB;

Όχι.

Όσο ασφαλής είσαι όταν σερφάρεις από το laptop σου μέσω wifi/3g. Δεν υπάρχει κρυπτογράφηση στα αποθηκευμένα δεδομένα αλλά από εκεί και πέρα δεν θα πρέπει κάποιος να έχει πρόσβαση στο υπόλοιπο κινητό/δεδομένα μέσω του browser σου. Τώρα εάν υπάρχει κάποιο θέμα ασφάλειας που μπορεί να δώσει τέτοια πρόσβαση, αυτό είναι παγκόσμιο πρόβλημα και ισχύει για όλα τα πράγματα(pc, κινητά, ψυγεία, κλπ) που έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Είναι καθαρά θέμα browser και λειτουργικού.

Το bada είναι linux based λειτουργικό και ο browser του είναι webkit based(ίδια τεχνολογία χρησιμοποιούν και οι browser σε android, iphone, chrome, safari, κλπ). Άρα από γονίδια πάμε καλά αλλά όπως είναι λογικό πάντα θα υπάρχουν θέματα ασφάλειας σε ένα σύγχρονο λειτουργικό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας για κάτι τέτοιο.

Παιδιά κάποιο ποστ διάβασα για δερμάτινη θήκη από internet με 6 ευρώ αν θυμάμαι καλά...Ακούγεται άκρως ελκυστική...Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη με κάποιο λινκ;;;

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160449960971&ssPageName=ADME:L:OU:US:1123

διάλεξε

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Δεν θα βάλω γιατί θεωρώ ότι το ασχημαίνει σημαντικά και χαλάει και την αίσθηση στο scrolling.

Και εγώ μάλλον δε θα του βάλω. Έτσι κι αλλιώς και capacitive είναι η οθόνη (οπότε δε χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί νύχι) και σχετικά ανθεκτική είναι.

Ούτε σήμερα μου ήρθε το κινητό. Καλά, πόσο καιρό θέλει αυτή η vodafone για να στείλει ένα τηλέφωνο; :p

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65