Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όπα παιδιά ξεκολλησε το samsung apps!

Μου δουλεύει τώρα (στα Αγγλικά) αλλά όλα καλά!

Το κινητό είναι άπαιχτο!

Εμενα ακομα, παω να κανω το update και μου βγαζει αναμονη και δεν κανει τιποτα. Θα δοκιμασω αργοτερα.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kαι μένα ξεκόλλησε το Samsung apps. Απλώς έκλεισα την συσκευή, την ξανάνοιξα και όλα οκ.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

αυτα που ζητω τα εχει αλλα ειδα οτι εχει πολλα προβλιματα γιαυτο κολησα

Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Μην ξεχνάς ότι πάντα όσοι αντιμετωπίζουν τα προβλήματα γράφουν πιο πολλά σχόλια γιατί κάνουν ερωτήσεις για να τα λύσουν, πράγμα λογικό.

Το κινητό φυσάει και το λειτουργικό του τα σπέρνει imho. Μόνη έλλειψη για μένα ένα skype client.

Μόνη έλλειψη για μένα ένα skype client.

Αυτό ξαναπές το , αλλά εδώ δεν έχει γνήσιο skype για το android.... θα βγάλουν για το bada;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

καλησπερα κα πο μενα παιδες!!Ξεκολλησε κ μενα το appl atore το πρωι!!

οσοι κατεβαζετε ταινιες πειτε κανενα Site αν μπορειτε γτ δεν το κατεχω το αθλημα!!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Παιδιά σκέφτομαι το εξής: Βλέπω ότι το NDrive ήδη υπάρχει προς αγορά πχ για Αγγλία και Ιταλία (μέσα από το αγγλικό store). Όταν βγει τελικά και για Ελλάδα, μήπως την πατήσουμε και δεν μπορούμε να το αγοράσουμε με ελληνική πιστωτική κάρτα; (σύμφωνα με το γνωστό πρόβλημα...)

καλημερα σκεφτομουν σημερα να παω να παρω το κινητακι αλλα μπηκα στο forum και διαβασα οτι εχει πολλα προβληματα αξιζει η οχι?

Αν μπεις σε όλα τα forum των κινητών, θα δεις ότι όλα παρουσιάζουν προβλήματα :)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Τελικα για ζελατίνα οθόνης ποια προτείνετε;

http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?keyphrase=samsung+s8500 απο Ελλαδα αυτα

δες και εδω:http://viewitem.eim.ebay.gr/5_x_SCREEN_PROTECTOR_CLEAR_FILM_for_SAMSUNG_WAVE_s8500/280528030007/item

και εδω:http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=200824

Edited by sotosok

Ποια ειναι η γνωμη σας για screen protector στο wave; Χρειαζεται; Δεν θα εχει προβλημα η αποκριση της οθονης μετα;

Νομιζω ειναι αντι-χαρακτικη η συγκεκριμενη οθονη.

Ποια ειναι η γνωμη σας για screen protector στο wave; Χρειαζεται; Δεν θα εχει προβλημα η αποκριση της οθονης μετα;

Νομιζω ειναι αντι-χαρακτικη η συγκεκριμενη οθονη.

για εμενα δεν εχει κανενα προβλημα και δεν χρειαζεται,απο της 23-6 που το εχω δεν εχει το παραμικρο πανω και χωρις μεγαλη προσοχη, για αποκριση να πει καποιος που εχει βαλει

Edited by sotosok

Έκανα ένα restart και τώρα το samsung apps έκανε το update και άνοιξε μια χαρά..

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Σε όσους αναφέρουν ότι έφτιαξε το samsung apps, έχουν το firmware JF8 ή παλαιότερο;

Επίσης το update το έκαναν μεσω wifi ή πακέτου δεδομένων; (μήπως παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο).

Προηγήθηκε κάποιο reset (hard ή soft) στη συσκευή;

http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=5926.0 καλησπερα παιδια σε αυτη τι σελιδα ειδα τι ετοιμαζουν εχει και φοτο προς τα κατω και γουσταρα .τωρα κατα ποσο ειναι μουφα δεν ξερω:]

Παιδια ξερω ότι έχει γίνει αναφορά για αυτό ήδη, όμως δεν θυμαμαι σε ποια σελίδα περίπου.. πως μπορώ να κάνω stream πολυμέσα από τον υπολογιστή στο κινητό μέσω Wi-Fi?..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σε όσους αναφέρουν ότι έφτιαξε το samsung apps, έχουν το firmware JF8 ή παλαιότερο;

Επίσης το update το έκαναν μεσω wifi ή πακέτου δεδομένων; (μήπως παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο).

Προηγήθηκε κάποιο reset (hard ή soft) στη συσκευή;

FIRMWARE JF8. Update μέσω wifi. reset όχι. απλώς κλείσιμο και άνοιγμα της συσκευής.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

http://darkforestgroup.com/forum/index.php?topic=5926.0 καλησπερα παιδια σε αυτη τι σελιδα ειδα τι ετοιμαζουν εχει και φοτο προς τα κατω και γουσταρα .τωρα κατα ποσο ειναι μουφα δεν ξερω:]

αναμένουμε για κάτι πιο σίγουρο. πάντως αφού υπάρχει καπνός σίγουρα είναι θέμα χρόνου να το δούμε να δουλεύει και σε wave.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έχει προσέξει κανένας αν τα δεδομένα του GPS είναι σωστά, σ'εμένα βγάζει υψόμετρο 120μ ενώ ξέρω ότι είναι 88μ.

Έχει προσέξει κανένας αν τα δεδομένα του GPS είναι σωστά, σ'εμένα βγάζει υψόμετρο 120μ ενώ ξέρω ότι είναι 88μ.

Απο οτι εχει αναφερθει απο αλλους χανει γυρω στα 50 μμετρα κ το εχω παρατησησει κ εγω!!οποτε φυσικα δουλευει το GPS!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Το πήρα σήμερα από vodafone, αλλά έχει το ενοχλητικο σημα της vodafone κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο καθώς και κάποια πρόσθετα εικονίδια.

Μπορώ να τα αφαιρέσω;

Επίσης μου γράφει ότι έχει την έκδοση S8500BUJF1/S8500VFGJF1 και φυσικά δεν κάνει αναβάθμιση και μου γράφει ότι δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης.

Άρα τελικά μούφα είναι η αγορά από vodafone

Edited by sothoms

Το πήρα σήμερα από vodafone, αλλά έχει το ενοχλητικο σημα της vodafone κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο καθώς και κάποια πρόσθετα εικονίδια.

Μπορώ να τα αφαιρέσω;

Και εγω απο Vodafone το πηρα, αλλα δεν εχει ουτε λογοτυπα ουτε εικονιδια της Voda.

Περιεργο.

FIRMWARE JF8. Update μέσω wifi. reset όχι. απλώς κλείσιμο και άνοιγμα της συσκευής.

Και εγω τα ιδια εχω και restart εκανα αλλα ακομα τιποτα :worry:

αν θελουμε να αλαξουμε την ρυθμιση απο 360ρ στο youtube σε HD ξερει κανεις πως γινετε?η το βαζει σε hd απο μονο του το κινητο?

ευχαριστω!!

🆒

Και εγω απο Vodafone το πηρα, αλλα δεν εχει ουτε λογοτυπα ουτε εικονιδια της Voda.

Περιεργο.

Όταν το ανοιγω μου γραφει samsung wave s8500 και μετά μου πεταει το Logo της vodafon