Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικές ακόμα ερωτήσεις:

1. Πως απενεργοποιούμε τη δόνηση σε ένα προφίλ? Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει?

2. Πως γίνεται να εμφανίζεται το όνομα του παρόχου (πχ Cosmote) στην αρχική οθόνη? Μόνο με widget?

3. Mπορούμε να αφαιρέσουμε το πεδίο της εικόνας μπροστά από κάθε επαφή?

4. Γίνεται να κάνουμε εναλλαγή γραμμής σε SIM 2in1 χωρίς επανεκκίνηση? Αν δεν κάνω λάθος, η επανεκκίνηση καταναλώνει μπαταρία...

5. Στην αρχική οθόνη εκτός από διάφορα widgets μπορούμε να βάλουμε και συντομεύσεις εφαρμογών?

6. Συντομεύσεις επαφών στο αριθμητικό keypad δεν μπορούμε να βάλουμε?

7. Πως απενεργοποιείται η φόρτιση μέσω USB από pc? (γίνεται?)

8. Μπορούμε να μικρύνουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς στη λίστα των επαφών, έτσι ώστε να φαίνονται περισσότερα γράμματα?

1. Πας στο καθε προφιλ και την βγαζεις.

2. Μονο με widget ναι.

3. Μαλλον οχι, τουλαχιστον δεν εχω βρει τροπο ακομα.

4. Δεν γνωριζω.

5. Μπορουμε, ηδη εχω βρει για μηνυμα και για το dialpad αλλα πρεπει να τα βρεις ετοιμα απο χρηστες ή να εχεις γνωσεις και να το φτιαξεις μονος σου!

6. Οχι δυστυχως.

7.Οχι δεν γινεται αυτο.

8. Οχι.

Μερικα απο αυτα, ειδικα συντομευσεις στο αριθμητικο keypad πιστευω θα γινουν διαθεσιμα σε μελλοντικα update.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μερικές ακόμα ερωτήσεις:

1. Πως απενεργοποιούμε τη δόνηση σε ένα προφίλ? Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει?

2. Πως γίνεται να εμφανίζεται το όνομα του παρόχου (πχ Cosmote) στην αρχική οθόνη? Μόνο με widget?

3. Mπορούμε να αφαιρέσουμε το πεδίο της εικόνας μπροστά από κάθε επαφή?

4. Γίνεται να κάνουμε εναλλαγή γραμμής σε SIM 2in1 χωρίς επανεκκίνηση? Αν δεν κάνω λάθος, η επανεκκίνηση καταναλώνει μπαταρία...

5. Στην αρχική οθόνη εκτός από διάφορα widgets μπορούμε να βάλουμε και συντομεύσεις εφαρμογών?

6. Συντομεύσεις επαφών στο αριθμητικό keypad δεν μπορούμε να βάλουμε?

7. Πως απενεργοποιείται η φόρτιση μέσω USB από pc? (γίνεται?)

8. Μπορούμε να μικρύνουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς στη λίστα των επαφών, έτσι ώστε να φαίνονται περισσότερα γράμματα?

Για το 4 σου εχει απαντηση ο φιλος nabagos στο ποστ 1680 μια σελιδα πισω:lol:

Μπορούμε σε συγκεκριμένα αρχεία να τα κλειδώσουμε με κωδικό και κάθε φορά που θέλουμε να τα δούμε να μας ζητάει κωδικό;
So this is how liberty dies, with thunderous applause

μολισ τωρα ανακαλυψα οτι η εφαρμογη για ραδιοφωνο tunewiki εχει μεσα κ ελληνικους σταθμους απο ολη την ελλαδα αν βαλετε να ψαξει στην επιλογη Greek αλλα κ στις υπολοιπες κατηγοριες πιστευω θα βρισκονται κ οι υπολοιποι ελληνικοι σταθμοι!!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

βοηθεια οποιος μπορει!!!εκει που ολα δουλευαν ρολοι ξαφνικα κολλησε το κινητο δν πατιεται τιποτα!!εβγαλα κ την μπαταρια μπας κ δουλεψει αλλα ανοιγει κ δν με αφηνει να πατησω τπτ κ απλα ανοιγοκλεινει το κινητο μονο του!!!

οποιος γνωριζει ας βοηθησει!!!!

δν μας τα λει καλα η samsung!!!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

λοιπον δν ξερω ποση μνημη εχεις στην καρτα σου αλλα εγω να φανταστεις εχω 4GB κ τα πεταω ολα εκει μεσα!!τωρα για το θεμα της μνηνης που λες με την μνημη του κινητου πηγαινε ρυθμισεις>εφαρμογες>ρυθμισεις εγκαταστασης κ εκει πατα καρτα μνημης!!ετσι οτι κατεβαζεις απο apps store θα πηγαινει στην κατα κ οχι στο τηλεφωνο κ φυσικα παιζουν ολες οι εφαρμογες κανονικα!!!

Α, ήταν σε άλλο μέρος από τις άλλες ρυθμίσεις. Το έβαλα να τα σώζει στη κάρτα. Μάλλον έφτιαξε αυτό το πρόβλημα τώρα.

μολισ τωρα ανακαλυψα οτι η εφαρμογη για ραδιοφωνο tunewiki εχει μεσα κ ελληνικους σταθμους απο ολη την ελλαδα αν βαλετε να ψαξει στην επιλογη Greek αλλα κ στις υπολοιπες κατηγοριες πιστευω θα βρισκονται κ οι υπολοιποι ελληνικοι σταθμοι!!!

Καλή φάση αλλά δεν τους έχει όλους τους σταθμούς νομίζω. Τουλάχιστον δεν βρήκα τον sport fm. Αλλά έχει το skai(αν και δεν είναι skai αθήνας αλλά άλλων πόλεων).

Edited by NIB

1. Πας στο καθε προφιλ και την βγαζεις.

Ok, τελικά ήταν κρυμμένο στις αρχικές επιλογές ήχου κι όχι στις επιλογές δόνησης... thanks

Επίσης είδα ότι στις περισσότερες λειτουργίες δεν υπάρχει επιλογή κλεισίματος ή επιστροφής στην προηγούμενη οθόνη. Πως κλείνουν οι εφαρμογές? Μόνον από τον task manager?

Edited by OculatusAbis

Δεν έχω βρει αυτή την επιλογή. πχ στο προφίλ "Normal", μου δίνει επιλογές "Vibration 1, Vibration 2, Vibration 3" αλλά όχι ακύρωση της δόνησης...

Επίσης είδα ότι στις περισσότερες λειτουργίες δεν υπάρχει επιλογή κλεισίματος ή επιστροφής στην προηγούμενη οθόνη. Πως κλείνουν οι εφαρμογές? Μόνον από τον task manager?

πατώντας το "end button" ? Αυτο που τερματίζει και η κλήση ;

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Κι εγώ αυτό κάνω αλλά δεν τερματίζει όλες τις εφαρμογές. Μάλλον η λύση είναι μέσω του task manager...

Ok, τελικά ήταν κρυμμένο στις αρχικές επιλογές ήχου κι όχι στις επιλογές δόνησης... thanks

Και εγω με το end call τα κλεινω. Νομιζω τα περισσοτερα τα κλεινει, αλλα θυμαμαι παλιοτερα δεν μου ειχε κλεισει καποιες εφαρμογες οποτε για να εισαι σιγουρος να κοιτας και τον task manager!

Το Layar είναι διαθέσιμο δωρεάν στο store :)

Τι είναι αυτό;

Εντομεταξύ όταν κάποιος δεν έχε και πολύ μπαταρία και για κάποιον λόγο δεν μπορεί να φορτίσει το κινητό μια λύση είναι να υποχρονίσει τον επεξεργαστή του κινητού,η κατανάλωση είναι πολύ μικρή μετά...εγώ τον έχω υποχρονίσει στα 200mhz,έτσι για δοκιμή,δεν είναι βέβαια και πολύ σπιρτόζικο το κινητό αλλά τις βασικές του λειτουργίες τις κάνει μια χαρά και χωρίς κολλήματα...από θέμα αυτονομίας να φανταστείτε από χτες μου είχε μείνει μια γραμμή ακόμα δεν έχει πέσει κάτω από 10%...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Τι είναι αυτό;

Εντομεταξύ όταν κάποιος δεν έχε και πολύ μπαταρία και για κάποιον λόγο δεν μπορεί να φορτίσει το κινητό μια λύση είναι να υποχρονίσει τον επεξεργαστή του κινητού,η κατανάλωση είναι πολύ μικρή μετά...εγώ τον έχω υποχρονίσει στα 200mhz,έτσι για δοκιμή,δεν είναι βέβαια και πολύ σπιρτόζικο το κινητό αλλά τις βασικές του λειτουργίες τις κάνει μια χαρά και χωρίς κολλήματα...από θέμα αυτονομίας να φανταστείτε από χτες μου είχε μείνει μια γραμμή ακόμα δεν έχει πέσει κάτω από 10%...

Πολυ εξυπνο :)

Μπορεις να μου πεις πως γινεται;

Εντωμεταξυ ακομα δεν μπορω να κανω το update του Samsung Apps, 3η μερα.

Από αποψη hardware και λειτουργικού το κινητό είναι εκπληκτικό, αλλά το samsung apps store και το kies είναι οι μεγαλύτερες μπούρδες στην ιστορία.

1)Δεύτερη ημέρα που δεν μπορώ να μπω στο samsung apps από το κινητό λόγω του διαβόητου update που δεν ολοκληρώνεται ποτέ (και σαν να μην έφτανε αυτό έχω και ένα σκατοκυκλάκι με τον αριθμό 1 πάνω αριστερά στο εικονίδιο της εφαρμογής, το οποίο δεν φεύγει με τίποτα)

2)Εντωμεταξύ η αναβάθμιση της εφαρμογής kies τρέχει εδώ και 5 περίπου ώρες κατεβάζοντας με ταχύτητα περίπου 2-3 kb/sec!

Πολυ εξυπνο :)

Μπορεις να μου πεις πως γινεται;

Εντωμεταξυ ακομα δεν μπορω να κανω το update του Samsung Apps, 3η μερα.

Μπαίνεις στο πληκτρολόγιο και πατάς *#0002*28346#

Σε βγάζει σε ένα μενου με ένα εικονικό πληκτρολόγιο και πάνω πάνω λέει Press back key κλτ...

πατάς πίσω σε βγάζει σε ένα άλλο μενου που λέει ftm_mode:amms κάτι τέτοια τέλοςπάντων,πατάς πάλι πίσω και σε βγάζει σε ένα άλλο μενου με 8 επιλογές...πατάς 8 μετά και σε βγάζει στο μενου που ρυθμίζεις τον χρονισμό του επεξεργαστή...και σου λέει static level 0,1,2,3 και dynamic level...από δίπλα σου λέει και τα mhz,το dynamic level είναι το 1ghz...για κοίτα κ εσύ...πάντως για να ξέρεις στα 800mhz δεν βλέπεις διαφορά στην απόκριση,στα 400 βλέπεις διαφορά στα πιο εξελιγμένα γραφικά,παιχνιδιών ας πούμε,στα 200mhz δεν έχει και πολύ γρήγορη απόκριση στα widget,στο menou κ σε αυτά αλλά εντάξει δεν πάει εκνευριστικά αργά...στα 100mhz το κινητό σέρνεται εκνευριστικά...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Από αποψη hardware και λειτουργικού το κινητό είναι εκπληκτικό, αλλά το samsung apps store και το kies είναι οι μεγαλύτερες μπούρδες στην ιστορία.

1)Δεύτερη ημέρα που δεν μπορώ να μπω στο samsung apps από το κινητό λόγω του διαβόητου update που δεν ολοκληρώνεται ποτέ (και σαν να μην έφτανε αυτό έχω και ένα σκατοκυκλάκι με τον αριθμό 1 πάνω αριστερά στο εικονίδιο της εφαρμογής, το οποίο δεν φεύγει με τίποτα)

2)Εντωμεταξύ η αναβάθμιση της εφαρμογής kies τρέχει εδώ και 5 περίπου ώρες κατεβάζοντας με ταχύτητα περίπου 2-3 kb/sec!

Άσε εμένα τώρα δεν μου ανοίγει καν η εφαρμογή,και σε εμένα πάνω έχει τον αριθμό 6 δλδ έχει 6 updates να κάνει...Βγήκε αναβάθμιση για το kies που το διορθώνει;γμτ να μην μπορώ να το κατεβάσω...όταν επιστρέψω στην βάση μου θα δω τι θα κάνω...εμένα το kies όταν μπαίνω στο apps μου λέει σφάλμα διακομιστή παραβιάστηκε πρωτόκολο κ κάτι τέτοιο μου λέει και μου κλείνει το παράθυρο..

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Γεια σας παιδια , εγω μετα την αναβαθμιση εχω το εξης προβλημα : Οταν ειναι κλειστο το κινητο και το ανοιγω , ανοιγουν μαζι και καποιο παιχνιδι (Kroll) και εφαρμογη (tunewiki) που εχω εγκαταστησει.

Καμια ιδεα κανεις?

το βιντεακι δεν το παιζει γιατη κατεβηκε: η ενσωματωση απενεργοποιηθηκε μετα απο αιτηση

Πεσαμε στην εξαιρεση...

Να ας πουμε ουτε εδω εμφανιζεται το βιντεο

http://sport24.gr/Basket/USA/NBA/o_nterik_rooyz_sto_sport24_gr.466776.html

Τι συμβαινει?

Γεια σας παιδια , εγω μετα την αναβαθμιση εχω το εξης προβλημα : Οταν ειναι κλειστο το κινητο και το ανοιγω , ανοιγουν μαζι και καποιο παιχνιδι (Kroll) και εφαρμογη (tunewiki) που εχω εγκαταστησει.

Καμια ιδεα κανεις?

βασικα επειδη κατεβασα χθες αυτες τισ δυο εφαρμογες κ τις αποθηκευσα στην καρτα μνημης οταν ετρεξα την μια απο τις δυο μετα κολλησε το κινητο μ!!τελικα εβγαλα τελειως την καρτα μνημης τοτε λειτουργησε παλι κανονικα!!εσβησα τις εφαρμογες απο την καρτα κ την τοποθετησα παλι στο κινητο!δουλεψε κανονικα!!

αρα πιστευω οτι κατι παιζει με μια απο τις 2 εφαρμογες κ δν προκειται να της ξανακατεβασω!!!γιατι τοσο καιρο δν μου ειχε δημιουργησει καμμια αλλη εφαρμογη απο τις 10 που ειχα!!

το κακο ειναι οτι τις εσβησα ολες κ θελουν παλι εγκατασταση...:worry:

🆒

Πάντως αφού το έχει και ο David Guetta το κινητό, πάει να πει πως προσπαθεί αρκετά η Samsung :) καλό αυτό !

(

στο 0:31 ) :D
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Μπαίνεις στο πληκτρολόγιο και πατάς *#0002*28346#

Σε βγάζει σε ένα μενου με ένα εικονικό πληκτρολόγιο και πάνω πάνω λέει Press back key κλτ...

πατάς πίσω σε βγάζει σε ένα άλλο μενου που λέει ftm_mode:amms κάτι τέτοια τέλοςπάντων,πατάς πάλι πίσω και σε βγάζει σε ένα άλλο μενου με 8 επιλογές...πατάς 8 μετά και σε βγάζει στο μενου που ρυθμίζεις τον χρονισμό του επεξεργαστή...και σου λέει static level 0,1,2,3 και dynamic level...από δίπλα σου λέει και τα mhz,το dynamic level είναι το 1ghz...για κοίτα κ εσύ...πάντως για να ξέρεις στα 800mhz δεν βλέπεις διαφορά στην απόκριση,στα 400 βλέπεις διαφορά στα πιο εξελιγμένα γραφικά,παιχνιδιών ας πούμε,στα 200mhz δεν έχει και πολύ γρήγορη απόκριση στα widget,στο menou κ σε αυτά αλλά εντάξει δεν πάει εκνευριστικά αργά...στα 100mhz το κινητό σέρνεται εκνευριστικά...

Ευχαριστω φιλε μου, θα το δοκιμασω σιγουρα οταν βρω χρονο!

βασικα επειδη κατεβασα χθες αυτες τισ δυο εφαρμογες κ τις αποθηκευσα στην καρτα μνημης οταν ετρεξα την μια απο τις δυο μετα κολλησε το κινητο μ!!τελικα εβγαλα τελειως την καρτα μνημης τοτε λειτουργησε παλι κανονικα!!εσβησα τις εφαρμογες απο την καρτα κ την τοποθετησα παλι στο κινητο!δουλεψε κανονικα!!

αρα πιστευω οτι κατι παιζει με μια απο τις 2 εφαρμογες κ δν προκειται να της ξανακατεβασω!!!γιατι τοσο καιρο δν μου ειχε δημιουργησει καμμια αλλη εφαρμογη απο τις 10 που ειχα!!

το κακο ειναι οτι τις εσβησα ολες κ θελουν παλι εγκατασταση...:worry:

Παντως το Kroll δεν εχει προβλημα, απο χτες παιζω :)

Οποτε μαλλον η αλλη εφαρμογη εχει bug, αν και δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου!

Πεσαμε στην εξαιρεση...

Να ας πουμε ουτε εδω εμφανιζεται το βιντεο

http://sport24.gr/Basket/USA/NBA/o_nterik_rooyz_sto_sport24_gr.466776.html

Τι συμβαινει?

Καμια φορα σε μεγαλες σελιδες ψιλοκολλαει, αλλα υπαρχει λυση.

Γυρνα το κινητο σε landscape και ξανα πισω ή το αντιθετο και θα στο εμφανισει.

Οποτε μαλλον η αλλη εφαρμογη εχει bug, αν και δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου!

θα κατεβασω το kroll παλι k ο θεος βοηθος!

🆒

αν κ μπορει να φταει το οτι γινετε αποθηκευση των εφαρμογων στην καρτα μνημης!!

απο οτι ειχα ακουσει πιο παλια σε HTC kai ΝΟΚΙΑ μπλοκαριζοντουσαν απο την καρτα μνημης!!θα δειξει!!!

τι χωρητικοτητας μνημη χρησιμοποιειται?

🆒