Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γραφει (cos)το πηρα απο γερμανο.....

Πες μας τι product code έχει η συσκευή σου και ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Ο ποιο εύκολος τρόπος για να το δεις είναι στο KIES εκεί που λέει το firmware της συσκευής σου, πρέπει να έχει μια παρένθεση δίπλα. Τι λέει μέσα?

Επίσης, το κινητό το πήρες από cosmote/γερμανο κατάστημα?

γραφει (cos) το πηρα απο γερμανο.....

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γραφει (cos) το πηρα απο γερμανο.....

από τo product code φαίνεται ότι το τηλέφωνο έχει firmware της cosmote και είναι "branded" όπως λέμε. Με λίγα λόγια πρέπει να περιμένεις από την cosmote να βγάλει την αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν την έχει βγάλει ήδη, ας βοηθήσει κάποιος που έχει την ιδια περίπτωση

Αποστόλης

Πάντως όσον αφορά τον Exchange ο native app του BADA 2.0 ρίχνει στ' αφτιά στο native mailer του Android. Το BADA 2.0 είναι εξαιρετικό και θα ήταν ακόμα πιο εξαιρετικό αν είχαν κρατήσει πολλά *καλά* σημεία του BADA 1.2 τα οποία για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο τα κατάργησαν.

Αυτο ειναι το θεμα με το android. Αν δεν σου αρεσει ο native, βαζεις οποια αναλογη εφαρμογη θελεις.

Στο Bada το "παντρευεσαι" και περιμενεις πότε θα βγει η νεα rom να βελτιωσει την κατασταση.

από τo product code φαίνεται ότι το τηλέφωνο έχει firmware της cosmote και είναι "branded" όπως λέμε. Με λίγα λόγια πρέπει να περιμένεις από την cosmote να βγάλει την αναβάθμιση. Δεν ξέρω αν την έχει βγάλει ήδη, ας βοηθήσει κάποιος που έχει την ιδια περίπτωση

το οτι εχω wind τωρα δεν παιζει ρολο??επισης οταν ανοιγω κ κλεινω το κιν μου εμφανιζεται στην οθονη το λογοτυπο της cosmote...ενω εχω wind....

το οτι εχω wind τωρα δεν παιζει ρολο??επισης οταν ανοιγω κ κλεινω το κιν μου εμφανιζεται στην οθονη το λογοτυπο της cosmote...ενω εχω wind....

Το ότι έβαλες Wind κάρτα τώρα δεν αναιρεί το ότι την συσκευή την πήρες από cosmote και είναι "κλειδωμένη" με firmware της cosmote...

Δυστυχώς και γω την πάτησα την πρώτη φορά έτσι και από την επόμενη έλαβα τα μέτρα μου...

Όλα αυτά αφορούν τους official τρόπους να αναβαθμιστείς...

Μπορεί πάντα να καταφύγεις και σε "μη επίσημες" λύσεις.... αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Αποστόλης

Τελικά παίζει ρόλο τι βάζουμε στο user agent και για τις άλλες εφαρμογές που μπαίνουν στο internet. Όπως είχα κάνει copy paste είχα βάλει ένα κενό παραπάνω στο τέλος.

Στο samsung apps μπαίνω μεν αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου και ούτε να κατεβάσω. Δίνω τον ίδιο username που έδινα για Έλλαδα εδώ και 2 χρόνια. Όταν μπαίνω βέβαια από το Kies μπαίνει κανονικά με το username της Ελλάδας.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Χαίρομαι που βοήθησα :happy:

Τι πρόβλημα είχες? κολλήματα?

Δεν μου εγκαθιστούσε flash θέματα. Τώρα όλα ΟΚ :)

Δεν μου εγκαθιστούσε flash θέματα. Τώρα όλα ΟΚ :)

o lol!!

Μόλις βρήκες την λύση για το πρόβλημα με τα θέματα....

:lol::lol:

@ nikolaszo :

Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο pm γιατί έχεις φραγή στα μνμ...

τσεκαρέ το...

Edited by ptmax13

Αποστόλης

o lol!!

Μόλις βρήκες την λύση για το πρόβλημα με τα θέματα....

:lol::lol:

@ nikolaszo :

Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο pm γιατί έχεις φραγή στα μνμ...

τσεκαρέ το...

πρεπει να το εφτιαξα σορυ ειμαι noob

Προς τους φίλους με Bada 1.2:

Βρήκα λύση για αλλαγή του user-agent του browser και στην 1.2!!!

Ανανέωσα τον οδηγό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4049359#post4049359

Αποστόλης

πρεπει να το εφτιαξα σορυ ειμαι noob

βρεθηκε λυση στο προβλημα με τα θεματα απο το σαμσουγνκ απς ή λάθος κατάλαβα?

βρεθηκε λυση στο προβλημα με τα θεματα απο το σαμσουγνκ απς ή λάθος κατάλαβα?

Ναι βρέθηκε...

Σύμφωνα με τον παραπάνω φίλο δλδ, γιατί εγώ δεν το δοκίμασα ακόμα...

1. Κάνε backup μεσω KIES
  2. Κανε Hard Reset το κινητό
  3. Κάνε Restore αλλά μην διαλέξεις να επαναφέρει την επιλογή "Προτιμήσεις και ήχοι κλήσης" ("Preferences and ringtones")

και λογικά θα μπορείς να βάζεις θέματα τώρα....

με κάθε επιφύλαξη το λέω γιατί δεν το δοκίμασα ο ίδιος...

Αποστόλης

Ναι βρέθηκε...

1. Κάνε backup μεσω KIES
  3. Κάνε Restore αλλά μην διαλέξεις να επαναφέρει την επιλογή "Προτιμήσεις και ήχοι κλήσης" ("Preferences and ringtones")

α ειναι αυτο που διαβασα και πιο πανω, ευχαριστω! βεβαια ακουγεται περισσοτερο σαν κοψιμο του γορδιου δεσμου και οχι λυση του:P

Ναι βρέθηκε...

1. Κάνε backup μεσω KIES

α ειναι αυτο που διαβασα και πιο πανω, ευχαριστω! βεβαια ακουγεται περισσοτερο σαν κοψιμο του γορδιου δεσμου και οχι λυση του:P

Εμένα παιδιά σήμερα δεν μου έκανε εγκατάσταση στα θέματα από το SamsungApps του κινητού, αλλά με την τέταρτη προσπάθεια το εγκατέστησε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν, ακόμα και με το back up του Kies που ενέφερε ο φίλος πιο πάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τηλ. χρειάζεται άμεσα ένα update τουλάχιστον να διορθωθούν τα memory leaks και ο browser. Η 2.0 μου θυμίζει όταν είχε κυκλοφορήσει το κινητό με την 1.0

Εμένα παιδιά σήμερα δεν μου έκανε εγκατάσταση στα θέματα από το SamsungApps του κινητού, αλλά με την τέταρτη προσπάθεια το εγκατέστησε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν, ακόμα και με το back up του Kies που ενέφερε ο φίλος πιο πάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τηλ. χρειάζεται άμεσα ένα update τουλάχιστον να διορθωθούν τα memory leaks και ο browser. Η 2.0 μου θυμίζει όταν είχε κυκλοφορήσει το κινητό με την 1.0

τεταρτη συνεχομενη προσπαθεια? με προεπιλεγμενη μνημη τη μεμορι στικ ή το κινητο;

θα συμφωνήσω με τον παραλληλισμό. ελπιζω τα updates να μην αργησουν..!

τεταρτη συνεχομενη προσπαθεια? με προεπιλεγμενη μνημη τη μεμορι στικ ή το κινητο;

θα συμφωνήσω με τον παραλληλισμό. ελπιζω τα updates να μην αργησουν..!

Με επιλεγμένο τη memory card. Δεν δοκίμασα με προεπιλεγμένη τη μνήμη του κινητού.

Ναι βρέθηκε...

1. Κάνε backup μεσω KIES

Πιθανόν να δημιουργείται πρόβλημα μετά από επαναφορά θεμάτων από το αρχικό backup της αναβάθμισης και μετά να μην παίζουν flash θέματα.

Πάντως για να είμαι απόλυτα σωστός, είχα κάνει όλα τα παρακάτω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4018256#post4018256

Ειναι καμποσες μερες τωρα που εκανα μια αναβαθμηση που μου εβγαλε το Kies και δεν μπορουσα να μπω στο λογαριασμο μου ουτε απο το Kies ουτε απ΄το τηλεφωνο, παρα μονο απο τον browser. Σημερα ξανα ανοιξα το Kies ειχε παλι μια αναβαθμηση, την εκανα και αυτη. Τωρα μπαινω στο λογαριασμο μου απο τον browser και απο το Κies αλλα παλι δεν μπορω να μπω απο το τηλεφωνο μου βγαζει το παρακατω μυνημα "Μη εγκυρο email η κωδικος προσβασης (3007)"

Επρεπε να παω "Ρυθμισεις - Λογαριασμοι - να επιλεξω τον samsung λογαριασμο μου εκει να παω στην Αλλαγη κωδικου. Το περιεργο ειναι οτι και ως παλιο και ως νεο κωδικο εβαλα τον ιδιο, αυτον που ειχα, δεν εκανα καποια αλλαγη, αλλα τωρα τον κανει δεκτο

Edited by johnsot-1
Βρεθηκε η λυση

Βγήκε update για την Κίνα S8500ZCLC2.... Εμείς εδώ ούτε που ξέρουμε τι είναι αυτό.. Μας δουλεύουν κανονικά...

Βγήκε update για την Κίνα S8500ZCLC2.... Εμείς εδώ ούτε που ξέρουμε τι είναι αυτό.. Μας δουλεύουν κανονικά...

Γιατι σε δουλευουν?Το ξερεις οτι στις περισσοτερες χωρες εκτος ευρωπης και τεραστιες αγορες οπως η ινδια πχ, δεν εχουν παρει ακομη την επισημη εκδοση του bada 2.0???Τι να πουνε και αυτοι δηλαδη!!!Μην περιμενετε καποιο fix τοσο γρηγορα,αν βγει κιολας

Γιατι σε δουλευουν?Το ξερεις οτι στις περισσοτερες χωρες εκτος ευρωπης και τεραστιες αγορες οπως η ινδια πχ, δεν εχουν παρει ακομη την επισημη εκδοση του bada 2.0???Τι να πουνε και αυτοι δηλαδη!!!Μην περιμενετε καποιο fix τοσο γρηγορα,αν βγει κιολας

Η Κίνα και Ινδία είναι οι μεγαλύτερες αγορές που είδες άλλες? Η Κίνα πήρε τη 2.0 που είναι πιο βελτιωμένη από τη δική μας και σε 2 βδομάδες πήρε και update αυτό που αναφέρω για minor bug fixes όπως είπαν. Κοίτα και με το CheckFus να δεις.

Είναι άλλη μια λάθος πολιτική της σαμσουνγκ... οι αναβαθμίσεις δεν έχουν καμία συνοχή, μοιάζει η κάθε χώρα να κάνει ότι γουστάρει...

Στην Κίνα είναι 4-5 εκδόσεις μπροστά με την LC2

Σε κάποιες χώρες τις Ευρώπης έχει αρχίσει η LB3 και η LB2

Εδώ έχουμε ακόμα την LA1

Αν κατανοήσει κάποιος τι σημαίνουν τα νούμερα ίσως καταλάβει ότι όντως μας δουλεύουν...

Π.χ. η LC2 αναλύεται:

L = 12 ( έτος 2012)

C = 3 (μήνας Μάρτιος)

2 = 2η διορθωτική έκδοση στον ίδιο μήνα

Άρα η Κίνα μάγκες έχει την δεύτερη έκδοση του Μαρτίου, και εμείς έχουμε την πρώτη έκδοση του Ιανουαρίου... την οποία κάναμε και 3 μήνες να την πάρουμε....

Μήπως σιγά σιγά αρχίζει να έχει δίκιο ο Katsiletra??

Αποστόλης

Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό, τα εισερχόμενα μυνήματα που μου έρχονται αποθηκεύονται

στην sim κάρτα. Πειτε μου καμια ρύθμιση να μπάινουν στη μνημη κινητού!!!

Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό, τα εισερχόμενα μυνήματα που μου έρχονται αποθηκεύονται

στην sim κάρτα. Πειτε μου καμια ρύθμιση να μπάινουν στη μνημη κινητού!!!

Νομιζω ειναι "Ρυθμισεις - Γενικα - Θεση εγκαταστασης - Καρτα μνημης"

Η Κίνα και Ινδία είναι οι μεγαλύτερες αγορές που είδες άλλες? Η Κίνα πήρε τη 2.0 που είναι πιο βελτιωμένη από τη δική μας και σε 2 βδομάδες πήρε και update αυτό που αναφέρω για minor bug fixes όπως είπαν. Κοίτα και με το CheckFus να δεις.

Οκ αυτο δεν το ηξερα,παω πασσο,αρα εκει που καταληγουμε ειναι οτι οι μεγαλες αγορες τα παιρνουν πρωτοι και εμεις θα πρεπει να περιμενουμε.Καθε μεγαλη εταιρια αξιολογει τις αναγκες της και πραττει αναλογως