Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν σε ενδιαφερουν τοσο πολυ τα γραφικα, ναι πηγαινε σε HTC.

αλλα αν παιξεις λιγο με το wave, θα ερωτευθεις την απιστευτη οθονη του!! :)

κι εγω μεταξυ αυτων των 2 επαιζα, αλλα ειναι λιγο αποτρεπτικη η αναλυση οθονης του wildfire.

Θα δώ τι θα κάνω...γιατί μου αρέσει και εμένα η λαμπερή οθόνη του wave...:p

Follow me on Instagram : el.rapha_

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ξέρω αλλά εμένα δεν πατιέται, μένει πατημένο/κολλημένο. Εάν αλλάξω σε αγγλικά, πατιέται μια χαρά αλλά στα ελληνικά δεν πατιέται. Ξαναλέω, αυτό είναι μόνο στα sms, αλλού μπορώ να γράψω κανονικά με μικρά ελληνικά γράμματα. Πιστεύω ότι αυτό είναι ώστε να μπορείς να στέλνεις sms με 160 χαρακτήρες.

Περίεργο πρόβλημα....:confused:

Για κοίτα μήπως έχεις μείνει πίσω σε κανα update...

Αλήθεια θέματα για το wave υπάρχουν;γιατι όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι...

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Το ξέρω αλλά εμένα δεν πατιέται, μένει πατημένο/κολλημένο. Εάν αλλάξω σε αγγλικά, πατιέται μια χαρά αλλά στα ελληνικά δεν πατιέται. Ξαναλέω, αυτό είναι μόνο στα sms, αλλού μπορώ να γράψω κανονικά με μικρά ελληνικά γράμματα. Πιστεύω ότι αυτό είναι ώστε να μπορείς να στέλνεις sms με 160 χαρακτήρες.

πηγες στις ρυθμισεις --> εφαρμογες --> ΣΜΣ --> υποστηριξη χαρακτηρων να παιξεις λιγο με αυτες τις επιλογες? για δοκιμασε και πες..

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

πηγες στις ρυθμισεις --> εφαρμογες --> ΣΜΣ --> υποστηριξη χαρακτηρων να παιξεις λιγο με αυτες τις επιλογες? για δοκιμασε και πες..

Αυτο ειναι! Και ειχα απογοητευτει και εγω οτι μονο κεφαλαια Ελληνικα γραφει στα sms!

Πας οπως τα ειπες στις ρυθμησεις SMS και επιλεγεις στην Υποστιριξη χαρακτηρων το "unicode" αντι του αλφαβητου GSM που εχει σαν προεπιλογη.

Τελος! Ελληνικα μικρα ειναι γεγονος.

Στέφανος

Ευχαριστώ, "έφτιαξε" τώρα. Πήγα εκεί και το άλλαξα από αλφάβητο gsm και το έβαλα αυτόματο αλλά τώρα έχει 70 χαρακτήρες μόλις αρχίζω να γράφω το sms. Δηλαδή ξεκινάει με 160 και μόλις γράψω το 2ο γράμμα γράφει ότι έχω άλλους 68 χαρακτήρες. Με unicode γράφει ότι έχω 70 χαρακτήρες από την αρχή. Άρα εάν θέλουμε ελληνικά sms με 160χαρακτήρες θα πρέπει να γράφουμε με κεφαλαία και gsm αλφάβητο.

Επίσης ξέρει κανείς γιατί το palringo δεν έχει msn; Έχει επιλογή για aim και gtalk αλλά όχι msn ενώ θα έπρεπε να έχει. Πως μπορούμε να βάλουμε msn messenger στο wave;

Edited by NIB

Ευχαριστώ, "έφτιαξε" τώρα. Πήγα εκεί και το άλλαξα από αλφάβητο gsm και το έβαλα αυτόματο αλλά τώρα έχει 70 χαρακτήρες μόλις αρχίζω να γράφω το sms. Δηλαδή ξεκινάει με 160 και μόλις γράψω το 2ο γράμμα γράφει ότι έχω άλλους 68 χαρακτήρες. Με unicode γράφει ότι έχω 70 χαρακτήρες από την αρχή. Άρα εάν θέλουμε ελληνικά sms με 160χαρακτήρες θα πρέπει να γράφουμε με κεφαλαία και gsm αλφάβητο.

Επίσης ξέρει κανείς γιατί το palringo δεν έχει msn; Έχει επιλογή για aim και gtalk αλλά όχι msn ενώ θα έπρεπε να έχει. Πως μπορούμε να βάλουμε msn messenger στο wave;

με ebuddy.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ναι, παντού, σε όλα τα τηλέφωνα ισχύει αυτό. Πεζά Ελληνικά = 70 χαρακτήρες, μόνον κεφαλαία = 160 χαρακτήρες.

Μερικά τηλέφωνα σε ξεγελάνε και γράφεις με μικρά 160 χαρακτήρες αλλά το μύνημα οταν φτάσει στον προορισμό του είναι με κεφαλαία.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

με ebuddy.

Εκεί μου βγάζει ότι έχω το omnia 1(samsung i900) αλλά όπως και να είναι δεν πολυψήνομαι να βάλω java εφαρμογή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ενσωματωμένο palringo δεν υποστηρίζει msn αφού γενικά το palringo υποστηρίζει msn.

Εκεί μου βγάζει ότι έχω το omnia 1(samsung i900) αλλά όπως και να είναι δεν πολυψήνομαι να βάλω java εφαρμογή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ενσωματωμένο palringo δεν υποστηρίζει msn αφού γενικά το palringo υποστηρίζει msn.

επέλεξε το HTC HD που έχει την ίδια ανάλυση με το wave

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εκεί μου βγάζει ότι έχω το omnia 1(samsung i900) αλλά όπως και να είναι δεν πολυψήνομαι να βάλω java εφαρμογή.

Γιατί, τι έχουν οι java εφαρμογές? Ίσα ίσα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία δωρεάν, αξιόλογων εφαρμογών που μπορείς να βρεις δωρεάν στο διαδίκτυο. Το e-buddy το χρησιμοποιώ στο 6230 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Γιατί, τι έχουν οι java εφαρμογές? Ίσα ίσα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία δωρεάν, αξιόλογων εφαρμογών που μπορείς να βρεις δωρεάν στο διαδίκτυο. Το e-buddy το χρησιμοποιώ στο 6230 και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Είναι κακάσχημες και συχνά κακογραμμένες, χωρίς να είναι optimized για τη συσκευή σου. Το έβαλα τελικά και δεν μου άρεσε καθόλου. Άσε που γενικά δεν νοιώθω καλά να δίνω το msn login μου σε κάθε τυχαία εταιρία.

Είναι κακάσχημες και συχνά κακογραμμένες, χωρίς να είναι optimized για τη συσκευή σου. Το έβαλα τελικά και δεν μου άρεσε καθόλου. Άσε που γενικά δεν νοιώθω καλά να δίνω το msn login μου σε κάθε τυχαία εταιρία.

Μηπως δεν κατεβασες την version για το HTC HD?

Εγω ειμαι σουπερ ευχαριστημενος με το ebuddy. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ΔΕΝ ηταν κτυπημα κατω απο τη ζωνη, της samsung που δεν εχει μια αυθεντικη εφαρμογη, γιατι οπως καλα λες καλο ειναι να μην δινουμε τον κωδικο μας σε 3ες εταιριες οσο κορυφαιες κ αν ειναι αυτες οπως το ebuddy. Δεν το εβγαλα παντως...κανω τη δουλεια μου μια χαρα μεχρι στιγμης.

Καλησπέρα,

Ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να βρω προστατευτικά οθόνης για το samsung wave?Ιδανικα σε κατάστημα στην Αθήνα και όχι απο το internet.Ας μου στείλει p.m. αν δεν είναι το σωστό section για την απορία μου.

Ευχαριστώ

Ενδιαφέροντα νέα σχετικά με τις πωλήσεις του κινητού μας.

Samsung Wave sales reach 1M, Galaxy S keeps the pace

http://www.gsmarena.com/samsung_wave_sales_reach_1m_galaxy_s_keeps_the_pace-news-1807.php

Αυτό με κάνει αισιόδοξο ότι θα βγουν πολλές εφαρμογές για το Bada.

Παιδιά βρήκα το τηλέφωνο στα 315-325 ευρώ...είναι καλή τιμή? Εσείς πόσο το πήρατε?

Παιδιά βρήκα το τηλέφωνο στα 315-325 ευρώ...είναι καλή τιμή? Εσείς πόσο το πήρατε?

Αν είναι με ελληνικό μενού χτύπα το.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παρτο με κλειστα τα ματια εγω το πηρα απο το πλαισιο πριν 10μερες περιπου 399 ευρω.Ειναι παρα πολυ καλο τηλ.:)

Αν είναι με ελληνικό μενού χτύπα το.

Αν δεν έχει δεν θα μπορώ να του βάλω αναβάθμιση που να έχει ελληνικά?

Αν δεν έχει δεν θα μπορώ να του βάλω αναβάθμιση που να έχει ελληνικά?

δεν το γνωρίζω αυτό και δύσκολο για την ώρα μαλλον. Μια επίσης καλή τιμή σε ελληνικό http://media-ram.gr/index.php?target=products&product_id=124714

με δωρεάν μεταφορικά.

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μπορούμε να πούμε στο route66 να κατεβάσει όλους τους χάρτες για την Ελλάδα; Επίσης μου λέει μόλις το ανοίγω ότι υπάρχουν νέοι χάρτες και εάν θέλω να τους κατεβάσει, του πατάω ναι αλλά δεν ξέρω εάν το κάνει ή όχι. Κατεβάζει τον χάρτη όταν πάω σε μια νέα περιοχή αυτόματα αλλά δεν ξέρω εάν εννοεί αυτό το πράγμα.

Μπορούμε να πούμε στο route66 να κατεβάσει όλους τους χάρτες για την Ελλάδα; Επίσης μου λέει μόλις το ανοίγω ότι υπάρχουν νέοι χάρτες και εάν θέλω να τους κατεβάσει, του πατάω ναι αλλά δεν ξέρω εάν το κάνει ή όχι. Κατεβάζει τον χάρτη όταν πάω σε μια νέα περιοχή αυτόματα αλλά δεν ξέρω εάν εννοεί αυτό το πράγμα.

Ο χάρτης του Route66 για τη Ελλάδα ένας είναι και είναι γύρω στα 96 ΜΒ,αυτό που σου κάνει η εφαρμογή είναι ότι σου κατεβάζει τμηματικά τον χάρτη μέσω GPRS(απενεργοποιείται μέσα στο μενού-Ηλεκτρονική λήψη χαρτών) αφού έχει λοκάρει στους δορυφόρους.

Μπορείς εναλλακτικά με το Route 66 Sync(http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR&act=2&cat=2&scat=9)μέσω PC να βάλεις μια φορά τον χάρτη της Ελλάδας και να μην χρεώνεσαι.

Edited by rostropol

Ο χάρτης του Route66 για τη Ελλάδα ένας είναι και είναι γύρω στα 96 ΜΒ,αυτό που σου κάνει η εφαρμογή είναι ότι σου κατεβάζει τμηματικά τον χάρτη μέσω GPRS(απενεργοποιείται μέσα στο μενού-Ηλεκτρονική λήψη χαρτών) αφού έχει λοκάρει στους δορυφόρους.

Μπορείς εναλλακτικά με το Route 66 Sync(http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR&act=2&cat=2&scat=9)μέσω PC να βάλεις μια φορά τον χάρτη της Ελλάδας και να μην χρεώνεσαι.

τελικα ειναι δωρεαν?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το route66 είναι δωρεάν για 30 μέρες μόνο(μετά σταματάει να δουλεύει; Ή απλώς σταματάει η φωνητική οδήγηση; ). Δείτε εδώ

http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σου δίνουν δωρεάν 1 χρόνο δωρεάν speed camera update και απεριόριστη πλοήγηση μέσω του route66 για πάντα, εάν κάνεις register. ΑΛΛΑ όταν πάω να κάνω register, με αναγκάζει να διαλέξω κάποιο πακετό με κάμερες και δίπλα γράφει τη τιμή. Και μετά μου ζητά πιστωτική. Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι στο δίνουν 1 χρόνο δωρεάν και μετά στο τέλος του χρόνου σου ανανεώνουν αυτόματα τη συνδρομή χρεώνοντας τη πιστωτική σου.

Ίσως από κάπου να μπορείς βέβαια να το απενεργοποιήσεις αυτό, αλλά πόσοι φουκαράδες δεν θα το απενεργοποιήσουν και θα χρεωθούν άδικα. Τσπ, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τη θεωρία μου; Δεν θέλω να ρισκάρω 30-50€ γιατί παίζει μια πιθανότητα να πληρώνεις έτσι και αλλιώς τις κάμερες και απλώς να σου δίνουν δωρεάν την πλοήγηση ή κάτι τέτοιο.

αυτό που σου κάνει η εφαρμογή είναι ότι σου κατεβάζει τμηματικά τον χάρτη μέσω GPRS

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μέσω wifi κατέβαζε το χάρτη, ανάλογα τη περιοχή που κοίταγα στο χάρτη(πρέπει να κάνεις λίγο zoom in για να αρχίσει να κατεβάζει το χάρτη).

Edited by NIB

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το route66 είναι δωρεάν για 30 μέρες μόνο(μετά σταματάει να δουλεύει; Ή απλώς σταματάει η φωνητική οδήγηση; ). Δείτε εδώ

http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σου δίνουν δωρεάν 1 χρόνο δωρεάν speed camera update και απεριόριστη πλοήγηση μέσω του route66 για πάντα, εάν κάνεις register. ΑΛΛΑ όταν πάω να κάνω register, με αναγκάζει να διαλέξω κάποιο πακετό με κάμερες και δίπλα γράφει τη τιμή. Και μετά μου ζητά πιστωτική. Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι στο δίνουν 1 χρόνο δωρεάν και μετά στο τέλος του χρόνου σου ανανεώνουν αυτόματα τη συνδρομή χρεώνοντας τη πιστωτική σου.

Ίσως από κάπου να μπορείς βέβαια να το απενεργοποιήσεις αυτό, αλλά πόσοι φουκαράδες δεν θα το απενεργοποιήσουν και θα χρεωθούν άδικα. Τσπ, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τη θεωρία μου; Δεν θέλω να ρισκάρω 30-50€ γιατί παίζει μια πιθανότητα να πληρώνεις έτσι και αλλιώς τις κάμερες και απλώς να σου δίνουν δωρεάν την πλοήγηση ή κάτι τέτοιο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μέσω wifi κατέβαζε το χάρτη, ανάλογα τη περιοχή που κοίταγα στο χάρτη(πρέπει να κάνεις λίγο zoom in για να αρχίσει να κατεβάζει το χάρτη).

Ουσιαστικά πληρώνεις 50 € για Ευρώπη και έχεις πλόηγηση για πάντα(δεν χρειάζεται ανανέωση κάθε χρόνο) και 1 χρόνο δωρεάν τις κάμερες ταχύτητας(που προσωπικά δεν μου λέει και τίποτα),το Route 66 δεν είναι άσχημο αλλά ας περιμένουμε και να ανοίξει το Appstore κανονικά (επι πληρωμής εφαρμογές) και θα δούμε τα NDrive,Sygic και το πόσο θα κοστίζουν....;)

Σωστός.

Απλά αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η Ελλάδα, επιλέγεις ανατολική ευρώπη και πληρώνεις 40 ευρω.