Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μια ερωτηση..... οταν τραβαει νυχτερινο βιντεο ειναι μεγαλος ο 'θορυβος' στην εικονα η τραβαει καλα.... ρωταω γιατι ειναι πολυ βασικο οταν πχ δουλευεις μεχρι τις 9 το βραδυ η ζωη ξεκιναει απο τις 9 και μετα οποτε το 90% που τραβαμε ειναι σε χαμηλο φωτισμο... το ι8910 που εχω παραδειγμα το βραδυ σου απαγορευει να τραβας.....

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το απόγευμα το δοκίμαζα και σαν gps και πραγματικά είναι απίστευτο...Χωρίς υποβοήθηση(A-gps) από το μπαλκόνι μου ούτε καν ανοιχτό χώρο δηλαδή και μέσα σε 15 δευτερόλεπτα είχε κλειδώσει με 6 δορυφόρους και σε μια φάση έφτασε τους 8!

Στο route 66 υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω χάρτες ελλάδος;

Αυτό που δεν κατάφερα ακόμα είναι να το κάνω να παίξει video από την desktop-version του youtube...ξέρει κανείς πως γίνεται;

Με το route 66 δεν χρεωνεσαι?????

Οσο για το 2ο δεν το βρηκα ουτε εγω(για το youtube κ το facebook)

Με το route 66 δεν χρεωνεσαι?????

Οσο για το 2ο δεν το βρηκα ουτε εγω(για το youtube κ το facebook)

αν απενεργοποιησεις μεσα απο το προγραμμα την επιλογη να μπαινει σε οποιοδηποτε δικτυο εκτος απο το wifi του σπιτιου σου τοτε ναι δεν χρεωνεσαι.

η ευκολοτερη μεθοδος να κατεβασεις χαρτες ειναι μεσα απο το route 66 στο κινητο μεσω wifi αλλα δεν εχω τσεκαρει αν ειναι δωρεαν οπως ηταν στο jet.

στο αγγλικο store εχει 1200 εφαρμογες εκ των οποιων 576 δωρεαν και δωρεαν ειναι και τα ζορικα games

και ενα πολυ ενδιαφερον video

και ενα με το video out

Edited by goldeneye

αν απενεργοποιησεις μεσα απο το προγραμμα την επιλογη να μπαινει σε οποιοδηποτε δικτυο εκτος απο το wifi του σπιτιου σου τοτε ναι δεν χρεωνεσαι.

η ευκολοτερη μεθοδος να κατεβασεις χαρτες ειναι μεσα απο το route 66 στο κινητο μεσω wifi αλλα δεν εχω τσεκαρει αν ειναι δωρεαν οπως ηταν στο jet.

στο αγγλικο store εχει 1200 εφαρμογες εκ των οποιων 576 δωρεαν και δωρεαν ειναι και τα ζορικα games

και ενα πολυ ενδιαφερον video

και ενα με το video out

Καλα αυτο το Dungeon Hunter, φαινετε απιστευτο. Τωρα μενει να μας αφησει η Samsung να αγορασουμε apps και στην Ελλαδα.

Παιδιά το έχει πάρει κανείς από βονταφον το vodafone live μήπως του δημιουργεί προβλήματα;

H συσκευη ειναι unbranded εχει επισημαν8ει πολλες φορες καντε τον κοπο και διαβασετε λιγες σελιδες.

Παιδια εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με διαφορα video?Δεν εχει ηχο κα8ως λεει μH υποστηριζομενος τυπος codecs.Υπαρχει κανενας τροπος να λυ8ει?

Edited by droper_05
Dhamher_00

Δεν εχω καταφερει ακομα να το συνδεσω στο Linksys που εχω στο σπιτι. Ενω βλεπει το δικτυο, δινω το κλειδι και that's it!!!! Τιποτα! Δεν κανει login! Να διευκρινησω οτι το εχω σε WPA2. Εχει καποια ιδεα κανενας? Λετε να εχει θεμα με το wpa2?

Δεν έχει πρόβλημα με wpa2. Μήπως κάνεις λάθος το key; Δοκίμασε να το αλλάξεις στο router.

Αυτό που δεν κατάφερα ακόμα είναι να το κάνω να παίξει video από την desktop-version του youtube...ξέρει κανείς πως γίνεται;

Καμιά φορά τα παίζει, καμιά φορά δεν τα παίζει ή κολλάει. Εγώ συνιστώ τη mobile έκδοση του youtube.

Δοκίμασε κανείς να αγοράσει καμία εφαρμογή από το αγγλικό app shop; Εγώ έκανα register αλλά δεν έχω δοκιμάσει να αγοράσω κάτι. Επίσης όταν κάνεις login από το kies, σου ζητάει και μερικά έξτρα στοιχεία για το register και μου έβαλε αυτόματα για χώρα Αγγλία(γιατί χρησιμοποιώ το αγγλικό app shop). Ελπίζω να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα αργότερα.

παιδια δηλαδη γραφομαστε στο αγγλικο samsunapps και κατεβαζουμε στο pc και απο εκει

στο κινητο , γιατι μεσα απο το κινητο δεν γινεται γιατι μας παει στο Ελληνικο?

και στην εγγραφη στο kies αν δηλωσουμε Αγγλια χανουμε τα Ελληνικα firmware μηπως?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια δηλαδη γραφομαστε στο αγγλικο samsunapps και κατεβαζουμε στο pc και απο εκει

και στην εγγραφη στο kies αν δηλωσουμε Αγγλια χανουμε τα Ελληνικα firmware μηπως?

Έκανα εγγραφή στο γερμανικό SamsungApps μέσω του Kies και αυτομάτως μου έδωσαν και 10 € δώρο για όποια εφαρμογή ήθελα,έκανα login και πήγα στο γερμανικό Appstore και ήθελα να αγοράσω το φανταστικό Lets Golf με χρήση των 10 €,ΟΚ έγινε και μου το έδειχνε με 0,00€ κόστος>συνέχεια στην εισαγωγή των στοιχείων πιστωτικής-εκεί φάγαμε το φάουλ,θέλει κάθε χώρα να έχει τις εκεί εκδοθείσες πιστωτικές κάρτες για να μπορέσεις να κάνεις αγορές.

Οπότε υπομονή θα κάνουμε(που θα πάει θα ανοίξει το ελληνικό SamsungApps εκτός και αν λόγω της μπατηροσύνης σαν χώρα και όπως βγαίνει το όλο θέμα του ΔΝΤ κλπ. προς τα έξω μας ρίξουν στο "ψυγείο" για λίγο-δεν νομίζω να ισχύει αυτό γιατί σαν βάση θα καθυστερούσαν και την διάθεση της συσκευής), το παιχνίδι αυτό κοστίζει στο γερμανικό Appstore 4,99€-και είναι πολύ ωραίο.

Δεν εχω καταφερει ακομα να το συνδεσω στο Linksys που εχω στο σπιτι. Ενω βλεπει το δικτυο, δινω το κλειδι και that's it!!!! Τιποτα! Δεν κανει login! Να διευκρινησω οτι το εχω σε WPA2. Εχει καποια ιδεα κανενας? Λετε να εχει θεμα με το wpa2?

και εγω με το lιnksys εφαγα ταλαιπωρια και τελικα απο τις ρυθμισεις του firewall ή του wireless εβγαλα μια επιλογη που απεκλειε καποιες mac διευθυνσεις... δεν ειμαι κοντα στο router για να σου πω ακριβως, αλλα ψαξε στα μενου kati σχετικο με mac απενεργοποιησε το...

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Δεν μπορω να μπω μεσω GPRS στο ιντερνετ παρολο που ο παροχος μου το υποστηριζει και στο iphone μπορω και μπαινω.Εχω cosmote.Καθε φορα λοιπον που προσπαθω να μπω μου γραφει μη διαθεσιμη λειτουργια.Προφανως χρειαζονται καποιες ρυθμισεις.Γνωριζετε λεπτομερειες;

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Δεν μπορω να μπω μεσω GPRS στο ιντερνετ παρολο που ο παροχος μου το υποστηριζει και στο iphone μπορω και μπαινω.Εχω cosmote.Καθε φορα λοιπον που προσπαθω να μπω μου γραφει μη διαθεσιμη λειτουργια.Προφανως χρειαζονται καποιες ρυθμισεις.Γνωριζετε λεπτομερειες;

Πρέπει να σου στείλουν ρυθμίσεις από το δίκτυο για την συγκεκριμένη συσκευή. Παρε την εξυπηρέτηση πελατών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Ναι, μέσα από το kies πάς σε όποιο app store θέλεις(πχ αγγλικό) και περνάς στο κινητό την εφαρμογή που θέλεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να κατεβάσετε το need for speed shift από το αγγλικό, που είναι δωρεάν και είναι πολύ καλό παιχνιδάκι.

εκεί φάγαμε το φάουλ,θέλει κάθε χώρα να έχει τις εκεί εκδοθείσες πιστωτικές κάρτες για να μπορέσεις να κάνεις αγορές.

Κρίμα ρε ****το και το φοβόμουνα αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω, τους παρακαλάμε να τους δώσουμε τα λεφτά μας και δεν τα θέλουνε :Ρ

και εγω με το lιnksys εφαγα ταλαιπωρια και τελικα απο τις ρυθμισεις του firewall ή του wireless εβγαλα μια επιλογη που απεκλειε καποιες mac διευθυνσεις... δεν ειμαι κοντα στο router για να σου πω ακριβως, αλλα ψαξε στα μενου kati σχετικο με mac απενεργοποιησε το...

Λες? Δοκίμασα πάντως με wep και με wpa και τίποτα. Τα ίδια. :(

Θα δω και αυτό που λες. Σαν κάτι να είχα δει στο μενού του σχετικά με mac addresses. Θα το κοιτάξω και αυτό.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πως γίνεται αυτό;

Έχω ένα θεματάκι με το kies...συνδέω το κινητό το βάζω σε λειτουργιά samsung kies τα windows το αναγνωρίζουν κανονικά και το kies όση ώρα και να το αφήσω μου λέει σύνδεση συσκευής περιμένετε...τι κάνουμε;

Άκυρο τελικά το πρόβλημα λύθηκε...

Edited by Gdrdasky

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Ναι, μέσα από το kies πάς σε όποιο app store θέλεις(πχ αγγλικό) και περνάς στο κινητό την εφαρμογή που θέλεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να κατεβάσετε το need for speed shift από το αγγλικό, που είναι δωρεάν και είναι πολύ καλό παιχνιδάκι.

Κρίμα ρε ****το και το φοβόμουνα αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω, τους παρακαλάμε να τους δώσουμε τα λεφτά μας και δεν τα θέλουνε :Ρ

ok αρα κανονικα εγγραφη στο kies για υποστηριξη Ελληνικα

και επισκεψη σε οποιο samsungapps store θελουμε για downloading στο PC μονο free ομως

και μεταφορα στο κινητο , paid δεν μπορουμε οπως εξηγησε ο rostropol

ευχαριστω

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Κάτι που ανακάλυψα τυχαία σήμερα,πατάμε το πλήκτρο κλήσης και μας εμφανίζει τις πρόσφατες κλήσεις,τα μηνύματα-πάμε σε μια κληση πχ. μέσα στην λίστα και τονίζουμε τον αριθμό(ή την επαφή εαν η κλήση έγινε σε/απο επαφή)-σέρνοντας το δεξιά γίνεται μπλε και καλεί τον αριθμό-σέρνοντας το αριστερά σε πάει κατευθείαν για σύνταξη μηνύματος προς τον αριθμό/επαφή.Πολύ ωραίο αυτό και λίγο κρυμμένο.....:);)

Κάτι που ανακάλυψα τυχαία σήμερα,πατάμε το πλήκτρο κλήσης και μας εμφανίζει τις πρόσφατες κλήσεις,τα μηνύματα-πάμε σε μια κληση πχ. μέσα στην λίστα και τονίζουμε τον αριθμό(ή την επαφή εαν η κλήση έγινε σε/απο επαφή)-σέρνοντας το δεξιά γίνεται μπλε και καλεί τον αριθμό-σέρνοντας το αριστερά σε πάει κατευθείαν για σύνταξη μηνύματος προς τον αριθμό/επαφή.Πολύ ωραίο αυτό και λίγο κρυμμένο.....:);)

πολυ καλο

κατι που διαβασα στο desire thread αν βαλουμε sim εξωτερικου , λετε να ξεγελαστει και να μπει

στο αγγλικο samsungapps και οχι στο Ελληνικο? στο desire πιανει το κολπο αυτο.

Πολυ καλο!ευχαριστουμε!

Μόλις ανακάλυψα πως η οθόνη έχει τα 2/3 ενός pixel καμμένα...λέτε να έχω πρόβληματα στο μέλλον με την οθόνη;

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

πολυ καλο

κατι που διαβασα στο desire thread αν βαλουμε sim εξωτερικου , λετε να ξεγελαστει και να μπει

στο αγγλικο samsungapps και οχι στο Ελληνικο? στο desire πιανει το κολπο αυτο.

Δεν αποκλείεται να γίνεται και έτσι αλλά μετά χρειάζεσαι και πιστωτική Αγγλίας....:);)

Να ρωτησω κατι τους κατοχους, επειδη αυριο θα αλλαξω το ομνια και θα παρω το wave, πως να κανω backup τις επαφες για να δουλεψουν και στο bada os?? Να τις περασω στη sim δε παιζει γιατι στις μισες λεει οτι ειναι πολυ μεγαλες και δε χωρανε στη sim. Υπαρχει καποιο προγραμμα για να τις κανω backup απο windows mobile στο bada?

Πολύ καλό όντως!!!

Στέφανος