Avatar_GR Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Έχει βγεί σε μαύρο χρώμα με ελληνικά; Το βρήκα εδω: http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=8469 Πειραγμένο λογικά είναι ε? με debranding? Λέει Ελληνική εγγύηση όμως... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 φίλε mariosx, ναι είναι επίσημη απο τον πρόβατο μου, αλλά όσοι το περάσανε εδώ στο γερμανεια , λένε ότι παραμένει μια bada 1.0 version, και ότι δεν βλέπουνε κατποια αλαλαγή στο καλύτερο.!!!! τι με συμβουλεύεις να κάνω ???? εδώ περίμενα,με την 1.2 και μας ερχετε μια επισημη , η οποία είναι ακόμα στο 1.0 . δηλαδή την 1.0.2 η την 1.2 εγώ πότε θα την λάβω , σε 1,5 χρόνο ? γειατι μετά έχω δικεομα να πάρω νέο κινητό της αρεσκείας μου. Στα γερμανικά φόρουμ , όλοι σαν και εμένα πού έχουνε πρόβατο ο2, είναι μέσα στα νεύρα !!!! γεια αφτο ρωτάω τι με συμβουλεύεις να κάνω !!!! σε κάθε περίπτωση , θα ήμουν ευγνώμον , να μάθω πως γίνετε το DEBRANTING.. φιλικα μακης Ακριβώς την ίδια εκδοση έχω και εγώ εδώ και λίγες μέρες (LIS_S8500MAJL1_COS Όπως καταλαβες είναι από Cosmote (COS) και για αυτό έχω μείνει και εγώ στην 1.0 Όπως ακριβώς είπες και η JL1, 1.0 είναι και επιπλέων δεν βλέπω καμία αλλαγή. Πάντως απ ότι φαίνεται συντομα βγαίνει η 1.2 επίσημα (λόγω των apps για 1.2 που βγήκαν) άρα εγώ θα περιμένω και αν δεν δώσει η COSMOTE και αυτή την έκδοση θα την πάρω μόνος μου με το κόλπο αλλαγής του μητρώου που αναφέρεται στο FAQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Μάκη, απ' ότι φαίνεται έχεις επίσημη αναβάθμιση. Απλά κάνε την, και θα έχεις κι εσύ την 1.0.2. Δεν χρειάζεται να κάνεις debranding πρώτα.. τελικά αποφασεισα να την κάνω φίλε μαριοςχ, αλλά έχω μερικές ερωτησες !! την σιμ κάρτα και την μικρο 16 , πού έχω ! πρέπει να της βγάλω !!!!! τίλος , είχα κατευασει κάποια προγραματα , τα οποία γεια ένα διάστημα ήτανε , τσάμπα, Πως Θα τα επανακτήσω αφτα τα προγράμματα !!!!! και πάλι ???? μιας και αν δεν κάνω λάθος μετά από ένα νέο firmware ? αν δεν κάνω λάθος , αφτα χανοντε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ακριβώς την ίδια εκδοση έχω και εγώ εδώ και λίγες μέρες (LIS_S8500MAJL1_COS Όπως καταλαβες είναι από Cosmote (COS) και για αυτό έχω μείνει και εγώ στην 1.0 Όπως ακριβώς είπες και η JL1, 1.0 είναι και επιπλέων δεν βλέπω καμία αλλαγή. Πάντως απ ότι φαίνεται συντομα βγαίνει η 1.2 επίσημα (λόγω των apps για 1.2 που βγήκαν) άρα εγώ θα περιμένω και αν δεν δώσει η COSMOTE και αυτή την έκδοση θα την πάρω μόνος μου με το κόλπο αλλαγής του μητρώου που αναφέρεται στο FAQ φιλε garrythesnail, το έχω ξαναπεί το COS !! δεν σημαίνει κοσμοτε, αλλά είναι κωδικός γλωσσάς. που περιελαμβανει και την ελληνικη. εχω ανεβαση εδο μια λιστα. το τελεφτεο πουν λες ! που μπορώ να το βρω !!! αφτο με το κόλπο του registre ??? και πια έκδοση του κιες χρειάζομαι ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 τελικά αποφασεισα να την κάνω φίλε μαριοςχ, αλλά έχω μερικές ερωτησες !! την σιμ κάρτα και την μικρο 16 , πού έχω ! πρέπει να της βγάλω !!!!! τίλος , είχα κατευασει κάποια προγραματα , τα οποία γεια ένα διάστημα ήτανε , τσάμπα, Πως Θα τα επανακτήσω αφτα τα προγράμματα !!!!! και πάλι ???? μιας και αν δεν κάνω λάθος μετά από ένα νέο firmware ? αν δεν κάνω λάθος , αφτα χανοντε . ΕΑΝ στο kies έκανες sign in πάνω αριστερά στο samsung apps, τότε αποθηκεύονται στο my purchases και ξανακατεβαίνουν. Αν όχι, τα χάνεις. Καλό είναι να βγάλεις SIM/microSD, (εγώ ΔΕΝ τις είχα βγάλει χωρίς να γίνει πρόβλημα. αλλά για καλό και για κακό βγάλε τες). Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 ΕΑΝ στο kies έκανες sign in πάνω αριστερά στο samsung apps, τότε αποθηκεύονται στο my purchases και ξανακατεβαίνουν. Αν όχι, τα χάνεις. Καλό είναι να βγάλεις SIM/microSD, (εγώ ΔΕΝ τις είχα βγάλει χωρίς να γίνει πρόβλημα. αλλά για καλό και για κακό βγάλε τες). Σε ευχαριστώ φίλε, mariosx. είτε πιάσει το κόλπο που λες , είτε όχι ! θα το δοκιμάσω , και ότι βγει. αλώστε επροκιντω γεια κάποιες πυξίδες , πού μου αρεσουνε πολύ. και τώρα είναι επί πληρομη. Σε ευχαριστώ φίλε, το κόλπο με το regiestry ?? pou μπορώ να το βρω !!! όταν θέλεις κάτι , δεν το βρίσκεις , όταν δεν το θέλεις ! πάντα μπροστά σου είναι . τεσπα, ναχαμε να λέγαμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) φιλε garrythesnail, το έχω ξαναπεί το COS !! δεν σημαίνει κοσμοτε, αλλά είναι κωδικός γλωσσάς. που περιελαμβανει και την ελληνικη. εχω ανεβαση εδο μια λιστα. το τελεφτεο πουν λες ! που μπορώ να το βρω !!! αφτο με το κόλπο του registre ??? και πια έκδοση του κιες χρειάζομαι ???????? Φίλε Μακη, Συμφωνώ ότι το COS είναι πακέτο γλώσσας αλλά είναι από την Cosmote απ ότι φαίνεται (αλλιως γιατί να υπάρχουν 5 πακετα γλωσσας ελληνικής και τυχαία να ονομάζονται COS , VGR (vodagone GR) kai TGR που μαλλον είναι TIM GR ?) Eτσι και αλλιως το κίνητό μου είναι branded από cosmote και η ουσία είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙΣ Απ ότι διάβασα για να κάνεις το κόλπο με το μητρώο πρέπει να έχεις το KIES 1.5.1 Ψαξτο λίγο στο Google για να το κατεβάσεις Ανανεωμένα links: Αναλυτικός οδηγός αναβάθμισης του Samsung Wave μέσω του Kies για να έχετε ελληνικά χωρίς να πειράξετε το λογισμικό του τηλεφώνου Αναλυτικός Οδηγός για αναβάθμιση του Samsung Wave με MultiLoader Και τα δύο μαζί! Ότι λάθος βρείτε στους οδηγούς το περιμένω με PM για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις... Εδώ λέει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις Edited December 16, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Εδώ λέει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις σε ευχαριστώ φίλε, διότι έψαχνα και δεν έβρισκα. να σε καλά. Τώρα γεια το COS ???? ορίστε εδώ η λίστα , κάθε χώρας , έχει πολους κωδικούς γλωσσάς, αφτο ακριωοσ σιμβενει με την ελλαδα, και το COS!!! επαναλαμβάνω δεν έχει καμία σχέσει με την cosmote.!! ει να σύμπτωσης, το COS, δεν είναι τίποτα άλλο από αλο ένα πακέτο γλώσσας που εμπεριέχει και την ελληνική μέσα. ΚΑΜΙΆ ΣΧΈΣΕΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ COSMOTE. πιστεύω ο καταλαογος να σε βοηθειση να καταλάβεις αφτο που σου λέγω . http://www.mediafire.com/?8ps17s6ogng6oar Edited December 16, 2010 by makiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 πιο firmware πρεπει να περάσω !!! ώστε να κάνω το κινητό μου DEBRANDING ???? kαι που θα το βρω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 πιο firmware πρεπει να περάσω !!! ώστε να κάνω το κινητό μου DEBRANDING ???? kαι που θα το βρω ?? .... αν δεν σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά στο τηλέφωνο, δοκίμασε αυτό: http://www.badaforums.net/forums/samsung-wave-tutorials/brand-your-wave-without-flashing-t251.html αλλά στη σελίδα λένε ΠΡΩΤΑ να ελέγξεις αυτό: On the keypad, type in *#7465625# Make sure Network Lock and SIM Lock are both off. (Ένα google search ρε Μάκη και τα βρίσκεις αυτά ;) ) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 μετα απο χρηση της καρτας μνημης μου με card reader στον υπολογιστη παρατηρησα το εικονιδιο της καρτας να αναβει και να σβηνει στο κινητο και γενικα λογω της γκαφα μου να μεταφερω ενα προγραμμα με πολλα αρχεια το κινητο αγκωμαχησε...εσβησα κανονικα τα περιττα αρχεια αλλα τωρα το κινητο δειχνει συνεχως την ενδειξη ενημερωση στα αλμπουμ με τις φωτο.....ολα τα αλλα δειχνουν κανονικα οπως προγραμματα και βιντεο...καμια ιδεα? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 πιο firmware πρεπει να περάσω !!! ώστε να κάνω το κινητό μου DEBRANDING ???? kαι που θα το βρω ?? Δεν θα περάσεις κανένα firmware Απλά ακολούθα τα βήματα και μετα θα κανεις κανονικά αναβάθμηση από το kies Δεν χρεισημοποιείς multiloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bisou Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Θα ηθελα την βοηθεια σας.. Δεν ξερω αν εχει κολησει το μυαλο μου και δεν θυμαμαι την ρυθμιση που εκανα στο τηλεφωνο μου αλλα προσπαθω να κανω μια φωτογραφια φοντο οθονης αλλα μου βγαζει μια κιτρινη οθονη που δεν μου επιτρεπει να την κανω οπως θελω εγω..να την κοψω οπως εγω θελω για φοντο δηλαδη.. Μηπως μπορει να μου πει καποιος αν ειναι καποια ρυθμιση (νομιζω πως ειναι αλλα δεν μπορω να την βρω γιατι δεν ειχα τετοιο προβλημα παλια) Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ωραίο παιχνιδάκι το Cyber Race 3d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ρε παιδιά μία ερώτηση να κάνω. Στις ρυθμίσεις εκεί που λέει "Διπλό πάτημα (Συντομεύσεις)" πατάω μία από τις επιλογές που υπάρχουν αλλα τίποτα δεν γίνεται. Κάθε φορά που κάνω διπλό πάτημα με πετάει στην αναζήτηση. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ωραίο παιχνιδάκι το Cyber Race 3d φιλε το κατέβασες και δεν σου ειπε πως ειναι ασυμβατο με την εκδοση σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EternalX10 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ρε παιδιά μία ερώτηση να κάνω. Στις ρυθμίσεις εκεί που λέει "Διπλό πάτημα (Συντομεύσεις)" πατάω μία από τις επιλογές που υπάρχουν αλλα τίποτα δεν γίνεται. Κάθε φορά που κάνω διπλό πάτημα με πετάει στην αναζήτηση. Καμιά ιδέα? Δεν εννοεί να πατήσεις δύο φορές το κεντρικό πλήκτρο. Χτύπα με το δάχτυλο το κινητό σου δύο φορές γρήγορα ( θα σου πρότεινα στην περιοχή πάνω από την οθόνη) με λίγη δύναμη και θα λειτουργήσει. Άποψη μου: Από τις πιο βλακώδεις λειτουργίες του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Δεν εννοεί να πατήσεις δύο φορές το κεντρικό πλήκτρο. Χτύπα με το δάχτυλο το κινητό σου δύο φορές γρήγορα ( θα σου πρότεινα στην περιοχή πάνω από την οθόνη) με λίγη δύναμη και θα λειτουργήσει. Άποψη μου: Από τις πιο βλακώδεις λειτουργίες του κινητού. Θα προτιμούσα να ήταν με διπλό πάτημα του κεντρικού πλήκτρου. Θα το δουλέψω λίγες μέρες να δώ αν όντως είναι βλακώδες. Σε ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 φιλε το κατέβασες και δεν σου ειπε πως ειναι ασυμβατο με την εκδοση σου? Οχι δεν είπε γιατί έχω την ανεπίσημη 1.2 :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) .... αν δεν σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά στο τηλέφωνο, δοκίμασε αυτό: http://www.badaforums.net/forums/samsung-wave-tutorials/brand-your-wave-without-flashing-t251.html αλλά στη σελίδα λένε ΠΡΩΤΑ να ελέγξεις αυτό: (Ένα google search ρε Μάκη και τα βρίσκεις αυτά ;) ) καλησπέρα φίλε mariosx, τελικά την έκανα την επισημη αναβάθμιση , δεν είδα καμιά διαφορά , εξακολουθώ και έχω την 1.0 βερσιόν. τώρα γεια το debranding !!! ο οδηγός του φίλου garrythesnail, είναι ίδιος με αφτον που με παραπεμπης στην ανγγλικη σελίδα , με την διαφορά , ότι αφτα που πρέπει να αλακσω είναι διαφορετικά. εγώ σαν κάτοικος γερμανειας μήπως πρέπει να βρω το αντιστειχο κόλπο, αλλά στα γερμανικά !!! ώστε να μπορώ να κάνω στο μέλλον αναβάθμισης μέσω κιεσ!!! θέλω να πω , εάν ακολουθήσω τον οδηγό του φίλου garrythesnail, μετά θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω κιες , εδώ στην γερμανεια ?????? περιμένω μια απάντηση σε παρακαλώ , ώστε να προχωρήσω.:) όσο γεια ελληνικά , με ενδιαφέρουν γιατί δεν έχω. φιλικά μακης Δεν θα περάσεις κανένα firmware Απλά ακολούθα τα βήματα και μετα θα κανεις κανονικά αναβάθμηση από το kies Δεν χρεισημοποιείς multiloader άμα ακολουθήσω τον οδηγό σου φίλε garrythesnail, μετά θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση από το κιεσ , εδώ στην ΓΕΡΜΑΝΊΑ ????? η αφτω ισχύει γεια ελλαδα μόνον !!!! επίσης παίζει ρόλο το πια βερσιόν έχω τώρα ???? αφτην την στιγμή έχω την ακόλουθη ,που έχω στην φυτογραφία Edited December 17, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Μόλις αγόρασα τους χάρτες της Ευρώπης από το route66. Κόστισαν 49€ και είναι χωρίς χρονικό όριο. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 καλησπέρα φίλε mariosx, τελικά την έκανα την επισημη αναβάθμιση , δεν είδα καμιά διαφορά , εξακολουθώ και έχω την 1.0 βερσιόν. τώρα γεια το debranding !!! ο οδηγός του φίλου garrythesnail, είναι ίδιος με αφτον που με παραπεμπης στην ανγγλικη σελίδα , με την διαφορά , ότι αφτα που πρέπει να αλακσω είναι διαφορετικά. εγώ σαν κάτοικος γερμανειας μήπως πρέπει να βρω το αντιστειχο κόλπο, αλλά στα γερμανικά !!! ώστε να μπορώ να κάνω στο μέλλον αναβάθμισης μέσω κιεσ!!! θέλω να πω , εάν ακολουθήσω τον οδηγό του φίλου garrythesnail, μετά θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω κιες , εδώ στην γερμανεια ?????? περιμένω μια απάντηση σε παρακαλώ , ώστε να προχωρήσω.:) όσο γεια ελληνικά , με ενδιαφέρουν γιατί δεν έχω. φιλικά μακης Αν σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά, τότε πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς αυτό που λέει στο FAQ... Δεν μπορώ να ξέρω αν θα γίνονται κανονικά η αναβαθμίσεις που είσαι Γερμανία.. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρω.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 μόλις αγόρασα και εγώ τη συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εύκολο να μου πείτε αν πρέπει να προσέξω κάτι στην αρχή. για παράδειγμα να αναβαθμίσω κατευθείαν τη συσκευή; Ή καλύτερα πρώτα να τη "μάθω". Αν την αναβαθμίσω στη πορεία χάνω τα μηνύματα κτλ.; Επίσης μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα που έχω από το Omnia 2 στο Wave? υπάρχει δηλαδή συμβατότητα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) Αν σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά, τότε πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς αυτό που λέει στο FAQ... Δεν μπορώ να ξέρω αν θα γίνονται κανονικά η αναβαθμίσεις που είσαι Γερμανία.. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρω.. εφχαρστω φίλε mariosx, θα περιμένω και την απάντηση του φίλου garrythesnail, ώστε να με φωτίσει περισσότερο! Φίλε Μακη, Συμφωνώ ότι το COS είναι πακέτο γλώσσας αλλά είναι από την Cosmote απ ότι φαίνεται (αλλιως γιατί να υπάρχουν 5 πακετα γλωσσας ελληνικής και τυχαία να ονομάζονται COS , VGR (vodagone GR) kai TGR που μαλλον είναι TIM GR ?) Eτσι και αλλιως το κίνητό μου είναι branded από cosmote και η ουσία είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕΙΣ Απ ότι διάβασα για να κάνεις το κόλπο με το μητρώο πρέπει να έχεις το KIES 1.5.1 Ψαξτο λίγο στο Google για να το κατεβάσεις Εδώ λέει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις φίλε garrythesnail, ακολούθησα τον οδηγό σου , όλα καλά , δεν είχα πρόβλημα.ΑΛΛΆ εξακολουθώ να μην έχω ελληνική, 2. εξακολουθώ να έχω κάποια widgets που τα είχα από την αρχή. τελικά έκανα debranding ??? η όχι ! επίσης το rotte66 δεν το βλέπω, δεν βλέπω όμως και το telmap tis O2. στο σημείο που είχα το telmap,!! δεν μου εμφανίζει τίποτα παρά ένα μικροσκοπικό γκρι τετραγωνάκι , και λέει από κάτω , εμφάνιση περιεχομένων !!!! όποτε πατάω εκεί !!! κολαει το κινητό γεια μερικά λεπτά. τελικά τι έκανα εγώ τώρα !!!! το μόνο καλό είναι ότι πλέον έχω την βερσιόν 1.0.2 μέχρι εχθές που έκανα την επίσημη είχα την 1.0. τι να κανω τορα !! πως προχοραο !!!!! Edited December 17, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Μόλις αγόρασα τους χάρτες της Ευρώπης από το route66. Κόστισαν 49€ και είναι χωρίς χρονικό όριο. αυτο ειναι το μονο προγραμμα που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε? το κινητο εχει pre-installed καποιο χαρτη μεσα? κατι σε σπασμενο παιζει? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts