Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακομα τιποτα...

Εχετε καμια ιδεα τι να κανω??

Έχεις 3G σήμα / πακέτο δεδομένων να το κάνεις μέσω 3G? Παίζει να έχει πρόβλημα το router σου.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Δεν έχω χρόνο να το βάλω τώρα.

αν κάποιος το δοκιμάσει, ας πει αν είναι η 1.2 ;)

(αλλά όπως το κόβω μάλλον δεν είναι :/ )

Εμένα γιατί μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση; Να σημειώσω ότι το κινητό είναι από τη Vodafone και έχει γίνει debrand με τη χρήση του registry editor. Επίσης, και μέσω FOTA και πάλι μου λέει πως δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα με βοηθούσε πολύ.

Εμένα γιατί μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση; Να σημειώσω ότι το κινητό είναι από τη Vodafone και έχει γίνει debrand με τη χρήση του registry editor. Επίσης, και μέσω FOTA και πάλι μου λέει πως δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα με βοηθούσε πολύ.

aouch... ιδέα δεν έχω.. για να λέει έτσι σημαίνει πως το δικό σου συγκεκριμένα δεν μπορεί να γίνει Update :/

Βασικά, μην το σκέφτεσαι καν τώρα. Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.

Αν δεν στο κάνει αναβάθμιση στην 1.2 τότε θα ψάξεις λύσεις...

Κι εγώ το ίδιο με σένα έχω κάνει και το ίδιο πρόβλημα έχω.

Μου φαίνεται σταμάτησε να γίνεται αυτό με την αλλαγή του registry (το VGR το έκανες EUR) στην έκδοση Kies 1.5.3

Όταν έβαλα μια παλια εκδοση kies 1.5.1 και άλλαξα το registry, τότε έγινε κανονικά η αναβάθμιση.

Δοκιμασε το

εγω πιστευω οτι αλλαξε μονο στον browser καποια πραγματα !!εκανε πιο ομαλο το ζουμ οπως ηταν στην αρχη αλλα θελει δουλεια ακομη!!κ να λυθει επιτελους το θεμα με τα flash video που μια παιζουν κ μια οχι!!

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Κι εγώ το ίδιο με σένα έχω κάνει και το ίδιο πρόβλημα έχω.

Μου φαίνεται σταμάτησε να γίνεται αυτό με την αλλαγή του registry (το VGR το έκανες EUR) στην έκδοση Kies 1.5.3

Όταν έβαλα μια παλια εκδοση kies 1.5.1 και άλλαξα το registry, τότε έγινε κανονικά η αναβάθμιση.

Δοκιμασε το

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εννοείται ότι το VGR το έκανα EUR στην 1.5.1 (που κυκλοφορούσε όταν το πρωτοπήρα) προκειμένου να κάνω update το κινητό στην έκδοση που είναι τώρα και ως εκ τούτου να γίνει debranded. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως για να μη το κάνει τώρα ούτε και στην 1.2 θα το κάνει. Και το χειρότερο είναι πως ούτε το FOTA βοήθησε που ήταν η μεγάλη μου ελπίδα για ομαλοποίηση της κατάστασης. Ελπίζω να βγει κάποιο update στο Kies και να διορθωθεί αλλιώς φοβάμαι πως θα αναγκαστώ να το κάνω flash στην 1.2 προκειμένου να τη βάλω.

Επίσης, κάτι άλλο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως ενώ άλλαξα το preconfiguration σε EUR από το Administrator Menu (πατώντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*# - μη το δοκιμάσετε χωρίς προηγουμένως να έχετε κάνει backup) το Kies μου αναγνώριζε το model code και πάλι ως VGR αντί για EUR.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εννοείται ότι το VGR το έκανα EUR στην 1.5.1 (που κυκλοφορούσε όταν το πρωτοπήρα) προκειμένου να κάνω update το κινητό στην έκδοση που είναι τώρα και ως εκ τούτου να γίνει debranded. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως για να μη το κάνει τώρα ούτε και στην 1.2 θα το κάνει. Και το χειρότερο είναι πως ούτε το FOTA βοήθησε που ήταν η μεγάλη μου ελπίδα για ομαλοποίηση της κατάστασης. Ελπίζω να βγει κάποιο update στο Kies και να διορθωθεί αλλιώς φοβάμαι πως θα αναγκαστώ να το κάνω flash στην 1.2 προκειμένου να τη βάλω.

Επίσης, κάτι άλλο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως ενώ άλλαξα το preconfiguration σε EUR από το Administrator Menu (πατώντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*# - μη το δοκιμάσετε χωρίς προηγουμένως να έχετε κάνει backup) το Kies μου αναγνώριζε το model code και πάλι ως VGR αντί για EUR.

Για το FOTA δεν φταις εσύ πάντως. Όταν είδα πως βγήκε στο Kies δοκίμασα πρώτα με FOTA και μου είπες "No update available" ...

παιδια μετα την αναβαθμιση σε JI5 πατω το αναζητηση ενημερωσεων απο το FOTA και λεει: καμια διαθεσιμη ενημερωση... μαλλον το διορθωσαν;)

Όπως σου είπα αυτο με το registry παίζει στις παλιες εκδόσεις Kies.

Τώρα με την 1.5.3 δεν θα σου κάνει ποτέ αναβάθμιση.

Βάλε την 1.5.1 και θα είσαι οκ.

Το μοντελο του κινητου ειναι VGR και αυτο δεν θα αλλάξει ποτε.

Απλώς είχαν βρεί αυτό το κολπάκι με την 1.5.1 έκδοση του Kies για να κανεις update.

Και είναι καλή η λύση γιατί δεν θα χάσεις τίποτα από ότι έχεις περάσει στο κινητο.

Με το flashαρισμα θα σβηστουν ολα και μετα αντε παλι απο την αρχη να τα περνας

παιδια μετα την αναβαθμιση σε JI5 πατω το αναζητηση ενημερωσεων απο το FOTA και λεει: καμια διαθεσιμη ενημερωση... μαλλον το διορθωσαν;)

και πριν έτσι έλεγε... :happy:

Όταν στην ενημερωση FOTA λεει να συνδεθεις πρωτα με το λογαριασμο σας samsung που το κανω αυτο;

Ακυρο, το βρηκα

Όπως σου είπα αυτο με το registry παίζει στις παλιες εκδόσεις Kies.

Τώρα με την 1.5.3 δεν θα σου κάνει ποτέ αναβάθμιση.

Βάλε την 1.5.1 και θα είσαι οκ.

Το μοντελο του κινητου ειναι VGR και αυτο δεν θα αλλάξει ποτε.

Απλώς είχαν βρεί αυτό το κολπάκι με την 1.5.1 έκδοση του Kies για να κανεις update.

Και είναι καλή η λύση γιατί δεν θα χάσεις τίποτα από ότι έχεις περάσει στο κινητο.

Με το flashαρισμα θα σβηστουν ολα και μετα αντε παλι απο την αρχη να τα περνας

Καλησπερα

κι εμενα το κινητο μου Vodafone ειχε μεσα και το εβγαλα μεσω του τροπου που περιογραφεται νομιζω στις σελιδες 65-67. Δυστυχως ομως δεν κανει αλλη αναβαθμιση. Μου βγαζει το μνμ που βγαζει και στον student mail.

Οποτε κατεβαζω το kies 1.5.1 ? Χρειαζεται να κανω κατι αλλο?... Κατεβασα και την 1.5.1. και παλι δεν κανει αναβαθμιση :(

Καμια ιδεα???

Edited by stakhs

Το νέο firmware λύνει το πρόβλημα με το "not enought memory" στον browser. Για παράδειγμα μου το εμφάνιζε στο site του "αθηνόραμα" και μετά εάν δεν έκανα μόνος μου restart το κινητό, γινόταν επανεκίνηση χωρίς να με ρωτήσει σε ανύποπτο χρόνο και μπορεί έτσι να μην το έπαιρνα είδηση.

Καλησπερα

κι εμενα το κινητο μου Vodafone ειχε μεσα και το εβγαλα μεσω του τροπου που περιογραφεται νομιζω στις σελιδες 65-67. Δυστυχως ομως δεν κανει αλλη αναβαθμιση. Μου βγαζει το μνμ που βγαζει και στον student mail.

Οποτε κατεβαζω το kies 1.5.1 ? Χρειαζεται να κανω κατι αλλο?... Κατεβασα και την 1.5.1. και παλι δεν κανει αναβαθμιση :(

Καμια ιδεα???

αλλαξες την registry στο kies 1.5.1 και δεν σου κάνει update;

Παραξενο, εμενα μου εκανε κανονικα

αλλαξες την registry στο kies 1.5.1 και δεν σου κάνει update;

Παραξενο, εμενα μου εκανε κανονικα

Θελεις να μου πεις τον τροπο με τον οποιο αλλαζουμε την registry?

Μηπως εννοεις αυτο; :

1 - Ανοίξτε το Windows Registry (έναρξη->εκτέλεση->regedit)

1.1-Βρείτε το "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Samsung \ Kies \ DeviceDB \ * 1

* Δοκιμάστε πιθανά τους αριθμούς 0, 1,2,3 αν έχετε βάλει πολλές φορές το Kies.

1.2-εκεί πρέπει να βρουμε και να πειράξουμε τα ακόλουθα

HIDSWVER:

ProductCode:

SoftwareRevision:

θέτωντας τις εξής τιμές

HIDSWVER: S8500XXJEE/S8500OXCJEC

ProductCode: GT-S8500BAAEUR

SoftwareRevision: S8500XXJEE/S8500OXCJEC

Edit : Εκανα την αναβαθμιση μεσω registry με το kies 1.5.1.και πλεον εχω την JI5. Βεβαια παλι μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση της συγκεκριμενης συσκευης απο το να γραφει οτι εχω την τελευταια εκδοση. Ευελπιστω στο μελλον να διορθωθει...

Edited by stakhs

κάνεις αυτό που κάνει αυτός
στο 02:03 , και δεν δουλεύει;

Το έκανα όπως στο video και πέτυχε σε ευχαριστώ και παλί:D

Θελεις να μου πεις τον τροπο με τον οποιο αλλαζουμε την registry?

Μηπως εννοεις αυτο; :

1 - Ανοίξτε το Windows Registry (έναρξη->εκτέλεση->regedit)

1.1-Βρείτε το "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Samsung \ Kies \ DeviceDB \ * 1

* Δοκιμάστε πιθανά τους αριθμούς 0, 1,2,3 αν έχετε βάλει πολλές φορές το Kies.

1.2-εκεί πρέπει να βρουμε και να πειράξουμε τα ακόλουθα

HIDSWVER:

ProductCode:

SoftwareRevision:

θέτωντας τις εξής τιμές

HIDSWVER: S8500XXJEE/S8500OXCJEC

ProductCode: GT-S8500BAAEUR

SoftwareRevision: S8500XXJEE/S8500OXCJEC

Edit : Εκανα την αναβαθμιση μεσω registry με το kies 1.5.1.και πλεον εχω την JI5. Βεβαια παλι μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση της συγκεκριμενης συσκευης απο το να γραφει οτι εχω την τελευταια εκδοση. Ευελπιστω στο μελλον να διορθωθει...

Δεν πρόκειται να διορθωθεί κάτι γιατι το τηλεφωνο σου έχει product code VGR και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Εγώ το μόνο που αλλάζω στην registry είναι το product code.

Το αλλάζω σε EUR πριν πάω να κάνω firmware update και παίζει κανονικά.

Η βλακεία όπως σου είπα είναι ότι αυτός ο τρόπος δεν παίζει με το kies 1.5.3, έτσι κάθες φορά που θα πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση θα πρέπει να περνάμε το kies 1.5.1 και να αλλάζουμε το product code

Δεν πρόκειται να διορθωθεί κάτι γιατι το τηλεφωνο σου έχει product code VGR και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Εγώ το μόνο που αλλάζω στην registry είναι το product code.

Το αλλάζω σε EUR πριν πάω να κάνω firmware update και παίζει κανονικά.

Η βλακεία όπως σου είπα είναι ότι αυτός ο τρόπος δεν παίζει με το kies 1.5.3, έτσι κάθες φορά που θα πρέπει να κάνουμε αναβάθμιση θα πρέπει να περνάμε το kies 1.5.1 και να αλλάζουμε το product code

Ωραια απο εδω και περα αλλαγη μονο το product code.Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια :-)

γεια σας παιδια! μετα απο καμποσα χρονια λεω να αλλαξω κινητο...με απλη καταγραφη χαρακτηριστηκων λεω να παρω to wave...μαλιστα το βρισκω και αρκετα φτηνα μεσω καποιου καταστηματος στο skroutz...θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν παραπανω απο μια εκδοσεις πχ καποια παλιοτερη γιαυτο και φτηνοτερη....αν το κινητο ειναι με αγγλικο μενυ μπορω να το φτιαξω στα ελληνικα? και επισης αν εχετε εντοπισει καποια ντρανταχτη αδυναμια toy software/hardware

Εμενα το KIES γιατι δεν μου βγαζει αναβαθμηση? :mad:

Εχω την εκδοση S8500MAJH1

Χαζωσαν τελειως? Σε αλλους κανει αναβαθμηση και σε αλλους οχι? Τι κανουν? Κληρωση και οποιοι κερδισουν παιρνουν αναβαθμηση?:p

γεια σας παιδια! μετα απο καμποσα χρονια λεω να αλλαξω κινητο...με απλη καταγραφη χαρακτηριστηκων λεω να παρω to wave...μαλιστα το βρισκω και αρκετα φτηνα μεσω καποιου καταστηματος στο skroutz...θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν παραπανω απο μια εκδοσεις πχ καποια παλιοτερη γιαυτο και φτηνοτερη....αν το κινητο ειναι με αγγλικο μενυ μπορω να το φτιαξω στα ελληνικα? και επισης αν εχετε εντοπισει καποια ντρανταχτη αδυναμια toy software/hardware

Να προσέξεις να είναι η ελληνική έκδοση. Αν δεν είναι, τότε δεν μπορείς άμεσα να περάσεις ελληνικά στο μενού και στα μηνύματα. Θα πρέπει να το πας σε σέρβις της Samsung. Μπορείς βεβαίως να περάσεις ανεπίσημα το ελληνικό language pack, όμως ακυρώνεται θεωρητικά η εγγύηση αν το κάνεις εσύ και όχι κάποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις.

Να προσέξεις να είναι η ελληνική έκδοση. Αν δεν είναι, τότε δεν μπορείς άμεσα να περάσεις ελληνικά στο μενού και στα μηνύματα. Θα πρέπει να το πας σε σέρβις της Samsung. Μπορείς βεβαίως να περάσεις ανεπίσημα το ελληνικό language pack, όμως ακυρώνεται θεωρητικά η εγγύηση αν το κάνεις εσύ και όχι κάποιο εξουσιοδοτημένο σέρβις.

ευχαριστω για την απαντηση! ξερεις αν στο service χρεωνομαι για αυτην την ενεργεια?

και αν μπορει να γινει την ιδια μερα....το κακο με τα on-line μαγαζια ειναι οτι δεν γραφουν λεπτομερεις για την γλωσσα...

επισης απο αναβαθμισεις firmware πως παει το κινητο?

ευχαριστω για την απαντηση! ξερεις αν στο service χρεωνομαι για αυτην την ενεργεια?

και αν μπορει να γινει την ιδια μερα....το κακο με τα on-line μαγαζια ειναι οτι δεν γραφουν λεπτομερεις για την γλωσσα...

επισης απο αναβαθμισεις firmware πως παει το κινητο?

Απ όσο ξέρω όχι δεν χρεώνεσαι για αναβάθμιση στο service...μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις για την γλώσσα του κινητού πάντως...

Από αναβαθμίσεις εγώ που το έχω αγορασμένο από το πλαίσιο δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα στις 3 αναβαθμίσεις που έχω περάσει μέχρι τώρα...

Άλλοι βέβαια είχαν κάποια προβλήματα κυρίως αυτοί που το είχαν αγορασμένο από vodafone....

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p