ostvarivanje Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Χρησιμοποιεί κανείς σας κάρτα q που έχει αυτά τα 100mb σε κάθε ανανέωση με 1€; Μέχρι τώρα το λειτουργούσα κανονικά, αλλά από εχτές δεν μπαίνει στο ίντερνετ. Χρησιμοποιούσα αυτές τις ρυθμίσεις. Ουσιαστικά, στο wave έβαζα στις Συνδέσεις: Καθορισμός ονόματος: Q Internet και όνομα πρόσβασης: myq. Αλλά, όπως προανέφερα, από εχτές ή προχτές δε μου λειτουργεί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Λοιπον παιδια εχω το εξης προβλημα,παιζω το need for speed αλλα βλεπω οτι χανει πολυ δηλ το κραταω ευθεια και εκεινω παει δεξια πως μπορω να το ευθειγραμισω?μπηκα σε ενα μενου πατωντας *#0*# και πηγα στο sensor απο εκει και περα τι κανουμε ?οποιος μπωρει σε παρακαλω να βοηθηση.ευχαριστω. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα Το παρατήρησα στο παιχνίδι άσφαλτ και NFS αλλά και από την παρακάτω εφαρμογή που εγκατέστησα.:( http://img222.imageshack.us/img222/3387/spiritlevel.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) Γεια σας πήρα το wave πρίν δύο βδομάδες και προσπάθησα να του κάνω αναβάθμηση Δοκίμασα με ένα netbook με ΧΡ αλλά στο ΚΙΕς έλεγε παρακαλώ περιμένετε.... ακόμα και μετά από 20 λεπτά. Άρα μετά το δοκίμασα με άλλο PC με windows 7. Εκεί συνδέονταν αλλά όταν πατούσα να το κάνω αναβάθμηση την ώρα που έλεγε ¨λήψη δυαδικών αρχείων" μου βγάζει πρόβλημα. Έτσι αποφάσισα να Πάω σε Net μήπως και γίνει. Σε υπολογιστή με ΧΡ εγκατέστησα το ΚΙΕς βρήκε την συσκευή αλλά στο σημείο που μου έβγαζε πρόβλημα στα 7 δλδ όταν έλεγε "λήψη δυαδικών αρχείων" εκεί έκλεινε το παράθυρο χωρίς να μου βγάλει τίποτα ούτε μήνυμα για πρόβλημα. Δεν ξέρω τι φταίει... μήπως κάποιος από εσάς μπορεί να με βοηθήσει?? Θέλω να κάνω αναβάθμιση μήπως και παίζει τα flash videos.. αλλα οχι μονο για αυτο (κλειδωνει το gps πιο γρηγορα κ.α.) Ευχαριστώ πολύ εχω το BADA TO 1.0 σε JF2 τελειωνει και το Kies_1.5.3.10093_31_1 οποιος ξερει pls μπορει να μου πει πως να λυσω το προβλημα?:( Edited October 12, 2010 by garrythesnail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 μήπως να δοκίμαζες αυτό..... ? http://www.three.co.uk/_popup/Skype εμένα δεν μπορεί να το στείλει (προφανώς) γιατί λέει Invalid number :whistle: (δεν είμαι Αγγλία :p) Και ξέρεις, αν πετύχει δίνεις το Link :whistle: Το δοκιμασα αλλα μου λεει οτι δεν υποστηριζεται ακομα... εν τω μεταξυ στη 3 με 10 λιρες εχεισ 3000 μηνυματα, 120 λεπτα σε κινητα η σταθερα και 500mb δεδομενα... +++++ Απεριοριστο δωρεαν skype msn facebook..... ωραια πραγματα που μαλλον δε θα τα δουμε Ελλαδα συντομα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 αυτη τη στιγμη βλεπω ιστιοπλοΐα (οτι να ναι ) απο το wave (οχι σε hd) απο το novasports της vodafone. κατσε να το ψαξω λιγο ακομα για hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 αυτη τη στιγμη βλεπω ιστιοπλοΐα (οτι να ναι ) απο το wave (οχι σε hd) απο το novasports της vodafone. κατσε να το ψαξω λιγο ακομα για hd πως το εχεις κανει φιλε μου γτ με ενδιαφερει!εχω κ εγω vodafone κ απεριοριστο internet.please help..:confused: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 καλησπερα μπωρο να αποθηκευω της εφαρμογες απο το samsung apps στην Micro sd?αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 καλησπερα μπωρο να αποθηκευω της εφαρμογες απο το samsung apps στην Micro sd?αν ναι πως? λοιπον πατα μενου>ρυθμισεις>εφαρμογες>ρυθμισεις εγκαταστασης κ εκει πατας καρτα μνημησ!!εισαι ετοιμος!οτι θα κατεβαζεις απο sasmsung app θα αποθηκευετε στην καρτα μνημης.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskm900 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Καλησπερα.Θελω να κανω μεταφορα βιντεο απο το κινητο στο pc μου μεσω usb bluetooth stick.θελω να αγορασω ενα βρηκα μονο bluetooth 2.0. Ξερετε εαν εχει κυκλοφορησει και 3.0 ? Οπως εχει και το κινητο μας? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Γεια σας πήρα το wave πρίν δύο βδομάδες και προσπάθησα να του κάνω αναβάθμηση Δοκίμασα με ένα netbook με ΧΡ αλλά στο ΚΙΕς έλεγε παρακαλώ περιμένετε.... ακόμα και μετά από 20 λεπτά. Άρα μετά το δοκίμασα με άλλο PC με windows 7. Εκεί συνδέονταν αλλά όταν πατούσα να το κάνω αναβάθμηση την ώρα που έλεγε ¨λήψη δυαδικών αρχείων" μου βγάζει πρόβλημα. Έτσι αποφάσισα να Πάω σε Net μήπως και γίνει. Σε υπολογιστή με ΧΡ εγκατέστησα το ΚΙΕς βρήκε την συσκευή αλλά στο σημείο που μου έβγαζε πρόβλημα στα 7 δλδ όταν έλεγε "λήψη δυαδικών αρχείων" εκεί έκλεινε το παράθυρο χωρίς να μου βγάλει τίποτα ούτε μήνυμα για πρόβλημα. Δεν ξέρω τι φταίει... μήπως κάποιος από εσάς μπορεί να με βοηθήσει?? Θέλω να κάνω αναβάθμιση μήπως και παίζει τα flash videos.. αλλα οχι μονο για αυτο (κλειδωνει το gps πιο γρηγορα κ.α.) Ευχαριστώ πολύ εχω το BADA TO 1.0 σε JF2 τελειωνει και το Kies_1.5.3.10093_31_1 οποιος ξερει pls μπορει να μου πει πως να λυσω το προβλημα?:( Πρωτη φορα το ακουω αυτο, εχεις vodafone ή κανονικο; Κανε και ενα update στο ΚΙΕS, η πιο προσφατη εκδοση ειναι η 1.5.3.10093_81 μηπως και λυθει. καλησπερα μπωρο να αποθηκευω της εφαρμογες απο το samsung apps στην Micro sd?αν ναι πως? Ναι μπορεις, Ρυθμισεις-Εφαρμογες-Ρυθμισεις Εγκαταστασεις και επελεξε καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 συγνωμη για το κουτσουρεμενο μνμ πριν αλλα δν ξερω τι πατησα κ βγηκε μισο Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Εχω ενα "θεματακι" , εδω και 2 μερες το χω παρατηρησει γιατι γινεται ολο και συχνοτερα.Ενω μπαινω σε εφαρμογες κλπ οπως παιχνιδια (nfs shift , asteroid hunter) Αλλα ακομα και σε μυνηματα κλπ , με πεταει στην αρχικη οθονη.Χωρις να το κλεινει το προγραμμα το αφηνει να τρεχει στο task manager και μπορω να κανω ευκολα ανακτηση.Ουσιαστικα σαν καποιος να παταει συνεχεια το "Ελαχιστοποιηση" αλλα γινεται εκνευριστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Πρωτη φορα το ακουω αυτο, εχεις vodafone ή κανονικο; Κανε και ενα update στο ΚΙΕS, η πιο προσφατη εκδοση ειναι η 1.5.3.10093_81 μηπως και λυθει. οχι το κινητο δεν ειναι vodafone , εχει λογοτυπο της cosmote αναβαθμιση στο kies πως θα κανω? το καινουριο συνδεετε με win 7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 οχι το κινητο δεν ειναι vodafone , εχει λογοτυπο της cosmote αναβαθμιση στο kies πως θα κανω? το καινουριο συνδεετε με win 7 ? Ναι συνδεεται, εγω Win7 64 εχω και δουλευει ρολοι. Θα πας στο KIES πανω αριστερα εχει μενου και απο εκει πατα αναβαθμιση, αλλιως κατεβασε το απο http://www.samsungapps.com αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι εχουν το καινουργιο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Ναι συνδεεται, εγω Win7 64 εχω και δουλευει ρολοι. Θα πας στο KIES πανω αριστερα εχει μενου και απο εκει πατα αναβαθμιση, αλλιως κατεβασε το απο http://www.samsungapps.com αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι εχουν το καινουργιο εκει. tnx θα το προσπαθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Υπαρχει καποιος που να κανει interenet sharing απο το wave, χρησιμοποιωντας το δωρεαν ιντερνετ μεσω της wind καρτοκινητης; Αν ναι, ποιες ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω; Ευχαριστω πολυ, εκ των προτερων Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Υπαρχει καποιος που να κανει interenet sharing απο το wave, χρησιμοποιωντας το δωρεαν ιντερνετ μεσω της wind καρτοκινητης; Αν ναι, ποιες ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω; Ευχαριστω πολυ, εκ των προτερων Υπάρχει κ είναι πανεύκολο... Πας ρυθμίσεις>συνδεσημότητα>σημείο πρόσβασης για κινητά και το ενεργοποιείς... Έτσι θα έχεις internet από το mobile internet του κινητού σου μέσο wifi... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Παιδιά έχουν προσθέσει τη δυνατότητα αλλαγής γραμμής (πλήκτρο Enter) όταν γράφουμε σημείωση σε επαφή ή στο ημερολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) Υπάρχει κ είναι πανεύκολο... Πας ρυθμίσεις>συνδεσημότητα>σημείο πρόσβασης για κινητά και το ενεργοποιείς... Έτσι θα έχεις internet από το mobile internet του κινητού σου μέσο wifi... Συγνωμη για την παραλειψη. Θα ηθελα μεσω wind και wave, να δινω ιντερνετ στον φορητο υπολογιστη με καλωδιο usb Edited October 12, 2010 by cxmgp Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδιά έχουν προσθέσει τη δυνατότητα αλλαγής γραμμής (πλήκτρο Enter) όταν γράφουμε σημείωση σε επαφή ή στο ημερολόγιο? Στην έκδοση που έχω (Bada 1.0.2) όχι δεν το έχουν προσθέσει. Στο Bada 1.2 δεν ξέρω. αλήθεια αναβάθμισε κανείς από εδώ; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidirofagos Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 πως μπορω να δω ποια εκδοση εχω εγκατεστημενη? επισης πως μπορει να γινει αναβαθμιση σε bada 1.2 η νεοτερο αν υπαρχει? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 πας μενου->ρυθμίσεις->σχετικά με συσκευύ->λειτουργικό Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 εχιε δοκιμαση καποιος απο εσας αυτην την μνημη Silicon Power Micro SD 16GB Class 6 ?θελω να μαθω αν ειναι αξιοπηστες.με ενδιαφερει για το wave μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 εχιε δοκιμαση καποιος απο εσας αυτην την μνημη Silicon Power Micro SD 16GB Class 6 ?θελω να μαθω αν ειναι αξιοπηστες.με ενδιαφερει για το wave μου. Εγώ φίλε μου παρήγγειλα αυτή http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300476537604&ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.ie%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dm570%26_nkw%3D300476537604%26_fvi%3D1&_rdc=1 την οποία έχω πάρει και σε 8gb.Νομίζω ότι είναι απο τις πιο φτηνές και δεν είχα απολύτως πρόβλημα μέχρι στιγμής.Επίσης μπορείς να το γυρίσεις σε NTFS format αλλά το wave και όπως άλλα κινητά δε τη διαβάζουν.Απλώς στο αναφέρω και για μελλοντική χρήση.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Παιδιά έχω αγοράσει το s8500 Wave από κατάστημα της Vodafone. Θέλω να ρωτήσω αν: -Στο άνοιγμα του τηλεφώνου μπορώ να βγάλω την Οθόνη της Vodafone -Αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση όταν θα υπάρχει αναβάθμιση του Bada Os" η συσκευή μου έχει σήμερα software version 1.0" -Αν κάποιος μπορεί να γράψει τα βήματα για αναβάθμιση για να μη γίνει κάποιο λάθος. Ευχαριστώ. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts