ostvarivanje Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 κανε κατι ακομα. Μπες στο samsungapps απο το ιντερνετ βρες ενα προγραμμα που θες να κατεβασεις και πατα το get. Αυτο θα ανοιξει αυτοματα τον Kies στον υπολογιστη σου μέσω java εφαρμογης. Το έχω κάνει ήδη αυτό από εχτές, αλλά πάλι τα ίδια. Προσπάθησα να τρέξω το kies και με εκτέλεση ως διαχειριστής και πάλι δε γίνεται τίποτα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Εννοώ, από τη μια στιγμή στην άλλη. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σχετικά με το αναβαθμισμένο firmware της κάμερας παρατήρησα ότι το μενού της είναι πιο άμεσο στην ανταπόκριση. Επίσης πήρα κάποιες φωτογραφίες με κόντρα ήλιο και μου φάνηκαν πιο ζωντανές στα χρώματα και όχι τόσο σκούρες όσο συνήθως. Δε δοκίμασα βραδυνές φωτογραφίες. Θα δοκιμάσω το σκ και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Ενημερωτικα: Χθες βραδυ συνδεθηκα μεσω wifi και ανοιξα την εφαρμογη Samsung Apps. Μου εβγαλε μυνημα οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση κλπ. Έκανα την αναβαθμιση, εγκατασταθηκε παλι το "Samsung Apps". Δεν νομιζω οτι μπορεσα να παρατηρησω καποια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Ενημερωτικα: Χθες βραδυ συνδεθηκα μεσω wifi και ανοιξα την εφαρμογη Samsung Apps. Μου εβγαλε μυνημα οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση κλπ. Έκανα την αναβαθμιση, εγκατασταθηκε παλι το "Samsung Apps". Δεν νομιζω οτι μπορεσα να παρατηρησω καποια διαφορα. Το ίδιο κι εδώ ! Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flynn31 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εγω μπαινω samsung apps αλλα οταν κανω κλικ για να δω τα details του application μου βγαζει το μυνημα Error Service unavailable(1000).Συνδεομαι κανονικα με το ιντερνετ κλπ. μονο αυτο με το apps απο το κινητο μου κανει προβλημα .Καμια αποψη επι του θεματος? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 To ιδιο συμβαινει και σε μενα Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Το ίδιο και σε μένα, όπως και είχε συμβεί πριν από κανα μήνα. Δε συγχρονίζουν φαίνεται τις αναβαθμίσεις του client και του server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Έχω πάρει απόCosmote τη συσκευή με firmware s8500majh1 και τώρα βλέπω ότι έχει βγει το s8500xiji2. Εμένα το kies δεν δείχνει κάποια αναβάθμιση, ξέρετε τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 παιδια καλησπερα ενας φιλος μου αγορασε ενα wave αλλα ειναι απο t-mobile και του λεει οτι η sim του δεν ειναι δεκτη !Μπορουμε να κανουμε κατι ωστε να την δεχεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Studentmail Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να ανταλλάξουμε αρχεία μεταξύ του wave και του υπολογιστή μέσω wifi (π.χ. όπως κάποιες εφαρμογές στο ipod touch μέσω ftp server στον ίδιο router); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOSBLUE Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Τελικά μάλλον στην samsung πειραματίζονται με το kies!Μέτα από πολλές δοκιμασίες κατάφερα να κάνω αναβάθμιση με αυτο μετα την αναβάθμιση του κιν. μου ζήτησε αναβ. το samsung App.,μετά και από αυτό έπρεπε να διαβάσω τους όρου χρήσεις για να μου ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Λειτουργεί τώρα το Samsung App, οπότε ό,τι θέμα είχε διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 παιδια καλησπερα ενας φιλος μου αγορασε ενα wave αλλα ειναι απο t-mobile και του λεει οτι η sim του δεν ειναι δεκτη !Μπορουμε να κανουμε κατι ωστε να την δεχεται ? Από άλλο forum το βρήκα, δεν χάνει κάτι να το δοκιμάσει ο φίλος σου @davidmclaren On the keypad, type in *#7465625# Make sure Network Lock and SIM Lock are both off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Τελικά μάλλον στην samsung πειραματίζονται με το kies!Μέτα από πολλές δοκιμασίες κατάφερα να κάνω αναβάθμιση με αυτο μετα την αναβάθμιση του κιν. μου ζήτησε αναβ. το samsung App.,μετά και από αυτό έπρεπε να διαβάσω τους όρου χρήσεις για να μου ανοίξει. Ποια έκδοση είναι αυτή?Προσπαθεί ένας φίλος μου να κάνει στο δικό του wave.Με την τελευταία έκδοση του KIES του βγάζει update not processed.To σύνδεσα και στο δικό μου pc που έχει τη προηγούμενη 1.5.3.10093_31 και μας έβγαζε μήνυμα "το στοιχείο MscThunder firmware update σταμάτησε να λειτουργεί" ενώ στο δικό μου βγάζει κανονικά ότι δεν υπάρχει πιο πρόσφατη απο την JH3.Να επισημάνω ότι του φίλου μου έχει την έκδοση ..OXCJEC.Μήπως να δοκιμάσω την πρώτη έκδοση του KIES?Νόμίζω ότι τα πρώτα update δε μπορούν να γίνου εύκολα με τις τελευταίες εκδόσεις του KIES. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση του firmware της φωτογραφικής. Δεν είδα καμιά καινούρια προσθήκη στα settings, όμως έχω την αίσθηση ότι οι επιλογές (scenes, ρυθμίσεις iso κλπ) γίνονται λίγο πιο γρήγορα και πιο "ομαλά", δεν υπάρχει αυτό το μικρό "lag" των επιλογών. Τράβηξα και μια φωτογραφία πριν και μια μετά την αναβάθμιση, όσο γίνεται στις ίδιες συνθήκες. Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά η δεύτερη δεν είναι λίιιγο λιγότερο θολή; :) Πριν την αναβάθμιση: http://img408.imageshack.us/img408/871/0017s.th.jpg Μετά την αναβάθμιση: http://img411.imageshack.us/img411/1401/0020fr.th.jpg Edit: Έφτιαξα τη σειρά των φωτογραφιών ώστε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. :P Η δεύτερη είναι πολύ πιο καθαρή. Δεν ξέρω αν είναι λόγο αναβάθμισης ή απλά έτυχε αλλα θα το διαπιστώσεις εάν προσέξεις το ρολόι που έχει το robotάκι και την μαύρη ζίκ ζακ γραμμή στη μέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Η δεύτερη είναι πολύ πιο καθαρή. Δεν ξέρω αν είναι λόγο αναβάθμισης ή απλά έτυχε αλλα θα το διαπιστώσεις εάν προσέξεις το ρολόι που έχει το robotάκι και την μαύρη ζίκ ζακ γραμμή στη μέση. ή είναι τόσο τυχαίο ή όντως η δεύτερη φώτο είναι πολύ καλύτερη, πιο καθαρή. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilgames Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Κι εγώ την ίδια εντύπωση είχα, ότι είναι πιο καθαρή συνολικά. Βέβαια δεν έκανα και καμιά επαγγελματική μέτρηση, απλά προσπάθησα και στις 2 να έχω την ίδια απόσταση, ίδιες ρυθμίσεις, και να αφήσω το κινητό να κάνει focus με το πάαασο του (και να το κρατήσω σταθερό βέβαια!) :P Μπορεί να είναι και τυχαίο, πάντως όσον αφορά την απόκριση στο μενού της κάμερας, αυτή σίγουρα είναι πιο άμεση και ομαλή. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Και καλήτερα φωτισμένη είναι. Προσέξτε στις μικρογραφίες, το πρόσωπο στο ρομποτάκι. Νομίζω ότι είναι αρκετά πράγματα μαζί, ώστε να είναι τυχαίο. Είναι αισθητά καλύτερη η δεύτερη φωτό. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 στον browser εχει καμια βελτιωση οσο αναφορα το φλας περιεχομενο? η η αναβαθμιση αφορα μονο την καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlapanos1983 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 καλησπέρα σας, έχω το wave κοντά στους 2 μήνες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. έχω κάποια μικροπροβληματάκια βέβαια.. 1. πριν κανα μήνα οταν μπήκα στο samsung applications (το οποίο δεν έχει ακόμα κατάστημα στην Ελλάδα) μου έλεγε ότι υπήρχε διαθέσιμη αναβάθμιση.. δεν είχε επιλογή να αρνηθείς, κ οταν την έκανα μου έβγαζε σφάλμα.. την ίδια περίοδο έκανα αναβάθμιση firmware από το kies (τώρα έχω την έκδοση ss8500xxjh3) με αποτέλεσμα 2 εβδομάδες τώρα να μην μπορώ να μπω στο samsung application.. και να κανω install applications μονο απο το kies. Εχει συμβεί κάτι παρόμοιο ή ιδιο σε κάποιον άλλο και να το έλυσε? 2. μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές ΜΟΝΟ στην κεντρική μνήμη του κινητού και οχι στην memory card? 3. εαν γνωρίζει κανείς πότε θα ανοίξει το samsung applications στην Ελλάδα και πότε θα βγουν άλλοι χάρτες (εκτός του route 66) γιατι σε 9 μέρες λήγει η άδεια μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Studentmail Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 καλησπέρα σας, έχω το wave κοντά στους 2 μήνες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. έχω κάποια μικροπροβληματάκια βέβαια.. 1. πριν κανα μήνα οταν μπήκα στο samsung applications (το οποίο δεν έχει ακόμα κατάστημα στην Ελλάδα) μου έλεγε ότι υπήρχε διαθέσιμη αναβάθμιση.. δεν είχε επιλογή να αρνηθείς, κ οταν την έκανα μου έβγαζε σφάλμα.. την ίδια περίοδο έκανα αναβάθμιση firmware από το kies (τώρα έχω την έκδοση ss8500xxjh3) με αποτέλεσμα 2 εβδομάδες τώρα να μην μπορώ να μπω στο samsung application.. και να κανω install applications μονο απο το kies. Εχει συμβεί κάτι παρόμοιο ή ιδιο σε κάποιον άλλο και να το έλυσε? 2. μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές ΜΟΝΟ στην κεντρική μνήμη του κινητού και οχι στην memory card? 3. εαν γνωρίζει κανείς πότε θα ανοίξει το samsung applications στην Ελλάδα και πότε θα βγουν άλλοι χάρτες (εκτός του route 66) γιατι σε 9 μέρες λήγει η άδεια μου.. Καλησπέρα φίλε, 1. Εγώ προσωπικά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Χτες μου έκανε update το samsung apps και μου δούλεψε κανονικά όπως και πριν. 2. Εφαρμογές μπορείς να εγκαταστήσεις τόσο στην κεντρική μνήμη όσο και στη memory card. Την επιλογή μπορείς να την κάνεις από το μενού Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ρυθμίσεις εγκατάστασης 3. Όσο για τους χάρτες και το ελληνικό samsung store δε γνωρίζω, δυστυχώς, να σε ενημερώσω σχετικά. Αν μπορώ να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου. 1. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο μεταφοράς αρχείων από και προς το wave μέσω wifi; 2. Έχει καταφέρει κάνεις να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία "Εντοπισμός κίνησης ματιών" από τις ρυθμίσεις της κάμερας; Προσπαθούσα να κάνω διάφορες δοκιμές με πορτραίτα, εντοπισμό προσώπου κ.λ.π. αλλά δε μου εμφάνιζε κάποια ειδοποίηση όταν το πρόσωπο είχε κλειστά τα μάτια του ή κοιτούσε λοξά. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 palringo-large-2.2.2 το εχει τεσταρει κανενας σας? λενε οτι ειναι καλο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faflatas1 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum είμαι καινούριος , έγινα πρόσφατα κάτοχος ενός wave με pro. Code gt-s8500BAA EUR με software -JEE. Διαβάζοντας στης αμέτρητες σελίδες περί αναβάθμισης της συσκευής ειλικρινά μπερδεύτηκα, Κατέβασα την έκδοση kies έκανα εγκατάσταση και αναβάθμιση του προγράμματος όπου και μου ζήτησε. Σύνδεσα το τηλέφωνο και μου έβγαλε μια ενημέρωση πως υπάρχει νέα αναβάθμιση από ( JEE σε H3 ) προσπάθησα αλλά μείναμε στην προσπάθεια έβγαζε συνέχεα το μήνυμα (Msc Thunder firmware update ) όσες μα όσες προσπάθειες και αν έκανα το ίδιο μήνυμα πάντα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το λάθος, και αν κάνω εγω λαθος κάπου, σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας Βάλη ένα χέρι βοηθείας και πως μπορώ να κάνω τελικά update Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum είμαι καινούριος , έγινα πρόσφατα κάτοχος ενός wave με pro. Code gt-s8500BAA EUR με software -JEE. Διαβάζοντας στης αμέτρητες σελίδες περί αναβάθμισης της συσκευής ειλικρινά μπερδεύτηκα, Κατέβασα την έκδοση kies έκανα εγκατάσταση και αναβάθμιση του προγράμματος όπου και μου ζήτησε. Σύνδεσα το τηλέφωνο και μου έβγαλε μια ενημέρωση πως υπάρχει νέα αναβάθμιση από ( JEE σε H3 ) προσπάθησα αλλά μείναμε στην προσπάθεια έβγαζε συνέχεα το μήνυμα (Msc Thunder firmware update ) όσες μα όσες προσπάθειες και αν έκανα το ίδιο μήνυμα πάντα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το λάθος, και αν κάνω εγω λαθος κάπου, σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας Βάλη ένα χέρι βοηθείας και πως μπορώ να κάνω τελικά update Σας ευχαριστώ Έχω παρατηρήσει ότι η 1.5.3 εμφανίζει προβλήματα. Προτείνω uninstall και κατέβασμα τις 1.5.1. Τώρα για τα δικά μου προβλήματα (2). 1) Το kies όταν πάω να κατεβάσω ένα πρόγραμα/widget ξεκινάει το download, φτάνει στο 50% περίπου και κολλάει εκεί. Μετά καμία απόκριση εκτός του να ακυρώσω το download. 2) Αφού το kies δεν την παλεύει, βάζω προγράμματα από το samsungapps κατευθείαν από το κινητό. Όμως ότι και να κατεβάσω apps/thems/games το βάζει χύμα στο κύμα στο γενικό μενού. Ξέρει κανείς γιατί? Είχα την εντύπωση ότι έπρεπε να τα βάζει αλλού (τουλάχιστον έτσι έλεγαν κάτι ποστς πιο πίσω). Μπορώ να τα μετακινήσω από εκεί που είναι ή να κάνω κάποιον φάκελο να τα βάλω μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ποια απο τις 2 λετε να τσιμπησω για το κινητακι μας?? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003554 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003795 Να αναφερω τελικα οτι πηρα την πρωτη...Μιλαμε για την υπερτατη μαλἄ..:X Με το που ακουμπισα την βεντουζα στο τζαμι εσπασε η βαση...ελεος :mad: Οποτε μακρια.... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts