Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γι' αυτό γκρινιάζαν κάποιοι φίλοι! Όλα χήμα!! Πληροφορίες για το κινητό, προβλήματα, hardware, software, firmware, ρυθμήσεις, drivers, χαμός!!! Και όλα αυτά πρέπει να ψάξεις να τα βρεις σε ένα θέμα που έφτασε τις 210 σελίδες σε χρόνο μηδέν. Δεν ξέρω, οι mods ξέρουν καλύτερα, αλλά νομίζω ότι έχει ήδη φτιαχτεί ένα θέμα "ανάθεμα" που ρωτιούνται τα ίδια και τα ίδια 15 φορές γιατί απλά, είναι πολύ κουραστικό να ψάξει να βρει κάποιος αυτό που θέλει. Και τα πράγματα χειροτερεύουν ταχύτατα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πράγματι, έχει και skype. Θυμάμαι που όταν ήμουν (με το Nokia 5800) συνδεδεμένος με wifi συνεχώς μιλούσα γιατί βαριόμουν να γράφω. :p

Το έκανα εγκατάσταση του nimbuzz μέσω του browser του κινητού αλλά μου λέει ότι μπορεί να δουλέψει μόνο σαν wap και όταν τελικά μπήκα μέσα μου βγάζει όλους τους χρήστες από msn, skype, facebook που έχω και πατώντας σε έναν του skype μου βγάζει μόνο chat. Που είναι που γράφεται ότι μπορούμε να μιλάμε κιόλας?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια μπορει καποιος να κατεβασει αυτο το παιχνιδακι και να μου πει να μπορει να το εγκταστασει? http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000113974&listYN=Y

Προσπα8ω τοση ωρα αλλα μου λεει οτι δεν εχω χωρο ενω εχω..

Βασικα μου το εχει κανει και αλλες φορες με αλλες εφαρμογες το wave αυτο να μην δεχετε την εγκατασταση μιας εφαρμογης λογω χωρου ενω υπαρχει..

Θα πας ρυθμισεις - εφαρμογες - ρυθμισεις εγκαταστασης και θα επιλεξεις την καρτα μνημης και μετα ξαναδοκιμασε.

Γι' αυτό γκρινιάζαν κάποιοι φίλοι! Όλα χήμα!! Πληροφορίες για το κινητό, προβλήματα, hardware, software, firmware, ρυθμήσεις, drivers, χαμός!!! Και όλα αυτά πρέπει να ψάξεις να τα βρεις σε ένα θέμα που έφτασε τις 210 σελίδες σε χρόνο μηδέν. Δεν ξέρω, οι mods ξέρουν καλύτερα, αλλά νομίζω ότι έχει ήδη φτιαχτεί ένα θέμα "ανάθεμα" που ρωτιούνται τα ίδια και τα ίδια 15 φορές γιατί απλά, είναι πολύ κουραστικό να ψάξει να βρει κάποιος αυτό που θέλει. Και τα πράγματα χειροτερεύουν ταχύτατα.

Ακριβως ετσι ειναι, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουμε ακομα ξεχωριστο bada forum.

Θα πας ρυθμισεις - εφαρμογες - ρυθμισεις εγκαταστασης και θα επιλεξεις την καρτα μνημης και μετα ξαναδοκιμασε.

φιλε μου εχω 8αρα με ελευ8ερο 5 gig.και στο τηλεφωνο ελευ8ερο 150 mb.Η εφαρμογη ειναι μολις 20mb αλλα τιποτα.

Εχω κανει αλλαγες απο καρτα μνημης σε τηλεφωνο και το αντι8ετο αλλα παλι τιποτα.Σκευφτομαι μηπως εχει προβλημα η εφαρμογη γιαυτο ειπα αν καποιος μπορει να το δοκιμασει..Μεσω Κιes..

Dhamher_00

Άλλο ενα ερώτημα, στο ημερολόγιο όταν δημιουργείς μια σημείωση και το ενεργοποιείς να σε ειδοποιήση σου βγαζει ενα προκαθορισμένο ήχο,συγκεκριμένα των on time. Πως γίνεται να το αλλάξουμε αυτό μόνιμα ωστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να επαναλαμβάνουμε τηω ίδια διαδικασία; (είναι λίγο εως πολύ εκνευριστικό τουλάχιστον για μένα που το χρησιμοποιώ ανελιπώς)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

φιλε μου εχω 8αρα με ελευ8ερο 5 gig.και στο τηλεφωνο ελευ8ερο 150 mb.Η εφαρμογη ειναι μολις 20mb αλλα τιποτα.

Εχω κανει αλλαγες απο καρτα μνημης σε τηλεφωνο και το αντι8ετο αλλα παλι τιποτα.Σκευφτομαι μηπως εχει προβλημα η εφαρμογη γιαυτο ειπα αν καποιος μπορει να το δοκιμασει..Μεσω Κιes..

Και να το παραξενο μεσω wifi και Samsung apps του κινητου το παιχνιδι μου εκανε εγκατασταση κανονικα μεσω kies μου εβγαζε οτι δεν εχω χωρο..Και δεν ειναι η πρωτη φορα.

Εχει τυχει σε καποιον αλλο?

Πολυ παραξενο μου φενεται..

Dhamher_00

Σημερα αλλαξα την sd καρτα μου, πως κανω μεταφορα ολων των δεδομενων στην αλλη ? απλο copy paste θα χει προβλημα?

EDIT: Θα συμφωνησω με το παιδι απο πανω. Ηξερα οτι καπου στο θεμα γραφουν για την μεταφορα δεδομενων αλλα πραγματικα δεν μπορω να ψαξω μεσα σε αυτο το χαος....Γιατι αυτο ειναι....ενα χαος...

Ελεος moderators...Αναρωτιεμαι πως κατεφερνετε και κοιτατε (οταν το κανετε και αυτο) τα θεματα...Δεν ειναι μονο δικια μας ευκολια αλλα και δικια σας...

Edited by spideynr

Σημερα αλλαξα την sd καρτα μου, πως κανω μεταφορα ολων των δεδομενων στην αλλη ? απλο copy paste θα χει προβλημα?

EDIT: Θα συμφωνησω με το παιδι απο πανω. Ηξερα οτι καπου στο θεμα γραφουν για την μεταφορα δεδομενων αλλα πραγματικα δεν μπορω να ψαξω μεσα σε αυτο το χαος....Γιατι αυτο ειναι....ενα χαος...

Ελεος moderators...Αναρωτιεμαι πως κατεφερνετε και κοιτατε (οταν το κανετε και αυτο) τα θεματα...Δεν ειναι μονο δικια μας ευκολια αλλα και δικια σας...

copy paste τα πάντα, κρυφά και φανερά αρχεία. Εγώ έτσι έκανα και όλα καλά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια μπορει καποιος να κατεβασει αυτο το παιχνιδακι και να μου πει να μπορει να το εγκταστασει? http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000113974&listYN=Y

Προσπα8ω τοση ωρα αλλα μου λεει οτι δεν εχω χωρο ενω εχω..

Βασικα μου το εχει κανει και αλλες φορες με αλλες εφαρμογες το wave αυτο να μην δεχετε την εγκατασταση μιας εφαρμογης λογω χωρου ενω υπαρχει..

Εγώ μόλις το εγκατέστησα χωρίς να μου εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Φαντάζομαι έχεις επιλέξει να εγκαθιστόνται οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, έτσι; Γιατί διαφορετικά λογικά έχει πλησιάσει στο full η δεσμευμένη μνήμη του κινητού για εφαρμογές.

Εγώ μόλις το εγκατέστησα χωρίς να μου εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Φαντάζομαι έχεις επιλέξει να εγκαθιστόνται οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, έτσι; Γιατί διαφορετικά λογικά έχει πλησιάσει στο full η δεσμευμένη μνήμη του κινητού για εφαρμογές.

Aν μπορεις διαβασε τα επομενα σχολια μου μετα το αρχικο μηνυμα..

Dhamher_00

Άλλο ενα ερώτημα, στο ημερολόγιο όταν δημιουργείς μια σημείωση και το ενεργοποιείς να σε ειδοποιήση σου βγαζει ενα προκαθορισμένο ήχο,συγκεκριμένα των on time. Πως γίνεται να το αλλάξουμε αυτό μόνιμα ωστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να επαναλαμβάνουμε τηω ίδια διαδικασία; (είναι λίγο εως πολύ εκνευριστικό τουλάχιστον για μένα που το χρησιμοποιώ ανελιπώς)

Δεν γινεται να το αλλαξεις, δυστυχως.

Και να το παραξενο μεσω wifi και Samsung apps του κινητου το παιχνιδι μου εκανε εγκατασταση κανονικα μεσω kies μου εβγαζε οτι δεν εχω χωρο..Και δεν ειναι η πρωτη φορα.

Εχει τυχει σε καποιον αλλο?

Πολυ παραξενο μου φενεται..

Μολις το εβαλα μεσω KIES, μου εκανε κανονικα install. Τι να πω, πιθανον να ειναι bug του ΚΙΕS.

Παιδιά μια ερώτηση...

θέλω στη μουσική να έχω ενεργοποιημένο το εφέ Bass Enhancement. Υπάρχει τρόπος να μείνει συνεχώς ενεργοποιημένο και να μην το αλλάζω ΚΑΘΕ φορά που ανοιγω τη μουσική γιατί μου γυρνάει αυτόματα στο normal; Δηλαδή μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω το εφέ Bass Enhancement default επιλογή; Επίσης υπάρχει τρόπος να στείλω με bluetooth τραγούδια μέσα από τον player και να μη χρειάζεται να πάω να τα βρω από τα αρχεία;

Απιστευτο το τηλεφωνο , δεν μπορουσαν να το κανουν ετσι και στο γαλαξια ...

Ουτε ενα lag τιποτα στιγμαιο τελειως σε σχεση με τον γαλαξια οπου τα λαγκαρισματακια του τα ειχε

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Καλησπερα, συνδεω το wave στη usb επιλεγω Samsung Kies , ανοιγω το Kies στο pc αλλα οταν παταω να κανει αναβαθμιση μου λεει οτι δν ειμαι συνδεδεμενος στο internet ενω εχω κανονικα internet. Τι Παιζει ?

Aν μπορεις διαβασε τα επομενα σχολια μου μετα το αρχικο μηνυμα..

Ωραία, άρχισε τότε τους χορούς της βροχής μπας και παίξει γιατί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια :p

Το έκανα εγκατάσταση του nimbuzz μέσω του browser του κινητού αλλά μου λέει ότι μπορεί να δουλέψει μόνο σαν wap και όταν τελικά μπήκα μέσα μου βγάζει όλους τους χρήστες από msn, skype, facebook που έχω και πατώντας σε έναν του skype μου βγάζει μόνο chat. Που είναι που γράφεται ότι μπορούμε να μιλάμε κιόλας?

Όχι φίλε μου, δεν έχει τη δυνατότητα να μιλάς κιόλας, απλά μόνο chat. Απλά, εγώ έγραψα ότι μιλήσω με το Nokia 5800, που δεν ήταν java, αλλά για symbian 5th edition. Απλά, βρισκόμαστε σε αναμονή, μέχρι το nimbuzz (ή κάποιο άλλο πρόγραμμα) να βγάλει έκδοση για το λειτουργικό μας.

Θέλω να κάνω και μία ερώτηση. Το φωτισμό τον έχω πάντα στην ελάχιστη τιμή του (δηλαδή στο 1), αλλά όταν ανοίγω τον dolphin, το βάζει το φωτισμό στο 4 και πρέπει κάθε φορά να τον χαμηλώνω. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να είναι μόνιμα και στον dolphin ο φωτισμός στο 1 (ή τέλος πάντων εκεί που θα επιλέξουμε);

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Όχι δεν νομίζω να μπορείς να το αλλάξεις αυτό.

Ίσως αν πειράξεις κανα xml ή ini αρχείο του browser αλλά δεν βρήκα κάτι.

Δεν εννοώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία με επεξεργασία κάποιου xml αρχείου. Απλά ρώτησα μήπως υπάρχει κάποια επιλογή που δεν την έχω δει. Αυτό είναι το λιγότερο, αυτό που εγώ θα ήθελα στον dolphin θα ήταν το flash 10.1, text reflow και πιο smooth σκρολάρισμα όταν το κινείς απότομα. Αν γίνουν αυτά, θα αγγίξει την τελειότητα.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Καλησπερα, συνδεω το wave στη usb επιλεγω Samsung Kies , ανοιγω το Kies στο pc αλλα οταν παταω να κανει αναβαθμιση μου λεει οτι δν ειμαι συνδεδεμενος στο internet ενω εχω κανονικα internet. Τι Παιζει ?

Δοκιμασε να κλεισεις το firewall του antivirus ή των windows.

Όχι φίλε μου, δεν έχει τη δυνατότητα να μιλάς κιόλας, απλά μόνο chat. Απλά, εγώ έγραψα ότι μιλήσω με το Nokia 5800, που δεν ήταν java, αλλά για symbian 5th edition. Απλά, βρισκόμαστε σε αναμονή, μέχρι το nimbuzz (ή κάποιο άλλο πρόγραμμα) να βγάλει έκδοση για το λειτουργικό μας.

Θέλω να κάνω και μία ερώτηση. Το φωτισμό τον έχω πάντα στην ελάχιστη τιμή του (δηλαδή στο 1), αλλά όταν ανοίγω τον dolphin, το βάζει το φωτισμό στο 4 και πρέπει κάθε φορά να τον χαμηλώνω. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να είναι μόνιμα και στον dolphin ο φωτισμός στο 1 (ή τέλος πάντων εκεί που θα επιλέξουμε);

Δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση παρα μονο με καποιον τροπο μεσω του stune να μπεις στα αρχεια του browser και κατι να πειραξεις, αλλα δεν θυμαμαι τωρα τι ακριβως.

Αλλα δεν νομιζω να αξιζει να ρισκαρει κανεις να παιζει με αρχεια συστηματος για το συγκεκριμενο προβληματακι.

Δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση παρα μονο με καποιον τροπο μεσω του stune να μπεις στα αρχεια του browser και κατι να πειραξεις, αλλα δεν θυμαμαι τωρα τι ακριβως.

Αλλα δεν νομιζω να αξιζει να ρισκαρει κανεις να παιζει με αρχεια συστηματος για το συγκεκριμενο προβληματακι.

Αυτό ακριβώς είπα και εγώ. Εννοώ, ότι δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, από τη στιγμή που δε γίνεται από κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις.

Παίδες μάλλον δευτέρα παραγγέλνω και γω το wave.. 2 ερωτήσεις μόνο γιατί 209 σελίδες ειναι πολλές..

1. haptic feedback(ανταποκριση με δονηση) εχει? παντού ή μόνο στα μυνήματα πχ?

2. προβλήματα κουφα τπτ ρεσταρτς, να σβήνει να χάνει σήμα κτλ σας έχει βγάλει? δλδ με ενδιαφέρει η αξιοπιστία...

dum spiro spero

Παίδες μάλλον δευτέρα παραγγέλνω και γω το wave.. 2 ερωτήσεις μόνο γιατί 209 σελίδες ειναι πολλές..

1. haptic feedback(ανταποκριση με δονηση) εχει? παντού ή μόνο στα μυνήματα πχ?

Μονο μηνυματα απο οτι θυμαμαι.

2. προβλήματα κουφα τπτ ρεσταρτς, να σβήνει να χάνει σήμα κτλ σας έχει βγάλει? δλδ με ενδιαφέρει η αξιοπιστία...

1.Μονο μηνυματα απο οτι θυμαμαι.

2.Οχι τιποτα, αυτα αλλου γινονται :lol:

Βρηκα λυση να τρεχει το Parlingo στο background χωρις να βαλετε την εκδοση με το utalk που ειχε ποσταρει ο φιλος Zenor εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3306255#post3306255

Ειναι αρκετα απλο, για τους πιο εμπειρους απλα μπειτε στο stune και σβηστε το settings.bin (AppEx -> User -> Java -> Hidden -> Palringo -> appdb) και ειστε ετοιμοι.

Δουλευει με την εκδοση beta 2.1.7, δεν το εχω δοκιμασει με αλλη εκδοση.

Αναλυτικα:

1-Κατεβαστε το stune.

http://www.mediafire.com/?9vqe4gtgt29cnnf

2-Κατεβαστε και καντε install το Parlingo beta 2.1.7 οσοι δεν το εχετε. http://resources.palringo.com/beta/java/2.1.7/ Καντε install την εκδοση που λεει Lismore, το jad αρχειο.

3-Συνδεστε το wave με επιλογη αναφορα σφαλματων

4-Ανοιξτε το Stune και πατηστε autoconnect.

5-Πηγαινετε στο browser εκει στο AppEx -> User -> Java -> Hidden -> Palringo -> appdb βρειτε το settings.bin και δεξι κλικ και delete.

Αυτο ηταν, τρεξτε το Parlingo και θα τρεχει στο background και θα σας ειδοποιει στην Home screen οπως ακριβως με τα απλα sms.

Ειλικρινα ειναι ευκολο, μην σας τρομαζουν τα πολλα βηματα.

Αφου η Samsung δεν μας δινει ολοκληρωμενο multitasking θα το παρουμε μονοι μας!

Βεβαια σε 2 μερες θα χαθει και αυτο το post, τι να κανουμε, υπομονη μεχρι να μας δωσουν οι mods δικο μας φορουμ.

Edited by haigoeo

Δεν ξερω ποσο χαζο θα σας φανει αλλα δεν μπορω να εγκαταστισω το kies γιατι δεν το βρηκα στο site , ουτε μπορω να επιλεξω μοντελο τηλ. γιατι δεν το εχει ως επιλογη