Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ' εμένα "Αποτυχία DNS" βγάζει μόνο όταν προσπαθώ να μπω στο WIND PLUS, μέσω WiFi.

Λογικό. Στο Wind Plus έχεις πρόσβαση μέσω του proxy server της Wind. Ούτε καν απ'το προφίλ WIND INTERNET δεν μπορείς να μπεις, μόνο με το WIND WAP και εννοείται όχι με Wi-Fi.

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο έστω και αν φανεί σε κάποιους βλακεία.Αποκλείεται η samsung να εγκαταλείψει το bada os σε κανένα χρόνο και να μας μείνουν τα κινητά χωρίς υποστήριξη? Το μέλλον πιστεύω πως είναι το android,πόσα λειτουργικά να επιβιώσουν τελοσπάντων..

Μην τα μπλέκεις. Το Bada θα χρησιμοποιηθεί στα mainstream smartphones της Samsung, όπως είναι το Wave. Σε ορισμένα low-end τηλέφωνα επίσης θα χρησιμοποιηθεί, αλλά όχι με δυνατότητες smartphones. Να εγκαταληφθεί δεν πρόκειται.

1) Pou ksero ego an alla meri tou til. den einai elattomatika?

2) To kinito den to agoarasa mazi me auton pou mou to poulise(ti tha ginei, tha to exo 1 ebdomada ego kai 3 ebvomades to service tis samsung giati den exoun antallaktiko?)

3) Ara, apo kainourgio ginete refurbished (Afou itan elattomatiko to provlima ipirxe apo day 1,apla ekdilothike sto mina!! Apla agorasa ena elattomatiko til (na apo pou prokiptei to simperasma.

1. Δηλαδή, αν στο αυτοκίνητό σου μπλοκάρει ο συναγερμός, αυτό αυτόματα σημαίνει πως είναι ελαττωματικά και τα τακάκια ή οι ζώνες ασφαλείας ή το ψυγείο; :wacko: Ας μην βλέπουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

2. Για το ανταλλακτικό γίνεται παραγγελία. Όπως καταλαβαίνεις, τα ανταλλακτικά έρχονται από το εξωτερικό. Δεν σημαίνει επίσης ότι ο προμηθευτής τους τα έχει διαθέσιμα προς αποστολή ανά πάσα στιγμή, ούτε ότι φτάνουν μέσα σε μία ημέρα από την παραγγελία. Συμφωνώ με την αγανάκτησή σου, μιας και μιλάμε για καινούριο κινητό, όμως έτσι λειτουργούν τα service centers.

3. Το τηλέφωνο ήταν καινούριο και ανέγγιχτο εφόσον η ταινία ασφαλείας υπήρχε στο κουτί. Δηλαδή, στο παράδειγμα με το αυτοκίνητο πιο πάνω, αν εσύ το αγόραζες καινούριο και υπήρχε ένα μικρό κατασκευαστικό λάθος, αυτόματα το κάνει μεταχειρισμένο;; :wacko: Μεταχειρισμένο θα ήταν αν είχε ήδη λειτουργήσει από κάποιον άλλον πιο πριν.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το nimbuzz ομως τρεχει στο background; Το ειχα και εγω στο Νοκια αλλα αν δεν τρεχει στο background, δεν μου ειναι χρησιμο προσωπικα.

Στο wave, δεν ξέρω αν τρέχει στο background. Αλλά στο Nokia, έτρεχε κανονικά και στις τελευταίες του εκδόσεις, όπου και να βρισκόσουν, σου εμφάνιζε το μήνυμα ή τέλος πάντων οτιδήποτε άλλο notification είχες.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Λογικό. Στο Wind Plus έχεις πρόσβαση μέσω του proxy server της Wind. Ούτε καν απ'το προφίλ WIND INTERNET δεν μπορείς να μπεις, μόνο με το WIND WAP και εννοείται όχι με Wi-Fi.

Μην τα μπλέκεις. Το Bada θα χρησιμοποιηθεί στα mainstream smartphones της Samsung, όπως είναι το Wave. Σε ορισμένα low-end τηλέφωνα επίσης θα χρησιμοποιηθεί, αλλά όχι με δυνατότητες smartphones. Να εγκαταληφθεί δεν πρόκειται.

1. Δηλαδή, αν στο αυτοκίνητό σου μπλοκάρει ο συναγερμός, αυτό αυτόματα σημαίνει πως είναι ελαττωματικά και τα τακάκια ή οι ζώνες ασφαλείας ή το ψυγείο; :wacko: Ας μην βλέπουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

2. Για το ανταλλακτικό γίνεται παραγγελία. Όπως καταλαβαίνεις, τα ανταλλακτικά έρχονται από το εξωτερικό. Δεν σημαίνει επίσης ότι ο προμηθευτής τους τα έχει διαθέσιμα προς αποστολή ανά πάσα στιγμή, ούτε ότι φτάνουν μέσα σε μία ημέρα από την παραγγελία. Συμφωνώ με την αγανάκτησή σου, μιας και μιλάμε για καινούριο κινητό, όμως έτσι λειτουργούν τα service centers.

3. Το τηλέφωνο ήταν καινούριο και ανέγγιχτο εφόσον η ταινία ασφαλείας υπήρχε στο κουτί. Δηλαδή, στο παράδειγμα με το αυτοκίνητο πιο πάνω, αν εσύ το αγόραζες καινούριο και υπήρχε ένα μικρό κατασκευαστικό λάθος, αυτόματα το κάνει μεταχειρισμένο;; :wacko: Μεταχειρισμένο θα ήταν αν είχε ήδη λειτουργήσει από κάποιον άλλον πιο πριν.

1) Μιλησε κανεις για αυτοκινητα? Γιατι δεν το συγκρινουμε με ενα αεροπλανο να τελειωνει η συζητηση εδω?:blink:

2) Νομικά ο προμηθευτης πρεπει να τα εχει φιλε.Ισως για αυτο το λόγο δεν θα παμε ποτε μπροστα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.Δεν μιλω για Ελλαδα αλλα για Κύπρο. Δεν γνωρίζω πως ειναι η κατασταση εκει. Αρκετοι απο μας εδω στη Κυπρο ειμαστε στο "ε και τι εγινε ρε φιλε, σημερα αυριο σε ενα μηνα θα φτιαχτει"

3)Οχι αλλα αυτοματα παυει να ειναι το προιον που σου διαφημισαν για να αγορασεις καινουργιο. Και αφου εφερες παραδειγμα το αυτοκινητο, εσενα θα σου αρεσε να αγοραζες καινουργιο αυτοκινητο και στο μηνα να σου ελεγαν οτι ειναι ελλατωματικο το gearbox απο την κατασκευη στο εργοστασιο? Και φυσικα να επρεπε να περιμενεις και περιπου 3 βδομαδες μεχρι να σου φερει καινουργιο?

Ξέρω οτι ακουγομαι παρα πολυ υπερβολικος φίλε αλλα μερικες νοοτροπιες πρεπει να αλλαξουν.Σ'ευχαριστω παντως για την αποψη σου.

1) Μιλησε κανεις για αυτοκινητα? Γιατι δεν το συγκρινουμε με ενα αεροπλανο να τελειωνει η συζητηση εδω?:blink:

2) Νομικά ο προμηθευτης πρεπει να τα εχει φιλε.Ισως για αυτο το λόγο δεν θα παμε ποτε μπροστα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.Δεν μιλω για Ελλαδα αλλα για Κύπρο. Δεν γνωρίζω πως ειναι η κατασταση εκει. Αρκετοι απο μας εδω στη Κυπρο ειμαστε στο "ε και τι εγινε ρε φιλε, σημερα αυριο σε ενα μηνα θα φτιαχτει"

3)Οχι αλλα αυτοματα παυει να ειναι το προιον που σου διαφημισαν για να αγορασεις καινουργιο. Και αφου εφερες παραδειγμα το αυτοκινητο, εσενα θα σου αρεσε να αγοραζες καινουργιο αυτοκινητο και στο μηνα να σου ελεγαν οτι ειναι ελλατωματικο το gearbox απο την κατασκευη στο εργοστασιο? Και φυσικα να επρεπε να περιμενεις και περιπου 3 βδομαδες μεχρι να σου φερει καινουργιο?

Ξέρω οτι ακουγομαι παρα πολυ υπερβολικος φίλε αλλα μερικες νοοτροπιες πρεπει να αλλαξουν.Σ'ευχαριστω παντως για την αποψη σου.

1. Μπορείς να το συγκρίνεις με οποιοδήποτε προιόν, το οποίο αν έχει ελαττωματικό ένα εξάρτημα δε σημαίνει πως αυτομάτως θα υπάρχουν και άλλα μέρη του ελαττωματικά. Είτε αυτό είναι αυτοκίνητο είτε αεροπλάνο είτε κινητό.

2.Το έχει το εξάρτημα, αλλά θέλει περίπου 3 εβδομάδες ώσπου να φτάσει στο service point. Προφανώς όσο το καθυστερείς, τόσο πιο αργά θα κάνεις να επισκευάσεις το κινητό.

3. Άσχετο. Αναφέρεσαι σε μεταχειρισμένο κινητό πιο πάνω. Μεταχειρισμένο είναι ένα προιόν όταν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον πρώτα και όχι από εσένα. Όταν αγόρασες το τηλέφωνο ήταν ανοιχτή η συσκευασία και χρησιμοποιημένο από άλλον το τηλέφωνο; Όχι. Άρα, μεταχειρισμένο δεν είναι. Ελαττωματικό ναι, ήταν. Άλλο το ελαττωματικό, άλλο το μεταχειρισμένο. Όσον αφορά το αυτοκίνητο, δε θα μου άρεσε να χαλούσε πάνω στο μήνα, όμως τι θα έκανα; Θα έλεγα άστο μωρέ, αφού δεν μου κάνουν αντικατάσταση με καινούριο και αργεί να έρθει το ανταλλακτικό δε θα το φτιάξω;;

Εν τέλει, η επισκευή της συσκευής θα πραγματοποιηθεί δωρεάν, εφόσον η βλάβη δεν προκλήθηκε από εσένα, συνεπώς η συσκευή είναι εντός εγγύησης. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αντικατάσταση η εταιρία και δεν την υποχρεώνει και κανείς να κάνει, επειδή η συσκευή δεν είναι εντός περιόδου DOA(7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς). Άρα, ή δέχεσαι να επισκευασθεί η συσκευή δωρεάν στο χρονικό διάστημα που σου όρισε το service, είτε μένεις με μία χαλασμένη συσκευή. Το service στο κάτω-κάτω δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Όταν του στείλουν το ανταλλακτικό θα το επισκευάσει. Δεν κάνω κήρυγμα, όμως σίγουρα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο με την συσκευή σου ούτε από το κατάστημα ούτε από την αντιπροσωπεία.

Edited by kotsianis7

Τα realtones μπορουν να ενεργοποιηθουν με τη μια ως ηχος κλησης στο κινητο , η πρεπει να γινει πρωτα καμια μοντα απο το software στο αρχειο για να περαστει ?

Πάντως, για όσους θέλουν msn, όπως και yahoo messenger, icq και δε θυμάμαι τώρα τι άλλο, ας δοκιμάσουν και τη java έκδοση του nimbuzz. Οι ερχόμενοι από Nokia κινητό, θα το ξέρουν το πρόγραμμα.

και skype εχει το nimbuzz

So this is how liberty dies, with thunderous applause

και skype εχει το nimbuzz

Πράγματι, έχει και skype. Θυμάμαι που όταν ήμουν (με το Nokia 5800) συνδεδεμένος με wifi συνεχώς μιλούσα γιατί βαριόμουν να γράφω. :p

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

παιδιά προσπάθησα χθεs να κάνω αναβάθμιση μέσω kies, αλλά προs τo τέλοs τηs διαδικασίαs βγήκε μήνυμα ότι απέτυχε και το αποσύνδεσα από το pc. σήμερα που ξαναπροσπάθησα μου γράφει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού. τι μπορώ να κάνω;

μπορεί να βοηθήσει κάποιοs; η έκδοση που έχω είναι η

SW VER

S8500XXJEE

CSC VER

S8500XCJEC

μπορεί να βοηθήσει κάποιοs; η έκδοση που έχω είναι η

SW VER

S8500XXJEE

CSC VER

S8500XCJEC

Ψάξε μερικές σελίδες πιο πίσω, κάποιος φίλος είχε ανεβάσει οδηγία αναβάθμισης αλλάζοντας κλειδιά στο registry του υπολογιστή σου.

Πιθανώς αν και δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία το registry κατέγραψε την νέα έκδοση και το Kies θεωρεί ότι έχεις την τελευταία.

Προσπάθησες να κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή;

Τι version σου λέει το κινητό; ακόμη την JEE;

Ψάξε μερικές σελίδες πιο πίσω, κάποιος φίλος είχε ανεβάσει οδηγία αναβάθμισης αλλάζοντας κλειδιά στο registry του υπολογιστή σου.

Πιθανώς αν και δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία το registry κατέγραψε την νέα έκδοση και το Kies θεωρεί ότι έχεις την τελευταία.

Προσπάθησες να κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή;

Τι version σου λέει το κινητό; ακόμη την JEE;

πατώνταs *#1234# βγάζει τιs version που έχω γράψει παραπάνω. δεν έκανα επανεκκίνηση.

πατώνταs *#1234# βγάζει τιs version που έχω γράψει παραπάνω. δεν έκανα επανεκκίνηση.

κανε αυτο που σου λεει ο conlab

Παιδια μπορει καποιος να κατεβασει αυτο το παιχνιδακι και να μου πει να μπορει να το εγκταστασει? http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000113974&listYN=Y

Προσπα8ω τοση ωρα αλλα μου λεει οτι δεν εχω χωρο ενω εχω..

Βασικα μου το εχει κανει και αλλες φορες με αλλες εφαρμογες το wave αυτο να μην δεχετε την εγκατασταση μιας εφαρμογης λογω χωρου ενω υπαρχει..

Dhamher_00

Γι' αυτό γκρινιάζαν κάποιοι φίλοι! Όλα χήμα!! Πληροφορίες για το κινητό, προβλήματα, hardware, software, firmware, ρυθμήσεις, drivers, χαμός!!! Και όλα αυτά πρέπει να ψάξεις να τα βρεις σε ένα θέμα που έφτασε τις 210 σελίδες σε χρόνο μηδέν. Δεν ξέρω, οι mods ξέρουν καλύτερα, αλλά νομίζω ότι έχει ήδη φτιαχτεί ένα θέμα "ανάθεμα" που ρωτιούνται τα ίδια και τα ίδια 15 φορές γιατί απλά, είναι πολύ κουραστικό να ψάξει να βρει κάποιος αυτό που θέλει. Και τα πράγματα χειροτερεύουν ταχύτατα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πράγματι, έχει και skype. Θυμάμαι που όταν ήμουν (με το Nokia 5800) συνδεδεμένος με wifi συνεχώς μιλούσα γιατί βαριόμουν να γράφω. :p

Το έκανα εγκατάσταση του nimbuzz μέσω του browser του κινητού αλλά μου λέει ότι μπορεί να δουλέψει μόνο σαν wap και όταν τελικά μπήκα μέσα μου βγάζει όλους τους χρήστες από msn, skype, facebook που έχω και πατώντας σε έναν του skype μου βγάζει μόνο chat. Που είναι που γράφεται ότι μπορούμε να μιλάμε κιόλας?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια μπορει καποιος να κατεβασει αυτο το παιχνιδακι και να μου πει να μπορει να το εγκταστασει? http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000113974&listYN=Y

Βασικα μου το εχει κανει και αλλες φορες με αλλες εφαρμογες το wave αυτο να μην δεχετε την εγκατασταση μιας εφαρμογης λογω χωρου ενω υπαρχει..

Θα πας ρυθμισεις - εφαρμογες - ρυθμισεις εγκαταστασης και θα επιλεξεις την καρτα μνημης και μετα ξαναδοκιμασε.

Γι' αυτό γκρινιάζαν κάποιοι φίλοι! Όλα χήμα!! Πληροφορίες για το κινητό, προβλήματα, hardware, software, firmware, ρυθμήσεις, drivers, χαμός!!! Και όλα αυτά πρέπει να ψάξεις να τα βρεις σε ένα θέμα που έφτασε τις 210 σελίδες σε χρόνο μηδέν. Δεν ξέρω, οι mods ξέρουν καλύτερα, αλλά νομίζω ότι έχει ήδη φτιαχτεί ένα θέμα "ανάθεμα" που ρωτιούνται τα ίδια και τα ίδια 15 φορές γιατί απλά, είναι πολύ κουραστικό να ψάξει να βρει κάποιος αυτό που θέλει. Και τα πράγματα χειροτερεύουν ταχύτατα.

Ακριβως ετσι ειναι, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουμε ακομα ξεχωριστο bada forum.

Θα πας ρυθμισεις - εφαρμογες - ρυθμισεις εγκαταστασης και θα επιλεξεις την καρτα μνημης και μετα ξαναδοκιμασε.

φιλε μου εχω 8αρα με ελευ8ερο 5 gig.και στο τηλεφωνο ελευ8ερο 150 mb.Η εφαρμογη ειναι μολις 20mb αλλα τιποτα.

Εχω κανει αλλαγες απο καρτα μνημης σε τηλεφωνο και το αντι8ετο αλλα παλι τιποτα.Σκευφτομαι μηπως εχει προβλημα η εφαρμογη γιαυτο ειπα αν καποιος μπορει να το δοκιμασει..Μεσω Κιes..

Dhamher_00

Άλλο ενα ερώτημα, στο ημερολόγιο όταν δημιουργείς μια σημείωση και το ενεργοποιείς να σε ειδοποιήση σου βγαζει ενα προκαθορισμένο ήχο,συγκεκριμένα των on time. Πως γίνεται να το αλλάξουμε αυτό μόνιμα ωστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να επαναλαμβάνουμε τηω ίδια διαδικασία; (είναι λίγο εως πολύ εκνευριστικό τουλάχιστον για μένα που το χρησιμοποιώ ανελιπώς)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

φιλε μου εχω 8αρα με ελευ8ερο 5 gig.και στο τηλεφωνο ελευ8ερο 150 mb.Η εφαρμογη ειναι μολις 20mb αλλα τιποτα.

Εχω κανει αλλαγες απο καρτα μνημης σε τηλεφωνο και το αντι8ετο αλλα παλι τιποτα.Σκευφτομαι μηπως εχει προβλημα η εφαρμογη γιαυτο ειπα αν καποιος μπορει να το δοκιμασει..Μεσω Κιes..

Και να το παραξενο μεσω wifi και Samsung apps του κινητου το παιχνιδι μου εκανε εγκατασταση κανονικα μεσω kies μου εβγαζε οτι δεν εχω χωρο..Και δεν ειναι η πρωτη φορα.

Εχει τυχει σε καποιον αλλο?

Πολυ παραξενο μου φενεται..

Dhamher_00

Σημερα αλλαξα την sd καρτα μου, πως κανω μεταφορα ολων των δεδομενων στην αλλη ? απλο copy paste θα χει προβλημα?

EDIT: Θα συμφωνησω με το παιδι απο πανω. Ηξερα οτι καπου στο θεμα γραφουν για την μεταφορα δεδομενων αλλα πραγματικα δεν μπορω να ψαξω μεσα σε αυτο το χαος....Γιατι αυτο ειναι....ενα χαος...

Ελεος moderators...Αναρωτιεμαι πως κατεφερνετε και κοιτατε (οταν το κανετε και αυτο) τα θεματα...Δεν ειναι μονο δικια μας ευκολια αλλα και δικια σας...

Edited by spideynr

Σημερα αλλαξα την sd καρτα μου, πως κανω μεταφορα ολων των δεδομενων στην αλλη ? απλο copy paste θα χει προβλημα?

EDIT: Θα συμφωνησω με το παιδι απο πανω. Ηξερα οτι καπου στο θεμα γραφουν για την μεταφορα δεδομενων αλλα πραγματικα δεν μπορω να ψαξω μεσα σε αυτο το χαος....Γιατι αυτο ειναι....ενα χαος...

Ελεος moderators...Αναρωτιεμαι πως κατεφερνετε και κοιτατε (οταν το κανετε και αυτο) τα θεματα...Δεν ειναι μονο δικια μας ευκολια αλλα και δικια σας...

copy paste τα πάντα, κρυφά και φανερά αρχεία. Εγώ έτσι έκανα και όλα καλά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εγώ μόλις το εγκατέστησα χωρίς να μου εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Φαντάζομαι έχεις επιλέξει να εγκαθιστόνται οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, έτσι; Γιατί διαφορετικά λογικά έχει πλησιάσει στο full η δεσμευμένη μνήμη του κινητού για εφαρμογές.

Εγώ μόλις το εγκατέστησα χωρίς να μου εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Φαντάζομαι έχεις επιλέξει να εγκαθιστόνται οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, έτσι; Γιατί διαφορετικά λογικά έχει πλησιάσει στο full η δεσμευμένη μνήμη του κινητού για εφαρμογές.

Aν μπορεις διαβασε τα επομενα σχολια μου μετα το αρχικο μηνυμα..

Dhamher_00

Άλλο ενα ερώτημα, στο ημερολόγιο όταν δημιουργείς μια σημείωση και το ενεργοποιείς να σε ειδοποιήση σου βγαζει ενα προκαθορισμένο ήχο,συγκεκριμένα των on time. Πως γίνεται να το αλλάξουμε αυτό μόνιμα ωστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να επαναλαμβάνουμε τηω ίδια διαδικασία; (είναι λίγο εως πολύ εκνευριστικό τουλάχιστον για μένα που το χρησιμοποιώ ανελιπώς)

Δεν γινεται να το αλλαξεις, δυστυχως.

Και να το παραξενο μεσω wifi και Samsung apps του κινητου το παιχνιδι μου εκανε εγκατασταση κανονικα μεσω kies μου εβγαζε οτι δεν εχω χωρο..Και δεν ειναι η πρωτη φορα.

Εχει τυχει σε καποιον αλλο?

Πολυ παραξενο μου φενεται..

Μολις το εβαλα μεσω KIES, μου εκανε κανονικα install. Τι να πω, πιθανον να ειναι bug του ΚΙΕS.

Παιδιά μια ερώτηση...

θέλω στη μουσική να έχω ενεργοποιημένο το εφέ Bass Enhancement. Υπάρχει τρόπος να μείνει συνεχώς ενεργοποιημένο και να μην το αλλάζω ΚΑΘΕ φορά που ανοιγω τη μουσική γιατί μου γυρνάει αυτόματα στο normal; Δηλαδή μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω το εφέ Bass Enhancement default επιλογή; Επίσης υπάρχει τρόπος να στείλω με bluetooth τραγούδια μέσα από τον player και να μη χρειάζεται να πάω να τα βρω από τα αρχεία;