Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά ξέρει κανείs πότε θα βγει πρόγραμμα πλοήγησηs ή να πάω να πάρω το galaxy;

To route66 δεν σε καλυπτει; Δεν ειναι ασχημο και εχει προσφορα με 40 ευρω νομιζω για lifetime licence.

Απο κει και περα αναμενουμε τα αλλα 2, απο τα οποια το N-drive εχει βγει για πολλες χωρες οποτε μαλλον δεν το εχουμε δει για Ελλαδα γιατι δεν εχουμε προσβαση στις paid apps ακομα.

Εγω θα περιμενω να δω και την τιμη του N-drive και μετα θα δω ποιο θα παρω.

Παιδια ξερει κανεις αν γινεται να εγκαταστησουμε paid apps?Δηλαδη υπαρχει τροπος αν εχουμε

το αρχειο της εφαρμογης να το περασουμε με καποιν τροπο στο kies ωστε να το κανουμε

install?

Ή με αλλον τροπο εκτος του kies.

Εχει καποιος καμια ιδεα?

Οχι ακομα δεν εχει βρεθει τροπος, θεωρω ομως οτι ειναι θεμα χρονου να σπασουν οι εφαρμογες καθως ειναι πολυ νωρις ακομα.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πατάς εκεί που λέει αναβάθμιση και το κάνει μόνο του, κατά την διάρκεια της αναβάθμισης πετάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση, πατάς retry και συνεχίζεις μέχρι που ολοκληρώνει σωστά, σε 2 υπολογιστές το έχω κάνει και όλα καλά. Ξαναδοκίμασε και κάποια στιγμή θα γίνει

Οσο και αν προσπαθησα συνεχεια μου λεει ελεγχος στοιχειων ληψης... Μενει στο 0% και μετα απο λιγο ανοιγει μονο του το keys χωρις να εχει κανει κατι...

Τωρα που μπαινω με wifi και το route66 κατεβαζει online τους χαρτες παρατηρω οτι ειναι πολυ καλοι. Υπαρχει καποιος τροπος να τους κατεβασω απο μονος μου και να τους περασω στο κινητο ωστε να τους εχω και να μη μου τους κατεβαζει εκεινη την ωρα?

Είναι 2 εβδομαδες περιπου.

Ήθελα να περάσω την JF8 γιατί ο ενσωματωμένος player υποστήριζε τους ελληνικους υπότιτλους.

Την ίδια μέρα αποφάσισα να το φλασάρω, ότν είδα το logo της vodafon και είδα ότι δεν κάνει αναβαθμίσεις.

Αλλά και να εκανε κανονικα αναβαθμίσεις πάλι θα το φλάσαρα λογω του logo.

Κανονικά μου εμφανίζονται οι αναβαθμίσεις αρκεί να αλλάξει το product code σε S8500AAEUR στην registry του pc.

Αν δεν το αλλάξεις θα σου βγάζει το ίδιο μύνημα που παίρνεις και τωρα.

Ότι δεν υποστηρίζεται αναβάθμιση γι αυτό το κινητο.

Κατευθείαν ε; Δεν περίμενες καθόλου! Καλά έκανες, αν και εμένα να σου πω την αλήθεια, αν έπαιρνε αναβαθμίσεις, δε θα με ενοχλούσε το λογότυπο της Vodafone.

Μάλλον και εγώ θα του κάνω αναβάθμιση, αλλά να διαβάσω πρώτα μερικές σελίδες, γιατί ακόμα το μαθαίνω το κινητό.

Μία ερώτηση θέλω να κάνω για το wifi. Πώς μπορώ να επιλέξω σε ποιο δίκτυο να συνδέεται. Από το notification area την πρώτη φορά σου ζητάει να επιλέξεις από τα διαθέσιμα, αλλά μετά αν αυτό που έχεις επιλέξει το βρει, συνδέεται αυτόματα, αλλά αν εγώ θέλω να συνδεθώ σε άλλο, πώς θα το κάνω; Μία λύση που βρήκα είναι μέσω των ρυθμίσεων να σβήσω τις ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο δίκτυο και πάλι από τη notification area να επιλέξω άλλο δίκτυο. Αλλά αυτό μου φαίνεται λίγο μπακάλικο, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλέγω εγώ το δίκτυο της αρεσκείας μου;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

To accelerometer μπορούμε κάπως να το ρυθμίσουμε;:worry:

Εμένα έχει απόκλιση 7 μοίρες περίπου. Όταν παίζω το άσφαλτ για παράδειγμα, πρέπει να το κρατάω λίγο λοξά, για να πηγαίνει ίσια τ' αμάξι.:confused:

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Τωρα που μπαινω με wifi και το route66 κατεβαζει online τους χαρτες παρατηρω οτι ειναι πολυ καλοι. Υπαρχει καποιος τροπος να τους κατεβασω απο μονος μου και να τους περασω στο κινητο ωστε να τους εχω και να μη μου τους κατεβαζει εκεινη την ωρα?

Ναι, κατεβασε το προγραμμα αυτο και απο κει θα τους περασεις

http://www.66.com/route66/index.php?cid=GR&act=1&catid=255

Ναι, κατεβασε το προγραμμα αυτο και απο κει θα τους περασεις

http://www.66.com/route66/index.php?cid=GR&act=1&catid=255

To κατεβασα! Τι να πατησω τωρα για να περασω τους χαρτες στο κινητο?

To κατεβασα! Τι να πατησω τωρα για να περασω τους χαρτες στο κινητο?

Αφου το ανοιξεις, θα συνδεσεις το κινητο με usb στην επιλογη συσκευη αποθηκευσης και τοτε λογικα θα στο βρει το προγραμμα. Μετα νομιζω κανεις ενα account και μετα θα δεις καπου λεει χαρτες θα διαλεξεις την ελλαδα και θα τους περασει.

Δεν θυμαμαι και πολυ αναλυτικα γιατι εχω 2 μηνες που τους εχω περασει, αλλα θα το βρεις.

Κατευθείαν ε; Δεν περίμενες καθόλου! Καλά έκανες, αν και εμένα να σου πω την αλήθεια, αν έπαιρνε αναβαθμίσεις, δε θα με ενοχλούσε το λογότυπο της Vodafone.

Μάλλον και εγώ θα του κάνω αναβάθμιση, αλλά να διαβάσω πρώτα μερικές σελίδες, γιατί ακόμα το μαθαίνω το κινητό.

Μία ερώτηση θέλω να κάνω για το wifi. Πώς μπορώ να επιλέξω σε ποιο δίκτυο να συνδέεται. Από το notification area την πρώτη φορά σου ζητάει να επιλέξεις από τα διαθέσιμα, αλλά μετά αν αυτό που έχεις επιλέξει το βρει, συνδέεται αυτόματα, αλλά αν εγώ θέλω να συνδεθώ σε άλλο, πώς θα το κάνω; Μία λύση που βρήκα είναι μέσω των ρυθμίσεων να σβήσω τις ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο δίκτυο και πάλι από τη notification area να επιλέξω άλλο δίκτυο. Αλλά αυτό μου φαίνεται λίγο μπακάλικο, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλέγω εγώ το δίκτυο της αρεσκείας μου;

Αυτό είναι όντως ενοχλητικό αλλά ο μόνος τρόπος είναι μέσω των ρυθμίσεων απ ότι φαίνεται. Καλό θα ήταν αν τα εμφάνιζε στο status bar ή όταν πατούσες πάνω να άνοιγε τα settings για το wifi.

Αφου το ανοιξεις, θα συνδεσεις το κινητο με usb στην επιλογη συσκευη αποθηκευσης και τοτε λογικα θα στο βρει το προγραμμα. Μετα νομιζω κανεις ενα account και μετα θα δεις καπου λεει χαρτες θα διαλεξεις την ελλαδα και θα τους περασει.

Δεν θυμαμαι και πολυ αναλυτικα γιατι εχω 2 μηνες που τους εχω περασει, αλλα θα το βρεις.

Οκ τους περασα thanks! Υπαρχει τροπος να το ρυθμισω να μη χρεωνει καθολου κατα την πλοηγηση?

Αυτό είναι όντως ενοχλητικό αλλά ο μόνος τρόπος είναι μέσω των ρυθμίσεων απ ότι φαίνεται. Καλό θα ήταν αν τα εμφάνιζε στο status bar ή όταν πατούσες πάνω να άνοιγε τα settings για το wifi.

Μα και στις ρυθμίσεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τα χαρακτηριστικά του καθενός δικτύου και απλά να διαγράψεις το υπάρχον δίκτυο ώστε από το status bar να επιλέξεις άλλο δίκτυο.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Μα και στις ρυθμίσεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τα χαρακτηριστικά του καθενός δικτύου και απλά να διαγράψεις το υπάρχον δίκτυο ώστε από το status bar να επιλέξεις άλλο δίκτυο.

Αν θέλεις να επιλέξεις σε πιο δίκτυο θα συνδεθείς ή να αλλάξεις δίκτυο πας

Ρυθμίσεις - Δυνατότητα σύνδεσης - Wi-fi

Κατάλαβα τι εννοείς. Το δίκτυο στο οποίο είσαι συνδεδεμένος στο δείχνει με ένα τικ στα δεξιά. Εσυ απλά τίκαρε αυτό που θες.

Κατάλαβα τι εννοείς. Το δίκτυο στο οποίο είσαι συνδεδεμένος στο δείχνει με ένα τικ στα δεξιά. Εσυ απλά τίκαρε αυτό που θες.

Εννοείς μέσα στις ρυθμίσεις; Γιατί μου φαίνεται ότι δεν μπορούσα να το πατήσω.

Πάντως, για δοκιμή προσπάθησα να αλλάξω τις registry keys και κατευθείαν μου έβγαλε αναβάθμιση, αλλά... έχω δουλειά και θα το κάνω αργότερα.

Μου βγάζει την εξής: S8500XXJF8/S8500OXCJF3, αυτή δεν είναι η τελευταία;

Οκ τους περασα thanks! Υπαρχει τροπος να το ρυθμισω να μη χρεωνει καθολου κατα την πλοηγηση?

Θα πας ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα-θεση και θα επιλεξεις μονο το 1ο. Μετα απο το route καπου στις ρυθμισεις κοιτα να δεις αν ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη ληψη ηλεκτρονικων χαρτων και εισαι ετοιμος.

Εννοείς μέσα στις ρυθμίσεις; Γιατί μου φαίνεται ότι δεν μπορούσα να το πατήσω.

Πάντως, για δοκιμή προσπάθησα να αλλάξω τις registry keys και κατευθείαν μου έβγαλε αναβάθμιση, αλλά... έχω δουλειά και θα το κάνω αργότερα.

Μου βγάζει την εξής: S8500XXJF8/S8500OXCJF3, αυτή δεν είναι η τελευταία;

Ναι απλά πατά στα δεξιά έχει πλαίσιο για την κάθε σύνδεση ώστε να τικαρεις αυτή που θες. Η τελευταία έκδοση είναι η JH3.

Edited by Zenor

Θα πας ρυθμισεις-συνδεσιμοτητα-θεση και θα επιλεξεις μονο το 1ο. Μετα απο το route καπου στις ρυθμισεις κοιτα να δεις αν ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη ληψη ηλεκτρονικων χαρτων και εισαι ετοιμος.

To sensor aiding δε νομιζω να εχει καμια σχεση. Να το αφησω ανοιχτο?

Καλα ο dolphin δεν την πολυ παλεύει, σε μερικές σελίδες που εχω αποθηκευμένο τον κωδικό τον σβήνει μόνος του...

:p

Ναι απλά πατά στα δεξιά έχει πλαίσιο για την κάθε σύνδεση ώστε να τικαρεις αυτή που θες. Η τελευταία έκδοση είναι η JH3.

Μόλις έκανα την αναβάθμιση και μου βγάζει ότι τώρα έχω την S8500XXJF8/S8500VFGJF3. Υπάρχει και άλλη αναβάθμιση διαθέσιμη ή είναι η τελευταία αυτή;

Ναι υπάρχει αλλά όπως είπαμε μάλλον την αφαίρεσαν για την ώρα λόγο των πολλών προβλημάτων που είχε.

Ναι υπάρχει αλλά όπως είπαμε μάλλον την αφαίρεσαν για την ώρα λόγο των πολλών προβλημάτων που είχε.

Αυτή που αφαίρεσαν ήταν η JH3; Οπότε τώρα είμαι με την τελευταία διαθέσιμη; Πάντως, μου άρεσε που έφυγε και το λογότυπο της Vodafone και έχω το κύμα του bada :p

Αυτή που αφαίρεσαν ήταν η JH3; Οπότε τώρα είμαι με την τελευταία διαθέσιμη; Πάντως, μου άρεσε που έφυγε και το λογότυπο της Vodafone και έχω το κύμα του bada :p

Δηλαδή το κύμα δεν το είχες πριν;

Τα χει κάνει μπ...λο η vodafone...

Ναι, ακριβώς. Πάντως νεότερα δεν ακούσαμε από την badateam όσον αφορά το καινούριο update, κουβέντα δεν είπαν.

Όχι, αντί για το κύμα είχα το λογότυπο της Vodafone. Ευτυχώς έφυγαν και τα εικονίδια της Vodafone. Και στον τερματισμό γράφει bada. Πριν είχε κάτι άλλο αλλά δε θυμάμαι τι.

Ρε παιδιά συνδεσα το κινητό στον υπολογιστή έκανα αναβάθμιση λογισμικού κανονικά και μετά το Kies αρνήθηκε να επανασυνδεθεί με το κινητό, το δοκίμασα σε 2 υπολογιστές και κάνει το ίδιο...τι κωλοπρογραμμα είναι αυτό το Kies:mad:
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.