Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο το έχω δει ως τώρα το bada 2.0 με έχει ικανοποιήσει ως προς :

1) Το ότι σε αφήνει να φτιάχνεις φακέλους

2) Σε αφήνει να βάλεις μέχρι 10 shortcuts των επαφών σου στις κεντρικές οθόνες ( δεν υπάρχει δλδ ανάγκη πια για speed dial )

3) Σε αφήνει να βάλεις shortcuts των εφαρμογών στις αρχικές οθόνες ( δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για app launchers )

4) Μου αρέσει το pinch zoom για αφαίρεση ή προσθήκη οθονών.

Αρνητικά :

1) O dolphin μου κάνει επανεκκινήσεις

2) Δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί η μόνιμη αριστερή κεντρική οθόνη και η κατεύθυνση προς σε αυτή και όχι προς την πραγματική κεντρική οθόνη του κεντρικού hard button.Θα ήθελα να μας οδηγεί στο μενού όπως παλιά.

3) Δεν έχει προεγκατεστημένα live θέματα.

4)Δεν με αφήνει πλέον να βάλω wallpaper 480x800 και να το επαναλαμβάνει σε όλες τις οθόνες.Αυτό που κάνει είναι να το στρετσάρει.

5) Παρατήρησα πως οποιαδήποτε εφαρμογή ανοίγω την κρατά ανοιχτή ακόμα κι αν φεύγω από αυτή και πρέπει να πηγαίνω στη διαχείριση εργασιών για να την κλείνω. ( κάνω λάθος ??)

6) Πλέον όταν πας στις επαφές δεν κάνεις κλήση με δεξί σύρσιμο και μήνυμα με αριστερό.Σε όποια κατεύθυνση κι αν κάνεις drag σου εμφανίζει και τις 2 επιλογές οπότε στην ουσία χρειάζεσαι πλέον 2 clicks αντί για 1 για να κάνεις αυτό που θες.Χαζό.

Αν έχετε κάποια λύση για τα αρνητικά πείτε την please :)

Αυτά προς το παρόν.

Edited by ipred

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο και μόνο για τη δυνατότητα να αναζητάς ΚΑΙ τηλέφωνα (παλιά μπορούσες να αναζητήσεις μόνο e-mails) από το GAL του Exchange αξίζει η αναβάθμιση.

Επιπλέον:

* μπορείς να στείλεις ΟΛΑ τα contacts μέσω του bluetuth και όχι 15 τη φορά.

* Το interface είναι πολύ πιο όμορφο από το 1.2

* Φαίνεται πλέον να έχει αρθεί ο κουλός περιορισμός στο πόσα sms μπορείς να αποθηκεύσεις.

* Μπορείς να επιλέξεις ποια contacts θα συγχρονίζεις από facebook, exchange κλπ

* Προστέθηκε το Linked-in !!!!

* Μπορείς να έχεις τις αγαπημένες σου επαφές στη home screen, who needs quick dial ?

Με το Bada 2 έγινε άλλο τηλέφωνο.

Μαϊμούδαρχος

2) Σε αφήνει να βάλεις μέχρι 10 shortcuts των επαφών σου στις κεντρικές οθόνες ( δεν υπάρχει δλδ ανάγκη πια για speed dial )

3) Σε αφήνει να βάλεις shortcuts των εφαρμογών στις αρχικές οθόνες ( δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για app launchers )

Αρνητικά :

2) Δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί η μόνιμη αριστερή κεντρική οθόνη και η κατεύθυνση προς σε αυτή και όχι προς την πραγματική κεντρική οθόνη του κεντρικού hard button.Θα ήθελα να μας οδηγεί στο μενού όπως παλιά.

4)Δεν με αφήνει πλέον να βάλω wallpaper 480x800 και να το επαναλαμβάνει σε όλες τις οθόνες.Αυτό που κάνει είναι να το στρετσάρει.

5) Παρατήρησα πως οποιαδήποτε εφαρμογή ανοίγω την κρατά ανοιχτή ακόμα κι αν φεύγω από αυτή και πρέπει να πηγαίνω στη διαχείριση εργασιών για να την κλείνω. ( κάνω λάθος ??)

Αυτά προς το παρόν.

Συμφωνώ στα περισσότερα, όσον αφορά το 4) στα αρνητικά, όταν διαλέγεις wallpaper, θα δεις ένα πολύ μικρό εικονιδιάκι πάνω αριστερά, αυτό είναι switch. Όταν το πατήσεις, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το wallpaper όπως είναι, χωρίς stretch.

Όπως λένε οι περισσότεροι, ένα hard reset επιβάλλεται για να στρωσει το firmware, δεν ξέρω και για περισσότερα....

Εμένα μετά από ένα hard reset, το μόνο που μου κάνει ακόμα είναι γενικά να λαγκάρει όλο το σύστημα (μενους, κύληση, κτλ).

Αν έχω υπομονή θα του τραβήξω άλλο ένα το βράδυ...

Προς το παρόν, όλα μπορώ να τα συνηθίσω, πιστεύω δλδ.... το μόνο πρόβλημα που βλέπω, είναι ότι δεν βρίσκω να υπάρχουν ρυθμίσεις για τις Java εφαρμογές. Αυτές που είχε για να βγάλεις το stretch και το on-screen πληκτρολόγιο. Τώρα δεν υπάρχουν.... όλες οι εφαρμογές java ξεκινάνε με stretch και το πληκτρολόγιο στη μάπα... κρίμα γιατί το Οπερα είναι από τα βασικά προγράμματα που χρησιμοποιώ...

Αποστόλης

Ευχαριστώ ptmax13 για τη λύση στο 4 :)

Α στα βασικά αρνητικά ( αλλά μάλλον δεν φταίει το bada 2.0 αλλά εγώ ) ξέχασα να βάλω το ότι δεν βρίσκει το κινητό μέσω bluetooth πλέον ο laptop μου γιατί λέει ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος driver.Παρόλο δλδ που το είδε ο laptop , παρόλο που τον είδε το κινητό , δεν μπορώ να κάνω μεταφορές πέρα δώθε.:(

ως τωρα εγω δεν θεωρω οτι εχει γινει προχειροδουλεια...αυτα που ειδα ως τωρα ειναι τα εξης: ειναι πολυ γρηγορο...ειναι πιο ομορφο...μας δινει τη δυνατοτητα φακελων..εχει μερικες προσθηκες οπως chaton,musichub,caster,φωνητικες εντολες,αναβαθμισμενο allshare και εχει και μερικες αλλαγες που μαλλον θελουν συνηθεια να τις ξεπερασεις...οπως οτι σχεδον ολες οι ρυθμισεις ειναι πλεον στο μενου ρυθμισεις και οχι στη καθε εφαρμογη ξεχωριστα..πχ στη μουσικη οι επιλογες εμφανισης...λειπει η επεξεργασια εικονας...(καποιος να παραθεσει το αντιστιχο προγραμμα να το κατεβασουμε), η δημιουργια ταινιας (δεν γνωριζω καποιο αντιστοιχο προγραμμα)...ισως ειναι λογικο τα παντα να μην λειτουργουν οπως το wave 3 αφου υπαρχουν διαφορες στο hardware...εξαλλου στο android υπαρχει ακομα πιο προχειρη και σκληρη αντιμετωπιση στο θεμα αυτο στις συσκευες...θελετε να αναφερουμε ποσες συσκευες και μαλιστα ακριβες φορανε ακομα κατι ξεπερασμενες εκδοσεις και ουτε θα δουνε και καινουριες?

photo editor λέγεται.. Πήγες να κατεβάσεις πολλά apps από το κινητό? Όλη την ώρα σε πετάει έξω. Εμένα συνέχεια μου αλλάζει τις ρυθμίσεις εγκατάστασης συνέχεια και μου έχει την μνήμη τηλεφώνου και πρέπει να το αλλάζω κάθε 3 και λίγο. Από τον Γενάρη που την έχω βάλει τα ίδια είναι. Έχω κάνει πόσα hard reset και 3 φλασαρίσματα. Έβαλα και την ελληνική υποτίθεται, αλλά δεν έχει καμία αλλαγή. Το lock screen προβληματικό. Αν βάλεις και password να μην μπαίνει κανείς στο κινητό σου άστα να πάνε. Μην το δοκιμάσεις. Πολλά προβλήματα μνήμης. Αρκετά παιχνιδάκια δεν τα παίζει αν δεν κάνεις restart. O browser όταν θυμάται λειτουργεί. To IM κάθε τόσο πετέι ειδοποίηση για αποσύνδεση, είτε yahoo, msn, gtalk.

Μου έχει κάνει και κάτι restart χωρίς λόγο κάποιες φορές. Αυτά δεν είναι προχειρότητα?

Αρνητικά :

6) Πλέον όταν πας στις επαφές δεν κάνεις κλήση με δεξί σύρσιμο και μήνυμα με αριστερό.Σε όποια κατεύθυνση κι αν κάνεις drag σου εμφανίζει και τις 2 επιλογές οπότε στην ουσία χρειάζεσαι πλέον 2 clicks αντί για 1 για να κάνεις αυτό που θες.Χαζό.

Αυτά προς το παρόν.

Ίσως ένα hard reset μπορεί να βοηθήσει. Με τα wallpares δεν είχα πρόβλημα, και αυτό με τις εφαρμογές κάποιες πρέπει να πας όντως στον task manager να τις κλείσεις. Για τα live wall paper πρέπει να τα κατεβάσεις δυστυχώς.

Για όσους θέλουν opera mini next fullscreen: http://www.2shared.com/file/aNfYDJd3/Opera_Mini_7_sh.html

Edited by katsiletra

Ευχαριστώ ptmax13 για τη λύση στο 4 :)

Α στα βασικά αρνητικά ( αλλά μάλλον δεν φταίει το bada 2.0 αλλά εγώ ) ξέχασα να βάλω το ότι δεν βρίσκει το κινητό μέσω bluetooth πλέον ο laptop μου γιατί λέει ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος driver.Παρόλο δλδ που το είδε ο laptop , παρόλο που τον είδε το κινητό , δεν μπορώ να κάνω μεταφορές πέρα δώθε.:(

είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με την 1.2 παλαιότερα και στο δικό μου λάπτοπ. Το έλυσα με το να σβήσω το προφιλ του κινητού από τις ρυθμίσεις του bluetooth στο λαπτοπ και να το αφήσω να το βρει και να το ρυθμίσει από την αρχή. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ...

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει, αλλά μια δοκιμή θα δείξει.....

α! επίσης, ένα ρεστάρτ και στις 2 συσκευές πάντα βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις...

Αποστόλης

εμενα εκανε hard reset ΑΠΟ μονο του...καθως μετρητες ρυθμισεις δικτιων ρολογια γλωσσες και τα σχετικα ηθελαν ξανα ρυθμιση...ασχετα οτι εκανε backup τα αρχεια μου...και σε σας ετσι εγινε?

Ναι και με έβγαλε από τον κόπο να το κάνω μόνος μου :)

Μαϊμούδαρχος

είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με την 1.2 παλαιότερα και στο δικό μου λάπτοπ. Το έλυσα με το να σβήσω το προφιλ του κινητού από τις ρυθμίσεις του bluetooth στο λαπτοπ και να το αφήσω να το βρει και να το ρυθμίσει από την αρχή. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ...

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει, αλλά μια δοκιμή θα δείξει.....

α! επίσης, ένα ρεστάρτ και στις 2 συσκευές πάντα βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις...

To έκανα αλλά τίποτα.Ενώ προσθέτει τη συσκευή δεν βρίσκει το Bluetooth Peripheral Device driver τον οποίο δεν βρίσκω ούτε μέσω "update driver" στο "device manager". Win 7 64bit έχω. Γκούγκλαρα για να κάνω download τον συγκεκριμένο driver και μάλλον θα πρέπει να ξανακατεβάσω το Windows mobile device center το οποίο βέβαια έχω ήδη εγκατεστημένο.:(

To έκανα αλλά τίποτα.Ενώ προσθέτει τη συσκευή δεν βρίσκει το Bluetooth Peripheral Device driver τον οποίο δεν βρίσκω ούτε μέσω "update driver" στο "device manager". Win 7 64bit έχω. Γκούγκλαρα για να κάνω download τον συγκεκριμένο driver και μάλλον θα πρέπει να ξανακατεβάσω το Windows mobile device center το οποίο βέβαια έχω ήδη εγκατεστημένο.:(

Δοκίμασες να κάνεις uninstall και install τους drivers του τηλ. και του bluetooth ? Εμένα το βρίσκει το pc και το προσθέτω σαν συσκευή και μετά όλα καλά. Αλλά αν κάνω αναζήτηση από το τηλ. δεν γίνεται τίποτα.

Νομίζω είναι καλύτερα να το σνδέσεις με το allshare από το bluetooth και συνδέται με DLNA.

Edited by katsiletra

του εκανα κι εγω 2 hard reset, γιατι απο τη στιγμη που κρασαρε το ασφαλτ χτες, κολλαγανε αρκετες εφαρμογες..

το configurαρα οσο μπορουσα, το social hub οτι ακριβως χρειαζομουν (παντα θεωρουσα τις αντιστοιχες εφαρμογες αχρηστες), ισα ισα για να βλεπω καποια messages και feeds. βεβαια αν θες να δεις προφιλ κτλ, σου ανοιγει τον ντολφιν, οποτε αυτο ειναι ενα θεμα για καποιους (εμενα οχι, btw η εφαρμογη του fb δεν καταφερε να ανοιξει ποτε.. μαλλον δεν ειναι συμβατη). τα παλια παιχνιδια και εφαρμογες παιζουν οκ. οι messengers επισης καλοι.

ο ντολφιν ακομα και μετα απο τα 2 ρεσετ δεν την παλευει. σε καποια σαιτ ειδικα (ακομα και στο Myphone) κρασαρει και κλεινει μονος του. αλλα ενιγουει, δεν θα κατσω να κανω κι αλλο ρεσετ μεχρι να στρωσει. :p

2 πραγματα περιμενω κι εγω προσωπικα θα ειμαι κομπλε, ενα navigator (ελπιζω να βγει το tomtom καποια στιγμη για ολα τα wave), και κανα skype, viber. μακαρι και καποιος browser (opera κατα προτιμηση).

btw, εχει παιξει κανεις embedded youtube video απο τον ντολφιν? 2 που δοκιμασα (απο την αρχικη του myphone), δεν τα ανοιξε..

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

2 παρατηρησεις

1ον το ξυπνητηρι δουλευει κανονικα και

2ον οι εφαρμογες που μπορεις να αποθηκευσεις στο κινητο τωρα ειναι περισσοτερες

Το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά

Τα θέματα λειτουργούν μόνο στην μνήμη του τηλ. Αντίγραψέ τα από το Kies στο φάκελο άλλα.

Αυτο πως ακριβως θα το κανω? Πως θα τα αποθηκευσω σε αλλο καταλογο απο το κies?

Παιδιά το bada 2.0 θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Αφαίρεσαν πράγματα από τις beta εκδόσεις. Ακόμα πιστεύω ότι έγινε με προχειρότητα για τα παλιά Wave.

Τα θέματα λειτουργούν μόνο στην μνήμη του τηλ. Αντίγραψέ τα από το Kies στο φάκελο άλλα.

μπορεις λιγο να εξηγησεις περισσοτερο τι να κανουμε για τα θεματα που μας λεει corrupted κλπ; πως θα τα παρω απο το Kies για να το βαλω στο φακελο "αλλα";

Το On ChatOn τι είναι? και στην εγγραφή στην υπηρεσία όταν ζητάει νούμερο κινητού τηλεφώνου υπάρχει κίνδυνος για χρεώσεις?

Όπως επίσης το Caster τι είναι?

Πάντως μετά την αναβάθμιση είναι σαν να έχω καινούργιο κινητό, το μόνο που δεν με ενθουσίασε είναι ο browser δεν μ΄ άρεσε το περιβάλλον του ξενέρωσα.Και κάτι τελευταίο στο υλικό μου δεν βρήκα τον φάκελο Θέματα, που είναι? γιατί δεν μπορώ να κάνω instail θέματα που κατέβασα από το ιντερνέτ.

Όταν έκανα το *#8740# για την μπαταρία βγάζει το μήνυμα CP UART mode enabled? τι σημαίνει?

Ευχαριστώ

Την περασα και εγω την 2.0, ΔΕΝ εκανα hard reset, μονο μια επανεκκινηση εκανα μετα την αναβαθμιση.

Πραγματικα άλλο τηλέφωνο.

Στέφανος

Πάντως το Premium Hub δεν πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Δεν βλέπω πουθενά push για windows live και gmail ούτε contacts από αυτά.

Είχα την εντύπωση πως ακόμα και το chatting θα μπορούσε να γίνει από εκεί αλλά μάλλον με την εντύπωση θα μείνω.

Μαϊμούδαρχος

Έκανα μεταφορά τις επαφές μου από τις Kieς και παίρνει μόνο 60 και μετά σταματάει. Με έχει τρελάνει αυτη η 2.0 από τότε που την έβαλα

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Την περασα και εγω την 2.0, ΔΕΝ εκανα hard reset, μονο μια επανεκκινηση εκανα μετα την αναβαθμιση.

Πραγματικα άλλο τηλέφωνο.

Τελικα, το Asphalt 6 πχ, δεν παιζει. Φορτωνει μεχρι ενα σημειο και μετα με πεταει χωρις καποιο μνμ. Δεν το γλυτωνουμε το Hard reset δλδ?

:ninja:

Στέφανος

επειγόντως θέλω να γυρίσω στην 1.2. Πολύ πρόχειρη η 2.0. Έχεις κάνεις κανά link για full download της 1.2?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια ερωτηση.Κατεβασα απο samfirmware σημερα την φαινομενικα Bada 2.0 .Ολα καλα , κανω και το Ηαrd reset μου.

Στο product Code Ομως μου πεταει GT-S8500BAAKOR , το KOR , ποιανης χωρας κωδικος ειναι ? Γιατι δεν τον βρισκω πουθενα :P

Και φυσικα δεν τον καταλαβαινει για Ελλαδα το Kies οποτε με κοβω να κανω παλι Multiloader στο επομενο firmware update

μπορεις λιγο να εξηγησεις περισσοτερο τι να κανουμε για τα θεματα που μας λεει corrupted κλπ; πως θα τα παρω απο το Kies για να το βαλω στο φακελο "αλλα";

Εμένα δεν έχει πρόβλημα πάντως. Συνδέω το τηλ. στο pc, ανοίγω το Kies, περιμένω να το βρει και μετά πάω στον Υπολογιστή μου και ανοίγω την μνήμη του κινητού, όχι την κάρτα. Μετά επιλέγω το θέμα που το έχω κατεβασμένο στην σκληρό δίσκο και κάνω αντιγραφή - επικόλληση στην μνήμη του τηλ. στον φάκελο Άλλα. Τέλος από τις ρυθμίσεις πάω αθόνη - θέματα και είναι μέσα. Αν δεν βρίσκει το τηλ. σου το Kies ξαναπέρασε τους drivers.

Παιδια ερωτηση.Κατεβασα απο samfirmware σημερα την φαινομενικα Bada 2.0 .Ολα καλα , κανω και το Ηαrd reset μου.

Στο product Code Ομως μου πεταει GT-S8500BAAKOR , το KOR , ποιανης χωρας κωδικος ειναι ? Γιατι δεν τον βρισκω πουθενα :P

Και φυσικα δεν τον καταλαβαινει για Ελλαδα το Kies οποτε με κοβω να κανω παλι Multiloader στο επομενο firmware update

Το KOR είναι της Κορέας. Εκεί που πήγες έχει και για Greece, δεν ξέρω αν το πρόσεξες.

Οπότε κατέβασέ το http://www.hotfile.com/dl/148575428/e7e5882/S8500XXLA1_S8500OXCLA2_EUR.zip.html και πέρασέ το με multiloader.

Αν έχεις περάσει την ελληνική (στο Kies θα γράφει S8500XXLA1/S8500OXCLA2(KOR)) κάνε αυτό: πατώντας *#5239870*# και εισάγοντας τον κωδικό *#27236*#. Επέλεξε EUR για Ελλάδα. Προσοχή κάνει HARD RESET. Οπότε πρώτα back up και μετά αυτό.

Y.Γ. Κανένα official firmware δεν έχει Social Hub Premium για Ελλάδα. Όσοι είχαμε ήταν από custom firmware, δηλαδή "φτιαγμένο". Αν βγει με ελληνικό CSC, και το μάθουμε θα το παραθέσω για όποιον θέλει να το περάσει.

Επίσης όσοι έχουν όρεξη με τον multiloader μπορούν να περάσουν ένα custom firmware από sammobile με Polaris Office να το κάνουν back up στο Kies και έπειτα να περάσουν το official και να έχουν Polaris Office στην official 2.0

Για την 1.2 δεν βλέπω κάποιο link με ελληνικό firmware και να είναι full. Όλα είναι απλά update δυστυχώς....

Edited by katsiletra

Αυτο πως ακριβως θα το κανω? Πως θα τα αποθηκευσω σε αλλο καταλογο απο το κies?

Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην μπορώ να περάσω θέματα είτε απο ΚΙΕΣ είτε από τηλέφωνο, ασχέτως με το που το έχω βάλει να τα αποθηκεύει. Το καλύτερο που έχω καταφέρει είναι απλά να μένει στο install και να μην κάνει τπτ άλλο. Από την άλλη θέματα από το ιντερνετ (.smt) τα περνάω όπως είπε ο φίλος πιο πάνω στη μνήμη του τηλεφώνου στο φάκελο others και τα βλέπει κανονικά.

Το On ChatOn τι είναι? και στην εγγραφή στην υπηρεσία όταν ζητάει νούμερο κινητού τηλεφώνου υπάρχει κίνδυνος για χρεώσεις?

Όπως επίσης το Caster τι είναι?

Πάντως μετά την αναβάθμιση είναι σαν να έχω καινούργιο κινητό, το μόνο που δεν με ενθουσίασε είναι ο browser δεν μ΄ άρεσε το περιβάλλον του ξενέρωσα.Και κάτι τελευταίο στο υλικό μου δεν βρήκα τον φάκελο Θέματα, που είναι? γιατί δεν μπορώ να κάνω instail θέματα που κατέβασα από το ιντερνέτ.

Όταν έκανα το *#8740# για την μπαταρία βγάζει το μήνυμα CP UART mode enabled? τι σημαίνει?

Ευχαριστώ

Το ChatOΝ είναι σαν το watsup app, δλδ μπορείς να ανταλλάσεις μηνύματα με άλλους χρήστες μέσω ιντερνετ. Βασικά δες ένα βίντεο. To Caster είναι για να μεταφέρεις websites, links, εικόνες, βίντεο κλπ από το pc στην εφαρμογή του καστερ στο κινητό. Ο κωδικός αυτός είναι για να αλλάζεις το προφίλ χρήσης ενέργειας κατά κάποιο τρόπο. Τώρα που ενεργοποίησες το CP(constant power?) θα τρέχει θεωρητικά πιο καλά, θα κολλάει λιγότερο κλπ, άλλα θα τελειώνει την μπαταρία γρηγορότερα. Αν ξαναβάλεις τον κωδικό θα ενεργοποιήσεις το AP(auto power?) που είναι το "στανταρ". Εγώ βάζω το CP μόνο όταν θα κάνω κάτι που ξέρω ότι θα ζορίσει το κινητό πχ κάνα βαρύ παιχνίδι. Για την μπαταρία ο κωδικός είναι *#0228# και σου δείχνει τα στατιστικά της μπαταρίας, πόσο απομένει, μέχρι πόσο γεμίζει, μεχρι πόσο νομίζει οτι γεμίζει, θερμοκρασία, τάση κα.

Πάντως το Premium Hub δεν πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Δεν βλέπω πουθενά push για windows live και gmail ούτε contacts από αυτά.

Είχα την εντύπωση πως ακόμα και το chatting θα μπορούσε να γίνει από εκεί αλλά μάλλον με την εντύπωση θα μείνω.

Έχει push και στα email και στο chat. Για τα email, >ρυθμίσεις>εμαιλ>λογαριασμοί?>διαλέγεις λογαριασμο και σου βγάζει κάθε πότε να κάνει συγχρονισμό. Η πρώτη επιλογή είναι push. Για το windows live messenger που εγώ χρησιμοποίησα (για τα άλλα δεν ξέρω) έχει τελευταία επιλογή στην οθόνη με το που ανοίγει η εφαρμογή για push.

Ναι Push έχει μόνο στο gmail, στο IM δεν ξέρω αν δουλεύει καλά. Και αν κάνουμε exchange λογαριασμό που έχει τις οδηγίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284703 στο θέμα 4)

Ναι Push έχει μόνο στο gmail, στο IM δεν ξέρω αν δουλεύει καλά. Και αν κάνουμε exchange λογαριασμό που έχει τις οδηγίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284703 στο θέμα 4)

Δεν χώρεσε όλο το μύνημα μου λολ.

Έχει push και στα email και στο chat. Για τα email, >ρυθμίσεις>εμαιλ>λογαριασμοί?>dialegeis λογαριασμο και σου βγάζει κάθε πότε να κάνει συγχρονισμό. Η πρώτη επιλογή είναι push. Για το windows live messenger που εγώ χρησιμοποίησα (για τα άλλα δεν ξέρω) έχει τελευταία επιλογή στην οθόνη με το που ανοίγει η εφαρμογή για push. Για hotmail και yahoo δεν ξέρω, για other account παντως εμενα μου λειτουργει, το έχω βάλει με τον πανεπιστημιακό μου λογαριασμό.

Edited by Vash_GR

Κάτι γίνεται και δεν εμφανίζει τα μηνύματα.

Εμένα μόνο στο gmail έχει, yahoo και hotmail δεν έχει push...

Edited by katsiletra