uncommandable Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Έχω κατεβάσει πρόγραμμα να περνάς paid εφαρμογές τσάμπα στο κινητό. Όποιος θέλει να παίξει angry birds θα πρέπει να ρουτάρει android στο κινητό που επίσης έχω δοκιμάσει αλλά κόλλαγαν λίγο. Overclocking έχει βγεί και έχουν παει τον επεγεργαστή μέχρι 1.6, μέχρι 1.3 πάει χωρίς κανένα πρόβλημα έχουν πει αλλά θέλει να του περάσεις android Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Έχω κατεβάσει πρόγραμμα να περνάς paid εφαρμογές τσάμπα στο κινητό. Όποιος θέλει να παίξει angry birds θα πρέπει να ρουτάρει android στο κινητό που επίσης έχω δοκιμάσει αλλά κόλλαγαν λίγο. Overclocking έχει βγεί και έχουν παει τον επεγεργαστή μέχρι 1.6, μέχρι 1.3 πάει χωρίς κανένα πρόβλημα έχουν πει αλλά θέλει να του περάσεις android ειχα περασει και εγω android (Froyo) αλλα περα απο το οτι σερνεται δεν εχεις διαθεσιμη την πιο βασικη λειτουργια ενος τηλεφωνου! Το να παιρνεις τηλεφωνο!! (δεν πιανει δικτυο, ever. και δεν εχει βρεθει καμια λυση για αυτο το γιγαντιαιο bug) Και κατ'εμε δεν αξιζει τον κοπο να επιβαρυνεις τοσο το κινητο σου μονο και μονο για να παιξεις angry birds. Ενα psp κανει 100Ε αν θελεις sony και καλα να παιζεις παιχνιδια :ninja: Αυτο για το root που λες, υπαρχει κατι σε εξελιξη, το οποιο δεν το εχω ψαξει να σου πω περισσοτερα. Μπορεις να δεις εδω http://badadownload.com/2011/11/slauncher-by-sasio2-almost-rootingjailbreaking-app.html το ειχα κοιταξει, παρακολουθω και εγω την ιστοσελιδα αυτη..δυστυχως ομως ειναι οτι λεει ο τιτλος.. "ALMOST Rooting/Jailbreaking App" Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 ειχα περασει και εγω android (Froyo) αλλα περα απο το οτι σερνεται δεν εχεις διαθεσιμη την πιο βασικη λειτουργια ενος τηλεφωνου! Το να παιρνεις τηλεφωνο!! (δεν πιανει δικτυο, ever. και δεν εχει βρεθει καμια λυση για αυτο το γιγαντιαιο bug) Και κατ'εμε δεν αξιζει τον κοπο να επιβαρυνεις τοσο το κινητο σου μονο και μονο για να παιξεις angry birds. Ενα psp κανει 100Ε αν θελεις sony και καλα να παιζεις παιχνιδια :ninja: το ειχα κοιταξει, παρακολουθω και εγω την ιστοσελιδα αυτη..δυστυχως ομως ειναι οτι λεει ο τιτλος.. "ALMOST Rooting/Jailbreaking App" Γι΄αυτό αν δεν θες να κολλάει πρέπει να του κάνεις overclocking που δεν το συνιστώ, τώρα για τις κλήσεις θα φορτώνεις bada μιας και θα έχεις dualboot Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Γι΄αυτό αν δεν θες να κολλάει πρέπει να του κάνεις overclocking που δεν το συνιστώ, τώρα για τις κλήσεις θα φορτώνεις bada μιας και θα έχεις dualboot Σου λεω πως το ειχα κανει, και μαλιστα προσφατα! Περα απο το γεγονος οτι και με οverclocking (1,2GHz. ολοι γραφαν πως πανω απο 1,3 ειναι επικίνδυνο οποτε... ) υπηρχε ακομα lag, για μενα το android porting ειναι σε τοσο πρωιμο σταδιο με πολλα bugs που δεν αξιζει. Επισης, το θεωρω απλα ελεος να χρειαζεται να κανεις reboot καθε φορα που θες να παρεις ενα τηλεφωνο η να στειλεις ενα μηνυμα :-/ Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Σου λεω πως το ειχα κανει, και μαλιστα προσφατα! Περα απο το γεγονος οτι και με οverclocking (1,2GHz. ολοι γραφαν πως πανω απο 1,3 ειναι επικίνδυνο οποτε... ) υπηρχε ακομα lag, για μενα το android porting ειναι σε τοσο πρωιμο σταδιο με πολλα bugs που δεν αξιζει. Επισης, το θεωρω απλα ελεος να χρειαζεται να κανεις reboot καθε φορα που θες να παρεις ενα τηλεφωνο η να στειλεις ενα μηνυμα :-/ Δεν παροτρύνω κανέναν να το κάνει. Όποιος θέλει android ή εφαρμογές των android να αγοράσει συσκευή android Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Δεν παροτρύνω κανέναν να το κάνει. Όποιος θέλει android ή εφαρμογές των android να αγοράσει συσκευή android συμφωνω απολυτα, αφου δεν εχει επιτευχθει σωστα μεσα σε τοσο καιρο το porting του android σε wave δεν βλεπω να γινεται κατι που να αξιζει τον κοπο στο μελλον.. Edited November 18, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Οκ, λοιπον, στην ιδια σελιδα ειμαστε! :D Αντε να δουμε το 2.0 να παρουμε τα πανω μας. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Νομίζω θα με κερδίσει πάλι το symbian ειδικά το nokia 701 φαίνεται τουμπανάκι και πανέμορφο Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 καμια εξελιξη ποτε περιμενουμε την επισημη αναβαθμιση σε 2.0 ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Γιατί τόση έκπτωση? http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.amazon.de%2Fgp%2Fproduct%2FB005SYZ4U4%2Fref%3Ds9_simh_gw_p23_d7_g23_i1%3Fpf_rd_m%3DA3JWKAKR8XB7XF%26pf_rd_s%3Dcenter-7%26pf_rd_r%3D19VGETESR98WAEESWY27%26pf_rd_t%3D101%26pf_rd_p%3D463772813%26pf_rd_i%3D301128 Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 καμια εξελιξη ποτε περιμενουμε την επισημη αναβαθμιση σε 2.0 ? επίσημα το q4 2011 είναι η τελευταία ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Γιατί τόση έκπτωση? http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.amazon.de%2Fgp%2Fproduct%2FB005SYZ4U4%2Fref%3Ds9_simh_gw_p23_d7_g23_i1%3Fpf_rd_m%3DA3JWKAKR8XB7XF%26pf_rd_s%3Dcenter-7%26pf_rd_r%3D19VGETESR98WAEESWY27%26pf_rd_t%3D101%26pf_rd_p%3D463772813%26pf_rd_i%3D301128 επειδη 399 δεν θα τα εδινε κανεις για τοσο "νεαρο" λογισμικο. με +30 ευρω πας σε galaxy SII στα 260-280 ειναι μια χαρα, δεν θα εδινα παραπανω. αυτο που αξιζει ειναι το waveII (λογω τιμης) αλλα το σκοτωσανε βαζοντας του την χαζο super clear lcd. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 επειδη 399 δεν θα τα εδινε κανεις για τοσο "νεαρο" λογισμικο. με +30 ευρω πας σε galaxy SII στα 260-280 ειναι μια χαρα, δεν θα εδινα παραπανω. αυτο που αξιζει ειναι το waveII (λογω τιμης) αλλα το σκοτωσανε βαζοντας του την χαζο super clear lcd. To wave 2 τώρα έχει 200. Γιατί να δώσει κάποιος 200 και όχι 290 και να πάρει ένα σαφώς πολύ καλύτερο κινητό? Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) To wave 2 τώρα έχει 200. Γιατί να δώσει κάποιος 200 και όχι 290 και να πάρει ένα σαφώς πολύ καλύτερο κινητό? (1ον)τα 90 ευρω στην περιπτωση μας δεν ειναι και λιγα, ειναι σχεδον το 1/3 της συνολικης τιμης, με την ιδια λογικη βαζεις και ακομα καποια χρηματα και ανεβαινεις αυτοματα σε αλλη κατηγορια (2ον) η τιμη αυτη ειναι απο εξωτερικο οποτε δυσκολα τα πραγματα με τις εγγυησεις κτλ και (3ον) το "συμπερασμα" αυτου που γραφω για το wave II ειναι οτι θα αξιζε πραγματικα ΑΝ φορουσε την s-amoled οθονη των wave I και III. Διοτι στην ουσια και εφοσον αναβαθμιστει ενα wave II σε bada os 2.0 οι μονες διαφορες τους ειναι στην οθονη και στην 0.4GHz ταχυτητας του επεξεργαστη (http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3536&idPhone2=4126). Edited November 18, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Τα ξέρω τα specs των κινητών. Το πρώτο που λες πάντως δεν ισχύει και δεν είπα κάτι, απλά τη γνώμη μου εξέφρασα. Ας πάρει αν είναι έτσι το iphone να τελειώνει το θέμα. Τέλος πάντων. Εγώ βλέπω οτι το bada δεν πάει πουθενά και σε καναδυό χρόνια θα μας έχει τελειώσει Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Το πρώτο που λες πάντως δεν ισχύει και δεν είπα κάτι εγω πιστευω και πως ισχυει και πως ειπες κατι χαχαχα :lol: (τι δηλαδη τα 90Ε δεν ειναι σχεδον το 1/3 της συνολικης τιμης των 290Ε?) φιλικα παντα Ας πάρει αν είναι έτσι το iphone να τελειώνει το θέμα Εμμεσως, με αυτο που λες ερχεσαι στα λεγομενα μου, ΟΜΩΣ η συγκριση με το iPhone ειναι σχεδον ανουσια και λογω της διαφορας τιμης και λογω της διαφορας λογισμικου. Το υποθετικο wave II (με την s-amoled) ομως θα συγκρινοταν ανετα με το wave III διοτι και αρκετη διαφορα τιμης θα ειχαν, και οι διαφορες τους στα specs θα ηταν "μηδαμινές" Εγώ βλέπω οτι το bada δεν πάει πουθενά και σε καναδυό χρόνια θα μας έχει τελειώσει και εγω πιστευω πως αν δεν τα πανε καλα με την βελτιωση του samsung app store στο bada2.0 δεν θα μπορεσει να ανταπεξελθει εναντια σε android, iOS και WP7 Edited November 18, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Αν και είμαστε εκτός θέματος εδώ, να υπενθυμίσω ότι το Bada δεν αποτελεί αντίπαλο κανενός λειτουργικού και δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοιο από την Samsung. Ουσιαστικά, έρχεται να προσθέσει δυνατότητες smartphones στα feature phones της εταιρίας. Περιττή λοιπόν οποιαδήποτε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) εγω πιστευω και πως ισχυει και πως ειπες κατι χαχαχα :lol: (τι δηλαδη τα 90Ε δεν ειναι σχεδον το 1/3 της συνολικης τιμης των 290Ε?) φιλικα παντα [/font] Λεφτά υπάρχουν άλλωστε:lol: Εμμεσως, με αυτο που λες ερχεσαι στα λεγομενα μου, ΟΜΩΣ η συγκριση με το iPhone ειναι σχεδον ανουσια και λογω της διαφορας τιμης και λογω της διαφορας λογισμικου. Το υποθετικο wave II (με την s-amoled) ομως θα συγκρινοταν ανετα με το wave III διοτι και αρκετη διαφορα τιμης θα ειχαν, και οι διαφορες τους στα specs θα ηταν "μηδαμινές" Αν είχε amoled τo wave 2 νομίζω το 3 θα είχε άλλα specs όχι οτι τώρα μ' αυτά που έχει δικαιολογείται η τιμή του και εγω πιστευω πως αν δεν τα πανε καλα με την βελτιωση του samsung app store στο bada2.0 δεν θα μπορεσει να ανταπεξελθει εναντια σε android, iOS και WP7 Συμφωνώ μαζί σου εγω πιστευω και πως ισχυει και πως ειπες κατι χαχαχα :lol: (τι δηλαδη τα 90Ε δεν ειναι σχεδον το 1/3 της συνολικης τιμης των 290Ε?) φιλικα παντα Λεφτά υπάρχουν άλλωστε:lol: Εμμεσως, με αυτο που λες ερχεσαι στα λεγομενα μου, ΟΜΩΣ η συγκριση με το iPhone ειναι σχεδον ανουσια και λογω της διαφορας τιμης και λογω της διαφορας λογισμικου. Το υποθετικο wave II (με την s-amoled) ομως θα συγκρινοταν ανετα με το wave III διοτι και αρκετη διαφορα τιμης θα ειχαν, και οι διαφορες τους στα specs θα ηταν "μηδαμινές" Αν είχε amoled τo wave 2 νομίζω το 3 θα είχε άλλα specs όχι οτι τώρα μ' αυτά που έχει δικαιολογείται η τιμή του και εγω πιστευω πως αν δεν τα πανε καλα με την βελτιωση του samsung app store στο bada2.0 δεν θα μπορεσει να ανταπεξελθει εναντια σε android, iOS και WP7 Συμφωνώ μαζί σου Πρίν απο 20 λεπτά στο twitter βγήκε ανακοίνωση απο samsung kies updates DBT = Germany S8600XXKJC/S8600DBTKJ4 (Bada 2.0) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited November 19, 2011 by sakiss Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) Αν και είμαστε εκτός θέματος εδώ, να υπενθυμίσω ότι το Bada δεν αποτελεί αντίπαλο κανενός λειτουργικού και δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοιο από την Samsung. Ουσιαστικά, έρχεται να προσθέσει δυνατότητες smartphones στα feature phones της εταιρίας. Περιττή λοιπόν οποιαδήποτε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό. Δεν μπορω να ξερω ακριβως πως το αντιμετωπιζει η samsung το bada αλλα καποιος που θελει να παει να παρει ενα κινητο.. εχει καποιες επιλογες, μια εκ των οποιων ειναι και smartphones με bada OS.. τοτε ωστε να αγορασει αυτος ο καποιος κινητο δεν κανει αυτοματως καποια συγκριση? Αυτο που λες οτι δεν αντιμετωπιζεται ως αντιπαλος καποιου αλλου λειτουργικου τι εννοεις? Αν η Samsung θελει να πουληθουν τα κινητα της αναγκαστικα θα ανταγωνιστει τα αλλα smartphones που υπαρχουν, επομενως για να υπαρξει ανταγωνισμος, που υπαρχει, υπαρχει και η συγκριση. (εχει επενδυσει πολλα η Samsung πανω στο Bada για να ειναι απλα και μονο μια βελτιωση του proprietary λογισμικου των Samsung κινητων) Πρίν απο 20 λεπτά στο twitter βγήκε ανακοίνωση απο samsung kies updates DBT = Germany S8600XXKJC/S8600DBTKJ4 (Bada 2.0) ωραια, αντε να δουμε ποσο θα τους παρει να την φερουν και προς τα εδω Edited November 19, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Δεν μπορω να ξερω ακριβως πως το αντιμετωπιζει η samsung το bada αλλα καποιος που θελει να παει να παρει ενα κινητο.. εχει καποιες επιλογες, μια εκ των οποιων ειναι και smartphones με bada OS.. τοτε ωστε να αγορασει αυτος ο καποιος κινητο δεν κανει αυτοματως καποια συγκριση? Αυτο που λες οτι δεν αντιμετωπιζεται ως αντιπαλος καποιου αλλου λειτουργικου τι εννοεις? Αν η Samsung θελει να πουληθουν τα κινητα της αναγκαστικα θα ανταγωνιστει τα αλλα smartphones που υπαρχουν, επομενως για να υπαρξει ανταγωνισμος, που υπαρχει, υπαρχει και η συγκριση. (εχει επενδυσει πολλα η Samsung πανω στο Bada για να ειναι απλα και μονο μια βελτιωση του proprietary λογισμικου των Samsung κινητων) Πολυ σωστα. Εφόσον θελει κομματι της αγορας η συγκριση ειναι αναποφεκτη. Που για μενα ειναι και ο λογος γιατι τοσο δυνατα στο hardware κινητα, τα πουλανε σε τετοιες (συγκριτικα) χαμηλες τιμες. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Πρίν απο 20 λεπτά στο twitter βγήκε ανακοίνωση απο samsung kies updates DBT = Germany S8600XXKJC/S8600DBTKJ4 (Bada 2.0) Για το Wave 3 είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Δεν μπορω να ξερω ακριβως πως το αντιμετωπιζει η samsung το bada αλλα καποιος που θελει να παει να παρει ενα κινητο.. εχει καποιες επιλογες, μια εκ των οποιων ειναι και smartphones με bada OS.. τοτε ωστε να αγορασει αυτος ο καποιος κινητο δεν κανει αυτοματως καποια συγκριση? Αυτο που λες οτι δεν αντιμετωπιζεται ως αντιπαλος καποιου αλλου λειτουργικου τι εννοεις? Αν η Samsung θελει να πουληθουν τα κινητα της αναγκαστικα θα ανταγωνιστει τα αλλα smartphones που υπαρχουν, επομενως για να υπαρξει ανταγωνισμος, που υπαρχει, υπαρχει και η συγκριση. (εχει επενδυσει πολλα η Samsung πανω στο Bada για να ειναι απλα και μονο μια βελτιωση του proprietary λογισμικου των Samsung κινητων) ωραια, αντε να δουμε ποσο θα τους παρει να την φερουν και προς τα εδω Δεν μπορω να ξερω ακριβως πως το αντιμετωπιζει η samsung το bada αλλα καποιος που θελει να παει να παρει ενα κινητο.. εχει καποιες επιλογες, μια εκ των οποιων ειναι και smartphones με bada OS.. τοτε ωστε να αγορασει αυτος ο καποιος κινητο δεν κανει αυτοματως καποια συγκριση? Αυτο που λες οτι δεν αντιμετωπιζεται ως αντιπαλος καποιου αλλου λειτουργικου τι εννοεις? Αν η Samsung θελει να πουληθουν τα κινητα της αναγκαστικα θα ανταγωνιστει τα αλλα smartphones που υπαρχουν, επομενως για να υπαρξει ανταγωνισμος, που υπαρχει, υπαρχει και η συγκριση. (εχει επενδυσει πολλα η Samsung πανω στο Bada για να ειναι απλα και μονο μια βελτιωση του proprietary λογισμικου των Samsung κινητων) Πολυ σωστα. Εφόσον θελει κομματι της αγορας η συγκριση ειναι αναποφεκτη. Που για μενα ειναι και ο λογος γιατι τοσο δυνατα στο hardware κινητα, τα πουλανε σε τετοιες (συγκριτικα) χαμηλες τιμες. Ρε παιδιά, απλά τα πράγματα. Όποιος θέλει πραγματικά κάτι το super-duper-wow-high-end σε Samsung, θα πάει σε Android. Όποιον δεν τον ενδιαφέρουν αυτά και θέλει ένα ποιοτικό και σταθερό τηλέφωνο, με δυνατότητες παραπλήσιες ενός smartphone πάει σε high-end Bada συσκευή. Άντε, να σας κάνω και quote την άποψη της Samsung: "The vision of bada is "Smartphone for Everyone". bada's main goal is not to compete with other existing smartphone platforms. Instead, bada will turn Samsung's conventional customers into smartphone users by providing cost-effective smartphones." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Για το Wave 3 είναι.... Ναι όπως βλέπεις λέει 8600 φίλε μου Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Άντε, να σας κάνω και quote την άποψη της Samsung: "The vision of bada is "Smartphone for Everyone". bada's main goal is not to compete with other existing smartphone platforms. Instead, bada will turn Samsung's conventional customers into smartphone users by providing cost-effective smartphones." Χμμ, η αληθεια αυτο το quote δεν το ειχα διαβασει. Πολυ ενδιαφερουσα τοποθετηση. Αντιφασκει σε ενα πραγμα. Την ποιουητα κατασκευης. Απλα αναριωτιεμαι ενα πραγμα. Γιατι και τα 3 wave ειναι τα ποιοτικοτερα τηλεφωνα της samsung? (απο αποψης κατασκευης) Τα αλλα ειναι τελειως πλαστικα στην αισθηση. Εγω δεν θα μπορουσα να τα αγορασω, δεν μου αρεσουν ποιοτικα. Αν ηθελε τα φθηνοτερα για να μπορουν να τα παρουν ολοι δεν θα ειχαν τα wave την κατασκευη που εχουν και τα galaxy πχ που κατ εμενα ειναι 2 κλασεις κατω σε σχεση με τα wave? Ολα τα παραπανω στο κλιμα της ουσιαστικης σκεψης και κουβεντας και μονο. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Χμμ, η αληθεια αυτο το quote δεν το ειχα διαβασει. Πολυ ενδιαφερουσα τοποθετηση. Αντιφασκει σε ενα πραγμα. Την ποιουητα κατασκευης. Απλα αναριωτιεμαι ενα πραγμα. Γιατι και τα 3 wave ειναι τα ποιοτικοτερα τηλεφωνα της samsung? (απο αποψης κατασκευης) Τα αλλα ειναι τελειως πλαστικα στην αισθηση. Εγω δεν θα μπορουσα να τα αγορασω, δεν μου αρεσουν ποιοτικα. Αν ηθελε τα φθηνοτερα για να μπορουν να τα παρουν ολοι δεν θα ειχαν τα wave την κατασκευη που εχουν και τα galaxy πχ που κατ εμενα ειναι 2 κλασεις κατω σε σχεση με τα wave? Ολα τα παραπανω στο κλιμα της ουσιαστικης σκεψης και κουβεντας και μονο. Γιατί αν τα galaxy είχα ίδια ποιότητα κατασευής με τα wave θα ήταν πολύ πιο ακριβά λογικά και δεν θα τα αγόραζε κανείς Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts