conlab Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 ρε παιδες μια βοήθεια. Προσπαθώ να περάσω το 2 του παραπάνω λινκ. Ανοίγω σε download mode, το συνδέω, επιλέγω τα πάντα και στο port search δεν βρίσκει τίποτε. Αν αποσυνδέσω το usb και το συνδέσω ξανά, εμφανίζεται το port αλλά μετά που πατάω download μου βγάζει error... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 το κινητο μου κρασαρει απιστευτα. ολο κολλαει. πρεπει να του κανω hard reset για να ξανα ερθει στα φυσιολογικα του?? και αν ναι πως γινεται , και θα μου σβηστουν τα παντα απο μεσα. εψαξα μερικεσ σελιδεσ πιο πριν αλα δε βρηκα καποια απαντηση ωστε να με βοηθειση. οποιοσ γνωριζει help. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ρε παιδες μια βοήθεια. Προσπαθώ να περάσω το 2 του παραπάνω λινκ. Ανοίγω σε download mode, το συνδέω, επιλέγω τα πάντα και στο port search δεν βρίσκει τίποτε. Αν αποσυνδέσω το usb και το συνδέσω ξανά, εμφανίζεται το port αλλά μετά που πατάω download μου βγάζει error... πρεπει να κλεισεις και να ξανανοιξεις και το multiloader kai να επειλεξεις και full download Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 το κινητο μου κρασαρει απιστευτα. ολο κολλαει. πρεπει να του κανω hard reset για να ξανα ερθει στα φυσιολογικα του?? και αν ναι πως γινεται , και θα μου σβηστουν τα παντα απο μεσα. εψαξα μερικεσ σελιδεσ πιο πριν αλα δε βρηκα καποια απαντηση ωστε να με βοηθειση. οποιοσ γνωριζει help. οποιοσ μπορει ας απαντησει οσο πιο συντομα μπορει γτι δευτερα παω παλι στρατο . να προλαβω να το φτιαξω μεχρι τη δευτερα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 οποιοσ μπορει ας απαντησει οσο πιο συντομα μπορει γτι δευτερα παω παλι στρατο . να προλαβω να το φτιαξω μεχρι τη δευτερα. ευχαριστω Εδω υπαρχει FAQ για το Bada http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284703 Πηγαινε στο Νο5 και θα βρεις την απαντηση. Εμενα παντως το wave στον στρατο με εσωσε, ταινιες, παιχνιδια, internet...αλλα μην κανεις το λαθος και δειξεις σε αλλους πως φαινονται οι ταινιες στην οθονη του wave, θα σε πρηξουν μετα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 τελεια περασα και εγω την 2.0 παιδια και θα την περασω και στο δευτερο που εχω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 διαπιστωσα οταν πηγαινω εκει που λεει ενημερωση λογισμικου και το παταω κανει επανεκοινιση.το εχει δει κανενασ αλλοσ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 διαπιστωσα οταν πηγαινω εκει που λεει ενημερωση λογισμικου και το παταω κανει επανεκοινιση.το εχει δει κανενασ αλλοσ? Ναι ειναι bug, εξαλλου η εκδοση αυτη ειναι beta. Αλλα η πρωτη beta που υποστηριζει ελληνικα και ειναι γενικα πολυ σταθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 οποτε αναμενουμε και τις επησημες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 παιδες καλησπερα σε αυτο το link http://www.badadownload.com/ εχει διαφορα παιχνιδια,εφαρμογες κτλ. ξερει κανενας τον "οδηγο" για να τα περναμε στο κινητο μας? http://www.badadownload.com/2011/06/how-to-spoof-easiest-tutorial-by-allanm.html Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Το ChatON είναι ήδη διαθέσιμο να το κατεβάσουν από το appstore για android συσκευές και εμείς ακόμα περιμένουμε το bada 2.0 :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Εσείς που έχετε βάλει το bada 2, μπορείτε να δείτε αν στο μενού της βιντεολήψης, αν έχει την επιλογή "Αργή ταχύτητα"?:worry: http://img269.imageshack.us/img269/126/20111015190954.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 @siciliano Έχει όντως και αργή ταχύτητα. Ερώτηση Όταν πάω να συνδεθώ στο apps μου λέει: Ρύθμιση σύνδεσης για υπηρεσίες δικτύου Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν έχει κάποια επιλογή ή κάτι. Πάντως αν εννοεί ότι δεν έχω θέσει ρυθμίσεις δικτύου, όντως δεν έκανα τίποτε μετά την αναβάθμιση και ούτε έχω βρει που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 @siciliano Έχει όντως και αργή ταχύτητα. Ερώτηση Όταν πάω να συνδεθώ στο apps μου λέει: Ρύθμιση σύνδεσης για υπηρεσίες δικτύου Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν έχει κάποια επιλογή ή κάτι. Πάντως αν εννοεί ότι δεν έχω θέσει ρυθμίσεις δικτύου, όντως δεν έκανα τίποτε μετά την αναβάθμιση και ούτε έχω βρει που είναι. ναι, εχει και αργη ταχυτητα, το ελεγξα. Στο apps ουτε εγω μπορω να μπω, μου εβγαζε αυτο το μηνυμα που λες, εστειλα wap στο 1333 αφου εχω cosmote, αλλα και παλι δεν συνδεεται. Μου ζηταει συνδεση με τον λογαριασμο samsung, και αφου βαλω email και κωδικο μου λεει "αυτος ο λογαριασμός δε μπορει να χρησιμοποιηθει στην χωρα σας¨". δεν αναμενω προκοπη, οταν βγει με το καλο το επισημο λογισμικο μεσω kies πιστευω θα λυθουν τα προβληματα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ρυθμίσεις internet που είναι; είδα ότι κάποιοι συνδέθηκαν κανονικά πάντως, γι αυτό ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ρυθμίσεις internet που είναι; είδα ότι κάποιοι συνδέθηκαν κανονικά πάντως, γι αυτό ρωτάω Αναλογα με το δικτυο που εχεις ψαχνεις στο site τους και τις βρισκεις, πχ για cosmote στελνεις μηνυμα στο 1333 την λεξη INTERNET και στις στελνει με μηνυμα. Αφου τις περασεις πας Ρυθμισεις-δικτυο-προφιλ εφαρμογων και βαζεις για το samsung apps το προφιλ cosmote internet. Βεβαια οταν θα εισαι σε WIFI θα μπαινεις κανονικα με wifi. Εμενα δουλευει παιδια το apps, και ειναι μαλιστα πολυ γρηγορο και τα περισσοτερα apps που εχω βαλει δουλευουν. Μονο στα widgets εχω δει πολλα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) βασικά εννοούσα που περνάς τις ρυθμίσεις στο κινητό - δηλαδή που δημιουργείς το προφιλ πριν το χρησιμοποιήσεις οκ, το βρήκα Edited October 15, 2011 by conlab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Για όσους δεν το έχουν δει: http://www.youtube.com/watch?v=oS1QGwq7X8M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) ChatON will be available for more platforms(other than Android and bada) gradually by the end of this year.<twitter> Samsung Apps on fb bada version is on its way, so stay tuned for further updates! οσο για την αργη κινηση το εχει και στην 1,2! Edited October 17, 2011 by masaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafsoad Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Το παιδι που ρωτησε για την 'αργη ταχυτητα' πιστευω ξερει οτι το εχει στην 1.2(αυτο δειχνει και η φωτογραφια που εβαλε)! Απλα εγω καταλαβα οτι ρωταει να του πουνε αυτοι που εβαλαν τη 2 αν το εχει και 'κει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 http://badaget.de/2011/10/17/bada-2-0-nun-doch-mit-voller-flash-11-unterstutzung/ REal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 http://badaget.de/2011/10/17/bada-2-0-nun-doch-mit-voller-flash-11-unterstutzung/ REal? Μακαρι, πιστευω θα εχει πολλα ακομα η επισημη 2.0 γι αυτο και καθυστερει. Πχ θα εχει τελικα live wallpapers, flash 11 (ανεπισημο ακομα), ενσωματωμενο polaris office (θα ειναι μεγαλη εκπληξη, φοβερο προγραμμα) και αν εχουμε και στο Ελλαδα φωνητικες εντολες τοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Μακάρι να αξίζει η αναμονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Άντε όμως............ Σε αναμμένα κάρβουνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 ναι ρε γμτ... Αντε δωστε μας την 2.0!!! :D Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts