ioannis8558 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) kata πασα πιθανοτητα δεν ειναι επισημη εκδοση απο Ελληνικη αντιπροσωπεια (DTM) . δεν νομιζω να κανω λαθος αλλα ειαναι παραεισαγωγη. . Αν ειναι ετσι πηγενε το πίσω και παρε τα λεφτα σου πισω. απο το birdphone.gr το αγορασα. εχω ξαναπαρει στο παρελθον απο το συγκεκριμενο καταστημα και δεν ειχα κανενα προβλημα. Tο DTM σημαινει οτι ειναι ελληνικο η οτι δεν ειναι? παντως η συσκευασια ηταν κανονικα σφραγισμενη και τα βιβλιαρακια και το κινητο στα ελληνικα απο default. edit: πηρα τηλ στο service της Samsung και δεν εχει θεμα του ναναι παραεισαγωγη και ιστοριες απλως δεν εχει βγει για την "συγκεκριμενη παρτιδα" το update σε 1.2 (συμφωνα με αυτους στο service τελοσπαντων)...τσαμπα με ανγχωσες :-/ (θελω να πιστευω) edit 2: υποθετω πως δεν εχει βγει original update για τα wave s8500 στην ελλαδα ακομη.. :-/ μεχρι στιγμης οπως το βλεπω το κινητο μαρεσει πολυ, πολλα ομως απο τα apps στο store της samsung ειναι επι πληρωμης.. λιγο κακο αυτο Edited August 18, 2011 by ioannis8558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 (edited) Υπάρχει τρόπος νομίζω. Βάλε με bootloader την S8500XXJF7 με OXCJF3 csc και με το που το συνδέσεις με το kies θα σου βγάλει να κάνεις update. Επίσης το DTM σημαίνει οτι είναι απο Γερμανία το κινητό Edited August 18, 2011 by uncommandable Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Παιδιά για όσους έχουν βάλει την μη επίσηση 2.0, ο dolphin browser υποστηρίζει πλέον text reflow ? Επίσης ποια έκδοση flash υποστηρίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Υπάρχει τρόπος νομίζω. Βάλε με bootloader την S8500XXJF7 με OXCJF3 csc και με το που το συνδέσεις με το kies θα σου βγάλει να κάνεις update. Επίσης το DTM σημαίνει οτι είναι απο Γερμανία το κινητό δεν εχω ιδεα για τι πραγματα μιλας, μολις σημερα πηρα το τηλεφωνο στα χερια μου... αν υπαρχει καποιο how to διαθεσιμο, ισως τα καταφερνα απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrman Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Παρατήρησα ότι η φωτογραφία backround του lismore στο wave είναι από έναν δρόμο της κέρκυρας.. το έχει δει κανείς άλλος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Ψάξε λίγο στο google δεν είναι καθόλου δύσκολο ή στείλε μου pm να σου δώσω Links Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Παρατήρησα ότι η φωτογραφία backround του lismore στο wave είναι από έναν δρόμο της κέρκυρας.. το έχει δει κανείς άλλος;; ναι και όλως τυχαίως όταν το είχα πάρει το κινητό είχα πάει στην Κέρκυρα και βγήκα φώτο στο ίδιο σημείο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Οταν εχω απενεργοποιημενο το wifi μου βγαζει καθε λιγο και λιγακι το εξης μηνυμα: "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΕΤΟΥ. ΑΛΛΑΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ?" υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω αυτο γιατι οταν ειμαι εκτος σπιτιου και δεν εχω προσβαση σε wi-fi ειναι πολυ ενοχλητικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Οταν εχω απενεργοποιημενο το wifi μου βγαζει καθε λιγο και λιγακι το εξης μηνυμα: "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΕΤΟΥ. ΑΛΛΑΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ?" υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω αυτο γιατι οταν ειμαι εκτος σπιτιου και δεν εχω προσβαση σε wi-fi ειναι πολυ ενοχλητικο δεν εχει κάποιο κουτάκι απο κάτω που μπορείς να το τσεκάρεις να μην ξαναεμφανιστει? σε μενα εχει παντως Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Εχει κανει κανεις σας νεα εγγραφη για να παρει τα 5euro ?? εγω εκανα ενα ε μαιλ και εκανα ενα samsung account αλλά δεν βρικα καπου να γραφει τπτ για τα 5 ευρα κουπονια,πρεπει να δωσω καποια visa πρωτα για να μπουν εκει? θελω να τα τσιμπισω γιανα παρω κανα δυο σωστα παιχνιδια,γιατι οσα ειναι free ειναι πολυ symbian s60 style:X:p οσο για την παραπανω ερωτηση 'για την ενεργοποιηση τησ υπηρεσιας δεδομενων...κτλ' και εμενα εχει να μην ερωτηθω.. αλλά θελω να μου το βγαζει για να ξερω οτι δεν θα με χρεωσει ..συνηθως αναφερετε για εφαρμογες που θελουν συνδεση στο νετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 δεν εχει κάποιο κουτάκι απο κάτω που μπορείς να το τσεκάρεις να μην ξαναεμφανιστει? σε μενα εχει παντως To έχω τσεκάρει άπειρες φορές και άλλες τόσες φορές μου το έχει ξαναβγάλει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Εχει κανει κανεις σας νεα εγγραφη για να παρει τα 5euro ?? εγω εκανα ενα ε μαιλ και εκανα ενα samsung account αλλά δεν βρικα καπου να γραφει τπτ για τα 5 ευρα κουπονια,πρεπει να δωσω καποια visa πρωτα για να μπουν εκει? θελω να τα τσιμπισω γιανα παρω κανα δυο σωστα παιχνιδια,γιατι οσα ειναι free ειναι πολυ symbian s60 style:X:p οσο για την παραπανω ερωτηση 'για την ενεργοποιηση τησ υπηρεσιας δεδομενων...κτλ' και εμενα εχει να μην ερωτηθω.. αλλά θελω να μου το βγαζει για να ξερω οτι δεν θα με χρεωσει ..συνηθως αναφερετε για εφαρμογες που θελουν συνδεση στο νετ... μηπως εκανες εγγραφη μεσα απο το web site στον browser? ετσι την πατησα εγω...μονο με εγγραφη μεσα απο το kies παιρνεις το κουπονι... και κατι ακομα ....εκανα 3 εγγραφες με τα 3 email που εχω και πηρα 3 χ 5 κουπονια...πως γινεται αυτο? και στην εξαργυρωση το χαλας ολο σωστα? δηλαδη και αγορα 3 ευρω να κανεις , εχασες τα υπολοιπα 2....αν ειναι δυνατον.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 καλησπερα.......παιδια με το wifi τι γινεται.....ειναι αδυνατο ????δεν μπορει να πιασει ευκολα τ ασυρματα δυκτια.....κανω κατι λαθος????ξερει κανεισ να μου απαντησει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 μηπως εκανες εγγραφη μεσα απο το web site στον browser? ετσι την πατησα εγω...μονο με εγγραφη μεσα απο το kies παιρνεις το κουπονι... και κατι ακομα ....εκανα 3 εγγραφες με τα 3 email που εχω και πηρα 3 χ 5 κουπονια...πως γινεται αυτο? και στην εξαργυρωση το χαλας ολο σωστα? δηλαδη και αγορα 3 ευρω να κανεις , εχασες τα υπολοιπα 2....αν ειναι δυνατον.... αχαααα..δλδ σε μπριζονουν να κολησεις κανα φραγγο στο κουπονι για να τσιμπισεις κανα gps προγραματακι και να εξοικιωθεις με το μαγαζι(paid)... τλκα δεν το πηρα το κουπονι γιατι οπως ειπες τοκανα απο pc-browser θα δοκιμασω κ απο kies και θα επανελθω..α!με paysafe καρτα απο περιπτερο γινετε να αγορασω ετσι δεν ειναι?δεν ειναι αναγκη η πιστοτικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 καλησπερα.......παιδια με το wifi τι γινεται.....ειναι αδυνατο ????δεν μπορει να πιασει ευκολα τ ασυρματα δυκτια.....κανω κατι λαθος????ξερει κανεισ να μου απαντησει...... εμενα κομπλε μου τα εμφανιζει ολα τα δικτυα κλειδωμενα κ ξεκλειδωτα..παντως παιζει ναναι λιγο πιο αδυναμο απο το παλιο μου νοκια..νομιζω οτι δεν μπορεις να κανεις κατι..συμβιβασου:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το youtube συνδέεται και παίζει κανονικά μέσω wi-fi και μου βγάζει σφάλμα άμα πάω να συνδεθώ μέσω GPRS.Έχω WID.Επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα απ αυτούς.Όλες οι άλλες λειτουργίες μέσω GPRS είναι κανονικές.Άν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 παιδιά σε μένα το κινητό μου κάνει το εξής κουλό. Τράβηξα εχθές βίντεο με το κινητό και κόλλησε. Δεν το είχε ξανακάνει. Κάνω επανεκκίνηση και από τότε όποτε ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας μου βγάζει μήνυμα "σφάλμα κάμερας" και κολλάει. Θυμάμαι εδώ μέσα ότι έτυχε το ίδιο και σε κάποιον άλλον αλλά δε θυμάμαι αν βρήκε τελικά άκρη. Κρίμα γιατί το πάω πολύ το κινητό. το θέμα είναι ότι δε θέλω να χάσω τα μηνύματα που έχω στη συσκευή και δεν έχω κάνει ακόμα επαναφορά... έχω την έκδοση 1.2 (JL2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 παιδιά σε μένα το κινητό μου κάνει το εξής κουλό. Τράβηξα εχθές βίντεο με το κινητό και κόλλησε. Δεν το είχε ξανακάνει. Κάνω επανεκκίνηση και από τότε όποτε ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας μου βγάζει μήνυμα "σφάλμα κάμερας" και κολλάει. Θυμάμαι εδώ μέσα ότι έτυχε το ίδιο και σε κάποιον άλλον αλλά δε θυμάμαι αν βρήκε τελικά άκρη. Κρίμα γιατί το πάω πολύ το κινητό. το θέμα είναι ότι δε θέλω να χάσω τα μηνύματα που έχω στη συσκευή και δεν έχω κάνει ακόμα επαναφορά... έχω την έκδοση 1.2 (JL2). στο πρωτο wave που ειχα το εφτιαξα με κολπο.εδω ενα φρεσκο link (η ιδια διαδικασια ειναι που ειχα ακολουθησει και πετυχε) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1172895 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 εμενα μου εκανε το εξης κουλο :p το ειχα συνδεδεμενο στο πισι και περνουσα κατι αρχεια τελειωνω και το αποσυνδεω κανονικα (ασφαλη καταργηση) μετα απο μερικα λεπτα και ενω το ειχα διπλα μου παρατηρω τη μπαταρια να αναβοσβηνει η τελευταια γραμμη σαν να φορτιζει :) δε δινω σημασια.... και μετα απο λιγο... αναβει η οθονη και γραφει "Φορτιση πληρης" :lol::lol: πολυ μπροστα η Samsung, το κινητο φορτιζει ακομα και χωρις φορτιστη!:grin::grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ξέρει κανείς αν το wave θα αναβαθμίζεται στη νέα έκδοση του bada ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 στο πρωτο wave που ειχα το εφτιαξα με κολπο.εδω ενα φρεσκο link (η ιδια διαδικασια ειναι που ειχα ακολουθησει και πετυχε) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1172895 το έχω δοκιμάσει αλλά δεν έφτιαξε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ξέρει κανείς αν το wave θα αναβαθμίζεται στη νέα έκδοση του bada ? Ναι, ηδη εχουν βγει δοκιμαστικεσ εκδοσεις και αναμενουμε μεσα στους επομενους δυο μηνες την επισημη αναβαθμιση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Σε ποιά σελίδα αναφέρει τις ρυθμίσεις για τον ήχο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everfrost Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Καλημέρα! ήθελα να ρωτήσω μήπως παίζει κάποιος οδηγός για flash (ή κάποιο Link) στην bada 2.0. Διάβασα ότι βγήκε καινούρια rom εχθές σταθερή μαζί με το SDK. Αν κάποιος μπορεί να πει πως γίνετε το flash σε αυτή και εαν έχει και ελληνικά κλπ θα ήταν πολύ καλό. Σημ. Έχω το wave 2 αλλά πιστεύω ότι ενδιαφέρει όλους τους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν την 2.0 αλλα δεν ξέρουν πως.:rolleyes: Ευχαριστώ πολύ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Καλημέρα! ήθελα να ρωτήσω μήπως παίζει κάποιος οδηγός για flash (ή κάποιο Link) στην bada 2.0. Διάβασα ότι βγήκε καινούρια rom εχθές σταθερή μαζί με το SDK. Αν κάποιος μπορεί να πει πως γίνετε το flash σε αυτή και εαν έχει και ελληνικά κλπ θα ήταν πολύ καλό. Σημ. Έχω το wave 2 αλλά πιστεύω ότι ενδιαφέρει όλους τους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν την 2.0 αλλα δεν ξέρουν πως.:rolleyes: Ευχαριστώ πολύ, τιε τελευταιες εβδομαδες δοκιμαζω καθε καινουρια εκδοση του bada 2.0 που βγαινει στο wave 1 που εχω. (S8500). Aκολουθω τον οδηγο αυτον εδω, http://www.mediafire.com/?x3kw1g6h4m818nl δηλαδη με το multiloader. Ελληνικα δυστυχως δεν εχουν οι εκδοσεις αυτες αλλα εγω συνηθισα πλεον τα Aγγλικα και στελνω μηνυματα / γραφω σε greeklish. Εκδοσεις λογισμικου τις πλεον προσφατες βρισκω απο το http://www.samfirmware.com και συγκεκριμενα στο http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s8500.htm αφου εκανα πρωτα εγγραφη. Μετα ακολουθω τις οδηγιες του παραπανω οδηγου και ετοιμος. Βεβαια επειδη ο οδηγος ειναι καπως παλιος (περσινος) εγω χρησιμοποιω το προγραμμα MultiLoader 5.65 (νεοτερη εκδοση απο αυτην που αναφερει ο οδηγος, γιατι σε windows 7 h εκδοση multiloader 5.64 μου κολλαγε). Πιστευω να σε βοηθησα. τιε τελευταιες εβδομαδες δοκιμαζω καθε καινουρια εκδοση του bada 2.0 που βγαινει στο wave 1 που εχω. (S8500). Aκολουθω τον οδηγο αυτον εδω, http://www.mediafire.com/?x3kw1g6h4m818nl δηλαδη με το multiloader. Ελληνικα δυστυχως δεν εχουν οι εκδοσεις αυτες αλλα εγω συνηθισα πλεον τα Aγγλικα και στελνω μηνυματα / γραφω σε greeklish. Εκδοσεις λογισμικου τις πλεον προσφατες βρισκω απο το http://www.samfirmware.com και συγκεκριμενα στο http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s8500.htm αφου εκανα πρωτα εγγραφη. Μετα ακολουθω τις οδηγιες του παραπανω οδηγου και ετοιμος. Βεβαια επειδη ο οδηγος ειναι καπως παλιος (περσινος) εγω χρησιμοποιω το προγραμμα MultiLoader 5.65 (νεοτερη εκδοση απο αυτην που αναφερει ο οδηγος, γιατι σε windows 7 h εκδοση multiloader 5.64 μου κολλαγε). . Πιστευω να σε βοηθησα. Με ενα search στο google θα βρεις αμεσως το multiloader 5.65 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 1, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts